• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tractoren en aanhangers - landbouw

Resultaten voor

Tractoren en aanhangers - landbouw - Import export

 1. PIAZZA F.LLI MACCHINE AGRICOLE

  Italië

  Het bedrijf PIAZZA F.LLI MACCHINE AGRICOLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren en aanhangers - landbouw, landbouwtractoren, onderdelen voor landbouw- en tuinmachines, Tractoren en aanhangers - landbouw, en hulpverlening voor landbouwmachines. Het is gevestigd in Asola, Italië.

 2. MONFORT

  België

  Monfort is een Belgisch bedrijf dat gevestigd is te Sorée.Het is opgericht in 1981 en is gespecialiseerd in de im- en export van landbouwmachines, materiaal voor de grond-, water- en wegenbouwsector , alsook vrachtwagens.Het verkoopt landbouwmachines: - Tractors - Inkuilmachines - Maaidorsers - Aanhangwagens - Telescopische machines - Persen.Voor de grond-, water en wegenbouwsector: - Schoppen - Pushers - Laders - Zeven - Breekmachines - Kipauto's - Rollen - Containers - Aanhangwagens.Alsook auto's en bedrijfswagens: - Auto's -- 4x4 - Vrachtwagens.

 3. SDMA SAS

  Frankrijk

  SDMA is een distributiebedrijf van landbouwmaterieel: verkoop van nieuw en tweedehands landbouwmachines van alle merken. Wij zijn VALTRA-dealer van nieuwe machines voor de landbouw en groenvoorzieningen. Ons assortiment landbouwmachines omvat ook hooimachines. SDMA is tevens leverancier van hooimachines en machines voor de bodembewerking (zwadkeerder, hooischudder, maaimachine, maaimachine en balenverpakker, ronde-balenpers). Ander landbouwmaterieel: Landbouw- of bosbouwtrekker. Precisiezaaimachine, zaaimachine. Breekmachine en bermmaaier. Bermmaaier en bosmaaier. Machines voor de veeteelt: Veewagen, uitkuilmachine, uitkuil-verdeelstrooier. Stroblazer. Niet door aftakas aangedreven grondwerktuig. Ploeg, schijfploeg, triltandcultivator. Strooimachine en stalmestschudder. Door aftakas aangedreven grondwerktuig. Tandeg. Verstuivers. Gedragen verstuivers. Materieel voor groenvoorzieningen en gemechaniseerde tuinbouw: Hakselaar voor groenafval, dealer round ballers. Materieel voor veeteeltbedrijven.

 4. VANPETEGHEM

  België

  Vanpeteghem nv is een familiebedrijf dat reeds meer dan 100 jaar actief is in de land- en tuinbouwsector. Vanpeteghem nv biedt een uitgebreid assortiment kwaliteitsmachines aan, voor in de tuin- en landbouw, privé als voor professioneel gebruik. Zowel de kwaliteit als de gunstige prijzen van onze machines staan garant voor een tevreden klant. Daar Vanpeteghem nv alleen-invoerder is voor zijn merken voor België, hebben we een grote voorraad, dit van alle merken, types en uitvoeringen. Alsook betreffende onderdelen hebben we veel op stock, dit om onze klanten te kunnen helpen wanneer nodig.

 5. DELDAELE GEBROEDERS

  België

  Deldaele Gebroeders is een familiaal bedrijf dat actief is in de landbouw en tuinbouw. LANDBOUWMACHINES: tractoren, balenpersen, sproeiers, maaidorsers, telescoopladers, balenpersen, maaikneuzers, frontladers, ... TUINBOUWMACHINES: handmaaiers, tuintrekkers en zitmaaiers, automatische robotmaaiers, grondboren, hoogsnoeiers, heggesnoeiers, heggescharen, bladblazers, kettingzagen, bosmaaiers, motoculteur, tuinfrezen, tuingereedschap, ... MACHINES TE HUUR: klepelmaaier, warmluchtkanon, houtkliever met traktor, telescoopverreiker, ...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FIRMA THOMAS

  België

  Als New Holland agent vertegenwoordigen wij het complete gamma van tractoren, telescoopladers en oogstmachines. Kwaliteit vraagt om kwaliteit. Daarom bieden wij u landbouwmachines aan die behoren tot de top. Enkel op deze manier kunnen wij u bedrijfszekerheid en een perfecte service garanderen. Onze modern uitgeruste werkplaats en uitgebreid onderdelenmagazijn zorgen ervoor dat onze gespecialiseerde medewerkersu een perfecte en snelle service kunnen garanderen. PRODUCTLIJNEN : tractoren New Holland, oogstmachines New Holland, telescoopladers New Holland, ladersuitrusting, machines Kuhn, Bogballe: meststofstrooiers, wielstellen en weegsystemen, frontladers Mailleux, sproeimachines Hardi, transportmateriaal Dezeure, veegmachines Bema. Ook tweedehands : tractoren, oogstmachines en allerlei werktuigen.

 2. BRINKMAN ALMEN

  Nederland

  Brinkman Almen B.V. is een land- en tuinbouw mechanisatiebedrijf gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparaties van Deutz-Fahr tractoren. Ook kunt u met alle andere merken tractoren bij ons terecht. In onze ruime professionele werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en snelle reparaties. Ons team enthousiaste medewerkers staan elke dag klaar voor u. Voor spoedreparaties staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Voor al uw tuin- en parkmachines en klein constructiewerk kunt u ook bij ons terecht. De specialisatie ligt hier bij Castel Garden loop- en zitmaaiers, Dolmar motorzagen, bladblazers en bosmaaiers en Sabo loopmaaiers. Wij hebben een groot aanbod aan verhuurmachines voor in en om de tuin. Hierbij kunt u denken aan houtkloofmachine, verticuteermachine, houtversnipperaar, kettingzaag etc.

 3. DEWULF

  België

  The harvester specialist Dewulf noemt zich graag dé rooispecialist. Met recht en reden, want wereldwijd kiezen meer en meer landbouwers en loonwerkers voor de rooioplossingen van Dewulf. Als familiebedrijf pur sang is Dewulf de laatste decennia uitgegroeid tot wereldspeler. Hoe we dat klaarspeelden? Door goed te luisteren naar de noden van onze klanten en door precies die machines te bouwen die zij nodig hebben. Machines die gemakkelijk te onderhouden zijn, die productief zijn en die gaan waar geen enkele andere machine kan gaan.

 4. VERHOEST MARC

  België

  Sinds meer dan 140 jaar maakt Verhoest landbouwmachines en verwierf uitstekende naam bij omliggende landbouwers. Het bedrijf is reeds sterk meegeëvolueerd met de vraag. Het aanbod werd uitgebreid met preirooimachines, peelmachines, wasmachines en -planters aanhangwagens of hydraulische spuitmachines. Opzet bij ontwerp is steeds het vereenvoudigen van het werk op het land. Een luisterend oor bij omliggende landbouwers zorgt voor functionele machines die overal in Europa jaren probleemloos werken. Eigen fabricatie en het steeds zoeken naar nieuwe methodes garanderen een constante kwaliteit die overal geprezen wordt.Een permanente servicedienst zorgt ervoor dat problemen snel opgelost worden.

 5. DEWAELHEYNS

  België

  Met de grote opmars van de landbouwtractor begin zestiger jaren werd in 1963 het agentschap voor de verkoop van Fordson landbouwtractoren verkregen, die vanaf 1965 plaats ruimden voor de lancering van de eerste nieuwe Ford tractoren. Aansluitend hierop werd rond de zeventiger jaren een garage en magazijn gebouwd voor het onderhoud en stockage van deze tractoren en alle andere land- en tuinbouwmachines. Na het overlijden van Jozef Dewaelheyns in 1977 werd de zaak voortgezet door Luc Dewaelheyns, vanaf 1982 samen met Mia Dewaelheyns en in 1985 omgevormd naar een vennootschap met Luc Dewaelheyns als huidig zaakvoerder. In 1991 werden de Ford en Fiat tractorenmerken samengesmolten tot het nieuwe gerenomeerde merk New Holland dat reeds verschillende jaren onberispelijk marktleider is op onze Belgische markt, met fabrieken in eigen land te Antwerpen en Zedelgem. In 1999 werd het merk Case-IH overgenomen door de New Holland groep wat resulteert tot de huidige nieuwe CNH groep. Heden bieden wij u een volledig gamma New Holland tractoren en alle land-, tuinbouw- en fruitteeltmachines.

 1. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Duitsland

  Ons bedrijf heeft een duidelijke missie: de productie en wereldwijde verkoop van multifunctionele systeemvoertuigen voor de meest veeleisende doeleinden. Daarvoor houden we voortdurend voor orgen wat onze onderneming groot heeft gemaakt: hoge kwaliteit, toewijding en technische deskundigheid met een merkbare voorsprong op innovatiegebied voor methodes, producten en services. Om deze voorsprong te behouden, investeren we voortdurend in onderzoek, ontwikkeling en de praktische kennis van onze medewerkers. Sinds 2008 is Holder weer terug in Duitse handen. Drie succesvolle ondernemers uit Baden-Württemberg hebben het merk weer de oude sterke naam teruggegeven. Max Holder GmbH grijpt terug op wat het bedrijf groot heeft gemaakt: hoge kwaliteit, toewijding en innovatieve ideeën. Zoals voorheen worden de voertuigen geproduceerd in de Zwabische plaats Metzingen. De keuze voor Duitsland als productieland is onderdeel van onze bedrijfsfilosofie en is daarmee een belofte aan onze klanten.

 2. LOWETTE AGROTECHNIC

  België

  Wij kunnen u een ruim assortiment van machines o.a. tractoren, landbouw-, fruitteelt- en tuinbouwmachines aanbieden. Onze merken : John Deere, KWH, Ideal, Pellenc, Marchesi, Orsi, Record, Weegschalen, Greefa, Longobardi, Agromec, Accord, Rabe, Morra, Vicon, Krone, Steeno, Kongskilde, Hardi, Tanaka. De service van Lowette Agrotechnic wordt waargenomen door een goed opgeleid team van technici dat ervoor zorgt dat uw tractor, sorteermachine of machine steeds in de beste condities blijft presteren. Wij zijn ook gespecialiseerd in het resiveren van motoren.

 1. ELSEN TRAKTOR

  België

  De hoofdzaak van het bedrijf was de verkoop en het herstellen van tractoren en ander landbouwmateriaal. We zijn importeur van minigraafmachines Hitachi voor Belgïe en Luxemburg. Naast graafmachines hebben wij ook knikladers Giant, laadgraafcombinaties Terex en sloopmateriaal JAB in ons assortiment. Ook voor tractoren Massey-Ferguson kan u bij ons terecht evenals voor landbouwmateriaal van Kverneland, Maschio, Gyrax, Gregoire Besson en Vigolo. Elsen Traktor beschikt over volledig ingerichte servicewagens alsook een ruime voorraad wisselstukken om een snelle dienstverlening te verzekeren. U kunt bij ons steeds terecht voor de aankoop, het onderhoud en de herstellingen van uw machines.

 2. MORTIER AGRI

  België

  Ons familiebedrijf is reeds 35 jaar actief in handel en herstel van landbouwmachines. Wij zijn gespecialiseerd in : Maaidorsers , tractoren en Grootpakpersen. NEW HOLLAND JOHN DEERE MASSEY-FERGUSON DEUTZ FAHR CASE FENDT JCB CLAAS AVERDA FIAT HESSTON Onze afdeling grondverzetmachines omvat: Graafmachines, Verreikers, Dozers, Brekers, Zeefden… HITACHI NEW HOLLAND KOBELCO DOOSAN DAEWOO HYUNDAI JCB KATO BOBCAT CASE KOMATSU CATERPILLAR EXTEC TEREX KUBOTA TAKEUCHI SCHAEFFE GENIE

 3. HOOGSTEYNS

  België

  Sinds 1974 bieden wij een complete dienst aan al onze klanten, voor het onderhoud en de verkoop van trekkers en landbouwmachines. Wij zijn gespecialiseerd in landbouwmachines Deutz-Fahr en hebben een grote voorraad van onderdelen altijd ter uwe beschikking. Dankzij onze lange samenwerking met het fabriek Deutz-Fahr, kunnen wij u alle machine-onderdelen snel en tegen de beste prijs aanbieden...

 4. LANDSRODE- VANKEERBERGHEN

  België

  Uw oplossing bij schade Laat uw landbouwmachine u in de steek? Is er een probleem met de carrosserie of de elektronica van uw werktuig? Dan is Van Keerberghen uw oplossing voor alle merken en toestellen. We herstellen snel en grondig zodat uw weer vlot met uw machine aan de slag kan. Kom ook bij ons langs voor een regelmatig onderhoud. We verversen de olie, vervangen de filters en kijken de bandenspanning na. Zo staat u nooit voor onverwachte problemen.

 5. MYLLE H

  België

  Voor het succes van uw bedrijf zijn oplossingen vereist die stilstand tot een minimum beperken, kosten verlagen en uw materieel met topprestaties aan de gang houden...niemand begrijpt dat beter dan wij. Onze medewerkers hebben de ervaring, kennis, training en het gereedschap die nodig zijn om in al uw onderhouds- en reparatiebehoeften te voorzien.

 6. BOONE IVAN

  België

  Uw service center voor land- en tuinbouw. Boone Ivan is dé keuze voor tractoren, landbouwmachines en constructiewerken ! In onze werkplaatsen ook steeds een Full na service 7 op 7 in het hoogseizoen.

 7. ISMET KAZCIOGLU OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 8. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Turkije

 1. ZYCHAR

  Polen

 2. UNIVERSALEND OTOMOTIV TIC.LTD.STI.

  Turkije

 3. STROBL AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

 4. THOME BORMANN GMBH

  Duitsland

 5. MASCHINEN GAILER

  Oostenrijk

 6. LAHORE AGRO FARM INDUSTRIES.

  Pakistaan

 7. A. LEISER AG MASCHINEN UND FAHRZEUGE

  Zwitserland

 8. DORMASHEXPO

  Wit Rusland

 9. MODSAN MOYE MACHINERY MODEL & TRACTOR SPARE PARTS INDUSTRY

  Turkije

 10. AGROMEHANIKA D.D.

  Slovenië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Tractoren en aanhangers - landbouw - Import export

Aantal resultaten

3.019 Bedrijven