• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • trekkers - vrachtwagens

Resultaten voor

Trekkers - vrachtwagens - Import export

 1. TRUCK1 SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRUCK1 SP. Z O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Vrachtwagens - tweedehands. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's en vrachtwagens - occasions, Vrachtwagens, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Opleggercombinaties en opleggers, Trekkers - vrachtwagens, Opleggers - industrieel, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, Stacaravans, en Auto's en vrachtwagens - occasions. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 2. TURBO'S HOET PARTS

  België

  IT'S ALL ABOUT TRUCKS & PARTS. Trucks & Trailers : Nieuw en tweedehands trucks en opleggers + constructies volledig op maat gemaakt volgens uw wensen en noden. Repair & maintenance : 15 servicepunten in Europa staan tot uw dienst. Leasing & renting : Onze eigen leasingafdeling staat voor u klaar om uw dossier discreet af te handelen. Onderdelen : Turbo’s Hoet Parts verzorgt de import, export en distributie van onderdelen, alsook de mechanische reparatie. We bieden een zeer brede waaier van producten aan in originele-, OEM- of vervangkwaliteit voor diverse merken en toepassingen binnen diverse gebruikstakken, zoals baantransport in de breedste zin van het woord, landbouw, marine en industrie. Daarbij wordt steeds gestreefd naar een kwalitatieve en prijsgunstige oplossing voor de klant. Deze componenten zijn hoofdzakelijk cilinderkoppen, motoren, versnellingsbakken, stuurinrichtingen, luchtdrukcomponenten, motormanagementsystemen, starters en alternatoren enz.

 3. KLEYN TRUCKS

  Nederland

  De truck of trailer die u zoekt, voor de beste prijs Kleyn Trucks is wereldwijd een van de grootste onafhankelijke handelsondernemingen op het gebied van gebruikte bedrijfsvoertuigen. Hier kiest u uit een voorraad van 1200 tweedehands vrachtwagens, trekkers, opleggers en aanhangwagens. Dankzij ons wereldwijde in- en verkoopnetwerk komen er wekelijks 150 voertuigen binnen. Ons aanbod omvat alle Europese merken, bouwjaren en prijsklassen. Door jarenlange ervaring weten de inkopers bij Kleyn Trucks als beste wat u als klant zoekt en kopen ze gericht in. Bij ons slaagt u dus altijd. Elk voertuig krijgt bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV. Zo bepalen wij de waarde en de verkoopprijs. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elk voertuig meegegeven. U weet dus precies wat u koopt. Dit noemen wij ‘gekende kwaliteit’.

 4. NINATRANS

  België

  Ninatrans is gespecialiseerd in tijdkritische transporten. Onze klanten zijn vooral bedrijven die een hoge mate van professionaliteit verwachten en voor wie een stipte naleving van laad- en levertijden van het grootste belang is. Onze taak is veel breder dan louter het transport verzekeren van punt A naar punt B. Afspraken over de klanteigen procedures worden vastgelegd in een service level agreement op maat van de klant. De geleverde transportprestaties worden aan de hand van dit samenwerkingsakkoord op regelmatige tijdstippen geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd. Samen met ons team van professionele medewerkers blijft Ninatrans continu op zoek naar de meest efficiënte transportoplossingen voor haar klanten. 110 Trekkers: trekkende voertuigen 265 Opleggers: met/zonder rollerbed voor luchtvracht, box, huif, geconditioneerd… 15 Trucks: distributievoertuigen

 5. TRUCK TRADING LIMBURG

  België

  Truck Trading Limburg kan u bijstaan bij al uw professionele transportoplossingen. DAF is reeds meer dan 30 jaar ons huismerk voor alle oplossingen vanaf 6 ton tot 44 ton. Sinds 2003 kunnen we ook de robuuste Daily bestelwagen aanbieden in al zijn toepassingen, tot 7 ton. Tenslotte zijn we in 2011 key dealer geworden voor Fiat Professional waardoor we u dan ook alle verdere transportvragen kunnen helpen invullen, van de DUCATO tot de Fiorino en de pickup Fullback. Daarnaast hebben we voor de bestelwagens en de zware vrachtwagens aparte werkplaatsen ingericht met een uitgebreid magazijn en gespecialiseerd personeel.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CELIS TRUCKS

  België

  Als VOLVO trucks erkent servicecenter kunt u bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan het volledige productengamma van Volvo: van de FL-serie (distributie) over de FMX tot de stoere FH-serie. Celis Trucks is tevens MITSUBISHI FUSO concessiehouder voor lichte vrachtwagens van 3.5 tot 7.5 ton Wij verhuren jonge Volvo trekkers, kipopleggers in verschillende uitvoeringen en lichte vrachtwagens, rijbewijs B, via Top Rent. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het onderhouden van trucks en opleggers, maar eveneens ook in de financiële wereld qua leasings, renting, onderhoudscontracten enz.....

 2. MAXITRUCK

  België

  Wilt u een camion huren voor middellange of lange termijn? Dan zit u goed bij MaxiTruck. We zijn al 20 jaar gespecialiseerd in het financieren en leasen van tweedehands vrachtwagens. U vindt hier ongetwijfeld de trekker of oplegger die u zoekt. Zeker in het huidige economische klimaat proberen we een belangrijke leemte in te vullen voor de transportsector. Veel transporteurs zijn nog wel bereid om te investeren, maar krijgen het steeds moeilijker om hun financieringsdossier bij de bank goedgekeurd te krijgen. Zelfs bedrijven die al jaren een gezonde balans kunnen voorleggen. Bij ons vindt u zeer flexibele leasingformules, zowel wat betreft het voorschot als de looptijd. Het is ook niet zo dat alle dossiers aanvaard worden, maar u krijgt wél meteen duidelijkheid. MaxiTruck is een familiebedrijf en dus spelen we zeer kort op de bal. Indien nodig ronden we uw dossier binnen de week af, van aanvraag tot levering.

 3. SINDETRANS

  België

  Sindetrans bvba werd opgericht in 1985 en kende sindsdien een gestadige groei naar een solide opbouw van het klantenbestand, een vertrouwensrelatie met betrouwbare partners, bestendige leveranciers en bekwame medewerkers. Dit betekent dat de wensen van de klanten centraal moeten staan; met andere woorden; hun goederen van punt A naar punt B transporteren tegen een correcte prijs. Bureau en Magazijn Sindetrans Tijdens uw bezoek aan deze site kunt u Sindetrans beter leren kennen. Sindetrans staat zowel bekend als een betrouwbare partner in het vervoeren als in het opslaan van uw producten. Het begrip trailerverhuur is ons ook niet ongekend. Sindetrans biedt verschillende mogelijkheden.

 4. MAN TRUCK & BUS

  België

  MAN Truck & Bus nv is de Belgische invoerder van bedrijfswagens, touringcars en bussen van de merken MAN en Neoplan. Het bedrijf werd opgericht in 1980 en is gevestigd in Kobbegem (Asse). MAN Truck & Bus nv verzorgt de invoer, verkoop, marketing en after sales. Daarnaast staat er een uitgebreid servicepalet ter beschikking van de klanten: onderhoudscontracten op maat, chauffeursopleidingen, 24u-service, wisselstukken, componenten en financieringsformules (leasing, renting op korte en lange termijn). De invoerder werkt intensief samen met een dealernet samengesteld uit vijf eigen filialen (MAN Brabant, MAN Hainaut, MAN Antwerpen, MAN Luxembourg en MAN Tournai) en meer dan 25 zelfstandige verkoop- en servicepartners. Het klantenbestand bestaat uit nationale en internationale transportondernemingen, de bouwsector, overheidsorganisaties en eigen-rekeningklanten. ISO 9001 gecertificeerd staat MAN voor innovatie, betrouwbaarheid, dynamisme en openheid.

 5. LOCATRANS

  België

  Locatrans bvba in Olsene is de specialist in vrachtwagenverhuur en transport. Waarom een probleem kopen als u een oplossing kunt huren? Bij ons vindt u een uitgebreid wagenpark, van kleine bestelwagens tot trekkers en opleggers. Dit uitgebreide assortiment en onze jarenlange ervaring geven ons de kans om u de service en de kwaliteit te bieden die u verdient.

 1. KOOP VAN DER WAL

  Nederland

  Op zoek naar onderdelen voor uw trekker? Bezoek onze webshop, bestaande uit ruim 16.000 onderdelen. De tractor onderdelen worden direct geleverd door de fabrikant, waardoor wij deze tegen zeer aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Daarnaast beschikt Koop van der Wal over een webshop met ruim 15.000 gebruikte tractor onderdelen.

 2. DAF TRUCKS VLAANDEREN

  België

  Bij efficiënt transport gaat het om meer dan alleen de perfecte truck. Daarom biedt DAF een totale transportoplossing aan. Achter DAF staat een professionele organisatie en een internationaal dealernetwerk. Zij helpen u bij de keuze van het juiste voertuig, regelen de financiering en houden uw wagenpark in perfecte conditie. Daf biedt verschillende trucks en container voertuigen.

 1. TRAVESA

  Spanje

  Nationaal en internationaal goederentransport in geïsoleerde tanks. Transport van gevaarlijke goederen en van voedingsmiddelen.

 2. DE BRABANDERE D

  België

  Onze diensten : verkoop en herstellingen van vrachtwagens (containerwagen, koffer-wagen, kraanwagen, chassis...), trekkers, aanhangers...

 3. LOCKEFEER

  België

  U kan bij ons terecht voor verhuur op korte en lange termijn van : - trekkers met of zonder kipinstallatie - distributievrachtwagens met of zonder laadbrug

 4. ANDRE WAGENBOUW BALEN

  België

  Sinds jaren zijn wij gerenommeerd constructeur van allerhande bedrijfsvoertuigen. Producten: opleggers, BE-opleggers, BE-trekkers, autotransporter, maxiload, aanhangwagens, laadbakken, ...

 5. RTC ROBBERECHTS

  België

  RTC Robberechts is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop, export van Trekkers, vrachtwagens, bulldozers, compressoren.

 6. DDPA

  Frankrijk

  Het bedrijf DDPA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Trekkers - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderdelen voor tractoren, onderdelen voor landbouwtractoren, onderdelen voor tractoren, en Reserveonderdelen voor landbouwtractoren. Het is gevestigd in Geronce, Frankrijk.

 7. P.W. NAGLAK WOJCIECH NAGLAK

  Polen

  Het bedrijf P.W. NAGLAK WOJCIECH NAGLAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tractoren en aanhangers - landbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trekkers - vrachtwagens, accessoires en reserveonderdelen, en Trekkers - vrachtwagens. Het is gevestigd in Kozmin Wielkopolski, Polen.

 8. PÉTERFI & SZABÓ KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf PÉTERFI & SZABÓ KFT., is een Dienstverlener, en actief in de sector Trekkers - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transport - koel- en vriestransport, Wegtransport, Internationale verzending, Transport - koel- en vriestransport, Wegtransport, Internationale verzending, en internationale levering. Het is gevestigd in Röszke, Hongarije.

 1. CJC VEHICULES INDUSTRIELS

  Frankrijk

  Het bedrijf CJC VEHICULES INDUSTRIELS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Trekkers - vrachtwagens, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, werkplaatsen voor industriële voertuigen, Trekkers - vrachtwagens, en reparatie voertuigen op de weg. Het is gevestigd in Labège, Frankrijk.

 2. AMBION CONTRACTORS & FIREWOOD LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AMBION CONTRACTORS & FIREWOOD LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Trekkers - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandhout, landbouwproducten, verhuur installaties voor bouwterreinen, graafmachines voor de bouw, en Brandhout. Het is gevestigd in Coventry, Verenigd Koninkrijk.

 3. UAB "FRAKTAS"

  Litouwen

  Het bedrijf UAB "FRAKTAS", is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Trekkers - vrachtwagens. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 4. UNIVERSAL SANAYI LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf UNIVERSAL SANAYI LTD. STI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Trekkers - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor landbouwtractoren, onderdelen voor dieselmotoren, onderdelen industriële voertuigen, en Reserveonderdelen voor vorkheftrucks. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. CZEMAROL SP. Z O.O. SPRZEDAŻ CZĘŚCI DO MASZYN ROLNICZYCH

  Polen

  Het bedrijf CZEMAROL SP. Z O.O. SPRZEDAŻ CZĘŚCI DO MASZYN ROLNICZYCH, is een Multi-Category, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trekkers - vrachtwagens, Oogstmachines en accessoires, Landbouwmachines, Trekkers - vrachtwagens, graafmachines, Oogstmachines en accessoires, en Landbouwmachines. Het is gevestigd in Zbylitowska Góra, Polen.

 6. PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE AGROMARKET

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE AGROMARKET, is een Multi-Category, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trekkers - vrachtwagens, Tractoren en aanhangers - landbouw, Landbouwmachines en accessoires, onderdelen voor landbouwmachines, Trekkers - vrachtwagens, Tractoren en aanhangers - landbouw, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Gądki, Polen.

 7. GARAGE LOC'ALPES

  Frankrijk

  Het bedrijf GARAGE LOC'ALPES, is een Distributeur, en actief in de sector Trekkers - vrachtwagens. Het is gevestigd in Bobigny, Frankrijk.

 8. BEPCO PARTS

  België

  Het bedrijf BEPCO PARTS, is een Distributeur, en actief in de sector Trekkers - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderdelen voor tractoren, accessoires voor tractoren, handgereedschap zonder motor, en gereedschap en accessoires voor de landbouw. Het is gevestigd in Hermalle-Sous-Huy, België.

 9. AUTOCAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AUTOCAR S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Voertuigen - dienstverlening. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële voertuigen, Trekkers - vrachtwagens, Industriële voertuigen, en Trekkers - vrachtwagens. Het is gevestigd in Alcamo, Italië.

 10. COMERCIAL ATONROL

  Spanje

  Het bedrijf COMERCIAL ATONROL, en actief in de sector Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opleggers - industrieel, Trekkers - vrachtwagens, Bouwplaatsen - machines, Opleggers - industrieel, Trekkers - vrachtwagens, Bouwplaatsen - machines, en Bestelwagens. Het is gevestigd in Pinseque-Zaragoza, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis