• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • transmissie- mechanisch - onderdelen

Resultaten voor

Transmissie- mechanisch - onderdelen - Import export

 1. JÄGER & FRESE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie en distributie van bevestigingsmiddelen op een productie- en opslaggebied van 3.600 m². Tot onze klanten rekenen we de meubelindustrie, de houtverwerkingsindustrie en trappenbouw, machine- en apparatenbouw, winkelinrichting en opslagstellingen alsook sanitair en verwarmingsapparatuur. Onze bijzondere diensten: hoge beschikbaarheid en tijdige levering, compilatie, verpakking en assemblage van kleine ijzeren en kunststofonderdelen. Onze specialiteit is de productie van in hoogte verstelbare schroeven en meubelgeleiders van staal, RVS en kunststof. Het programma varieert van M 8 x 10 mm tot M 24 x 300 mm in alle voorkomende oppervlakken. Wij helpen u met de technische ontwikkelingen en problemen - we zullen samen een oplossing vinden.

 2. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Erlemann+Huckenbeck is een fabrikant van technische vormdelen in thermoset en thermoplastic. In Radevormwald werken 48 werknemers aan meer dan 50 productiemachines die alle aspecten van de kunststofverwerking bestrijken. Met onze eigen gereedschapmakerij en een groot verticaal productieprogramma in Duitsland zijn wij zeer flexibel voor klantspecifieke oplossingen en serieproductie. Hoge kwaliteitsnormen en reproduceerbaarheid zijn onze focus. Van CAD-ontwerp tot en met de afwerking: Erlemann+Huckenbeck is in staat om op efficiënte wijze persgereedschappen of spuitgietmatrijzen voor kunststof onderdelen te vervaardigen.

 3. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We zien onszelf als een uitgebreide werkbank, we zijn zowel een werktuigbouwkundige leverancier als een leverancier voor de industrie die individuele transmissieonderdelen nodig heeft. Klanten komen uit de scheepvaart, spoorwegen, windenergie, speciale tandwielen / speciale tandwielen en installatiebouw. Ons bedrijf investeert continu in nieuwe productietechnologieën om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen. Wij realiseren gestandaardiseerde, maar ook zeer complexe en extreem veeleisende tandwielen en assen evenals ringtandwielen (ook zware machines! ). Dat is de reden waarom ZWP, met meer dan 200 medewerkers, toonaangevend is in de productie van zeer nauwkeurige producten "Made in Germany" voor machinebouw. Wij zijn het aanspreekpunt voor tandwieltechniek, hoofdaandrijvingen, machine-elementen, scheepstandwielen, grote tandwielen, inwendige tandwielen, aandrijfassen, mijnbouwtechniek, tandwielproductie in het algemeen, getande assen voor bekende bedrijven en bieden u tevens het strategische samenwerking als betrouwbare werktuigbouwkundige toeleverancier. Als experts nemen we nu al de outsourcing van maakbedrijven op ons. Het is niet ongebruikelijk dat we een strategische leverancier zijn voor windturbines, waterkrachtcentrales, gascompressie of centrale transmissieonderdelen. Zo worden onze producten bijvoorbeeld ook gebruikt voor spoorwegoverbrengingen, planeetoverbrengingen, scheepsaandrijvingen, industriële tandwielen en gekroonde tandwielkoppelingen, etc.

 4. MEWASA AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Mewasa AG is een klantgericht, middelgroot bedrijf in de regio Sarganserland met meer dan 20 jaar knowhow in de productie en ontwikkeling van complexe membraanbalgen en vacuümcomponenten.Optimale systeemintegratie met behoud van de hoogste kwaliteitseisen en in verband met ecologische en economische aspecten behoren tot de hoofdactiviteiten van Mewasa AG.

 5. ITALGEAR SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Italgear, marktleider op het gebied van precisie tandwieldrijfwerken, is actief in een vestiging met een overdekte oppervlakte van 5.000 m². Onze industriële groep verzorgt de complete productiefase voor de vervaardiging van bijgeslepen en afgebraamde cilindrische tandwieldrijfwerken, van kegelwielen met spiraalvormige en hypoïdtandwerk. Wij produceren onder meer bijgeslepen, gelepte en differentiële Gleason kegelwielen en wij vervaardigen complete mechanische overbrengingen en componenten. Wij verlenen tevens ontwerp- en co-engineeringdiensten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MBO OSSWALD GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MBO OSSWALD GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Külsheim-Steinbach, Duitsland.

 2. A2000 INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A2000 INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Friesenheim, Duitsland.

 3. K V V MANNHEIM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf K V V MANNHEIM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 4. GRUNDIG BUSINESS SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRUNDIG BUSINESS SYSTEMS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Bayreuth, Duitsland.

 5. ETB ELECTRONIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ETB ELECTRONIC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Am Mellensee, Duitsland.

 1. AGRO-NORM VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGRO-NORM VERTRIEBS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Mühldorf, Duitsland.

 2. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - aluminium, Transmissie, mechanisch - onderdelen, Gezondheid en veiligheid op het werk, Draad en kabels - aluminium, en Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Werdohl, Duitsland.

 1. A.P. MICROELECTRONIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A.P. MICROELECTRONIC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Minden, Duitsland.

 2. R.I.D. GMBH DIENSTLEISTUNGEN FÜR DIE INDUSTRIE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf R.I.D. GMBH DIENSTLEISTUNGEN FÜR DIE INDUSTRIE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Erbach, Duitsland.

 3. KÖRNER ELECTRONIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KÖRNER ELECTRONIC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Verden, Duitsland.

 4. LOMOPACK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LOMOPACK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Reinbek, Duitsland.

 5. MFH TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MFH TECHNOLOGIE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Holzkirchen, Duitsland.

 6. KLOSSIKA WERKZEUGBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLOSSIKA WERKZEUGBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Neu-Ulm, Duitsland.

 7. O.B.K. KLAMMERN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf O.B.K. KLAMMERN, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Ammersbek, Duitsland.

 8. EMILE MAURIN - ELEMENTS STANDARD MECANIQUES

  Frankrijk

  Emile Maurin Composants, gespecialiseerd adviseur in standaardcomponenten sinds 1871, biedt u oplossingen die aan uw industrieel procedé zijn aangepast. Dankzij onze expertise kunnen wij aan al uw eisen voldoen, op alle mogelijke toepassingsgebieden. Als marktleider biedt Emile Maurin u een diep en breed assortiment met meer dan 59 000 referenties, meer dan 250 000 beschikbare 3D modellen in 90 formaten, vrij toegankelijk op onze website of via onze gratis te downloaden 3D-software. Diverse vormen van technische ondersteuning, gebruiksaanwijzingen, handleidingen om een keuze te maken voor uw technici, inkopers, verkopers enz. Een deskundigenteam voor kwaliteitsservice. Levering binnen 24 uur, zonder verplichte minimumbestelling. Emile Maurin verbindt zich ertoe u kwaliteitsproducten te bieden om de veiligheid en goede werking van uw apparatuur te garanderen. Elke maand komen er tientallen referenties bij om u de meest recente nieuwigheden ter beschikking te stellen die de markt te bieden heeft.

 1. GHV VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar is ons doel u als klant de perfecte systeemoplossing op componentenbasis aan te bieden.Wij begeleiden u vanaf uw eerste stap van het plannen tot en met de inbedrijfstelling en ondersteuning vanuit één enkele bron.Onze diensten zijn niet beperkt tot de distributie van aandrijftechnologie en automatiseringscomponenten. Als merkonafhankelijk bedrijf adviseren wij u graag op al onze gebieden en leveren wij uw producten aan u wanneer u ze nodig heeft.Ons productassortiment varieert van aandrijfcomponenten, laagspanningsmotoren, frequentie-omvormers, kleine transmissiemotoren, borstelloze systemen, servosystemen en lineaire systemen tot waarschuwings- en controlelampjes, led-machine en industriële verlichting.Onze continu opgeleide en gekwalificeerde consultants zijn goed thuis in uw branche en met de benodigde producten.Functionaliteit en kosteneffectiviteit staan op de voorgrond van de productselectie.

 2. AANDRIJVINGEN GALLON

  België

  Gallon is gespecialiseerd in Mechanische aandrijvingen voor de industrie. Hieronder vindt u de lijst van product-soorten die wij in voorraad houden. Aandrijfelementen Aandrijfriemen Aandrijvingen, koppelingen, tandwielen Draaikransen Elastische koppelingen Flenslagers Hoekkasten Kegelwielen Kettingen van roestvrij staal Kettingspanwielen Kettingwielen Klembussen Kogelomloopbussen Kogelgewrichten Koppelbegrenzers Koppelingen Moeren Rollenkettingen voor aandrijvingen Rotule koppelingen Schroefdraadaandrijvingen met spindels Schroefspindels Spieassen Standaardtandwielen Tandriemen Tandriemwielen Tandwielen Toebehoren voor aandrijfkettingen Trapeziumdraad Trillingsisolatoren V-riemaandrijvingen V-riemen ...

 3. SERVICE DRIVELINESS

  België

  Verkoop, onderhoud en revisie van automatische transmissie en assen van industriële voertuigen. Service Drivelines B.V.B.A. is een onlangs opgerichte vennootschap die actief is in de distributie van en als service-center voor het produktengamma van Spicer Off-Highway, onderdeel van Dana Corporation (Toledo, Ohio). Spicer Off-Highway is wereldwijd actief in de produktie van versnellingsbakken voor off-road vehicles (zoals graafmachines, zware vorkliften, straddle carriers, bulldozers en dies meer).

 4. FLUSHED

  Nederland

  Flushed automaat spoelen in Woerden Vanuit onze werkplaats in Woerden spoelen wij automaatbakken en voorzien ze van nieuwe ATF olie. Sinds wij begonnen zijn met het automaat spoelen hebben wij al meer dan 3000 auto’s voorzien van een volledige spoeling. Merken als BMW, Mercedes, Volvo, Audi, Renault, Saab, Volkswagen, Opel, Peugeot, Citroën en diverse anderen zijn met een soepelere automaat na zo’n 1, 5 uur weer vertrokken. Tijdens de automaat spoeling bieden wij u de mogelijkheid mee te kijken. Daarnaast hebben wij een wachtruimte waar u onder het genot van een bakje koffie de diverse autobladen kunt lezen of gebruik kunt maken van gratis WIFI. Op onze website vind u uitgebreide informatie over het automaat spoelen van auto’s. Ook vind u een video terug hoe een automaatbak spoeling in zijn werk gaat. Direct een afspraak maken? Tel: 0348-754430

 5. E.S. TOOLING

  België

  ES Tooling is de producent van fijnmechanische onderdelen voor de volgende werkgebieden: Automotive, Mould & Die, Medical, Aerospace en Optical. Wij streven naar perfectie tot onder de 5 µm, naar betrouwbare leveringen en naar een open beleid naar zowel klanten als aandeelhouders. Door een ver doorgevoerd innovatiebeleid en jaarlijkse investeringen in hoogtechnologische machines, is ES Tooling in Europa een van de state-of-the-art bedrijven in zijn sector. Na de opstart in 1996 hebben wij diverse prijzen gewonnen waaronder in 2004 KMO-laureaat van Vlaanderen. Tijdens het zoeken naar nieuwe werkgebieden is in 2007 ES Healthcare opgericht om ook implantaat suprastructuren te produceren (www.isus.be). Dit business model is niet onzichtbaar gebleven en in 2008 heeft Dentsply ES Tooling en ES Healthcare overgenomen. In 2013 heeft Erik Schildermans E.S. Tooling terug gekocht van Dentsply zodat E.S. Tooling weer volledig zelfstandig is.

 6. PUNCH POWERTRAIN

  België

  Punch Powertrain is een onafhankelijke leverancier van complete en vooral zuinige aandrijfsystemen. Met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van Continu Variabele Transmissies (CVT’s) bieden we ook Dual Clutch Transmissies (DCT’s) en aandrijvingen en onderdelen voor New Energy Vehicles. Vanuit onze sites in Nanjing (China) en Sint-Truiden (België) leveren we onze CVT’s momenteel aan de meeste Chinese OEM’s en tal van andere constructeurs wereldwijd. Binnenkort zal dit ook gelden voor onze hybride systemen en aandrijvingen voor elektrische voertuigen. Sinds 2013 realiseren we een jaarlijkse groei van meer dan 50%. Dit werd mogelijk gemaakt dankzij: een voortdurende focus op kwaliteitsverbetering een voortdurende focus op kosten innovaties voor groene aandrijftechnologieën sterk gemotiveerde en gewaardeerde medewerkers Deze sterke groei wordt bevestigd door de start van een 5-jarig investeringsplan dat de huidige capaciteit in onze fabrieken in China en Europa zal verhogen van 1, 2 miljoen tot 3 miljoen eenheden. Ook blijft Punch Powertrain verder inzetten op innovaties. Hiervoor zal onze R&D-afdeling in de komende 5 jaar groeien van bijna 400 naar ruim 800 medewerkers.

 7. VANSICHEN LINEAIRTECHNIEK

  België

  Vansichen Lineairtechniek bvba, gesticht in 1993, is een handelsagent voor lineaire componenten en systemen. Ze werken samen met een twaalftal fabrikanten van lineaire geleidingen. Hierdoor hebben ze de mogelijkheid u een compleet gamma van lineaire componenten aan te bieden. Naast de handel in componenten ontwikkelt Vansichen Lineairtechniek ook meerassige systemen en robottracks. Deze systemen bevatten een combinatie van de verschillende producten van hun leveranciers. Vansichen Lineairtechniek ontwikkelt speciale lineaire systemen op aanvraag.

 8. JP INDUSTRIAS MECÁNICAS

  Spanje

  Onze onderneming vervaardigt artikelen die hoofdzakelijk bestemd zijn voor de automobielindustrie, machines voor openbare werken, bos- en landbouw. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van cardanassen, tussenbakken, reductiewielen, koppelingen voor aanhangwagens en trekkers. Fabricage en ontwerp van mechanische artikelen. Automobielindustrie, machines voor openbare werken, bos- en landbouw.

 9. BEULCO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  BEULCO is een metaalbewerkingsproductiemaatschappij gevestigd in Attendorn. Als fabrikant van metalen verbindingssystemen en componenten speciaal voor civiele techniek en bouwdiensten, geniet BEULCO een uitstekende reputatie als een innovatief middelgroot bedrijf. De belangrijkste toepassingsgebieden van de producten zijn de binnenlandse verbindingstechnologie op het gebied van watervoorziening, de mobiele drinkwatervoorziening en de desinfectie van water- en waterinstallaties.

 10. DANA

  België

  Dana is één van de marktleiders in de ontwikkeling en productie van aandrijfsystemen inclusief assen, transmissies, warmtemanagementsystemen en afdichtingsproducten. Dana producten kunnen worden gevonden in alle soorten van voertuigen wereldwijd, gaande van personenwagens tot vrachtwagens en Off-Highway uitrusting.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis