• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • transportsystemen - intern

Resultaten voor

Transportsystemen - intern - Import export

 1. FORBO SIEGLING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Over ons - Innovatieve concepten in productie, materiaalstroom en logistiek zijn vandaag de dag essentiële concurrentiefactoren. Vlakke banden met hoge prestaties en transport- en verwerkingsbanden spelen hierbij vaak een centrale rol. Toonaangevende industriële bedrijven over de hele wereld rekenen daarom op de specialisten van Forbo Movement Systems als competente partners bij de ontwikkeling van toekomstgerichte oplossingen voor aandrijving, transport en productie. Het resultaat: Uitgebreide, branchespecifieke productprogramma's voor onze klanten. Onze waarden - Als wereldleider in verplaatsingssystemen bieden we onze klanten oplossingen van wereldklasse om hun bedrijfssucces op koers te houden. Onze inzet en expertise bieden veelbelovende vooruitzichten voor onze belanghebbenden. Door onze wereldwijde aanwezigheid met 300 servicelocaties willen we onze positie als wereldspeler behouden en uitbreiden. We zijn ervan overtuigd dat kwaliteit en de permanente verbetering ervan hiervoor van centraal belang zijn. Dit uit zich zowel in onze hoogwaardige en voordelige producten als in competent en klantgericht advies. We gedragen ons consequent zoals we zouden willen dat onze omgeving zich gedraagt: als een betrouwbare partner.

 2. RADRI

  België

  Wij zijn thuis op het gebied van interne transportsystemen, metaalwerken, constructies, machinebouw. Ruwe schetsen, ontwerpen, engineering, productie, montage, houden we zoveel mogelijk binnen RADRI. Op die manier is RADRI volledig uitgerust om projecten van begin tot einde te verwezenlijken. RADRI beschikt over een uitgebreid machinepark zoals de standaard boormachines, zaag , freesmachines en draaimachines, maar ook een geavanceerde plooibank en computergestuurde plasma-snijtafel zijn enkele van de vele mogelijke toepassingen binnen het bedrijf. Daarnaast biedt RADRI ook nog diensten aan. Zo zijn wij werkzaam op het gebied van montage en/of afbraak van installaties en machines, onderhoudswerken en dringende interventies in geval van problemen met machines. Ervaren personeel realiseert in de 2500 m² grote productieomgeving oplossingen op maat van de klant. Door de know-how en ervaring van ons personeel wordt er gestreefd naar duurzame en betrouwbare oplossingen.

 3. MOTUS HANDLING

  België

  Motus Handling ontwerpt, construeert en integreert innovatieve, geautomatiseerde totaaloplossingen die de materiaalbehandeling en logistiek in (en buiten) industriële bedrijven optimaliseert. Motus Handling optimaliseert de materiaalbehandeling en logistiek van industriële bedrijven. We realiseren totaaloplossingen waarbij het ontwerp, de constructie en de integratie van uw project uiterst professioneel wordt aangepakt door een gedreven en nauw samenhangend team van ervaren projectingenieurs. Motus Handling kan uitpakken met een uiterst innovatieve en flexibele ingesteldheid. Onze brede waaier aan handling systemen (bewerkingslijnen, robotintegratie, stapelsystemen, assemblagelijnen, palletcontroles, sorteerinstallaties, automatische magazijnen…) samen met de opgebouwde kennis van de gebruikte machine-elementen (horizontale en verticale transportsystemen, palletkranen, buffertorens, stackers, kantelaars, transferwagens en nog zoveel meer…) zorgen ervoor dat we de efficiëntste oplossing kunnen aanbieden, volledig op maat van de behoeften van de klant.

 4. VANRIET MATERIAL HANDLING SYSTEMS

  Nederland

  Goede intralogistiek geeft een enorm concurrentievoordeel ! VanRiet verbetert al vele decennia het intralogistieke systeem bij klanten. Zowel op het gebied van transport, opslag of beide. Samenwerking en integriteit zijn absolute noodzaak om het perfecte systeem te realiseren. Op onze site kunt u kennis maken met onze oplossingen, branche-specifieke ervaring of onze unieke werkwijze. Bij VanRiet vormen uw wensen de basis voor het intralogistieke material handling systeem. De kaders worden aangeduid door uw producten, de gewenste output, uw gebouw, uw doelstellingen en het streven naar een minimale CO2 voetafdruk. Gezamenlijk ontwikkelen wij het systeem en bespreken wij zaken zoals lay-out, return-on-investment (ROI) en eisen ten aanzien van de uptime.

 5. ASP

  België

  ASP: expert in goederenbehandeling Al sinds 1988 is ASP gespecialiseerd in goederenbehandeling en interne transportmiddelen. Dat zijn al heel wat jaren ervaring waarop wij kunnen rekenen. Dankzij die ervaring kunnen wij u snel en effectief van dienst zijn om ook in uw bedrijf alles op rolletjes te laten lopen. Letterlijk, want bij ASP vindt u naast een ruim assortiment aan middelen voor goederenbehandeling ook verschillende oplossingen wat betreft intern tansport. Producten: Palletstapelaar Mobiele Heftoestellen Elektrische trekkers Vaten en zware rollenhandling Lifters en Maatwerk Farma en Voeding Vacuüm hefsystemen Fetra Intern Transportmateriaal Bedrijfsuitrusting Opslagtechniek Signalisatie

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BULK.ID

  België

  BULK .ID, sterk in separation and handling. Sinds vele jaren levert BULK.ID hoogwaardige oplossingen voor het sorteren en behandelen van diverse materiaalstromen. Hiertoe werken wij samen met gerenommeerde Duitse constructeurs die u kwaliteit leveren en voortdurend innoveren. De expertise van een Duitse partner en onze ervaring met engineering , constructiewerken, montages en service garanderen de klant een zorgeloze realisatie van zijn projecten. Samen met onze partner, Danielli-Henschel, bieden wij een compleet gamma voor het persen en knippen van diverse metalen: Schrootpersen Stationaire en mobiele schrootscharen Shredders en pre-shredders De machines en installaties van Aumund en IBAU zijn dé referentie in cement, kalk en vliegas: Platentransporteurs Bekerelevatoren Sleepketting transport Pneumatisch transport ...

 2. BOIKON B.V.

  Nederland

  Gedreven door de voortdurende innovatie van verpakkingen, richten wij ons voornamelijk op het automatiseren en optimaliseren van primaire en secondaire verpakkingen handling processen in het kader van efficiency, ergonomie en veiligheid. Hierbij leveren wij compleet nieuwe verpakkingslijnen voorzien van de nieuwste technologieën en oplossingen als, depalletizers, transportsystemen - intern, buffersystemen, sorteersystemen, reinigingssystemen, codeersystemen, pick & place systemen, palletiseersystemen, robotsystemen, wikkelaars en overige machinerie.Onze oplossingen bestaan uit zowel mechanische als besturingstechnische modules. Hieruit ontwikkelen en produceren wij niet alleen volledig op maat gemaakte verpakkingen handling systemen, maar ook alle benodigde faciliteiten en communicatiesystemen zoals track & trace-, OEE-, veiligheids- en centrale besturingssystemen.Klantgerichtheid, innovatief vermogen en flexibiliteit zijn de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf.

 3. AGV INTERNATIONAL B.V.

  Nederland

  AGV International is een specialist op het gebied van automated guided vehicles (automatisch gestuurde voertuigen). Onze jarenlange ervaring en professionele service netwerk, stelt ons in staat om eenvoudige en tevens complexe logistieke processen te automatiseren. Hierdoor verlagen uw Total Cost of Proces aanzienlijk! Hiernaast zullen wij graag als hoofdaannemer fungeren, waardoor u als klant op alle facetten, van WMS tot en met palletstellingen en uiteraard AGV’s, slechts één aanspreekpunt heeft. Tevens valt met ons af te spreken dat de juiste werking en dus correct functionerende AGV’s (behalen van de afgesproken minimale performance) onder de verantwoordelijkheid van AGV International B.V. valt. Onze oplossingen variëren van eenvoudige AGV’s die van A naar B rijden met pallets en/of dozen, tot en met volledige geautomatiseerde magazijnen. Vooral het Dual Drive+ concept zie je bij ons veel terug. Dit concept zorgt ervoor dat trucks manueel te overbruggen zijn in geval van calamiteiten. Hierdoor loopt het logistieke proces bij de klant op geen enkel moment operationeel in gevaar. De intelligente AGV-oplossingen die wij bedenken, ontwikkelen en implementeren zorgen voor een gegarandeerde verlaging van uw operationele proceskosten. Of het nu gaat om eenvoudige AGV’s, volledig geautomatiseerde AGV’s inclusief Dual Drive+ oplossingen, AGV International is de AGV-specialist! AGV International is één van de meest complete AGV-aanbieders.

 4. LOGITRANS BELGIUM

  België

  Reeds geruime tijd is Logitrans een van de leidinggevende producenten van goederenbehandelingstoestellen ! Vandaag vervullen meer dan 100 gekwalificeerde werknemers de eisen van onze klanten wereldwijd inzake ontwikkeling, productie, verkoop en service ! Logitrans is sterk aanwezig in de huidige economische omgeving - op beurzen, in de pers en wanneer er prijzen worden uitgedeeld ! Dankzij ons consequent beleid qua kwaliteit en milieu vervullen we de eisen van de toekomst ! Producten: Twin Stacker, Rotator, Logiflex, Hoogheffende paletwagens, Logitilt, Paletwagens, Palletwagen voor kwartpalletjes, Roestvrije paletwagen, toestellen op maat, ...

 5. VERHOEVEN OSS

  Nederland

  Machinefabriek Verhoeven is zeer trots op het leveren van 100% Nederlands vakwerk in haar eigen machinefabriek in Oss. Materials handling en conveyor technology: Alles op het gebied van handling en intern transport van standaard producten en productdragers zoals pallets, dozen, kratten, trays, vaten en fusten en nog veel meer. Container handling: Container handling, of wel het transporteren van alle lege of gevulde productdragers zoals blikken, aërosols, deksels, glazen potten en flessen, kunststof verpakkingen, kratten, dozen en jerrycans is specialistisch werk. Industrial Handling: Dit betreft de handling van het intern transport van niet standaard of geen vormvaste producten zoals masten, papierrollen, isolatie- en bouwmaterialen, stortgoed en nog vele andere industriële toepassingen. Food handling: Hier vind u alles op het gebied van transport en handling van voedingsmiddelen. Indien gewenst met productdrager of verpakking. Te denken valt aan vlees, vis, groenten, fruit, ...

 1. WPL-INDUSTRIES

  Nederland

  Wpl-industries BV heeft zich sinds haar oprichting gespecialiseerd in software, weegapparatuur en etiketteren. Wij zijn ook trots op het feit dat wij niet alleen in Nederland maar ook buiten Europa bekend zijn en daar onze producten leveren. Kwaliteit en degelijkheid staan hoog in het vaandel. •Klantspecifieke oplossingen in machinebouw •Weeg-, prijs- en etiketteersystemen Metaaldetectoren •Specialistische toepassingen met bijzondere specialisatie in de vlees-, vis, agf, brood en zuivelbranche •E-merk registratie, traceability gegevens, handterminal applicaties voor logistieke processen •Revolutionair LCU (Line Control Unit) systeem voor optimale lijnaansturing •Vloerschalen, palletweegschalen, bankplateaus, railwegers en doseersystemen in zwaar uitgevoerd RVS •Voor extreme omstandigheden IP67 weegschalen en indicatoren (deze zijn waterdicht) •Checkwegers •Labelprinters automatisch / handmatig •Inline Units •Transport systemen •Metrologische keuringen

 2. DEPREZ CONSTRUCT

  België

  Deprez Construct NV is een toonaangevend bedrijf op gebied van intern transport en opslag van verscheidene goederen. Al meer dan 25 jaar heeft Deprez Construct NV kwaliteit, duurzaamheid en service hoog in het vaandel staan. In de loop der jaren heeft het bedrijf ruime ervaring verworven en een grote know-how opgebouwd. Het is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en monteren van complete installaties voor drie verschillende sectoren: voeding , bulkgoederen & recyclage. Met de modernste technologie wordt uw vraag ontwikkeld en in 3D getekend. Vervolgens gebeurt de fabricatie door bekwaam vakmanschap, tenslotte wordt alles gemonteerd. De projectleider volgt uw project van ontwerp t.e.m. de opstart.

 1. EUROBELT & COMPONENTS

  België

  Ons transportbandprogramma omvat zowel transportbanden voor lichtere toepassingen (bv. landbouw en voedingsnijverheid, farmaceutische industrie, schuimrubber industrie, papier-en kartonfabrieken, enz…) als zwaardere toepassingen (betoncentrales, steen-en zandgroeven, huisvuilverwerking, recyclage bedrijven, haveninstallaties, kunstmeststoffen fabrikanten, enz…).We hebben ons dan ook tot doel gesteld onze klanten een volledig pakket van alle transportbandtypes aan te bieden. Daarnaast namen we in ons leveringsprogramma ook exclusieve componenten voor transportbandinstallaties op, bedoeld om op een efficiënte manier problemen met transportbanden op te lossen, zoals bv. slip op de aandrijftrommel, verspilling door onvoldoende zijdelingse afdichting, het zijdelings verlopen, reinigen van het transportbandoppervlak, beschadigen van de transportband door impact van de producten op de beladingsplaats.

 2. TIMPACK

  België

  Flowpack Timpack nv biedt u een groot gamma van zowel horizontale als verticale flowpackers aan, maar ook een flowpacker die regelbaar is in hellingsgraad (Swing! ). Ook afvulsystemen behoren tot ons gamma. Horizontale flowpack, verticale flowpack, dogpack, afvul-machine, flowpackers, verpakkingsmachines X-ray inspectie De nieuwe norm voor de toekomst? Nauwkeuriger en veelzijdiger dan een metaaldetector! ! Duur? Minder dan voorheen dankzij de nieuwe technologie van de Finse fabrikant MEKITEC ! ! Checkwegers en uitwerpsystemen Timpack nv vertegenwoordigt voor de Belux markt de Italiaanse fabrikant PACKITAL. Checkwegers, controlewegers, uitwerpsystemen, metaaldetectoren, ... Ander verpakkings- en transportsystemen In samenwerking met onze partners, kan Timpack nv u ook krimpfolie verpakkingsmachines, palletwikkelaars, mailingmachines, bundelmachines, strappingmachines, etc aanbieden.

 3. INTRASYS

  België

  Sedert 1997 produceert Intrasys interne transportsystemen gaande van conveyors voor dozen over palletiseermachines tot zware conveyors voor pallets. Verder vertegenwoordigen we een aantal gerenommeerde merken van stockage systemen. Zo kunt u bij ons terecht voor de complete inrichting van uw warehouse of productie site. Onze belangrijkste eigenschappen zijn: op maat van de klant, eigen engineering, eigen productie en montage. Producten : case conveyor, pallet conveyor, pallet handling, legbordstellingen, palletstellingen, platformen.

 4. ALVEY

  België

  Alvey Group is gespecialiseerd in op maat gemaakte industriële automatiseringsprojecten. We werken voor succesvolle producenten van uiteenlopende soorten goederen binnen verschillende sectoren. We helpen hen nog succesvoller te worden – via onze systemen voor automatisch transport, verpakking en stockage. Ons complete portfolio van diensten en producten, waaronder de conventionele en gerobotiseerde palletisers, depalletisers, transportsystemen, stapelkranen en andere machines, samen met de kennis en vaardigheden van ons team, stelt ons in staat om aan zeer veeleisende uitdagingen tegemoet te komen. Wij verheugen ons op het ontwerpen en installeren van de best mogelijke oplossing aangepast aan uw behoeften.

 5. SHUTTLEWORTH EUROPE

  België

  Onze transportbanen worden wereldwijd succesvol gebruikt in meerdere industrietakken zoals voedingsindustrie, verpakkingsindustrie, grafische industrie, automobielnijverheid, pharma, cosmetica... Het eigen systeem van afzonderlijk aangedreven assen met losse rollen bieden een stuwvrij transport dat zelfs delicate verpakking ongemoeid laat. Samen met combiners, dividers en liften kunnen wij een meer complexe oplossing bieden. Niet voor niets werken wij voor de meeste toonaangevende bedrijven wereldwijd samen met diverse machineconstructeurs.

 6. HERMANS ALGEMENE TECHNIEKEN

  België

  H.A.T is opgesplist in vier afdelingen: - Electriciteit - Mechaniek en onderhoud - Transportsystemen - Montage en machinebouw. Elektriciteit: Bedrijven zijn in volle expansie. Uitbreidingen worden gepland. Steeds worden machines veranderd van opstelling en eisen installaties omvormingen naar nieuwe projecten. Nieuwe verdeelkasten of aanpassingen dringen zich op efficiëntere verlichtingen van fabriekshallen... is één van de voorkomende mogelijkheden waar de afdeling elektriciteit van H.A.T. met kennis van zaken ernstig werk levert nieuwbouw, uitbreiding of aanpassing. Mechaniek en onderhoud: De mechanische- en onderhoudsafdeling van Hermans Algemene Technieken onderscheidt zich door haar veelzijdigheid. Zo kan men zeggen dat zij een leverancier is naar de bedrijven maar ook voor onderhoud van machines op het vlak van elektriciteit, mechanica, pneumatica en hydraulica bevelen wij deze afdeling graag aan...

 7. FRANTSEN UNIVERSAL SCREW TECHNOLOGY

  België

  Toeleverancier van schroefbladen, schroeflinten, asloze spiralen, mengspiralen, schroefbladen voor (grond) boren enz.…Wij zijn eveneens gespecialiseerd in de productie van schroefassen van zowel gewone uitvoeringen als tot de meest slijtvaste uitvoeringen die in lasconstructie productie mogelijk zijn. Zoals met Hardox 400 en 500, Duplex (3CR12) Cobranox, met hard opgelaste pantserplaten, rond versterkte hard opgelaste, tot volledig Carbide opgelaste uitvoeringen. Daarbuiten maken wij ook andere interne transportsystemen zoals elevatoren, kettingtransporteurs, trogtransporteurs enz. … Als maatwerk constructeur gaan wij ook andere lasconstructies samenhangend met onze specialisatie uitvoeren en dit tot tevredenheid van onze bestaande klanten.

 8. AVT EUROPE

  België

  AVT Europe NV is gespecialiseerd in industriële automatisering, robotica en interne transportsystemen voor zware lasten. De transportsystemen gaan van standaard luchtkussensystemen tot op maat gemaakte luchtkussenvoertuigen, wieltransporters en railtransporters over AGV’s, portaalkranen, heftafels, coiltransporters tot autoclaaftransporters, wisselwerktuigen voor matrijzen, etc. We zijn wereldwijd actief in verschillende marksegmenten en werken met een internationaal distributeursnetwerk.

 1. BETEC

  België

  BETEC n.v. is fabrikant, gespecialiseerd in : MACHINES VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE INTERNE TRANSPORTSYSTEMEN AUTOMATISATIE KOEL- EN VRIESTOEPASSINGEN CHOCOLADE-INDUSTRIE Wielmachines Enrobeermachines Automatische tempereermachines Smeltketels Koeltunnels Spuitmachines Mouleerlijnen Vernevelings- en decoratiemachines Chocolade pompen Transportbanden TRANSPORTSYSTEMEN VOEDINGSINDUSTRIE Spiraaltorens Schakelbanden Bochtbanden Grillebanden PVC banden Draaitafels

 2. ECRAN

  België

  Ecran is wielengroothandel en tevens fabrikant van steekwagentjes. Ecran heeft de oplossing voor al uw hef- en draagproblemen: intern transportmateiaal (rolboxen, buiswagens, handpallettrucks, ...) en wielen voor speciale en indrustriêle toepassingen.

 3. B.A.T. MACHINEBOUW

  Nederland

  Als innovatieve onderneming hebben wij ons toegelegd op het ontwikkelen, produceren en aanpassen van productiemachines. Hierbij maken we mede gebruik van door onszelf ontwikkelde standaardconcepten die zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Machines: besturingskasten, bloemenautomaten, dozenopzetters, etiketteermachines, ontnesters, transportsystemen, weg en doseer systemen...

 4. H. MARTLE EN ZONEN

  België

  Trendsettend in horizontale, verticale en exceptionele transportsolutions met daaraan gerelateerde montagewerken of interne (ver)plaatsing van machines en installaties. Het voordeel voor de klant ligt zich duidelijk in de centralisatie: Alle transport incl. laden en lossen van ALLE werfmateriaal, werfuitrusting en werfmachines Cleaning, rupskranen, bandenkranen, … Hijswerken en montageteams Industriële, interne relocatie productiemachines

 5. JADROSPED D.O.O.

  Kroatië

  Jadrošped is een internationale expediteur in dienst van alle klanten die hun eigen goederen via de haven Rijeka willen vervoeren. Hierbij bedoelen we Container terminal Brajdica-Adriatic deuren (Jadranska vrata), zwembaden Rijeka en Sušak en de havens Bakar en Raša. We staan tot uw dienst voor het vervoeren van goederen via vrachtwagen - en voor de douaneformaliteiten bij de scheepsterminal van Srdoči.

 6. MBS ROESELARE

  België

  MBS - service in transportbanden. MBS staat in voor: Levering, plaatsing en herstelling van alle types transportbanden. Onderhoud en vervanging van alle onderdelen van transportbanden. Optimalisatie van transportsystemen op gebied van ideale bandtype, bandsturing, bandreiniging, ... Preventief onderhoud. MBS is dé specialist in service en optimalisatie van uw transportbandsystemen.

 7. PALLET SORTING SYSTEMS

  Nederland

  De ideale oplossing om op een snelle en efficiënte manier uw pallets te sorteren en te repareren! Pallet Sorting Systems B.V. maakt machines voor de pallet industrie: pallet sorteerlijnen, pallet sorteermachines, dekken machines, spijkermachines, pallet sloopmachines. De machines worden klant specifiek gemaakt en door ons voorzien van besturingen. Daarnaast doen we Retro-vit op bestaande machines van derden.

 8. EASYLOCKDRIVE SYSTEMS BV

  Nederland

  EasyLockDrive Systems BV ontwikkelt innovatieve oplossingen voor het intern transport in de voedselverwerkende industrie. De focus ligt hierbij op de bakkerij industrie. Ons ELD systeem is een compleet intern transportsysteem gebaseerd op de unieke Intralox i-Drive Technology en kunststof transportbanden. Dit systeem biedt verschillende voordelen. Het ELD systeem is vrijwel storingsvrij, onderhoudsarm en zeer hygiënisch.

 9. MANUTECH

  België

  Manutech is gespecialiseerd in bouwen, leveren en plaatsen van rolbruggen, hijsinstallaties en interne transportsystemen.

 10. GELDOF

  België

  Silo's & bulktransportinstallaties Opslagtanks & drukvaten Schoorsteenkanalen & rookgaskanalen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis