• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch

Resultaten voor

Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch - Import export

 1. PIZZIRANI SRL

  Italië

  Verified by Europages badge

  Sinds 1968 houdt de firma Pizzirani zich bezig met de productie en distributie van technische industriële producten voor de bewegingsoverdracht: Conische katrollen en bussen, riemen, rubberen tegels, lange buizen en spindelbuizen, kettingen, motorsledes, slangklemmen. De firma werkt op internationaal niveau op in EMEA en is het sterkst vertegenwoordigd op de Europese markt.

  Website Open In New icon
 2. EUBA ANTRIEBSTECHNIK ELLER GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  EUBA - deze naam wordt binnenkort geassocieerd met meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van elektrische aandrijvingen.Oplossingen op maat zijn onze kracht. Wij bieden actuatoren met krachten van 50 daN tot 200.000 daN. Een gekwalificeerd team van ingenieurs en technici op kantoor en in het veld zal u adviseren over de juiste keuze van uw rit ter plaatse. Constante kwaliteitscontrole en innovatieve ontwikkeling zetten nieuwe normen. Voor uw veiligheid verlaat elke schijf onze fabriek alleen na uitgebreide tests. De aanpassingskracht kan tot 200.000 daN zijn, met een aanpassingsbaan tot 7.000 mm en een variabele aanpassingssnelheid. Onze aandrijvingen zijn standaard vervaardigd uit hardverchroomde duwbuizen (er kan rekening gehouden worden met speciale wensen).Er worden in de handel verkrijgbare motor-tandwielcombinaties gebruikt, die via een DIN IEC-flens op de stelaandrijving zijn aangesloten.Roterende aandrijvingen kunnen ook worden geflensd.

  Website Open In New icon
 3. MOOG GAT GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  GAT ontwerpt en produceert draaikoppelingen, sleepringen, luchtlagers en spanningsmotoren voor een breed scala aan industriële toepassingen. Daarnaast hebben we een wereldwijde reputatie opgebouwd voor overtuigende concepten en hoogwaardige technologie. Uw specifieke vereisten met veeleisende prestatiegegevens zijn bij ons in goede handen. Onze gekwalificeerde ingenieurs en productspecialisten zijn bekend met de speciale vereisten van een breed scala van industrieën en kunnen snel en competent oplossingen bieden, zelfs met nieuwe uitdagingen dankzij hun veilige kennis van het technisch haalbare. Als een innovatief bedrijf spelen we voortdurend in op de steeds toenemende vereisten van moderne technologie. Perfectie en betrouwbaarheid zijn onze passie, wat zich uit in de permanente ontwikkeling van producten, productieprocessen en werknemerskennis en stelt onze positie als technologieleider veilig - ook in de toekomst.

  Website Open In New icon
 4. EMILE MAURIN - ELEMENTS STANDARD MECANIQUES

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Emile Maurin Composants, gespecialiseerd adviseur in standaardcomponenten sinds 1871, biedt u oplossingen die aan uw industrieel procedé zijn aangepast. Dankzij onze expertise kunnen wij aan al uw eisen voldoen, op alle mogelijke toepassingsgebieden. Als marktleider biedt Emile Maurin u een diep en breed assortiment met meer dan 59 000 referenties, meer dan 250 000 beschikbare 3D modellen in 90 formaten, vrij toegankelijk op onze website of via onze gratis te downloaden 3D-software. Diverse vormen van technische ondersteuning, gebruiksaanwijzingen, handleidingen om een keuze te maken voor uw technici, inkopers, verkopers enz. Een deskundigenteam voor kwaliteitsservice. Levering binnen 24 uur, zonder verplichte minimumbestelling. Emile Maurin verbindt zich ertoe u kwaliteitsproducten te bieden om de veiligheid en goede werking van uw apparatuur te garanderen. Elke maand komen er tientallen referenties bij om u de meest recente nieuwigheden ter beschikking te stellen die de markt te bieden heeft.

  Website Open In New icon
 5. TANALS

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  TANALS, de specialist in riemen en transportbanden sinds 1936, is een fabrikant in de Elzas die technische oplossingen aanbeveelt en ontwikkelt, die altijd zijn gericht op prestatieverbetering door te steunen op beroemde partners, zoals GATES MECTROL, GATES, BGK, NITTA, ESBELT, BEHABELT. Tanals heeft onlangs tevens octrooien aangevraagd op het vervaardigingsprocedé voor de realisering van een demonteerbare mechanische verbinding voor polyurethaan tandriemen en transportbanden, ERO JOINT®. Onze service Onderzoek en Ontwikkeling heeft de beschikking over alle berekenings- en testmiddelen om uw transmissies te herwaarderen of producten te ontwikkelen die aan uw toepassing zijn aangepast. Ons structuur, onze middelen en onze organisatie stelt ons in staat u te helpen in het geval van een urgentie. (Prijs en termijnen per telefoon).Ons team van monteurs staat tot uw beschikking om de montage van de drijfriemen en banden op uw site te verzekeren. Uitvoering van in-house designproducten voor specifieke toepassingen.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. ITALGEAR SRL

  Italië

  Verified by Europages badge

  Italgear, marktleider op het gebied van precisie tandwieldrijfwerken, is actief in een vestiging met een overdekte oppervlakte van 5.000 m². Onze industriële groep verzorgt de complete productiefase voor de vervaardiging van bijgeslepen en afgebraamde cilindrische tandwieldrijfwerken, van kegelwielen met spiraalvormige en hypoïdtandwerk. Wij produceren onder meer bijgeslepen, gelepte en differentiële Gleason kegelwielen en wij vervaardigen complete mechanische overbrengingen en componenten. Wij verlenen tevens ontwerp- en co-engineeringdiensten.

  Website Open In New icon
 2. RUHRGETRIEBE KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Al meer dan 65 jaar produceren wij wormwielen en wormwielreductoren, die in bijna alle industriële sectoren worden gebruikt.

  Website Open In New icon
 3. HASPA GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Het bedrijf Haspa GmbH is een van de weinige fabrikanten op het gebied van flexibele assen en biedt een compleet programma dat compatibel is met alle bestaande systemen. Klantspecifieke speciale oplossingen en individuele productie vormen steeds weer nieuwe uitdagingen, die we graag aangaan. Al decennia lang zijn we actief op dit gebied en met de tijd is dit gebied steeds meer uitgebreid.Dientengevolge hebben we drie domeinen: Domein I: OFT= oppervlaktetechniek: Omvat: Gereedschapsaandrijvingen, flexibele assen en andere oppervlaktebehandelingsproducten ( bijv: Flexibele asaandrijfmachines, pneumatische aandrijvingen, micromotoren, spantangen, schuurmiddelen, frezen ...) Domein II: VST= aanpaselementen: Afstandsbediening- en transmissie-elementen; Aanpassen en regelen. Domein III: Speciale spiralen en slangen.Een reden voor ons succes ligt in de overweging van de individuele behoeften van de klanten.

  Website Open In New icon
 4. AGROMATIC REGELUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Elektrische bedieningsaandrijvingen van Agromatic zijn in alle industrietakken perfect geschikt om armaturen te bewegen, te regelen en te sturen. Sinds 1972 zijn wij specialist en een van de toonaangevende aanbieders van elektromechanische aandrijvingen. Onze klanten zijn internationale machine- en installatiebouwers uit diverse branches. Agromatic biedt een groot spectrum aan elektrische bedieningsaandrijvingen die wij zelf ontwikkeld hebben en uitsluitend in onze fabriek in Oerlinghausen produceren, individueel op de speciale wensen van onze klanten ontwikkeld en aangepast. Ons verkoopteam zal u graag adviseren. Bedieningsaandrijvingen van Agromatic zijn duurzaam en betrouwbaar en hebben weinig onderhoud nodig. Overal waar de toevoer van gas, vloeistoffen of vaste stoffen geregeld en gestuurd moet worden, zorgen onze aandrijvingen voor veiligheid, zelfs onder moeilijke klimaatomstandigheden met extreme temperaturen.

  Website Open In New icon
 5. OFFICINE MECCANICHE A. VECCHI

  Italië

  Verified by Europages badge

  Ons bedrijf vormt een ideale partner voor diegene, die middelgrote en grote tandwielen nodig heeft, voor wie speciale reductie-eenheden, kinematicasystemen of machines, die niet op de markt verkrijgbaar zijn, moet bestuderen en ontwikkelen. Hiervoor hebben wij ons uitgerust voor het ontwerpen en bouwen van tandwielen tot 4000 mm, diameter module 30, zowel uitwendig als inwendig, conische tandwielparen met rechte vertanding tot 1000 mm, diameter module 30, heugels tot 5000 mm, lengte module 30.

  Website Open In New icon
 1. NEUGART GMBH.

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Neugart GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt planetaire versnellingsbakken en op maat gemaakte speciale versnellingsbakken.

  Website Open In New icon
 2. FROM OFFICINA MECCANICA F.LLI RONCHI

  Italië

  Verified by Europages badge

  Sinds meer dan 50 jaar is From Officina Meccanica gespecialiseerd in de levering en productie van halfafgewerkte mechanische onderdelen voor chassis en motoren. Met behulp van de modernste machines van de huidige markt, voorziet het bedrijf zijn klanten van kwaliteitsproducten en -diensten: lassen van roestvrij staal, koperen pijpen, gevormde pijpen, hydraulische pijpvormen, CNC-bewerking en spuitgieten.

  Website Open In New icon
 3. ROSIER MECATRONIQUE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. GROB AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge
 5. C.T. INGRANAGGI SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 6. BELDEN UNIVERSAL C/O PTMOTION GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 7. ADLOS AG

  Liechtenstein, Vorstendom

  Verified by Europages badge
 8. UNIMEC DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 9. FUNARI

  Frankrijk

  Ik ben werktuigkundige ondernemer. In 2007 heb ik na een aantal jaren research, een ultrasnel te monteren en te demonteren klemnaaf ontwikkeld voor de overbrenging van mechanische kracht bestemd voor gereedschapsmachines, lopende banden in de industrie, diverse voertuigen en alle industriële sectoren. Ik wil dit product op industrieel en commercieel niveau op de markt introduceren. Ik zoek fabrikanten, verkopers of ondernemingen voor onderhandelingen over een contract in dit verband. Sinds 2008 heb ik aan vier vakbeurzen en tentoonstellingen deelgenomen o.m. 2 keer aan het 'Concours Lépine' waarbij ik telkens een zilveren medaille heb gewonnen. Ik beschik thuis over de demonstratiemodellen/prototypes. Dit systeem maakt het vooral mogelijk tijd te winnen: het monteren en demonteren met behulp van basisgereedschap neemt minder dan een minuut in beslag. Het is zo uitgerust dat vastklemming op spieassen eveneens mogelijk is.

 10. BILLARD ENGRENAGES

  Frankrijk

  Het bedrijf BILLARD ENGRENAGES is sinds meer dan 60 jaar gespecialiseerd op het gebied van cilindrische, conische en spiroïde tandwielen. Wij passen onze knowhow aan uw behoeften, zowel voor de volledige fabricage als voor het bewerken of bijslijpen van tanden van tandwielen of kroonwielen. Bewerken en bijslijpen van cylindrische of spiraalvormige tandwerken tot 600 mm doorsnee. Bewerken van rechte kegelvormige tandwielen met een diameter tot 500 mm Bewerken en bijslijpen van spiroïde tanden tot 450 mm, bewerken bij hoge snelheid tot 275 mm. Berekening en controle tandwielen op machine 3D Gleason Sygma7 Bewerken van tandwerken, bijslijpen van tandwerken , Coniflex bewerken, Coniflex tandwielen van Gleason, bewerken en bijslijpen spiroïde en kegelvormige tandwielen, kegelvormig recht freeswerk, conisch freeswerk, cilindrische tandwielen kegelvormig recht, spiro-conische tandwielen, bewerking en herstel van cylindrische tanden, bewerken en bijslijpen van spiraalvormige tandwerk.

 1. DIMACO

  Frankrijk

  De activiteiten van DIMACO zijn bestemd voor alle industrietakken en kunnen worden onderverdeeld in twee polen die ondersteund worden door een degelijke samenwerking met internationaal vermaarde leveranciers. De onderneming is verdeler van op- en afrolsystemen, met name van het Boschert-systeem voor lagers en spoelhouders, ontrolremmen, uitzetbare assen-spoelhouders, spreidrollen of geleiderollen, controle- en meetsystemen voor de spanning van transportbanden. Op het gebied van top-of-the-range transmissie-elementen omvat het aanbod de Warner-Tourco producten (koppeling, rem, begrenzer, vrijwiel, kogelschroef, elektrische cilinders), KTR koppelingen (elastische, getande, starre, gedraaide), en motoren met variabele snelheid (Minidrive, H-Trieb) en lineaire geleiders Thomson. DIMACO is de partner voor uw projecten gaande van de meest eenvoudige mechanica tot de meest geavanceerde automatiseringssystemen.

 2. SIGGEAR ANTRIEBSSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Opgericht in september 2008, heeft SigGear een groep van hooggekwalificeerde technische medewerkers, in tandwielen en tandwielkasten-productie, een reeks van geautomatiseerde hoge-precisie bewerkingsmachines alsook key knowhow in tandwielen en aandrijvingen - ontwerp en productie. Sinds 2010 concentreert SigGear zich op het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van planeetaandrijvingen. Onze aandrijfystemen en -oplossingen worden toegepast bij de volgende producten van onze klanten, bijvoorbeeld Huishoudelijke robots, intelligente toiletten, medische apparatuur, E-bike, drones, enz. Op hetzelfde moment verricht het bedrijf een herstructurering van het beheer van het familiebedrijf tot een moderne onderneming. Geavanceerde beheerhulpmiddelen werden gebruikt, formele managementnormen werden ingevoerd. SigGear ontving het ISO 9001 kwaliteit managementsysteemcertificaat in 2016, en de certificering TS16949 in 2017. In het jaar 2017 heeft SigGear een dochteronderneming in Aken, Duitsland, opgericht.

 3. CREAPHYS GMBH

  Duitsland

  CreaPhys GmbH, als spin-off van het instituut voor toegepaste fotofysica van de technische universiteit in Dresden, is sinds medio 2016 lid van de MBRAUN Groep. De basis van CreaPhys vormen wetenschappers en ingenieurs met jarenlange ervaring op de gebieden vauüum-duncoating-technologie, materiaalreiniging voor organische moleculaire stoffen en opto-elektronica. Uitgebreide knowhow en vele jaren ervaring op de gebieden van de vauüum-coatingstechniek, reiniging van organische moleculaire stoffen en de productie van organische opto-elektronische bouwelementen, vormen de basis voor de ontwikkeling van op maat gemaakte installaties en systemen alsmede klantspecifieke processen en technologieën. Typische toepassingen liggen in de gebieden van organische opto-elektronische componenten voor display- en verlichtingstoepassingen (OLED), organische zonnecellen (OPV) en sensoren, maar ook toegepast fundamenteel onderzoek van organische opto-elektronica.

 4. SWR EUROPE - VAN DINTHER GMBH

  Duitsland

  Innovatieve fabricageprocedés en meer dan 70 jaar ervaring in de productie van V-snaren zijn voor onze klanten een garantie voor onveranderde kwaliteit. Het maakt niet uit wat u van plant bent; met ons veelzijdige V-snarenprogramma bieden wij u altijd de perfecte oplossing. Strenge kwaliteitscontroles en met de modernste productietechnieken garanderen wij onze klanten overal ter wereld vlekkeloze, betrouwbare en duurzame producten. De V-snaren van SWR zijn onbeperkt geschikt voor gebruik in tropische streken en deels olie- en hittebestendig tot 120° Celsius. Wij bieden een grote keuze aan platte riemen, mechanische aandrijvingen & onderdelen, brede V-snaren, dubbele V-snaren, flankopen V-snaren, aandrijfriemen, gordels en riemen van leer, V-snaren van rubber, V-snaren voor verbindingen en nog vele andere.

 5. BOGAERT TRANSMISSION

  België

  Bogaert Transmission bvba is een hedendaags sterk groeiend familiebedrijf, gespecialiseerd in aandrijf- en conveyor componenten met een focus op kettingen. Bogaert Transmission heeft 35 jaar ervaring wereldwijd en is de toonaangevende leverancier voor transmissie onderdelen op de Belgische markt. De missie van Bogaert is niet de grootste te zijn, maar wel de beste partner voor alle klanten. Om dit te bereiken rekent het bedrijf op zijn gemotiveerde en ervaren medewerkers, gespecialiseerd in hun vakgebied, alsook op zijn trouwe en tevreden klanten. Transmissie systemen – BTbt Bogaert Transmission verkoopt alle componenten voor transmissie systemen en heeft als doelgroep de algemene industrie met vooral een focus op machinebouwers, eindklanten en locale dealers. Het leveringsgamma bevat onder andere: Lagers Transmissiekettingen Mechanische koppelingen & klembuskoppelingen Riemen Kettingwielen/tandwielen /tandriemschijven...

 6. SERVICE DRIVELINESS

  België

  Verkoop, onderhoud en revisie van automatische transmissie en assen van industriële voertuigen. Service Drivelines B.V.B.A. is een onlangs opgerichte vennootschap die actief is in de distributie van en als service-center voor het produktengamma van Spicer Off-Highway, onderdeel van Dana Corporation (Toledo, Ohio). Spicer Off-Highway is wereldwijd actief in de produktie van versnellingsbakken voor off-road vehicles (zoals graafmachines, zware vorkliften, straddle carriers, bulldozers en dies meer).

 7. MISUMI EUROPA GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 10 jaar verkoopt MISUMI Europa GmbH mechanische onderdelen voor de automatiseringstechniek en de speciale machinebouw. MISUMI levert op het moment meer dan 15.000 klanten overal ter wereld. Onze producten: Moffen, transportbanden, koppelingen, kogellagers, kogelschroefaandrijvingen (KGT), veren voor technische doeleinden, aluminium profielen, gestandaardiseerde bouwonderden voor de machine- en toestelbouw, liniaire lagers, behuizingslagers, liniaire eenheden, boormoffen, sproeiers, lineaire leidingen, positioneertafels

 8. ZANTEN

  Nederland

  Van aandrijfkoppeling tot zaagmachine: voor industriële bedrijven is Zanten een professionele partner in technical supply en industrial supply. We bieden u een compleet assortiment, een eerlijk advies en een dienstverlening die naadloos aansluit bij uw organisatie. Maar misschien wel het allerbelangrijkst: we zijn een betrokken partner. Samen vormen we een winning team! Verspaning Centerboor, HSS- + VHM- spiraalboor Conische verzinkboor, getrapte boor, plaat... Spantechniek Boorhouders, kegeldoorns, reduceerhulzen Aantrekbouten, boorhouder opnamen, spanbus... Meettechniek Diepteschuifmaten, klokschuifmaten, meetsets, werkplaatsschuifmaten, zakschuifmaten... Slijptechniek Gefreesde vijlen, naaldvijlen, precisievijlen, raspe, sleutelvijlen, vijlheften, werkplaatsvijler... Handgereedschap Bahco's, haaksleutels, pensleutels, ring-bek-, ratel-, ring- en steeksleutels, zeskant haakse schroevendraaiers... ENZ...

 9. BEINLICH PUMPEN GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 60 jaar krachtige pomptechniek. De technologische kennis die we in de afgelopen 60 jaar hebben opgebouwd, vormt het fundament onder onze complete systeemoplossingen en individuele speciale ontwerpen. Beinlich, gevestigd in Gevelsberg, is opgericht in 1951 en maakt deel uit van de Echterhage-groep. Klantspecifieke ontwikkeling en productie - Beinlich biedt een omvangrijk spectrum aan doseerpompen en stuwpompen die op specifieke doelen en de meest uiteenlopende toepassingen kunnen worden afgestemd. Hierbij houden we rekening met de wensen van de klant, vanaf de eerste aanvraag tot de montage en inbedrijfname; we werken rechtstreeks samen met de klant bij de projectuitvoering en productie. Eigen verkoopvestigingen in de USA, China, India, Italië, Groot-Brittannië en Frankrijk, evenals andere verkoop- en servicepartners in alle belangrijke industriële landen garanderen optimaal wereldwijd netwerk.

 10. JOHNSON PUMP

  België

  De juiste pomp voor het juiste werk Betrouwbaarheid. Efficiëntie. Duurzaamheid. U eist het beste van uw materiaal. Ook van de pompen die u gebruikt. Terecht! Johnson Pump NV levert u de juiste pomp voor de juiste applicatie. Een pomp die perfect aansluit bij uw toepassingscriteria en producteisen. Uw behoefte staat centraal SPX Flow Technology Belgium NV denkt met u mee. Elke Johnson pomp wordt vanuit een specifieke toepassingsomgeving ontwikkeld en met precisie ontworpen, geproduceerd en uitgetest. (En speelt zo optimaal in op uw praktische noden.) De meest recente ontwikkelingen in ons assortiment zijn TopGear, TopWing en OptiFlo. De meest recente ontwikkelingen in ons assortiment zijn ATEX dompelpompen, slimme meercellige pompen en zelfontluchtende circulatoren. Wenst u een sleutel-op-de-deur installatie Wij nemen graag de volledige verantwoordelijkheid over de goede werking van uw pompinstallaties. Berekening van pompensystemen, tekenen van opstellingsschema’s, een ervaren team verzorgt desgewenst de plaatsing van de pompen zodat een sleutel-op-de-deur installatie verkregen wordt.

Filters

Resultaten voor

Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch - Import export

Aantal resultaten

2.768 bedrijven