• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • transportbakken

Resultaten voor

Transportbakken - Import export

 1. HOYER GMBH INTERNATIONALE FACHSPEDITION

  Duitsland

  Verified by europages badge

  HOYER Multilog biedt logistieke en verhuuroplossingen voor IBC- en drukvaten en heeft toegang tot een vloot van meer dan 45.000 roestvrijstalen tanks. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Hamburg en HOYER Multilog heeft naast een sterke aanwezigheid in Europa ook een goede marktpositie in de VS en Azië. Sinds 2017 maakt het Franse CCR ook deel uit van de HOYER-groep. Naast de verhuur van roestvrijstalen kleine containers biedt HOYER Multilog uitgebreide diensten. Het gaat onder meer om wagenparkbeheer, vervoer van lege of gevulde containers, schoonmaak, onderhoud en reparatie. HOYER Multilog is gevestigd als een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in de voedings-, cosmetica- en chemische industrie. Voor bijna elk product biedt HOYER Multilog het optimale IBC- of drukvat. Het overgrote deel van de containers heeft een capaciteit van 200 tot 1650 liter.

 2. GMÖHLING TRANSPORTGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Alleen metaal is koel: Gmöhling — dit zijn meer dan 70 bewogen jaren, meer dan 80 medewerkers en meer dan 1000 ongebruikelijke ideeën voor de verwerking van aluminium. Innovatie is bij ons traditie. De wil om ons voortdurend te ontwikkelen, is diep geworteld in de ziel van de onderneming. Deze werd door onze eigenaar, Mr. Gmöhling, voortgezet en met trots door onze medewerkers overgenomen. Trouw aan het gezegde van Gustav Heinemann: "Zij die niets willen veranderen, zullen ook dat verliezen dat ze willen behouden." Op deze manier lukt het ons telkens weer toonaangevend te zijn binnen onze industrie. Onze transport- en afvalcontainers, transport- en kastwagens, alsmede onze pallets, zijn wereldwijd onmisbaar voor veel klanten. Met een duidelijke erkenning van de site van meer dan 8000 m² in Fürth / Duitsland, schrijft het bedrijf Gmöhling zijn succesverhaal.

 3. PADBERG + PALATEC LOGISTIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het assortiment van Padberg + Palatec Logistic GmbH met alle soorten opslag- en transportrekken - van staal, hout of gecombineerd - is gericht op klanten uit alle sectoren van industrie en handel. Individueel ontwerp, ontwikkeling en fabricage van speciale ladingdragers voor speciale eisen op het gebied van opslagtechniek en voor grote projecten behoren tot ons werkterrein. Er worden voortdurend industriespecifieke ladingdragers ontwikkeld en geproduceerd voor bijvoorbeeld de automobielindustrie. Naast vraaggerelateerde ladingdragers omvat ons assortiment ook stanleypallets, gaaspallets, stapelframes, stapelrekken, hoepelpallets en rolcontainers. Veel van onze standaardmodellen zijn ontworpen voor gangbare afmetingen, zoals de 800x1200 europallet. Daarnaast vindt u alle producten die u nodig heeft voor bedrijfs- en magazijnuitrusting. Ons assortiment strekt zich uit van afvalbakken tot palletwagens, kasten en gereedschapswagens. Betrokken en gekwalificeerde medewerkers, het gebruik van moderne, efficiënte machines en robots en de jarenlange ervaring van ons adviesteam zijn een garantie dat wij ook uw problemen oplossen en uw wensen betrouwbaar vervullen. Samen vinden we de optimale opslag- en transportoplossing voor uw bedrijf!

 4. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hebold Systems levert en ontwikkelt al sinds vele jaren individuele oplossingen in de vacuüm-, meng- en homogeniseertechniek voor de farmaceutische, cosmetische en levensmiddelenindustrie. Er worden mengmachines als homogeniseer- en dispergeerinstallaties voor de productie van crèmes, gels, zalven. lotions en shampoos geproduceerd. De procesinstallatie voor de productie van halffabricaten zijn in standaardgroottes van 5 tot 10.000 l leverbaar. Afhankelijk van de klantspecificatie bestaan complete installaties uit een of meerdere HEBOLD-mengmachines met of zonder dekselhefvoorzieningen, homogenisatoren, voorfasereservoirs, vacuümsystemen, verwarmings- en koelinrichtingen, leidingen, platformen en de besturing met procesvisualisering en receptbeheer.

 5. KNÜPPEL VERPACKUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KKC KOFFER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KKC KOFFER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koffers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbakken, alumnium koffer, koffer op maat, flight case, plastic doos, en Transportbakken. Het is gevestigd in Stemwede, Duitsland.

 2. PSAPLAST - PLÁSTICOS SANTO ANTÓNIO, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PSAPLAST - PLÁSTICOS SANTO ANTÓNIO, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dozen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbakken, Plastic verpakkingen, Distributiebakken, Transportbakken, plastic dozen, plastic emmers, en Plastic verpakkingen. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 3. BEKUPLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEKUPLAST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbakken, Kisten - kunststof, plastic pallets, schilderpaletten, Stapelbakken, Transportbakken, Transportvaten van kunststof, stapelbare recipiënten voor berging en opslag, en kunststof palletboxen. Het is gevestigd in Ringe, Duitsland.

 4. SCHAKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHAKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Openbare werken - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - afbouw, Openbare werken, Opslagsystemen en materialen, Transportbakken, wegenbouw, Bouw - afbouw, Openbare werken, Opslagsystemen en materialen, en Transportbakken. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 5. BERGSIEK BEHÄLTERBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERGSIEK BEHÄLTERBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, filterinstallaties, Lasmodules, staalconstructies, tank onder druk, en Industriebouw. Het is gevestigd in Rinteln, Duitsland.

 1. BO-INNO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BO-INNO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbakken, draadbuigdelen, en Transportbakken. Het is gevestigd in Mittelbiberach, Duitsland.

 2. M. ROTH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf M. ROTH GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren tank onder druk, silo's, en oenologische reservoirs. Het is gevestigd in Wiesenbronn, Duitsland.

 1. BOXPLUS

  België

  BOXPLUS STAAT VOOR KUNSTSTOF BAKKEN EN DOLLYS TEGEN DE SCHERPSTE PRIJZEN! BOXPLUS SPECIALITEIT : KUNSTSTOF DOLLIES, TRANSPORTROLLERS OF BAKKENWAGENS VAN 600x400 MM en 800X600mm. Boxplus is een vooraanstaande leverancier van kunststof verpakkingen voor logistieke en milieutechnische toepassingen in EUROPA met hoofdkantoor in Maaseik. We huldigen de bedrijfsstrategie van “COST LEADERSCHIP” waardoor Boxplus zijn productengamma tegen de SCHERPSTE PRIJZEN op de markt kan aanbieden. Een greep uit het Boxplus productenprogramma : kunststof euronorm bakken, plastic palletboxen, plastiek pallets, distributiebakken, kunststof emmers , vouwboxen, koffers, magazijnbakken, vleeskratten, cateringbakken, bakkenwagens, IBS ’s, stellingbakken, plastiek dozen, stapel- en nestbare bakken, inzetbakken en vakkenverdelingen en infiltratiebakken.

 2. HESONWERK GMBH PRETZSCH TRANSPORT- UND LAGERTECHNIK

  Duitsland

  Al meer dan 120 jaar lang is het traditionele bedrijf HESON een betrouwbare partner voor de oplossing van uw problemen op het gebied van transport- opslag- en milieutechniek, geisertechniek, mechanische bewerking. Onze HESON producten vinden intrede in alle wetenschapssectoren van de industrie: automobielindustrie, leveranciers van automobielbedrijven (gieterijen, smederijen, mechanische producten, schroevenindustrie), hoge opslagrekken en automatiseringstechniek, verzorgingsindustrie tot aan de levensmiddelenindustrie.

 3. HESONWERK GMBH TRANSPORT-, LAGER- & UMWELTTECHNIK

  Duitsland

  Al meer dan 120 jaar is het traditionele bedrijf HESON een betrouwbare partner in de oplossing van uw problemen van uw problemen op het gebied van transport-, opslag- en milieutechniek, giettechnisch, mechanische vormgeving. Onze HESON-producten worden gebruikt in alle wetenschappelijke domeinen binnen de industrie: automobielindustrie, leveranciers van automobielbedrijven (gieterijen, smederijen, mechanische producten, schroevenindustrie), hoge opslagrekken en automatiseringstechniek, verzorgingsindustrie tot aan de levensmiddelenindustrie.

 4. RWR PALETTEN

  België

  Aankoop, verkoop, productie, herstelling en beheer van paletten. Gebruikte en nieuwe, houten of kunststof (plastic) paletten. Europaletten, kisten, opzetranden en gitterboxen. Om een snelle levering te garanderen hebben we op onze terreinen in Nederland en België steeds een grote voorraad paletten van diverse afmetingen. Een goed uitgeruste werkplaats en terdege opgeleid personeel zorgt ervoor dat onze paletten op een professionele wijze worden hersteld. De Europaletten worden volgens de EPAL-norm hersteld.

 5. BITO SYSTEMES

  Frankrijk

  BITO is gespecialiseerd op het gebied van de opslag en systemen voor het klaarmaken van bestellingen, en is een van de Europese marktleiders. Plastic bakken: baksystemen, plastic bakken en reservoirs, plastic bakken voor laboratoria, opruimbak, voorraadbak, voorraadvakken en -bakken, kunststof bak, voedingsmiddelenbak, stapelbak, transportbakken, bak met open voorzijde, magazijnbak, kisten van kunststof, plastic containers voor de industrie, plastic container, container.

 6. MÜLLER GMBH

  Duitsland

  Fabrikant van roestvrij stalen vaten en roestvrij stalen containers, vaste en mobiele behandelingsapparatuur zoals hefapparaten, mixers en palletwisselaars, systemen met dubbele klep en roestvrij stalen behuizingen.

 7. WEIDNER GMBH

  Duitsland

  Weidner GmbH heeft meer dan 60 jaar ervaring en biedt verschillende diensten en producten aan in de waardeketen - trouw aan het motto "Alles uit één hand". Tegenwoordig heeft de groep vijf Europese vestigingen en meer dan 200 werknemers. Het bedrijf vertrouwt op hoge innovatiekracht, betrouwbaarheid en vakkennis en kan de behoeften van de klant flexibel en optimaal realiseren.

 8. TRANSOPLAST

  België

  Transoplast bvba, de specialist in palletten, palletboxen, stapelbakken, en kratten uit kunststof! Op onze website bieden wij u een compleet overzicht van ons productgamma:  palletboxen, stapelbakken, kunststof palletten, grootvolume bakken, transportbakken, bordenbakken, viskisten, afwaskorven,  kunststof stellingen etc. Voor elke toepassing bieden wij een passende oplossing: standaard uit voorraad, als gemodificeerd product of op maat gemaakt!

 1. ENGELS

  België

  Engels Logistiek is de Nederlandse vestiging van de Engels Groep, specialisten op het gebied van bakken, pallets, palletboxen  voor logistiek, opslag en als basis voor duurzame verpakkingen. Ons inziens zijn milieu en logistiek onlosmakelijk met elkaar verbonden. Engels levert allerlei middelen om de afvalstromen in goede banen te leiden. Van afvalbakken voor op kantoor, containers voor aan de straat tot aan 5000 liter ondergrondse perscontainers voor in uw gemeente.

 2. TANOS GMBH

  Duitsland

  fabrikant van systeemkoffers systainers

 3. KAPPELER VERPACKUNGS-SYSTEME AG

  Zwitserland

  Het bedrijf KAPPELER VERPACKUNGS-SYSTEME AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transportbakken. Het is gevestigd in Urtenen-Schönbühl, Zwitserland.

 4. BWH SPEZIALKOFFER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BWH SPEZIALKOFFER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de industrie, Transportbakken, Kunststofproducten voor de industrie, Transportbakken, en artikelen voor verpakking. Het is gevestigd in Hörstel, Duitsland.

 5. CROWDCOMPONENTS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf CROWDCOMPONENTS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Groothandelaar, en actief in de sector Transportbakken. Het is gevestigd in Unterföhring, Duitsland.

 6. SBC

  Frankrijk

  Het bedrijf SBC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuilnisbakken - afvalcontainers, laadbakken, Vuilnisbakken - afvalcontainers, en Afvalcontainers. Het is gevestigd in Saint-herblain, Frankrijk.

 7. MANERGO

  Frankrijk

  Het bedrijf MANERGO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rekken en bakken, paletten, en Rekken en bakken. Het is gevestigd in Raismes, Frankrijk.

 8. BARTH GMBH - THERMO FUTURE BOX

  Duitsland

  Het bedrijf BARTH GMBH - THERMO FUTURE BOX, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Transportbakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, dozen voor transport van groente en fruit, en Transportvaten van kunststof. Het is gevestigd in Kirchheim/teck, Duitsland.

 9. NORDWEST BOX GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf NORDWEST BOX GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwketen, en Bouwketen. Het is gevestigd in Wardenburg, Duitsland.

 10. KIA MAGNET CO.

  Iran

  Het bedrijf KIA MAGNET CO., is een Distributeur, en actief in de sector Transportbakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren spoelen voor kabels. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis