• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • transportsystemen

Resultaten voor

Transportsystemen - Import export

 1. EZSO, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Onze onderneming richt zich op de levering van uitrusting voor het buigen boorspiralen. Met onze uitrusting kan men schroeven van elke staalsoort buigen, elke dikte van het werkstuk, de hoogte van de rand en elke stap van het draaien zonder dat de matrix van de machine gewijzigd moet worden. De machine bezit een CNC-besturing, dus als men een schroef met afwijkende geometrie wil maken, hoeft men alleen de parameters van de machine te wijzigen. Dit is erg praktisch en versnelt aanzienlijk te productie. Wij produceren elk schroefproduct aan de hand van uw eisen. We beschikken over een ontwikkelingsafdeling, moderne apparatuur en vele jaren ervaring in de productie van boren. Anders dan andere fabrikanten kennen wij geen beperkingen ten aanzien van geometrie. Onze producten voldoen aan al uw wensen, hebben een hoge kwaliteit en zijn dankzij lage laboratoriumkosten en productie in Rusland goedkoper dan vergelijkbare producten.

  Website Open In New icon
 2. MINITEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Precisie en perfectie: Dit belichaamt MiniTec GmbH. Wat begon in 1986 met miniatuur lineaire geleidingen is uitgegroeid tot een wereldwijd erkende full serviceprovider met ongeveer 360 werknemers in negen fabrieken en meer dan 60 partners en servicecentra wereldwijd. Het uitgebreide productportfolio omvat hoogwaardige aluminium profielen, hoogwaardige transportbandtechnologie, zoals bijv: transportbanden, nauwkeurige lineaire geleidingen, profielsystemen, brandbestrijdingstechnologie en ergonomische werkstationsystemen. Op het gebied van automatiseringstechniek en speciale machinebouw biedt MiniTec talrijke oplossingen. Van testsystemen voor lektesten en wervelstroomtests tot efficiënte transportsystemen zoals transportbanden, rollenbanen, spiraaltransporteurs of tandriembladen naar assemblagetechnologieoplossingen voor One Piece Flow-, materiaalverwerkings- en kanban-systemen, MiniTec biedt tal van opties voor het optimaliseren en automatiseren van uw assemblagelijn of bestaande productieprocessen.

  Website Open In New icon
 3. FRITZ LANGE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Fritz Lange GmbH, een familiebedrijf met traditie, is al meer dan 60 jaar op de markt en wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit, ervaring en competentie op het gebied van verkeerskunde, voertuigregistratietechnologie, reclametechnologie en staalconstructie. De portfolio van Fritz Lange GmbH is onlangs aangevuld met de innovatieve en gepatenteerde ASTIFOL®-producten. ASTIFOL® verbetert uw verkeersborden en beschermt ze tegen sticker-vandalisme zonder de retroflectie te beïnvloeden. De levensduur van de verkeersborden wordt verlengd, waardoor u tijd, materiaal en kosten bespaart. Deze en alle andere innovaties van Fritz Lange worden mogelijk door een schat aan ervaring en capaciteiten, en zo zetten we de toon voor de toekomst. Uw vereisten inspireren ons keer op keer tot nieuwe, verbeterde oplossingen. Stilstand betekent regressie - we zijn voor u in beweging. Daag ons uit - we tonen u graag onze efficiëntie.

  Website Open In New icon
 4. MÜLLER TB TECHNOLOGIES AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge

  Müller TB Technologies AG is al meer dan 50 jaar actief in de productie van machines voor de raamindustrie en is sindsdien marktleider in deze sector. We kunnen bijna alle bekende aluminiumperswinkels en systeemfabrikanten bij onze klanten tellen. Bij elke afzonderlijke bestelling proberen we nieuwe tekens te plaatsen met nieuwe innovaties om de klant verdere voordelen in zijn productie te bieden.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. MÜLLER MARTINI AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge

  Als pionier in de grafische industrie staat Muller Martini wereldwijd bekend om afwerkingssystemen van eersteklas kwaliteit. Wij zijn een internationaal actief, onafhankelijk familiebedrijf dat markttrends al in een vroeg stadium onderkent - en dat al sinds de oprichting van het bedrijf in 1946. Sterk geautomatiseerde machines zijn vandaag de dag state-of-the-art bij Muller Martini.In het kader van de ontwikkelingsstrategie Finishing 4.0 bieden wij innovatieve oplossingen voor de afwerking van digitaal en offset drukwerk.Meer dan 1400 mensen uit de Muller Martini wereld staan elke dag voor u klaar.Wij zijn op alle belangrijke markten aanwezig met onze eigen verkoop- en servicebedrijven.Onze technisch ervaren verkoop- en servicemedewerkers zijn competente contactpersonen.Muller Martini staat voor: Onafhankelijkheid als familiebedrijf, knowhow van de grafische waardeketen, Zwitserse innovaties en technische vaardigheden, hoge oplossings- en systeemcompetentie.

  Website Open In New icon
 2. TEELMANN HANDELS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Uw specialist voor gelaste constructies en metaalbewerking. Alle bestellingen worden door ons behandeld en begeleid. We kunnen eventueel de douane-inklaring voor u uitvoeren. Wij zijn een wereldwijd opererende handelsonderneming met productie-installaties in Duitsland, Polen, Tsjechië, Turkije en Nederland. Door verschillende expertisesectoren van onze productie kunnen we een breed aanbod van producten bieden. Maar ook met individuele wensen bent u bij ons aan het juiste adres.

  Website Open In New icon
 3. VENNENS E.M.I. BV

  België

  Verified by Europages badge

  Sinds 2016, VENNENS E.M.I is gespecialiseerd in de productie van transportsystemen zoals transportbanden, distributieriemen, kettingtransporteurs of rollerbanen. We kunnen automatiseringsbedrijven ondersteunen bij de implementatie van hun projecten. We zijn uitgerust om het hele project van A tot Z te leveren, inclusief robotintegratie en ontwikkeling van de complete machine om uw productie te optimaliseren en repetitieve handelingen te versnellen. We kunnen ook gehele productielijnen ontwikkelen of aanpassen om de werkdruk van werknemers te verminderen, waardoor de productiviteit en het rendement van uw bedrijf verhogen. Bovendien ontwikkelen we volledige installaties in fabrieken. Onze missie is om maatoplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten op uw wensen en vereisten. We spreken uw project met u door om een duurzame oplossing samen te stellen die zo goed mogelijk op uw behoeften aansluit. Nadat het ontworpen 3D door u is goedgekeurd, voeren en begeleiden wij het project van begin tot eind uit, vanaf de montage tot aan de installatie van uw transportband of productielijn. Grondige tests worden uitgevoerd voor en na de assemblage om de oplossing te evalueren en te verzekeren dat alles perfect werkt. Omdat klanttevredenheid onze prioriteit is, streven we ernaar om een vlotte installatie te garanderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 4. SMI HANDLING SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. JONGE POERINK CONVEYORS

  Nederland

  Jonge Poerink Transportbanden: make your business work! Jonge Poerink Conveyors is een wereldwijd erkende specialist in betrouwbare interne transportsystemen. De markt ziet ons als een krachtige en betrouwbare partner die altijd graag een stapje extra zet. Onze kracht schuilt in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige spiraal en bochttransporteurs. We leveren onze innoverende oplossingen aan diverse industrieën zoals de levensmiddelen-, de verpakkings- en de drankenindustrie en de heavy duty sector. Onze systemen hebben een modulaire opstelling. In andere woorden, ze zijn standaard waar mogelijk en kunnen indien nodig naar wens aangepast worden. Door onze uitgebreide kennis en ervaring te combineren kunnen we onze klanten helpen bij de het opstellen van de ideale configuratie voor elke situatie. Naast aparte transportbanden kunnen we tevens complete productielijnen met meerdere opeenvolgende transportbanden leveren. Meer informatie over Jonge Poerink Conveyors op onze website.

 6. PAKMA, UAB

  Litouwen

  JSC PAKMA ontwerpt, produceert, test, assembleert en moderniseert en onderhoud dozen, wrappings, verpakkingen, koelverpakkingen, diepvriesverpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Onze firma produceert: productielijn van geglazuurde kwarktaart, kwarkdispenser, koeltunnel, spiraalvormige koeling, omwikkelaar, transportbandsysteem, smelttank, ophefmechanisme, champignonsorteerder, maalmachine, pizza garnituurlijn, kaaspers, installaties voor het maken van kaas, mixers, doseermachines voor farmaceutische producten, pompen, speciale installaties.

 1. POLEVSKOY MACHINERY BUILDING PLANT, CJSC

  Rusland

  De machinefabriek Polevskoy is een Russische onderneming die al meer dan 60 jaar gespecialiseerd is in de productie van hijs-en-transport uitrustingen. De fabriek vervaardigt alle types transportbanden: industriële, mijnbouw- trunk-, moduleerbare, z-vormige, inschuifbare, gebogen banden met uitschuifbare bomen, mobiele transportbanden. Evenals transportschroeven, dregtransportbanden, emmerelevators, toevoerinrichtingen, machines voor scheepsladingen, transportbanden op rollen en diverse niet-standaard uitrustingen.

 2. E.I.V. BVBA

  België

  EIV ziet zichzelf in de toekomst voornamelijk verder bevestigd als uw innoverende business solutions partner. Door middel van een vroege projectbetrokkenheid kunnen we meebouwen aan de strategische doelstellingen voor u. Bovendien genereert ons beredeneerd meedenken een competitief voordeel. EIV ziet zichzelf als een aanspreekpartner voor u voor wat betreft Outsourcing. Door Insourcing van onze elektrodiensten, kunt u zich totaal concentreren op uw core-business en doelstellingen. EIV zal door zijn voortdurende inzet totaalpakketten aanreiken van geautomatiseerde oplossingen aan de hand van hoogkwalitatieve elektrodiensten. Deze verdere groei wensen wij nog uitgebreider toe te passen in diverse industriële sectoren.

 3. SPINNEKOP

  België

  Spinnekop is een metaalconstructiebedrijf uit Ieper, gespecialiseerd in transportbanden voor alle doeleinden en verwerkingsmachines voor landbouw en industrie. AGRI Stortbunkers, transportbanden, opvoerbanden, duo-banden, hallenvullers, ontaarders, sorteerders, zoutbaden, kluitenscheiders, sponsdrogers, ... INDUSTRY Ontvangstbunkers, transportbanden, schroeven, schudders, rollenbanen, ontsteners, wassers, sorteerders, ontzanders, loofafscheiders, nachtschadesorteerders, blancheerinstallaties, cyclonen, ...

 4. WRH GLOBAL

  België

  WRH Global Belgium biedt totaaloplossingen voor de automatisering van uw onderneming, vanaf het inpakproces tot in het magazijn. Onder hun diensten vallen de volgende producten en oplossingen: * Verpakkingsmachines: dozenvormers en trayvormers; dozen-, tray- en kratvullers; dozensluiters en omsnoeringsmachines * Palletiseren en Pallet handling: Spider palletiseerrobots, lagenpalletiseurs, lege pallet onstapelaars, palletbanen en automatisch magazijn * Palletomwikkelmachines: palletwikkelaar met draaiarm, palletwikkelmachine met ring, palletwikkelaar met draaiplateau en halfautomatische wikkelaars * Transporteren, Bufferen en AGV: transportsystemen, buffersystemen, skyfall, AGV en palletbanen * Automatisatie grafische industrie: Ferag systemen, randapparatuur pers en post-press * MemoStick en Verbruiksmateriaal: adverteren op de voorpagina van de krant en verbruiksmateriaal.

 5. COURIER DEPRINCE

  België

  Express Courier Deprince: sneltransport vanuit Brugge Sneltransport voor al uw zendingen Kan uw leverancier niet van start gaan als hij uw enveloppe niet vóór 10 uur in handen heeft? Zijn uw werkmannen technisch werkloos omdat er cruciale tegels ontbreken op de bouwplaats? Of was uw levering bij een klant niet volledig? Schakel dan Express Courier Deprince uit Brugge in. Als ervaren koerierdienst redden wij u meteen uit de nood. Voor elk type zending: zelfs met een koel-, vries- of vrachtwagen.

 6. SHUTTLEWORTH EUROPE

  België

  Onze transportbanen worden wereldwijd succesvol gebruikt in meerdere industrietakken zoals voedingsindustrie, verpakkingsindustrie, grafische industrie, automobielnijverheid, pharma, cosmetica... Het eigen systeem van afzonderlijk aangedreven assen met losse rollen bieden een stuwvrij transport dat zelfs delicate verpakking ongemoeid laat. Samen met combiners, dividers en liften kunnen wij een meer complexe oplossing bieden. Niet voor niets werken wij voor de meeste toonaangevende bedrijven wereldwijd samen met diverse machineconstructeurs.

 7. LUTZE CONVEYING BENELUX

  België

  De LUTZE-groep biedt in Noord-Europa een uitgebreid product- en serviceprogramma op het gebied van transportsystemen en kunststoftechnologie aan. Met moderne productiefaciliteiten en dochterondernemingen in Duitsland, België, Nederland, Zweden en Noorwegen is de LUTZE-groep in staat om aan de eisen van haar klanten op het gebied van innovatieve oplossingen en diensten te voldoen. Al meer dan 60 jaar ontwikkelen wij oplossingen voor problemen in vele branches. Daarbij staan onze hoge kwaliteitseisen en de jarenlange samenwerking met onze klanten voorop. *Transporttechniek ; kunststoft-ransportbanden, slijtagebescherming, waterstraalsnijden, etc.

 8. CLAES - VERWIMP

  België

  Transportfirma Claes-Verwimp is reeds vele jaren gespecialiseerd in tal van activiteiten op vlak van transport: Transport van containers en uitzonderlijk vervoer Begeleiding van uitzonderlijk vervoer Takeldienst Klik op één van bovenstaande links voor meer informatie van onze specialiteiten en foto's van onze voertuigen.

 9. GKS PACKAGING

  Nederland

  GKS Packaging is gespecialiseerd in “no nonsense” flexibele verpakkingsoplossingen voor vrijwel alle toepassingen en inzetgebieden, van kleine bedrijven tot grote industriële verpakkers. Verticale vul-, vorm- en sluitmachine, wegers, transportsystemen...

 10. WERKHUIZEN DESWARTE

  België

  Werkhuizen Deswarte behandelt sinds 1965 goederen. Hout, voeding, veevoeder, overslag, recyclage, chemische industrie, asafvoer, ertsen zijn enkele van onze doelsectoren. Werkhuizen Deswarte biedt oplossingen op maat voor transport van bulkgoederen, stapels of afzonderlijke elementen en het automatiseren van productielijnen. Werkhuizen Deswarte heeft de technische kennis, flexibiliteit, en nieuwste technologieën in huis voor oplossingen in elke bedrijfstak.

 1. MBS ROESELARE

  België

  MBS - service in transportbanden. MBS staat in voor: Levering, plaatsing en herstelling van alle types transportbanden. Onderhoud en vervanging van alle onderdelen van transportbanden. Optimalisatie van transportsystemen op gebied van ideale bandtype, bandsturing, bandreiniging, ... Preventief onderhoud. MBS is dé specialist in service en optimalisatie van uw transportbandsystemen.

 2. BITO SYSTEMS

  Nederland

  BITO Systems is leverancier van allerlei toestellen en materialen voor magazijninrichting: doorrolstellingen, draagarmstellingen, legbordstellingen, palletstellingen, plastic bakken, magazijbakken, ladders enz.Bij BITO Systems kun je ook terecht voor advies over uw magazijninrichting. BITO begeleidt elk project voor magazijninrichting van A tot Z.

 3. SPIROMATIC

  België

  Spiromatic biedt duurzame totaaloplossingen voor de voedingsindustrie en een geïntegreerde aanpak voor geautomatiseerde opslag, dosering en transport.

 4. TIANHE CONVEYING MACHINE CO.,LTD

  China

 5. RODALGÉS - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA.

  Portugal

 6. AUGERS DIVISION SRL

  Italië

 7. OMNITRACK LTD

  Verenigd Koninkrijk

 8. Q-SYSTEM SVERIGE AB

  Zweden

Filters

Resultaten voor

Transportsystemen - Import export

Aantal resultaten

371 bedrijven