• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • transportwagens

Resultaten voor

Transportwagens - Import export

 1. LUTEC-PKS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  U wilt uw producten veilig transporteren, opslaan of monteren - wij leveren oplossingen. Wij ontwikkelen en produceren duurzame transportsystemen voor uw interne en externe materiaalstromen. Onze ervaren specialisten ontwikkelen systemen voor optimaal en veilig transport, veilige handling en efficiënte en ruimtebesparende opslag van uw producten en componenten. Tot in de puntjes uitgedacht.Zeker weten.Als ervaren specialist ondersteunen wij u bij de optimale inrichting van uw logistieke processen. Op basis van analyses van uw logistieke behoeften ontwikkelen wij voor u op maat gesneden opslag- en transportoplossingen, alsmede apparaten en productiehulpmiddelen. Ons speciaal ontwikkeld concept, het Pallet Circulatie Systeem - PKS, staat ten dienste van een kostenefficiënt en duurzaam gebruik van uw retouremballage. Het maakt niet uit of u de volledige service of individuele diensten nodig heeft: Wij staan tot uw dienst.

 2. BS ROLLEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BS Rollen werd in 1991 opgericht als uw partner voor hoogwaardige rollen en complete transportsystemen. Al in het jaar 1994 kon het eigen bedrijfsgebouw worden verkregen. In 2008 werd het logistieke centrum uitgebreid tot een totaal van meer dan 3.000 vierkante meter. Meer dan 12.000 verschillende producten zijn hier beschikbaar. Al meer dan 17 jaar worden rollen en wielen geproduceerd in onze eigen werktuigen. Wij zijn volgens DIN EN ISO 9001: 2008 gecertificeerd. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid, met name in de sector meubel- en designrollen, maar ook in de heavy-duty en speciale haspelsegmenten, en omvat tegenwoordig een breed spectrum, van het kleinste meubelwiel met een wieldiameter van 15 mm tot zware wielen met een laadvermogen van 11 ton. BS Rollen is tegenwoordig in heel Duitsland vertegenwoordigd met 8 van zijn eigen verkoopmedewerkers, evenals in veel Europese landen met in totaal 18 buitenlandse partners.

 3. WONDAY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wonday, opgericht in 2018, is een merk dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van kantoor- en schoolbenodigdheden. We bieden ook apparatuur voor handmatige en creatieve activiteiten, tuinieren en doe-het-zelven, en ook handlingapparatuur. Wonday is het resultaat van een fusie tussen JPC Créations en Safetool. Het is onze missie om producten te ontwikkelen die het dagelijks leven op kantoor, op school of thuis verbeteren. We hebben nu al meer dan 5.000 referenties.Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van klanten in een voortdurend veranderende markt. Bovendien zetten we ons in voor het behoud van het milieu door middel van minimalistische, gemakkelijk recyclebare verpakkingen. We maken er een erezaak van om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen door de kwaliteit van onze producten te garanderen en tegelijkertijd te voldoen aan de geldende normen. Daarom hebben we regelmatige kwaliteitscontroles ingevoerd. Dankzij Wonday kunt u elke dag het juiste gereedschap vinden, te beginnen met paperclips, een icoon van het merk sinds de oprichting. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. TBA PLASTOVE OBALY S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  TBA Plastové obaly is een dynamisch productie- en handelsbedrijf dat tot de beste leveranciers van transport-, bewerking- en opslagcontainers behoort. Onze klanten zijn bedrijven die werkzaam zijn in de voedings-, engineerings-, automobiel, technische en consumentenindustrie. We streven er altijd naar plastic verpakkingen te ontwerpen en te gebruiken met de beste winst-kosten verhouding. Bedrijvigheid in deze sector, kennis en ervaring hebben ons in staat gesteld optimale & uitgebreide oplossingen voor uw logistiek vereisten te selecteren.

 5. M-D-R SOLUTIONS DE STOCKAGE ET MANUTENTION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf M-D-R SOLUTIONS DE STOCKAGE ET MANUTENTION, is een Distributeur, en actief in de sector Stellingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportwagens, stelling zwaar, industriële stellingen, Palletrekken, en Transportwagens. Het is gevestigd in Cre Sur Loir, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MANULINE

  Frankrijk

  Manuline ontwerpt en vervaardigt zowel opslag-, vul- en stortmateriaal voor bulkgoederen (poedervormig, kunststof granulaat, kleefmiddelen), als materiaal voor goederenhantering, te weten: specifieke industriële aanhangwagens, rijdende onderstellen. Manuline beschikt over een doeltreffend en krachtig onderzoeks- en ontwikkelingssysteem (CAO/FAO-technologie). Dit stelt het bedrijf in staat oplossingen te ontwikkelen op basis van een nauwkeurig bestek zowel wat betreft het opslagmateriaal als materiaal voor goederenhantering.

 2. INGELBEEN-SOETE

  België

  Klant én kwaliteit staan bij Ingelbeen-Soete centraal sedert 1929. Reeds meer dan 80 jaar verkopen we smeermiddelen in België en Luxemburg. Ingelbeen-Soete combineert de kracht en flexibiliteit van een familiale onderneming met de know-how en ervaring van 's werelds grootste speler ExxonMobil. De bedrijfswaarden zijn daarbij nog steeds betrouwbaarheid, integriteit en eerlijkheid. Zowel naar klanten, medewerkers, partners en leveranciers. "Ingelbeen-Soete combineert de kracht en flexibiliteit van een familiale onderneming met de know-how en ervaring van 's werelds grootste speler ExxonMobil." Automotive Transport & Aannemerij Energie Landbouw Industrie Aviation Marine Voedingsindustrie

 3. SCT

  België

  Sucatrans werd opgericht in 1990 en is gespecialiseerd in het vervoer van levende varkens. De laatste jaren is dit sterk geëvolueerd. Momenteel beschikken wij over acht veetrailers. Drie trailers zijn volledig geklimatiseerd. Eén van deze trailers is bovendien uitgerust met een UVPE-filter. Deze is uniek in Europa. Het dierenwelzijn staat voor ons steeds centraal. Daarom waren wij de allereersten die een volledig geklimatiseerde trailer gebruikten. Ondertussen hebben we drie dergelijke trailers. Nu opnieuw zijn we pioniers als het over de gezondheid van de dieren gaat. Deze keer door de gebruikte UVPE-technologie, die alle mogelijke bacteriën uit de lucht filtert. Hierdoor wordt de kans dat de dieren besmet worden tijdens het transport bijzonder klein.

 4. MCR TRADE

  Nederland

  MCR Trade is distributeur voor Cramaro. Cramaro ontwikkelt en produceert gepatenteerde afdeksystemen voor de transport- en agrosector. Met dank aan de vertegenwoordigers van de branche en het netwerk van importeurs is Cramaro Europees marktleider voor de productie van praktische en betrouwbare afdeksystemen voor kippers, gronddumpers, afzetcontainers, trailers, bakwagens en aanhangers. Met volledige dekking in de Benelux is er altijd een servicepunt bij u in de buurt waar de afdeksystemen goed gemonteerd op uw (agro)voertuig kunnen worden opgebouwd. Uw lading eenvoudig en veilig afdekken is belangrijk. Voor de veiligheid van uw chauffeur op de kipper. Om het verlies van lading te voorkomen. Omdat u te maken heeft met wettelijke vereisten of omdat u lading afgedekt wilt opslaan.

 5. IMASCO

  België

  Aertssen is gestructureerd rond drie pijlers, elk met hun eigen specialiteit: AANNEMINGSBEDRIJF Op 45 jaar tijd is ons aannemingsbedrijf uitgegroeid tot Belgische marktleider. Naast onze uitzonderlijke capaciteit is het vooral onze kennis van zaken die het verschil maakt. KRANEN Wij bieden u totaaloplossingen voor al uw hijsprojecten en montagewerken: van huur en transport tot montage en realisatie. TRANSPORT Onze specialiteit is het transport van ‘uitzonderlijke afmetingen’, waarbij we onze klanten begeleiden van a tot z, in binnen- en buitenland. Ons motto: “People, power and passion to build on”

 1. IMPENS

  België

  Impens transport Transport Impens is een internationaal transportbedrijf opgericht in 1967. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van losgestorte goederen. Dit kan gaan om landbouwproducten (aardappelen, wortelen, granen, koffiebonen, meststoffen ...) maar ook om industriële materialen (kolen, kiezelstenen ...). Wij onderscheiden ons van andere firma's door een ver doorgedreven professionalisme en kunnen op die manier onze klanten laten meegenieten van volgende troeven: - flexibele en persoonlijke aanpak - ervaren, betrouwbare en hulpvaardige chauffeurs - constante tracking & tracing van uw goederen - alle internationale vergunningen + GMP en HACCP certificaten - uitgebreid, goed onderhouden wagenpark met voldoende opleggers die afgepikt kunnen worden om te laden/lossen wanneer het u past - flexibiliteit en stiptheid door ver doorgedreven technologische innovatie - verwarmde magazijnen waar we de goederen vorstvrij kunnen plaatsen.

 2. WIELEMAKER

  Nederland

  TRANSPORT Het werkgebied van onze transportafdeling beslaat in principe Nederland, Belgie, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk, maar ook verder Europa in kennen onze mensen de weg. Het zwaartepunt ligt vooral op de binnenlandse markt, vanzelfsprekend staan we altijd open voor uitdagingen op het internationale speelveld. AFVALINZAMELING Voor iedere stroom afval bieden wij een passende oplossing. Het kan om meerdere redenen interessant zijn, afvalstoffen aan de bron te scheiden. Dat levert u ook vaak een voordeel op. De meest voorkomende afvalstoffen binnen het bedrijfsafval zijn papier, hout, puin, kunststof, glas, bouw- en sloopafval, GFT en groenafval. Daarnaast betaan ook minder voor de hand liggende stromen, zoals klein gevaarlijk afval (KGA), gekookte etensresten en archiefmateriaal dat vernietigd moet worden.

 1. VAN ROOIJEN LOGISTIEK

  België

  Ons werkgebied is voornamelijk de Benelux. De sector waarin wij vooral actief zijn is de fast moving consumer goods zoals food en zoetwaren, personal care, consumer electronics, pharmaceutical en cosmetics. Wij kunnen onze klanten het one-stop shopping principe aanbieden via onze logistieke menukaart: Transport Warehousing, Value Added Services. - Warehouse met 45.000 palletplaatsen - Pharma warehouse - Voorzien van een sprinkler installatie - ISO 22000 gecertificeerd. - Elektronisch beveiligd en uitgebreide toegangscontrole.

 2. DESPEGHEL TRANS

  België

  De firma Despeghel heeft intussen een stevige reputatie opgebouwd door een correcte en kwalitatieve service te bieden aan zijn klanten. We legden ons dan ook vanaf de oprichting toe op nationaal en internationaal afvaltransport. Naast deze specialisatie werden ook meer algemene diensten ontwikkeld om onze klanten beter te kunnen dienen. In het bijzonder betreft het hier: grondtoevoer leveren van bouwmaterialen: alle soorten grind dolomiet Park 'Goud aanvulzand voor onderfundering (zie IMVALO voor detail voor samenstelling) aanvulzand voor paardenpistes transport van gronden via de Grondbank

 3. TRANSPORTBEDRIJF FIEVET

  Nederland

  Fievet transport is een begrip vanwege de stalen rijplaten en azobé schotten waarop uw zware materieel zijn werk kan doen. Onze deskundige chauffeurs zorgen voor stipte aflevering, ook in de late uurtjes of in het weekend. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat. Een weloverwogen keus als uw klus geklaard moet worden. Zowel in Nederland als in de ons omringende landen. De voorraad rijplaten en draglineschotten van Steelwood op ons bedrijf in Breda zorgt ervoor dat wij nooit ‘nee’ hoeven te verkopen. Dat maakt het voor onze trouwe klanten al decennialang prettig zaken doen met Fievet Transport Breda.

 4. CONTINENTAL CARGO CARRIERS

  België

  Continental Cargo Carriers is een van de grote spelers op de markt van het roll-on-roll-off-verkeer tussen Europa en Groot-Brittannië. Continental Cargo Carriers beschikt over een vloot van 300 opleggers en brengt dagelijks zowel volle ladingen als deelzendingen "just-in-time" naar bestemming. Continental Cargo Carriers heeft een kantoor in Ramsgate en in Oostende en beschikt over een geïntegreerd computersysteem. CCC is ISO9001 gecertificeerd sinds 1983. Bovendien heeft de vestiging in Oostende loodsen met een totale oppervlakte van 4000 m² zodat Continental Cargo Carriers ook voor de overslag en opslag van uw goederen kan instaan.

 5. CLAES - VERWIMP

  België

  Transportfirma Claes-Verwimp is reeds vele jaren gespecialiseerd in tal van activiteiten op vlak van transport: Transport van containers en uitzonderlijk vervoer Begeleiding van uitzonderlijk vervoer Takeldienst Klik op één van bovenstaande links voor meer informatie van onze specialiteiten en foto's van onze voertuigen.

 6. BALDEWIJNS & CO

  België

  In 1984 zag de firma Baldewijns het levenslicht. De intentie om een bloeiend bedrijf uit te bouwen in transport, grond- en afbraakwerken, bleek al snel een uitstekende keuze. Met de nodige creativiteit werden nieuwe niches ontdekt, zoals containertransport of het vervoer van slib en organisch afval. Vandaag is Baldewijns en Co. een vakspecialist in al deze disciplines.

 7. COLLITAX

  België

  Bij ons kan u terecht voor Dedicated Transport Services. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor transport, opslag en logistiek. Is een eigen vloot vrachtwagens of bestelwagens wel de juiste keuze? Weet u niet zeker wat het antwoord is op deze vraag neem dan snel contact met ons op. Onze chauffeurs volgen de opleidingen bekwaamheid bij De Nestor vzw.

 8. METRANS-VERMEIREN

  België

  Metrans Vermeiren is gespecialiseerd in mest- transport en grondwerken. Het bedrijf realiseert grondwerken: afgraven, omzetten, plaasten van containers, .... ; mest spreiden, injecteren en bouwlanden; en transport met containers van grond, land en tuinbouwafval en diversen.

 1. UNICARRIERS BELGIUM

  België

  Perfecte mix voor het intern transport ! Bent u op zoek naar een materiaaltransport partner die het verschil kan maken op logistiek vlak? Verhuur en verkoop : *heftrucks (nieuw en tweedehands) ; elektrische heftrucks, LPG heftrucks, Diesel heftrucks, etc. *magazijntrucks (nieuw en tweedehands) ; handpallettrucks, electropallettrucks, stapelaars, smallegangentrucks, etc. *dienst na verkoop ; onderdelen, onderhoud en herstellingen.

 2. COLLIVERVOER VAN THUYNE

  België

  Collivervoer Vanthuyne, DE koerierdienst in Gent heeft zich sinds 1989 gespecialiseerd in het vervoeren van paketten, documenten, brieven en stukgoederen van en naar bedrijven in binnen- en buitenland. Vanwege de excellente ligging in Gentbrugge, het kruispunt van E17 en E40 hebben wij toegang tot het belangrijkste wegennet in België.

 3. ADK SNELTRANSPORTEN

  België

  ADK Sneltransporten is een spoedtransport express dienst. Met ons wagenpark, dat inmiddels bestaat uit meer dan 20 wagens, kunnen wij u iedere gewenste service bieden. Express zendingen zijn onze specialiteit en dit mag een envelop zijn maar ook een volledige express-vracht tot wel 9000kg is geen probleem.

 4. DAF TRUCKS VLAANDEREN

  België

  Bij efficiënt transport gaat het om meer dan alleen de perfecte truck. Daarom biedt DAF een totale transportoplossing aan. Achter DAF staat een professionele organisatie en een internationaal dealernetwerk. Zij helpen u bij de keuze van het juiste voertuig, regelen de financiering en houden uw wagenpark in perfecte conditie. Daf biedt verschillende trucks en container voertuigen.

 5. TRANSPORT VAN ROEY

  België

  Transport Van Roey heeft ruim 30 jaar ervaring in internationaal transport en is vooral gespecialiseerd in het vervoeren van koel- en diepvriesproducten. Maar ook voor transport van andere goederen kan u bij hen terecht. Ze staan in voor al uw transporten tussen België, Nederland, Zuid-Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Al hun vrachtwagens zijn dubbel bemand met Belgische chauffeurs en uitgerust met gps en track & trace module.

 6. DEPATRANS B.V.B.A.

  België

  DEPATRANS gelegen in Gent is een depannage-dienst, beschikbaar 24/24 uur en 7/7 dagen. Ze zijn uw alternatief wanneer u niet over een bijstandsverzekering beschikt. No nonsens prijsafspraken zonder verrassingen vooraleer ze aan een opdracht beginnen. Met hun moderne takelwagen zijn ze in staat de meest delicate opdrachten uit te voeren. Professionele klanten zoals garages, carrosserieën en autohandelaars rekenen elke dag op hun diensten en vertrouwen de zorg voor hun eigen klanten aan hen toe.

 7. DEZEURE

  België

  Dezeure bvba is een familiebedrijf. Het bedrijf produceert al meer dan 35 jaar wagens zowel voor landbouw, industrie en transport. In de constructie werkt het bedrijf enkel met materialen van hoge kwaliteit. Duurzame, betrouwbare wagens is de prioriteit!

 8. GK-PRODUCT S.C.

  Polen

  We maken accessoires van hoge kwaliteit voor schrijnwerk van deuren en ramen en beglazing.Biedt de hoogste kwaliteit in services voortkomend uit jaren van ervaring en een rijke portfolio. U zult de volgende items in het aanbod van GK-Product vinden: transportstanders en trolleys, beglazing en fittings voor de installatie van tafels, transportwagentjes.Ons aanbod wordt aangevuld met borstellatten, geleidingsprofielen, rubberenprofielen en transportrollen en andere accessoires.

 9. RODALGÉS - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf RODALGÉS - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA., is een Distributeur, en actief in de sector Karren en steekwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederen behandeling - rollend materieel, Transportsystemen, Transportwagens, industriële wielen, Goederen behandeling - rollend materieel, Transportsystemen, en Transportwagens. Het is gevestigd in Coruche, Portugal.

 10. STORAGE DESIGN LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STORAGE DESIGN LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Transportwagens. Het is gevestigd in Cowbridge, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis