• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • transportsystemen

Resultaten voor

Transportsystemen - Import export

 1. BENNE SA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  BENNE SA is een klein familiebedrijf te Casters (Tarn 81) gespecialiseerd in het ontwerp van transportbanden op maat. Wij ontwerpen en vervaardigen transportbanden en transportlijnen op maat voor onze klanten volgens hun bestek. De bouw van deze lijnen op maat wordt uitgevoerd op basis van door ons gecreëerde modellen met standaard transportbanden. Deze instelbare, verstelbare en moduleerbare modellen vormen de basis van onze ontwerpen. Ze maken nu deel uit van ons assortiment standaard transportbanden die we 'Néoveurs' noemen.Ons bedrijf biedt tevens detailverkoop van banden, riemen en transportbanden evenals alle losse onderdelen waaruit deze transportbanden bestaan. Wij bieden tevens onze diensten aan voor de ketelbouw, mechanica en lakken, daar wij dit alles uit kunnen voeren. Wij zijn gespecialiseerd in de sector van de levensmiddelen- en farmaceutische industrie maar kunnen tevens productielijnen voor alle overige activiteiten produceren. Alle aanvragen worden door onze ingenieurs van de 'pre-project' afdeling behandeld om uw behoeften te begrijpen en uw werkomgeving te analyseren. BENNE SA ontwerpt een lijn op maat om uw producten te transporteren of verwerken en die zich perfect aan uw werkomgeving aanpast. De volledige productie wordt uitgevoerd in onze werkplaats te Castres dankzij een Franse knowhow die al meer dan een eeuw van generatie op generatie wordt doorgegeven.

 2. MINITEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Precisie en perfectie: Dit belichaamt MiniTec GmbH. Wat begon in 1986 met miniatuur lineaire geleidingen is uitgegroeid tot een wereldwijd erkende full serviceprovider met ongeveer 360 werknemers in negen fabrieken en meer dan 60 partners en servicecentra wereldwijd. Het uitgebreide productportfolio omvat hoogwaardige aluminium profielen, hoogwaardige transportbandtechnologie, zoals bijv: transportbanden, nauwkeurige lineaire geleidingen, profielsystemen, brandbestrijdingstechnologie en ergonomische werkstationsystemen. Op het gebied van automatiseringstechniek en speciale machinebouw biedt MiniTec talrijke oplossingen. Van testsystemen voor lektesten en wervelstroomtests tot efficiënte transportsystemen zoals transportbanden, rollenbanen, spiraaltransporteurs of tandriembladen naar assemblagetechnologieoplossingen voor One Piece Flow-, materiaalverwerkings- en kanban-systemen, MiniTec biedt tal van opties voor het optimaliseren en automatiseren van uw assemblagelijn of bestaande productieprocessen.

 3. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KNOLL Maschinenbau is de toonaangevende leverancier van transport-, filtersystemen en pompen voor spanen en koelsmeermiddelen in de metaalbewerking. Met een uitgebreid productprogramma worden complete installaties en systeemoplossingen met centrale en decentrale functies gerealiseerd. Er is een productassortiment gegroeid dat werktuigmachines krachtiger en productieprocessen schoner en efficiënter maakt. Alle industrieën waarin werktuigmachines draaien, frezen, boren of slijpen, gebruiken KNOLL-producten. Voorbeelden zijn werktuigbouwkunde, elektrotechniek, voertuigbouw en de lucht- en ruimtevaartindustrie. Of het nu auto's, scheermessen, autovelgen, messen of mobiele telefoons zijn - de lijst met eindproducten die KNOLL aan de fabricage bijdraagt, is divers. Flexibele montage- en transportsystemen lossen veeleisende logistieke taken op en vullen het productportfolio aan. KNOLL is wereldwijd te vinden - met eigen dochterondernemingen in de VS, China, Polen en Italië en verkooppartners over de hele wereld.

 4. TRAPO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TRAPO GmbH, gevestigd in Gescher-Hochmoor in Westfalen, is een partner voor industriële automatisering. De kerncompetenties omvatten conceptie en engineering over de hele wereld, productie en inbedrijfstelling, evenals service na verkoop voor machines en installaties in productie en intralogistiek. In verschillende branches worden TRAPO-oplossingen gebruikt bij het picken, verpakken, (de-) palletiseren, verpakken, opslaan en in sorteer- en distributietechnologie. De doelstelling: Om te voldoen aan de wereldwijd toenemende vraag naar automatisering van alle productieprocessen. De claim: Oplossingen aandragen om de diverse productieprocessen te automatiseren voordat de noodzaak zich voordoet. Klanten over de hele wereld profiteren van de ervaring en knowhow van meer dan 60 jaar. Met de modernste technologie zet TRAPO GmbH wereldwijd nieuwe maatstaven voor soepele overgangen in de productie en de intralogistiek. Onderzoek en ontwikkeling hebben altijd een centrale rol gespeeld in ons intern technisch centrum. TRAPO GmbH ontwikkelt samen met zijn klanten optimale oplossingen en test alle functies onder reële omstandigheden in het technisch centrum van TRAPO.

 5. TEELMANN HANDELS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uw specialist voor gelaste constructies en metaalbewerking. Alle bestellingen worden door ons behandeld en begeleid. We kunnen eventueel de douane-inklaring voor u uitvoeren. Wij zijn een wereldwijd opererende handelsonderneming met productie-installaties in Duitsland, Polen, Tsjechië, Turkije en Nederland. Door verschillende expertisesectoren van onze productie kunnen we een breed aanbod van producten bieden. Maar ook met individuele wensen bent u bij ons aan het juiste adres.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KAUP GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KAUP GmbH & Co. KG (KAUP) is 's werelds grootste onafhankelijke fabrikant van voorzetapparatuur voor vorkheftrucks. Stationaire eenheden en containerspreaders voor vorkheftrucks en kranen breiden het KAUP-assortiment uit.Aanbouwdelen voor bestuurderloze transportsystemen en elektronisch aangedreven aanbouwdelen maken ook deel uit van het assortiment. De oorsprong van KAUP ligt in Aschaffenburg. In 1894 werd er een smederij opgericht, die zich later specialiseerde in reparaties op het gebied van de binnenvaart en aan kraansystemen. Het is de voorloper van het huidige bedrijf. zich onder Otmar Kaup op de productie van voorzetapparatuur voor vorkheftrucks. Met talrijke baanbrekende innovaties en ontwerpen is KAUP er in de afgelopen zes decennia in geslaagd haar klanten optimale oplossingen voor hun intern transporttaken te bieden. Vandaag de dag is het DIN EN ISO 9001-gecertificeerde familiebedrijf een toonaangevende wereldwijde fabrikant van voorzetapparatuur voor vorkheftrucks. Het wordt geleid door de vierde generatie van Holger Kaup. Het bedrijf is wereldwijd actief met twaalf eigen vestigingen, 19 onafhankelijke vertegenwoordigers en een krachtige exportafdeling op het hoofdkantoor. KAUP produceert jaarlijks ongeveer 40.000 voorzetapparaten op drie locaties wereldwijd - in Aschaffenburg, Duitsland, evenals in Xiamen, China, en in Brisbane, Australië, voor de markten Azië-Pacific.

 2. FH MASCHINEN UND BRAUMANUFAKTUR WERK II GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij FH Maschinen und Braumanufaktur Werk II GmbH! Sinds onze oprichting zijn we uw betrouwbare partner voor eersteklas machines en brouwsystemen. Met onze jarenlange ervaring en ons streven naar kwaliteit zijn we een vertrouwde leverancier in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Ons doel is om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden om hun productieprocessen te optimaliseren en hun concurrentievermogen te vergroten. We vertrouwen op innovatieve technologieën en geavanceerde productiemethoden om producten van de hoogste kwaliteit te leveren. Ons portfolio omvat een breed scala aan machines en systemen, waaronder brouwerijapparatuur, bottellijnen, etiketteermachines en verpakkingsmachines. We bieden ook oplossingen op maat die specifiek zijn afgestemd op de individuele eisen van onze klanten. De tevredenheid van onze klanten blijft onze voornaamste zorg. We bieden een uitgebreide service, van advies en planning tot onderhoud en ondersteuning. Ons ervaren team staat klaar om ervoor te zorgen dat aan uw eisen wordt voldaan. Ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen helpen uw productieprocessen te optimaliseren en uw succes te vergroten. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 3. ERO JOINT .TANALS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De Elzassische firma Tanals revolutioneert de methode voor de productie van een demonteerbare mechanische verbinding voor tandriemen van polyurethaan en transportbanden. ERO Joint® gebruikt door de onderhoudsdienst of op duurzame wijze maakt het mogelijk uw riemen zeer snel te vervangen. Dit soort verbinding is geschikt voor alle soorten tandriemen met een pas van 8mm of meer. Onze onderzoek- en ontwikkelingsafdeling beschikt over alle nodige berekenings- en; testapparatuur om de afmetingen van uw aandrijvingen te ontwerpen.

 4. VENNENS E.M.I

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 2016, VENNENS E.M.I is gespecialiseerd in de productie van transportsystemen zoals transportbanden, distributieriemen, kettingtransporteurs of rollerbanen. We kunnen automatiseringsbedrijven ondersteunen bij de implementatie van hun projecten. We zijn uitgerust om het hele project van A tot Z te leveren, inclusief robotintegratie en ontwikkeling van de complete machine om uw productie te optimaliseren en repetitieve handelingen te versnellen. We kunnen ook gehele productielijnen ontwikkelen of aanpassen om de werkdruk van werknemers te verminderen, waardoor de productiviteit en het rendement van uw bedrijf verhogen. Bovendien ontwikkelen we volledige installaties in fabrieken. Onze missie is om maatoplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten op uw wensen en vereisten. We spreken uw project met u door om een duurzame oplossing samen te stellen die zo goed mogelijk op uw behoeften aansluit. Nadat het ontworpen 3D door u is goedgekeurd, voeren en begeleiden wij het project van begin tot eind uit, vanaf de montage tot aan de installatie van uw transportband of productielijn. Grondige tests worden uitgevoerd voor en na de assemblage om de oplossing te evalueren en te verzekeren dat alles perfect werkt. Omdat klanttevredenheid onze prioriteit is, streven we ernaar om een vlotte installatie te garanderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 5. OMS MEKANIK OTOMASYON SISTEMLERI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij OMS Mechanical Automation Systems! We zijn gevestigd in Turkije en gespecialiseerd in kant-en-klare projecten voor voedsel- en drankfabrieken.Ons uitgebreide productassortiment omvat kant-en-klare fabrieksprojecten, afvullijnen, doppensluitlijnen, etiketteerlijnen, toevoer- en opvangbakken, dekselsystemen, bakkerijmachines, doppensluitmachines, etiketteermachines, transportbandsystemen, sterilisatiemachines voor flessen en sluitsystemen voor pleximachines. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 1. JONGE POERINK CONVEYORS

  Nederland

  Jonge Poerink Transportbanden: make your business work! Jonge Poerink Conveyors is een wereldwijd erkende specialist in betrouwbare interne transportsystemen. De markt ziet ons als een krachtige en betrouwbare partner die altijd graag een stapje extra zet. Onze kracht schuilt in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige spiraal en bochttransporteurs. We leveren onze innoverende oplossingen aan diverse industrieën zoals de levensmiddelen-, de verpakkings- en de drankenindustrie en de heavy duty sector. Onze systemen hebben een modulaire opstelling. In andere woorden, ze zijn standaard waar mogelijk en kunnen indien nodig naar wens aangepast worden. Door onze uitgebreide kennis en ervaring te combineren kunnen we onze klanten helpen bij de het opstellen van de ideale configuratie voor elke situatie. Naast aparte transportbanden kunnen we tevens complete productielijnen met meerdere opeenvolgende transportbanden leveren. Meer informatie over Jonge Poerink Conveyors op onze website.

 2. PAKMA, UAB

  Litouwen

  JSC PAKMA ontwerpt, produceert, test, assembleert en moderniseert en onderhoud dozen, wrappings, verpakkingen, koelverpakkingen, diepvriesverpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Onze firma produceert: productielijn van geglazuurde kwarktaart, kwarkdispenser, koeltunnel, spiraalvormige koeling, omwikkelaar, transportbandsysteem, smelttank, ophefmechanisme, champignonsorteerder, maalmachine, pizza garnituurlijn, kaaspers, installaties voor het maken van kaas, mixers, doseermachines voor farmaceutische producten, pompen, speciale installaties.

 1. ZS-HANDLING TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  ZS-Handling GmbH is een onafhankelijk bedrijf dat systemen en apparatuur ontwikkelt voor industriële handlingtechnologie op basis van ultrasone luchtlagertechnologie. Wij bieden producten voor het grijpen, transporteren, laden en lossen, inspecteren, sorteren en scheiden van werkstukken.Onze toepassingsgebieden omvatten batterij- / brandstofcellen, folies, glas, lenzen, medische technologie, verpakking en wafers & chips. We zijn internationaal actief en verkopen onze producten wereldwijd.Ons assortiment is ontwikkeld en geproduceerd in Regensburg, Beieren. 2006 Oprichting van ZS-Handling GmbH in Regensburg door Dr.-Ing. Michael Schilp en Dr.-Ing. Josef Zimmermann met onze gepatenteerde technologie van ultrasone lagers. ISO 9001: 2008-certificering in 2008 voor haar kwaliteitsbeheersysteem. Markttoetreding in 2011 in China en Taiwan. Markttoetreding in 2013 in Korea. 2014 Productie van de eerste seriesystemen. 2019 toegang tot medische technologie, met name ultrasone grijpers voor intraoculaire lenzen.

 2. E.I.V. BVBA

  België

  EIV ziet zichzelf in de toekomst voornamelijk verder bevestigd als uw innoverende business solutions partner. Door middel van een vroege projectbetrokkenheid kunnen we meebouwen aan de strategische doelstellingen voor u. Bovendien genereert ons beredeneerd meedenken een competitief voordeel. EIV ziet zichzelf als een aanspreekpartner voor u voor wat betreft Outsourcing. Door Insourcing van onze elektrodiensten, kunt u zich totaal concentreren op uw core-business en doelstellingen. EIV zal door zijn voortdurende inzet totaalpakketten aanreiken van geautomatiseerde oplossingen aan de hand van hoogkwalitatieve elektrodiensten. Deze verdere groei wensen wij nog uitgebreider toe te passen in diverse industriële sectoren.

 3. WRH GLOBAL

  België

  WRH Global Belgium biedt totaaloplossingen voor de automatisering van uw onderneming, vanaf het inpakproces tot in het magazijn. Onder hun diensten vallen de volgende producten en oplossingen: * Verpakkingsmachines: dozenvormers en trayvormers; dozen-, tray- en kratvullers; dozensluiters en omsnoeringsmachines * Palletiseren en Pallet handling: Spider palletiseerrobots, lagenpalletiseurs, lege pallet onstapelaars, palletbanen en automatisch magazijn * Palletomwikkelmachines: palletwikkelaar met draaiarm, palletwikkelmachine met ring, palletwikkelaar met draaiplateau en halfautomatische wikkelaars * Transporteren, Bufferen en AGV: transportsystemen, buffersystemen, skyfall, AGV en palletbanen * Automatisatie grafische industrie: Ferag systemen, randapparatuur pers en post-press * MemoStick en Verbruiksmateriaal: adverteren op de voorpagina van de krant en verbruiksmateriaal.

 4. SPINNEKOP

  België

  Spinnekop is een metaalconstructiebedrijf uit Ieper, gespecialiseerd in transportbanden voor alle doeleinden en verwerkingsmachines voor landbouw en industrie. AGRI Stortbunkers, transportbanden, opvoerbanden, duo-banden, hallenvullers, ontaarders, sorteerders, zoutbaden, kluitenscheiders, sponsdrogers, ... INDUSTRY Ontvangstbunkers, transportbanden, schroeven, schudders, rollenbanen, ontsteners, wassers, sorteerders, ontzanders, loofafscheiders, nachtschadesorteerders, blancheerinstallaties, cyclonen, ...

 5. COURIER DEPRINCE

  België

  Express Courier Deprince: sneltransport vanuit Brugge Sneltransport voor al uw zendingen Kan uw leverancier niet van start gaan als hij uw enveloppe niet vóór 10 uur in handen heeft? Zijn uw werkmannen technisch werkloos omdat er cruciale tegels ontbreken op de bouwplaats? Of was uw levering bij een klant niet volledig? Schakel dan Express Courier Deprince uit Brugge in. Als ervaren koerierdienst redden wij u meteen uit de nood. Voor elk type zending: zelfs met een koel-, vries- of vrachtwagen.

 6. SHUTTLEWORTH EUROPE

  België

  Onze transportbanen worden wereldwijd succesvol gebruikt in meerdere industrietakken zoals voedingsindustrie, verpakkingsindustrie, grafische industrie, automobielnijverheid, pharma, cosmetica... Het eigen systeem van afzonderlijk aangedreven assen met losse rollen bieden een stuwvrij transport dat zelfs delicate verpakking ongemoeid laat. Samen met combiners, dividers en liften kunnen wij een meer complexe oplossing bieden. Niet voor niets werken wij voor de meeste toonaangevende bedrijven wereldwijd samen met diverse machineconstructeurs.

 7. LUTZE CONVEYING BENELUX

  België

  De LUTZE-groep biedt in Noord-Europa een uitgebreid product- en serviceprogramma op het gebied van transportsystemen en kunststoftechnologie aan. Met moderne productiefaciliteiten en dochterondernemingen in Duitsland, België, Nederland, Zweden en Noorwegen is de LUTZE-groep in staat om aan de eisen van haar klanten op het gebied van innovatieve oplossingen en diensten te voldoen. Al meer dan 60 jaar ontwikkelen wij oplossingen voor problemen in vele branches. Daarbij staan onze hoge kwaliteitseisen en de jarenlange samenwerking met onze klanten voorop. *Transporttechniek ; kunststoft-ransportbanden, slijtagebescherming, waterstraalsnijden, etc.

 8. GKS PACKAGING

  Nederland

  GKS Packaging is gespecialiseerd in “no nonsense” flexibele verpakkingsoplossingen voor vrijwel alle toepassingen en inzetgebieden, van kleine bedrijven tot grote industriële verpakkers. Verticale vul-, vorm- en sluitmachine, wegers, transportsystemen...

 1. CLAES - VERWIMP

  België

  Transportfirma Claes-Verwimp is reeds vele jaren gespecialiseerd in tal van activiteiten op vlak van transport: Transport van containers en uitzonderlijk vervoer Begeleiding van uitzonderlijk vervoer Takeldienst Klik op één van bovenstaande links voor meer informatie van onze specialiteiten en foto's van onze voertuigen.

 2. WERKHUIZEN DESWARTE

  België

  Werkhuizen Deswarte behandelt sinds 1965 goederen. Hout, voeding, veevoeder, overslag, recyclage, chemische industrie, asafvoer, ertsen zijn enkele van onze doelsectoren. Werkhuizen Deswarte biedt oplossingen op maat voor transport van bulkgoederen, stapels of afzonderlijke elementen en het automatiseren van productielijnen. Werkhuizen Deswarte heeft de technische kennis, flexibiliteit, en nieuwste technologieën in huis voor oplossingen in elke bedrijfstak.

 3. MBS ROESELARE

  België

  MBS - service in transportbanden. MBS staat in voor: Levering, plaatsing en herstelling van alle types transportbanden. Onderhoud en vervanging van alle onderdelen van transportbanden. Optimalisatie van transportsystemen op gebied van ideale bandtype, bandsturing, bandreiniging, ... Preventief onderhoud. MBS is dé specialist in service en optimalisatie van uw transportbandsystemen.

 4. BITO SYSTEMS

  Nederland

  BITO Systems is leverancier van allerlei toestellen en materialen voor magazijninrichting: doorrolstellingen, draagarmstellingen, legbordstellingen, palletstellingen, plastic bakken, magazijbakken, ladders enz.Bij BITO Systems kun je ook terecht voor advies over uw magazijninrichting. BITO begeleidt elk project voor magazijninrichting van A tot Z.

 5. SMI HANDLING SYSTEME GMBH

  Duitsland

  SMI is uw betrouwbare partner voor vacuümheffers, handlingapparatuur, kraanbouwpakket met oplossingen op maat voor elke bedrijfssector.

 6. SPIROMATIC

  België

  Spiromatic biedt duurzame totaaloplossingen voor de voedingsindustrie en een geïntegreerde aanpak voor geautomatiseerde opslag, dosering en transport.

 7. AUGERS DIVISION SRL

  Italië

  Het bedrijf AUGERS DIVISION SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportsystemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportbanden en transportwormschroeven voor druiven en most, en wormschroef. Het is gevestigd in Isola Del Liri, Italië.

 8. Q-SYSTEM SVERIGE AB

  Zweden

  Het bedrijf Q-SYSTEM SVERIGE AB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportsystemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren mechanische bandtransporteurs voor goederenverlading, en mechanische lopende banden. Het is gevestigd in Växjö, Zweden.

 9. MOTRIDAL SPA

  Italië

  Het bedrijf MOTRIDAL SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportsystemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren mechanische emmertransporteurs voor goederenverlading, schroeftransportbanden, kettingtransporteurs, en spiralen voor wormwielen. Het is gevestigd in Piacenza, Italië.

 10. RODALGÉS - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf RODALGÉS - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA., is een Distributeur, en actief in de sector Karren en steekwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, Transportsystemen, Transportwagens, industriële wielen, Goederen behandeling - rollend materieel, Transportsystemen, en Transportwagens. Het is gevestigd in Coruche, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Transportsystemen - Import export

Aantal resultaten

369 Bedrijven