• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tram - materialen

Resultaten voor

Tram - materialen - Import export

 1. MEYUS TRAVERSES

  België

  Komt u uw bestelling ophalen? Of laat u ze liever aan huis leveren? U kiest! Spoorbielzen en tuinstenen vindt u bij Meyus Traverses. Spoor- & trammaterieel Spoorbielzen Bent u op zoek naar bielzen? De eiken balken die dwars op een spoor liggen? U vindt ze bij Meyus Traverses. Geef het gerecupereerde materiaal een tweede leven in uw: - tuin – Mooi als afboording of omheining. En ideaal om er bijvoorbeeld een bank of trap mee te maken. - weide – Handig om te gebruiken als palen waarmee u uw veld afbakent. Stenen Stenen Uw tuin is een groen plekje waar u tot rust komt. Wilt u het graag stijlvol inrichten? Kies dan voor onze: - tuinstenen – Allerlei soorten natuursteen, in klein en groot formaat. Als decoratie of grondbedekking. - steenkorven – Gegalvaniseerde boxen, gevuld met stenen. Als decoratie of omheining. Uitstekende service Uitstekende service Meyus Traverses bestaat al meer dan dertig jaar. Wij helpen tuinaannemers, landbouwers en privépersonen over heel België. Wordt u de volgende klant? Dan geniet u van een: - prima prijs-kwaliteitverhouding - grote voorraad

 2. DAXI SA

  België

  Al meer dan 20 jaar lang biedt Daxi SA verschillende services en producten; meestal met betrekking tot spoorwegmaterieel, maar het biedt ook de productie van machinaal bewerkte en gelaste onderdelen, bewerkte onderdelen, gietstukken. Het bedrijf is in de spoorwegsector belast met onderzoek door gekwalificeerde en ervaren ingenieurs. De diensten en producten zijn gericht op het spoorwegnet, trams, maar tevens op de zware industrie, havens, zonings, bijzondere koppelingen, enz.

 3. ESKO, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Productie van onderdelen voor trolleybussen, bussen, spoorwegen, montagebedrijven, tractie contactlijnen, isolators, koppelingen voor trolleybussen, boogklemmen, elektrische kruisen, klemringen, harpsluitingen, borgschroeven, ankerklemmen.

 4. AKIN RAILWAY VEHICLES PARTS (AKIN MAKINA OTO. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.)

  Turkije

  Het bedrijf AKIN RAILWAY VEHICLES PARTS (AKIN MAKINA OTO. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tram - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmsmeedwerk, Gelegeerd gietijzer, reserveonderdelen, en mechanische machinale bewerking. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. ULRICH MÜLLER MASCHINENHANDEL

  Duitsland

  Het bedrijf ULRICH MÜLLER MASCHINENHANDEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tram - materialen. Het is gevestigd in Pfungstadt, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LOHR INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf LOHR INDUSTRIE, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, Wegtransport - logistieke diensten, Tram - materialen, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, Wegtransport - logistieke diensten, en Tram - materialen. Het is gevestigd in Hangenbieten, Frankrijk.

 2. IBRE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf IBRE SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metro - materialen, Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, Treinremschijven, en gieterij gietijzer. Het is gevestigd in Sens, Frankrijk.

 3. PERMAQUIP LTD (PERMAQUIP MANUFACTURING LIMITED)

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PERMAQUIP LTD (PERMAQUIP MANUFACTURING LIMITED), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Ripon, Verenigd Koninkrijk.

 4. RICHMOND INTERIOR SUPPLIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RICHMOND INTERIOR SUPPLIES LTD, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Rochdale, Verenigd Koninkrijk.

 5. Q H I RAIL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf Q H I RAIL LTD, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Harpenden, Verenigd Koninkrijk.

 1. L H GROUP SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf L H GROUP SERVICES, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Burton-On-Trent, Verenigd Koninkrijk.

 2. ALAN KEEF LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALAN KEEF LTD, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Ross-On-Wye, Verenigd Koninkrijk.

 1. DERBY ENGINEERING UNIT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DERBY ENGINEERING UNIT, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Derby, Verenigd Koninkrijk.

 2. H J SKELTON & CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf H J SKELTON & CO LTD, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Thatcham, Verenigd Koninkrijk.

 3. KNORR-BREMSE SYSTEMS FOR COMMERCIAL VEHICLES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KNORR-BREMSE SYSTEMS FOR COMMERCIAL VEHICLES LTD, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Melksham, Verenigd Koninkrijk.

 4. AQUARIUS RAILROAD TECH LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AQUARIUS RAILROAD TECH LTD, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Ripon, Verenigd Koninkrijk.

 5. PROGRESS RAIL SERVICES (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PROGRESS RAIL SERVICES (UK) LTD, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 6. K G J PRICE RAILWAY CONTRACTORS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf K G J PRICE RAILWAY CONTRACTORS LTD, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Caerphilly, Verenigd Koninkrijk.

 7. S C G SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf S C G SOLUTIONS, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Stourbridge, Verenigd Koninkrijk.

 8. R BANCE & CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf R BANCE & CO LTD, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Surbiton, Verenigd Koninkrijk.

 1. TRACKLINK UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TRACKLINK UK LTD, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Godalming, Verenigd Koninkrijk.

 2. BOMBARDIER TRANSPORTATION

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BOMBARDIER TRANSPORTATION, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Plymouth, Verenigd Koninkrijk.

 3. TRACTION ADVERTISER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TRACTION ADVERTISER, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Diss, Verenigd Koninkrijk.

 4. UNIPART RAIL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf UNIPART RAIL, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Crewe, Verenigd Koninkrijk.

 5. SIGNAL HOUSE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SIGNAL HOUSE LTD, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Leighton Buzzard, Verenigd Koninkrijk.

 6. PLASSER UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PLASSER UK LTD, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 7. SELECTEQUIP LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SELECTEQUIP LTD, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Lichfield, Verenigd Koninkrijk.

 8. GEISMAR (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GEISMAR (UK) LTD, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Northampton, Verenigd Koninkrijk.

 9. ZOLLNER UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ZOLLNER UK LTD, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Leeds, Verenigd Koninkrijk.

 10. TOTAL SOLUTIONS SOUTHERN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TOTAL SOLUTIONS SOUTHERN, en actief in de sector Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tram - materialen, Metro - materialen, Tram - materialen, en Metro - materialen. Het is gevestigd in Winchester, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis