• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • transmissieonderdelen

Resultaten voor

Transmissieonderdelen - Import export

 1. WIB SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Een internationale visie – Zwitserse knowhow - WIB is een in 1961 opgerichte Zwitserse onderneming, gevestigd in het kanton van Freiburg en gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van uiterst precieze kogellagers. De onderneming is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Circa 90% van onze productie wordt geëxporteerd naar meer dan 30 landen wereldwijd. Meer dan de helft van onze omzet wordt verkregen door specifieke, op maat gemaakte lagers volgens de vereisten van onze klanten. Dankzij onze vakkennis en expertise, werken wij nauw samen met onze klanten om unieke maatoplossingen te bieden. Onze website biedt een blik op de capaciteit van WIB om standaard en specifieke precisielagers te vervaardigen en biedt de keuze uit speciale opties die wij onze klanten bieden om hun producten naar wens aan te passen. Wij zijn een zelfstandige unit. R&D ontwerpbureau, productieplaats, Marketing & Sales afdeling; wij zijn volledig voorbereid om een passend antwoord op de veranderende eisen van de markt te bieden. Het merk WIB is een gedeponeerd handelsmerk in 13 landen in Europa en het Amerikaanse continent. WIB, de partner waarmee alles op rolletjes loopt!

 2. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We zien onszelf als een uitgebreide werkbank, we zijn zowel een werktuigbouwkundige leverancier als een leverancier voor de industrie die individuele transmissieonderdelen nodig heeft. Klanten komen uit de scheepvaart, spoorwegen, windenergie, speciale tandwielen / speciale tandwielen en installatiebouw. Ons bedrijf investeert continu in nieuwe productietechnologieën om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen. Wij realiseren gestandaardiseerde, maar ook zeer complexe en extreem veeleisende tandwielen en assen evenals ringtandwielen (ook zware machines! ). Dat is de reden waarom ZWP, met meer dan 200 medewerkers, toonaangevend is in de productie van zeer nauwkeurige producten "Made in Germany" voor machinebouw. Wij zijn het aanspreekpunt voor tandwieltechniek, hoofdaandrijvingen, machine-elementen, scheepstandwielen, grote tandwielen, inwendige tandwielen, aandrijfassen, mijnbouwtechniek, tandwielproductie in het algemeen, getande assen voor bekende bedrijven en bieden u tevens het strategische samenwerking als betrouwbare werktuigbouwkundige toeleverancier. Als experts nemen we nu al de outsourcing van maakbedrijven op ons. Het is niet ongebruikelijk dat we een strategische leverancier zijn voor windturbines, waterkrachtcentrales, gascompressie of centrale transmissieonderdelen. Zo worden onze producten bijvoorbeeld ook gebruikt voor spoorwegoverbrengingen, planeetoverbrengingen, scheepsaandrijvingen, industriële tandwielen en gekroonde tandwielkoppelingen, etc.

 3. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG heeft in de 80 jaar van haar bestaan naam gemaakt als gespecialiseerde technische handelaar voor aandrijf- en industriële techniek met productcompetentie en compromisloze klantgerichtheid. Schübel staat tegenwoordig voor de oplossing van alle problemen in de industriële techniek waarmee gerenommeerde klanten uit industrie, handel, dienstverlening en de publieke sector bij materiaalvoorzieningsonderwerpen worden geconfronteerd. Schübel is gespecialiseerd in industrietechnische taken waarmee bijzondere aandacht uitgaat naar aandrijvings- en transporttechnische problemen waarvoor Schübel een compleet leverassortiment aanbiedt. Wij bieden onze klanten een breed gesorteerd en zeer uitgebreid magazijnbeheer. Schübel voert klantspecifieke confectionerings- en bewerkingsdiensten (bijv.: mechanische bewerkingen, snijwerk) zelf uit. Het productprogramma wordt gecompleteerd met een omvangrijke onderhoudsservice.

 4. DB AUTOMOBILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een van de weinige bedrijven in versnellingsbakkenreparatie in Europa hebben we naam gemaakt als specialist voor alle soorten versnellingen en als probleemoplosser voor exotische voertuigen. Sinds begin 2004 zijn wij de eerste fabrikantenafhankelijke werkplaats in Duitsland die uw koppelomvormer op korte termijn in eigen huis repareert / regenereert. Onze versnellingsbakken zijn op aanvraag verkrijgbaar in een versterkte versie en zijn uiteraard aangepast aan de nieuwste stand van de techniek. We importeren reserveonderdelen voor alle soorten tandwielen rechtstreeks van de fabrikant en kunnen onze goede inkoopvoorwaarden doorgeven aan onze klanten. We geven een Europese garantie van 12 maanden zonder kilometerlimiet.

 5. NIDEC GRAESSNER GMBH & CO. KG THE GEAR COMPANY

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Individuele oplossingen zijn bij ons standaard. En in plaats van de competentie in sectoren, bijvoorbeeld de pure ontwikkeling, bieden wij uitgebreide knowhow op alle relevante gebieden. Van bestek en de eerste schets tot en met de productie van de 0-serie inclusief intensief testbedrijf. Vooraanstaande klanten uit de machine- en installatiebouw profiteren niet alleen van onze innovatieve aandrijftechniek, maar ook van de verplichting tot traditionele waarden zoals kwaliteit, betrouwbaarheid en tijdige levering. Wij letten bij het werk steeds op efficiëntie en houden uw budget in het oog. Zij die prestaties en precisie willen combineren, moet thuis zijn in diverse industrieën en toepassingen.Als systeempartner voor de industrie leveren wij van de specificatie tot aan speciale serieproducties hele bijzondere oplossingen: We ontwikkelen de best mogelijke technische prestaties voor meer koppel, minder lawaai, meer efficiëntie en meer precisie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TOSYALI MAKINA A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Tosyalı Makina, opgericht in 1987, is een toonaangevend bedrijf binnen de Turkse krachtoverbrengingsmarkt, en kan bogen op 37 jaar ongeëvenaarde industriële expertise. Wij verhogen op constante wijze ons importvolume en marktaandeel dankzij een nauwkeurige analyse van internationale ontwikkelingen en sectortrends wat onze onwrikbare inzet voor uitmuntendheid weerspiegelt. Ons uitgebreide productassortiment wordt op zorgvuldige wijze vervaardigd om te voldoen aan de diverse behoeften voor krachtoverbrenging waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor bedrijven op zoek naar hoogwaardige oplossingen. Ontdek de voordelen van Tosyalı Makina dankzij onze oplossingen op maat, het aanbod van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Ons streven naar uitzonderlijke klanttevredenheid komt tot uiting in onze inzet voor soepele en snelle leveringen en het verstrekken van gratis monsters op aanvraag. Kies voor onze efficiënte, waarde gedreven oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen of deze zelfs overschrijden. Bekijk onze diverse productcategorieën: •Tandwielen •Kettingen •Lagers en Behuizingen • Aandrijf v-riemen •Klembusriemen • Bussen en Naven •Tandheugels •Tandraderen •Vergrendelingssystemen •Koppelingen •Lineaire geleiders •V-riemen Bij Tosyalı Makina, overtreffen we de verwachte productkwaliteit en bieden we optimale klanttevredenheid dankzij een correct voorraadbeheer en diensten op maat. Onze doorwinterde vertegenwoordigers garanderen een naadloze ervaring van de productselectie tot het traceren van de levering, waarbij wij altijd een stap verder doen dan de verwachtingen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. ITALGEAR SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Italgear, marktleider op het gebied van precisie tandwieldrijfwerken, is actief in een vestiging met een overdekte oppervlakte van 5.000 m². Onze industriële groep verzorgt de complete productiefase voor de vervaardiging van bijgeslepen en afgebraamde cilindrische tandwieldrijfwerken, van kegelwielen met spiraalvormige en hypoïdtandwerk. Wij produceren onder meer bijgeslepen, gelepte en differentiële Gleason kegelwielen en wij vervaardigen complete mechanische overbrengingen en componenten. Wij verlenen tevens ontwerp- en co-engineeringdiensten.

 3. NORELEM FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NORELEM FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel onderhoud, scharnieren, Industrieel onderhoud, en assemblage van buizen. Het is gevestigd in Fontaines Les Gres, Frankrijk.

 4. GETRIEBEBAU NOSSEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Op de locatie Nossen ontwikkelen en produceren we alle soorten industriële tandwielkasten en een grote diversiteit aan aandrijfcomponenten, zoals koppelingen.Daarnaast verzorgen wij de mechanische aandrijftechniek van onze klanten op het gebied van service en reparatie. Versnellingsbakken van alle fabrikanten en merken, inclusief levering en fabricage van reserveonderdelen, worden ondersteund. Ons productie- en ontwikkelingsportfolio is het resultaat van de vereisten van onze klanten in een breed scala aan toepassingsgebieden, zoals mijnbouw, staalfabrieken, papierfabrieken, cementfabrieken of het gebied van energieopwekking, zowel conventioneel als hernieuwbaar (water- en windenergie). Wij vervaardigen aandrijvingen tot een totaal gewicht van 25 ton.We willen in het bijzonder onze tandwielproductie tot 3500 mm diameter in alle vereiste kwaliteiten vermelden. Reserveonderdelen kunnen worden geproduceerd op basis van klanttekeningen of monsters, of metingen worden rechtstreeks bij de klant uitgevoerd.

 5. FLEXIS

  België

  Flexis is een industrieel toeleveringsbedrijf, gelegen in Ieper. Onze specialiteit is het verspanen van gietstukken tot een assemblage-klaar product. Flexibiliteit en klantgerichtheid staan voor ons centraal. Een dynamisch team van 45 medewerkers staat hiervoor garant. We kunnen deze ambitie waar maken dankzij een uitgebreid, modern machinepark, een doorgedreven kwaliteitssysteem en een ervaren engineering-team. Wij werken nauw samen met diverse gieterijen. We bieden dan ook de mogelijkheid om de hele logistieke keten te beheren, van de aankoop van het gietstuk tot de levering van een montageklaar onderdeel. Onder onze klanten tellen we verschillende wereldspelers die dé referentie in hun sector zijn. Wij leveren onder ander aan volgende sectoren toe : compressoren, landbouwmachines, transmissie- en motorbouwers, windenergie, …

 1. BOGAERT TRANSMISSION

  België

  Bogaert Transmission bvba is een hedendaags sterk groeiend familiebedrijf, gespecialiseerd in aandrijf- en conveyor componenten met een focus op kettingen. Bogaert Transmission heeft 35 jaar ervaring wereldwijd en is de toonaangevende leverancier voor transmissie onderdelen op de Belgische markt. De missie van Bogaert is niet de grootste te zijn, maar wel de beste partner voor alle klanten. Om dit te bereiken rekent het bedrijf op zijn gemotiveerde en ervaren medewerkers, gespecialiseerd in hun vakgebied, alsook op zijn trouwe en tevreden klanten. Transmissie systemen – BTbt Bogaert Transmission verkoopt alle componenten voor transmissie systemen en heeft als doelgroep de algemene industrie met vooral een focus op machinebouwers, eindklanten en locale dealers. Het leveringsgamma bevat onder andere: Lagers Transmissiekettingen Mechanische koppelingen & klembuskoppelingen Riemen Kettingwielen/tandwielen /tandriemschijven...

 2. BRAMMER

  België

  Brammer is Europa's toonaangevende distributeur van het complete assortiment werktuigbouwkundige-componenten en alle denkbare toebehoren voor industrieel onderhoud (MRO). Brammer zorgt ervoor dat productieprocessen altijd optimaal functioneren en levert de juiste onderdelen op het juiste moment, snel en betrouwbaar, direct uit de omvangrijke voorraad in België en Luxemburg. Als Authorised Distributor voor veel van ’s werelds grootste merkfabrikanten biedt Brammer de oplossing voor elk onderhouds-vraagstuk. Dé garantie voor minimale kosten en maximale productiviteit : lagers en dichtingen, mechanische aandrijving, electrische aandrijving, hydrauliek en pneumatiek.

 1. FRANCE LINEAIRE INDUSTRIE ( FLI )

  Frankrijk

  FLI, opslagplatform voor componenten voor lineaire geleiding, heeft een efficiënt bewerkingsvermogen waarmee eindproducten kunnen worden geboden en kan ook als fabrikant gedefinieerd worden. De laatste jaren zijn wij namelijk een samenwerkingsverband gestart met verschillende fabrieken die wij vragen ons FLI assortiment te vervaardigen. Al onze producten zijn conform de geldende normen en regelmatig onderworpen aan controles om een optimaal kwaliteitsniveau te garanderen.

 2. DC-AFAM

  België

  We zijn gespecialiseerd in productie en wisselstukken voor de moto. Om een totaalpakket te verzorgen naar onze klanten, is het magazijn uitgerust voor het assembleren van kettingen en kettingkits, het processen en verpakken van kettingwielen, helmen, uitlaten, ed. Onze diensten: - transmissie - elektriciteit - uitlaten - remdelen - filters - tools - smeermiddel

 3. ATECH

  België

  Atech NV is officiële dealer voor ALLISON en ZF in België. Naast het herstellen van automatische en powershift transmissies is Atech NV ook gespecialiseerd in herstellingen van achterbruggen en tandwielkasten. Verder heeft Atech NV een grote ervaring in herstelling van aandrijvingen van de merken VOITH, GRAZIANO, CLARK, DANA. Ook voor onderhoud en herstelling van onderdelen van Chelsea en Hydrocar PTO'S ben je bij ons op het juiste adres.

 4. WYNN'S BELGIUM

  België

  Als alternatief voor mechanische reparaties, kunnen veel auto-problemen worden opgelost of voorkomen worden middels chemische behandelingen: efficiënt, voordelig en gebruiksvriendelijk. Wynn's verdeeld zijn consumenten-en professionele assortiment in verschillende groepen om u te begeleiden en te helpen om passende oplossing voor elke auto probleem te vinden. Wynn’s biedt fuel systems voor diesel, petroleum, olie en transmissiemiddelen, airco, materiaal voor chemische behandeling, en meer.

 5. TRAPMANN AIR SUSPENSION

  België

  Met Air Suspension heb je één adres voor de installatie & homologatie van luchtvering. Met luchtvering verminder je scheefhangen, verhoog je het rijcomfort en sta je waterpas.

 6. SCHÖNHERR TEILE-VERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHÖNHERR TEILE-VERTRIEB GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerking tegen maakloon, gietijzer, CNC bewerking, en gerobotiseerd laswerk. Het is gevestigd in Niederzissen, Duitsland.

 7. BRÜCKNER PRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BRÜCKNER PRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glijlagers, ringen, en Glijlagers. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 8. CAPRICORN AUTOMOTIVE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf CAPRICORN AUTOMOTIVE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren reverse engineering, en excentrische bomen. Het is gevestigd in Saint Etienne, Frankrijk.

 1. SAUTER , BACHMANN AG SWISS PRECISION GEARS

  Zwitserland

  Het bedrijf SAUTER , BACHMANN AG SWISS PRECISION GEARS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is gevestigd in Netstal, Zwitserland.

 2. IRIS CHAINS

  Spanje

  Het bedrijf IRIS CHAINS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissieonderdelen, rolkettingen voor transmissies, Rollenkettingen, speciale kettingen volgens tekening, en Transmissieonderdelen. Het is gevestigd in Eibar, Spanje.

 3. BAYKALSAN MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf BAYKALSAN MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. 3M KAYIS DIS TIC. SAN. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf 3M KAYIS DIS TIC. SAN. LTD. STI., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. POCLAIN HYDRAULICS

  Frankrijk

  Het bedrijf POCLAIN HYDRAULICS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cilinders, hydraulisch, Motoren en pompen - hydraulisch, hydraulische centrales, hydrostatische overbrengingen, en Cilinders, hydraulisch. Het is gevestigd in Verberie, Frankrijk.

 6. C.M.S. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf C.M.S. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is gevestigd in Mathi, Italië.

 7. MEHMET KONSAN MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf MEHMET KONSAN MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 8. T.A.S. TRACTOR AUTOMOBILE SPARES SPA

  Italië

  Het bedrijf T.A.S. TRACTOR AUTOMOBILE SPARES SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 9. CEKA OTOMOTIV

  Turkije

  Het bedrijf CEKA OTOMOTIV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 10. GEARAX / MANAGE YOUR MOTION

  Turkije

  Het bedrijf GEARAX / MANAGE YOUR MOTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissieonderdelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis