• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tuin- en bosbouw

Resultaten voor

Tuin- en bosbouw - Import export

 1. ONINK TUINEN

  Nederland

  Naast het aanleggen van beplanting specialiseren wij ons ook in het bestraten van uw tuin. Opritten, tuinpaden, trottoirs, speelpaden parkeerplekken en terrassen. Niets is ons te gek.Bestraten is een specialisme wat niet iedere hovenier onder de knie heeft en is een vak apart! Ook als uw terras of oprit verzakt is bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een zeer ruime keuze aan bestrating en deze kan soms wat overweldigend zijn. Zo bieden wij bijvoorbeeld Beton, betonnen tegels en betonnen stenen, Natuursteen, Gebakken en getrommelde klinkers, Keramische tegels, Rubberen tegels, Hout, Flagstones, Kinderkopjes, Kasseien, Grind, Split en keien aan. Daarnaast kunt u dan nog kiezen uit een brede variatie van verschillende structuren, kleuren, legpatronen en materialen! Een mooi terras is het oogbeeld van uw tuin! Zo is het heerlijk om in de zomer er heel wat uurtjes op door te brengen met mooi weer. Bent u aan het nadenken over een terras in uw tuin? Denk dan altijd goed na over de plaats waar u dit precies wilt hebben. Wilt u van de ochtendzon genieten? Of juist lekker in de namiddag met een drankje op het terras? We kijken samen welk formaat er bij of in uw tuin past. Niet alleen voor tuinen maar ook voor terrassen bij horeca gelegenheden bent u bij onink tuinen aan het goede adres.Houd altijd rekening met omliggende beplanting en bomen. Net als een begroeide pergola kunnen zij zorgen voor verkoelende schaduw op een warme dag. Bovendien fungeren ze als windscherm.

 2. DE PLANTENMEESTER

  Nederland

  De Plantenmeester gelooft dat de tuin een verlengstuk van uw woongenot is. Dat is voor ons de reden dat de kwaliteit van planten bij De Plantenmeester op nummer 1 staat. De meeste planten kweken wij op eigen kwekerijen, zodat we het groeiproces van stek tot volwaardige plant kunnen coördineren. Bij eventuele inkoop van planten selecteren wij de beste kwekers en waarborgen wij de kwaliteit, welke wij vereisen. Genoemde kwaliteit in combinatie met een zo vlot mogelijke levering zorgt ervoor dat de planten in de best mogelijke conditie bij u wordt afgeleverd. Uw tuinplezier is onze drijfveer!

 3. T. GRUPPEN VIJVERTECHNIEK

  Nederland

  Al ruim 40 jaar is Gruppen Vijvertechniek specialist op het gebied van aanleg van de meest uiteenlopende vijvers. Denk hierbij aan de aanleg van een zwemvijver, de aanleg van een spiegelvijver, de aanleg van natuurlijke vijvers of koijvijver. Dit doen wij voor voor particulieren als voor bedrijven. Anno 2017 is het voor veel mensen heel normaal om een eigen zwembad te hebben. Dit wordt steeds vaker gedaan door een specialist op het gebied van vijvertechniek . Gruppen vijvertechniek heeft ruime ervaring in aanleg van een natuurlijke zwemvijver. Steeds meer mensen kiezen voor deze natuurlijke vorm zwemmen, omdat je het hele seizoen kan genieten van deze manier van recreatie. In de zomer kun je lekker zwemmen met je gezin en in als het te koud is om te zwemmen, kun je lekker genieten van deze vijver voor alle seizoenen. Natuurlijk doen we meer. Zo verzorgen wij o.a. voor veel tevreden klanten speigelvijvers op maat. Dit type vijver geeft diepte en allure aan je tuin en/of woning. Dankzij het kraakheldere water geven deze strakke vijverseen weerspiegeling van allure. Ook verzorgen we het onderhoud van uw vijver. Met een team van 3 vakbekwame vijverspecialisten adviseren we u graag om uw droom te verwezelijken

 4. BRAEKEN EDDY

  België

  Braeken Tuinaanleg biedt kant-en-klare oplossingen voor het realiseren van uw droomtuin. Met een persoonlijke aanpak staan we in voor: - het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de tuin; - het ontwerpen en aanleggen van daktuinen en dakterrassen; - het ontwerp en de aanleg van fonteinen en waterpartijen, siervijvers en zwemvijvers; - het planten van bomen, hagen, struiken ...; - het aanleggen en onderhouden van gazon; - de aanleg van bestrating en verharding; - het plaatsen en onderhouden van beregeningsinstallaties.

 5. PEETOOM BESTRATING EN TUINAANLEG

  Nederland

  Bij Peetoom Bestrating en Tuinaanleg, staan wij in voor kwaliteit. Wij gaan grondig te werk, waarbij alles tot in de puntjes uitgewerkt en uitgevoerd wordt. Wij bieden dan ook een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. We werken graag met een van tevoren goed uitgewerkt tuinontwerp, waarbij wij ook kunnen helpen. Met passie voor het vak zorgen wij dat de klant uitstekend geholpen wordt, en dat er aan de wensen wordt voldaan. Van grondbewerking, beplanting en bestrating tot het aanvegen van uw nieuwe tuin: Kwaliteit en goede service staat bij ons voorop! Mocht uw een vrijblijvende offerte van ons willen ontvangen, dan kunnen wij altijd even langskomen om uw tuin te bekijken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BRONDEL BOOMVERZORGING

  België

  Brondel Boomverzorging staat als Certified European Tree Worker (EAC) voor vakmanschap, klantgerichtheid en een all-in bomenservice. U wenst veilige en gezonde bomen en dit bereiken wij via een boomgerichte aanpak, waarbij we rekening houden met de omgeving waarin de bomen groeien en het eindbeeld dat u beoogt. U kunt ons inschakelen voor al uw vragen en gewenste oplossingen ten aanzien van bomen, waaronder: Eikenprocessierups bestrijding Groeiplaatsverbetering Veiligheidsinspectie / VTA Bomen snoeien / begeleiden Zieke bomen / stervende bomen Aanplanting / verplanting van bomen Vellen en verwijderen van bomen / stronken Bosbouw / uitvoering van uw bosbeheerplan Wij verzorgen individuele of meerdere bomen op privéterrein (tuinen, landgoederen, bossen) en in de publieke ruimte (straten, pleinen, parken, bossen). Hierbij streven wij naar 100% klanttevredenheid en zetten wij graag dat stapje extra, aan een eerlijke prijs. De activiteiten van Brondel Boomverzorging beperken zich niet alleen tot het klimwerk, het snoeien en het vellen van bomen. Wij inspecteren bomen, geven advies, wij verbeteren de groeiplaats, wij planten en verplanten bomen, wij bestrijden de eikenprocessierups en ga zo maar door. Brondel Boomverzorging, dat is boomverzorging van A tot Z. Ons beroep spreekt tot de verbeelding. Mijn enthousiasme over de bomen deel ik dan ook graag met anderen via opleidingen, workshops en teambuildings.

 2. GINKEL GROEP

  Nederland

  De Koninklijke Ginkel Groep is een allround hoveniersbedrijf dat werkt aan het duurzaam vergroenen van onze leefomgeving. Wij richten ons al 112 jaar op alle groene facetten in de binnen- en buitenruimte. Activiteiten: tuinaanleg, tuinonderhoud, daktuin, zwemvijvers, groene gevels, boomverzorging, natuurontwikkeling, interieurbeplanting.

 3. LOCOVERDE

  België

  Locoverde is reeds jarenlang actief als aannemer van infrastructuurwerken voor particulier, industrie en overheid. Onze ervaring leert dat onze klanten goed geïnformeerde, kritische mensen zijn die zweren bij kwaliteit. Wij leggen hier dan ook de nadruk op, zowel inzake de materialen en beplanting, als ook uitvoering en dienstverlening, wetende dat mond aan mondreclame erg belangrijk voor onze firma is.

 4. MUSCHKUNSTGRAS

  Nederland

  muschkunstgras houd zich bezig met leveren van kunstgras en de toebehoren zoals mengkorrel, infillzand, lijm in tube en lijmband.Tevens kunnen wij de aanleg verzorgen van kunstgras in de tuin of op balkon.

 5. RIOOLSERVICE ALKMAAR

  Nederland

  U kunt bij ons terecht voor camera-inspectie tot het repareren en aanleggen van riolering. Op het gebied van rioolservice zijn wij een begrip in Den Helder en in de directe omgeving. Heeft u een lekkage of verstopping? Rioolservice Alkmaar komt u direct te hulp!

 1. BOOMKWEKERIJ WILLAERT

  België

  Grootschalige kwekerij in Roeselare en Opglabbeek biedt haar breed assortiment aan via tuinaanleg en tuincentrum.

 2. MUSCH EN ZN.HOVENIERSBEDRIJF

  Nederland

  Aanleggen en onderhouden van tuinen bij bedrijven, kantoren , appartementen en particulieren. Leveren en leggen van kunstgras

 1. GROWGROUP IFS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf GROWGROUP IFS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuin- en bosbouw. Het is gevestigd in Barendecht, Nederland.

 2. GRUPAL MEDIO AMBIENTE, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf GRUPAL MEDIO AMBIENTE, S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuinbouw, bosbouwdiensten en verbonden werkzaamheden, onderhoud van de bossen, en brandbeveiligingsdienst van bossen. Het is gevestigd in Hornachuelos, Spanje.

 3. ENERPELLETS - PRODUÇÃO, COMERCIALIZAÇÃO DE PELLETS DE MADEIRA, S.A

  Portugal

  Het bedrijf ENERPELLETS - PRODUÇÃO, COMERCIALIZAÇÃO DE PELLETS DE MADEIRA, S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuin- en bosbouw. Het is gevestigd in Pedrógão Grande, Portugal.

 4. FLORALIS D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf FLORALIS D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuin- en bosbouw. Het is gevestigd in Dubrava, Kroatië.

 5. ALMA SEGES SOC. COOP.

  Italië

  Het bedrijf ALMA SEGES SOC. COOP., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Tuin- en bosbouw, Fruit, Tuin- en bosbouw, sla, en watermeloen. Het is gevestigd in Eboli, Italië.

 6. CARSKO DRVO D.O.O.

  Servië

  Het bedrijf CARSKO DRVO D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuin- en bosbouw. Het is gevestigd in Kruševac, Servië.

 7. ALPHA DELTA MACHINERY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALPHA DELTA MACHINERY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuin- en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtsplijtmachine, en afkortmachines. Het is gevestigd in Chapelton, Verenigd Koninkrijk.

 8. CLYDESIDE TRADING SOCIETY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CLYDESIDE TRADING SOCIETY LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Tuin- en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële onkruidverdelging, en spierrehabilitatie en zuurstof ozontherapie. Het is gevestigd in Kirkmuirhill, Verenigd Koninkrijk.

 1. MYPOT CERAMIC AND TERRACOTTA POTS

  Turkije

  Het bedrijf MYPOT CERAMIC AND TERRACOTTA POTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuin- en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren bloempotten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. WYCINKA I PRZYCINANIE DRZEW. PROFESJONALNI DRWALE.

  Polen

  Het bedrijf WYCINKA I PRZYCINANIE DRZEW. PROFESJONALNI DRWALE., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuin- en bosbouw. Het is gevestigd in Sosnowiec, Polen.

 3. BAUMPFLEGE ZIELINSKI

  Duitsland

  Het bedrijf BAUMPFLEGE ZIELINSKI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosbouw. Het is gevestigd in Rosengarten, Duitsland.

 4. ARC EN CIEL PAYSAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf ARC EN CIEL PAYSAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren omhakken van bomen, creatie van parken, tuinen en terrassen, houten bloembak, en omheiningen. Het is gevestigd in St Maur Des Fosses, Frankrijk.

 5. WOBC S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf WOBC S.R.O., is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren BIOLOGISCHE LANDBOUW, Tuin- en bosbouw, BIOLOGISCHE LANDBOUW, en Tuin- en bosbouw. Het is gevestigd in Praha 4-Braník, Tsjechische Rep..

 6. MIDLANDS LUBRICANTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MIDLANDS LUBRICANTS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Tuin- en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren geraffineerde industriele vetten, en Biologisch afbreekbare smeermiddelen. Het is gevestigd in Redditch, Verenigd Koninkrijk.

 7. ROYAL FLOWERS

  Oekraïne

  Het bedrijf ROYAL FLOWERS, is een Distributeur, en actief in de sector Tuin- en bosbouw. Het is gevestigd in Dnepr, Oekraïne.

 8. ABC NATUREL ÜRÜNLER İÇ VE DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf ABC NATUREL ÜRÜNLER İÇ VE DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI, is een Distributeur, en actief in de sector Tuin- en bosbouw. Het is gevestigd in İstanbul, Turkije.

 9. AZ. AGR. ANNA BERRA DI MONAI IVAN

  Italië

  Het bedrijf AZ. AGR. ANNA BERRA DI MONAI IVAN, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Tuin- en bosbouw, Fruit, en Tuin- en bosbouw. Het is gevestigd in Nimis, Italië.

 10. GRUPPO MI.S.DE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GRUPPO MI.S.DE S.R.L., en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Tuin- en bosbouw, Fruit, en Tuin- en bosbouw. Het is gevestigd in Ciro' Marina, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Tuin- en bosbouw - Import export

Aantal resultaten

16.158 Bedrijven