• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • transportkettingen

Resultaten voor

Transportkettingen - Import export

 1. BECHTEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Leverancier van hefemmers, liftriemen, draadsnijgereedschap, transportbandkettingen, en transportkettingen met lagers, vorkkettingen, kettingwielen, teruglooprollen, spiraaltransbortbanden, kussenlagers, wormspiralen.

 2. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fördertechnik Kentzler GmbH is uw betrouwbare partner voor aandrijf-, transport- en lastkettingen, kettingwielen en speciale producten. Ervaring en deskundigheid vormen de basis voor onze kwalitatief hoogwaardige producten. Profiteer meteen van onze diensten: Van het raadplegen en selecteren van componenten die afgestemd zijn op uw behoeften tot de voltooiing van het product. : Van speciale kettingen tot tandwielen en op maat gemaakte kettingen van welke aard dan ook, wij bieden u een breed scala aan standaardproducten en individuele complete oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van elke individuele klant. Door jarenlange ervaring en naleving van de huidige DIN-normen garanderen wij eersteklas productontwikkelingen van ons bedrijf. Hoe tevredenheid onze klanten ook met onze producten zijn, we verhogen voortdurend deze hoogwaardigheid, de prestaties en de kwaliteit van onze producten.

 3. BRANDAU GELENKKETTEN GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij werken individueel volgens uw vereisten en de kennis die in 35 jaar is gegroeid en de hoge motivatie van onze medewerkers staan tot uw beschikking. Wij zijn gespecialiseerd in transportkettingen, stalen schakelkettingen voor transportbandtechnologie, ook in roest- en zuurbestendig ontwerp, bustransportkettingen, holle boutkettingen, ovenkettingen, zeefbandkettingen, aandrijfkettingen. Branda Kettenketten biedt u de juiste ketting voor elke toepassing - volgens DIN- of ISO-normen. Informatie, tekeningen of schetsen - volgens onze kwaliteitsgeoptimaliseerde fabrieksnormen - ook in roest- en zuurbestendige uitvoering. Korte levertijden en een goede prijs-prestatieverhouding.Onze geoptimaliseerde productie in Europa maakt het mogelijk om flexibel in te spelen op uw planningsvereisten.

 4. KETTENTECHNIK ROEDER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Jarenlang is de naam van de familie Roeder verbonden geweest met de rolketting.Vandaag de dag staat de naam Kettentechnik Roeder voor producten die een idee in werkelijkheid omzetten. Dit is alleen mogelijk dankzij de moderne productietechnologie. Dit alleen is echter niet voldoende om onze kwaliteit en leverbetrouwbaarheid te rechtvaardigen. Dit vereist ervaring, vaardigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en de motivatie van het personeel. Onze leveranciers, waaronder alle bekende Duitse en internationale kettingfabrikanten, zijn de basis van onze kwaliteit. Ons bedrijf wordt ook gekenmerkt door een open omgang met klanten en leveranciers. Op deze website vindt u niet alleen alle informatie over ons bedrijf, u kunt ons ook bezoeken. Hetzij virtueel op deze website of in het echt. U bent altijd welkom.

 5. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbanden, Transportkettingen, Kettingen, Compensatoren, Transportbanden, Transportkettingen, schroeftransportbanden, Kettingen, en Compensatoren. Het is gevestigd in Traiskirchen, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EL ROMANO MEGA SOLUTIONS ROMAN SOBKOWIAK

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EL ROMANO MEGA SOLUTIONS ROMAN SOBKOWIAK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportkettingen, Wegtransport, Wegtransport - logistieke diensten, Luchtvrachttransport, Scheepsvracht, expressbesteldiensten, Speciale transporten, koeriersdienst, en Transport ADR. Het is gevestigd in Dominowo, Polen.

 2. ASCB

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASCB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportkettingen, Transportkettingen, transportagentschap, transportkettingen, en vrachtwagen voor industrieel transport. Het is gevestigd in Meaux, Frankrijk.

 3. TLN

  Nederland

  TLN is de grootste werkgeversorganisatie van transporterend Nederland. Met circa 5.600 kleine, middelgrote en grote transportondernemers en logistieke dienstverleners, is TLN een toonaangevende en invloedrijke belangenbehartiger in Nederland en Europa. Deze sterke positie heeft TLN mede te danken aan de grote hoeveelheid kennis en expertise op het gebied van transport en logistiek. TLN is het aanspreekpunt voor en over de sector. Het hoofdkantoor van TLN is gevestigd in Zoetermeer. Een centrale strategische positie, op steenworpafstand van het politieke hart Den Haag. Vanuit dit kantoor wordt de individuele en collectieve belangenbehartiging gecoördineerd.

 4. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Productie van rondstaalkettingen en ijzerwaren: kettingen voor mestverspreiders, laadkettingen (slachthuiskettingen, in lengten van 50m. Vlechtwerk: Galvanisch verzinkt of roestvrijstaal (1.4571), goederenkettingen (rondstaalkettingen DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , kettingen voor heftoestellen (DIN 5684-5, EN 818-7), kettingen voor de landbouw, kettingen voor draagvermogen (aanslagketting volgens DIN 695 en EN 818-2), roestvrij stalen kettingen, knopenkettingen, kunststof kettingen, gelaste rondstaalkettingen.

 5. CPL INDUSTRIE

  België

  Sinds 2002 vervaardigt CPL kettingen aangepast aan de behoeftes van onze klanten en geen "standaardproducten". Allerlei soorten transportkettingen voor de industrie, vooral kettingen bestendig tegen extreme ladingsomstandigheden, corrosie, slijtage en hoge temperaturen. Voor de ijzerindustrie in het bijzonder ontwerpen wij transportkettingen, bandtransporteurs en draai-installaties. Onderhoud van Raskin pers en renovatie van bestaande installaties.

 1. GRONEMEYER MASCHINENFABRIK GMBH & CO.

  Duitsland

  Planning, uitvoering, projectmanagement, service - Van gezamenlijke planning tot inbedrijfstelling, de ervaring van onze engineering- en montageteams staat tot uw beschikking.Onze transportsystemen worden zowel voor de eigen materiaalstroom van stukgoederen als voor de koppeling van productiemachines ingezet. Wij leveren complete transportsystemen voor onder meer de voedingsmiddelen-, dranken-, glas- en chemische industrie.

 2. ALBION TOURS

  België

  Albion Tours is een autocarbedrijf in volle expansie. Wij beschikken over een vloot van 23 autocars, variërend van 23 tot 84 zitplaatsen. Alle autocars zijn uitgerust met een Euro 5-motor en bezitten de EEV-norm waardoor wij koploper zijn in Vlaanderen op het vlak van EEV-motoren! U kan bij ons terecht voor dagreizen, meerdaagse reizen, het vervoer van kleine tot grote groepen, VIP-vervoer, transfers en grootschalig werknemersvervoer.

 1. BIMAC SRL

  Italië

  Capaciteiten van Bimac: behandeling van binnenkomende en vertrekkende goederen, machinaal bandtransport van eindproducten of onbewerkte producten. Een oplossing op maat voor alle operationele eisen.

 2. FÖRDERTEC GMBH

  Duitsland

  FörderTec GmbH houdt zich bezig met het brede gebied van transportsysteemtechniek voor de gebieden zuiveringsslib, hout (houtsnippers, sloophout, houtkrullen), as en slakken.

 3. KETTEN WÄLDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KETTEN WÄLDER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - toebehoren, Transportkettingen, Kettingen - toebehoren, Transportkettingen, roestvrijstalen kettingen, en harpsluitingen. Het is gevestigd in Bad Endorf, Duitsland.

 4. RUD KETTEN RIEGER & DIETZ GMBH U. CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf RUD KETTEN RIEGER & DIETZ GMBH U. CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportkettingen, Transportkettingen, sjorkettingen, ringbout, en Vishaken. Het is gevestigd in Aalen, Duitsland.

 5. AHCT LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AHCT LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transportkettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vrachttransport, internationaal transport, logistiek, en opslag. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 6. RENOLD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RENOLD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportkettingen. Het is gevestigd in Einbeck, Duitsland.

 7. INDUSTRIE-SA.COM

  Luxemburg

  Het bedrijf INDUSTRIE-SA.COM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportkettingen, liften en goederenliften voor de bouwindustrie, stellingen, en Verwijderbare scheidingswanden voor kantoren. Het is gevestigd in Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 8. KÖBO-DONGHUA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KÖBO-DONGHUA GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportkettingen, bustransportkettingen, en Transportkettingen. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 1. VIRGINIO NASTRI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VIRGINIO NASTRI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - systemen en materialen, Transportkettingen, Intern transport - systemen en materialen, Transportkettingen, rollentransportbanden voor mechanische goederentransporteurs, en bandtransporteurs. Het is gevestigd in Arzignano, Italië.

 2. PROFI-TEC ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROFI-TEC ANTRIEBSTECHNIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportkettingen, rollenkettingen, rolkettingen voor transmissies, en Transportkettingen. Het is gevestigd in Offenbach / Queich, Duitsland.

 3. GAMBAROTTA GSCHWENDT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GAMBAROTTA GSCHWENDT S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportkettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren geautomatiseerde installaties voor berging, emmertransporteurs, mechanische wormschroeftransporteurs voor goederenverlading, en mechanische emmertransporteurs voor goederenverlading. Het is gevestigd in Trento, Italië.

 4. A.R.C.E.M.I. IMPIANTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A.R.C.E.M.I. IMPIANTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportkettingen, Bandtransport - installaties, hoog en laag, Transportkettingen, Bandtransport - installaties, hoog en laag, liftinstallaties, en emmertransporteurs. Het is gevestigd in Mattarello Di Trento, Italië.

 5. IMCOS SRL

  Italië

  Het bedrijf IMCOS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportkettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren transporteerbare oliedynamische heftrucks voor het optillen van goederen, transporttoestellen van platen voor metaalspaanders, emmertransporteurs, en transporttapijt en lifttapijt. Het is gevestigd in Casatisma, Italië.

 6. MASCHINENFABRIK HERMANN FRANZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINENFABRIK HERMANN FRANZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportkettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kettingen - koper, Kettingen - koper, emmertransporteurs, en kettingtransporteurs. Het is gevestigd in Korschenbroich, Duitsland.

 7. GERLACH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GERLACH S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportkettingen. Het is gevestigd in Origgio, Italië.

 8. GOVONI HANDLING SYSTEMS SRL

  Italië

  Het bedrijf GOVONI HANDLING SYSTEMS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportkettingen, Intern transport - systemen en materialen, Transportkettingen, Intern transport - systemen en materialen, en schroeftransportbanden. Het is gevestigd in Cento, Italië.

 9. INCOMIMEX S.L

  Spanje

  Het bedrijf INCOMIMEX S.L, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Transportkettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren aandrijfkettingen. Het is gevestigd in Gatika, Spanje.

 10. ENGMEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ENGMEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportkettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogellagers, Flyerkettingen, Kogellagers, Draagrollen, en Stalen scharnierkettingen voor transporteurs. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis