• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tuin- en bosbouw

Resultaten voor

Tuin- en bosbouw - Import export

 1. BRAEKEN EDDY

  België

  Braeken Tuinaanleg biedt kant-en-klare oplossingen voor het realiseren van uw droomtuin. Met een persoonlijke aanpak staan we in voor: - het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de tuin; - het ontwerpen en aanleggen van daktuinen en dakterrassen; - het ontwerp en de aanleg van fonteinen en waterpartijen, siervijvers en zwemvijvers; - het planten van bomen, hagen, struiken ...; - het aanleggen en onderhouden van gazon; - de aanleg van bestrating en verharding; - het plaatsen en onderhouden van beregeningsinstallaties.

 2. ONINK TUINEN

  Nederland

  Naast het aanleggen van beplanting specialiseren wij ons ook in het bestraten van uw tuin. Opritten, tuinpaden, trottoirs, speelpaden parkeerplekken en terrassen. Niets is ons te gek.Bestraten is een specialisme wat niet iedere hovenier onder de knie heeft en is een vak apart! Ook als uw terras of oprit verzakt is bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een zeer ruime keuze aan bestrating en deze kan soms wat overweldigend zijn. Zo bieden wij bijvoorbeeld Beton, betonnen tegels en betonnen stenen, Natuursteen, Gebakken en getrommelde klinkers, Keramische tegels, Rubberen tegels, Hout, Flagstones, Kinderkopjes, Kasseien, Grind, Split en keien aan. Daarnaast kunt u dan nog kiezen uit een brede variatie van verschillende structuren, kleuren, legpatronen en materialen! Een mooi terras is het oogbeeld van uw tuin! Zo is het heerlijk om in de zomer er heel wat uurtjes op door te brengen met mooi weer. Bent u aan het nadenken over een terras in uw tuin? Denk dan altijd goed na over de plaats waar u dit precies wilt hebben. Wilt u van de ochtendzon genieten? Of juist lekker in de namiddag met een drankje op het terras? We kijken samen welk formaat er bij of in uw tuin past. Niet alleen voor tuinen maar ook voor terrassen bij horeca gelegenheden bent u bij onink tuinen aan het goede adres.Houd altijd rekening met omliggende beplanting en bomen. Net als een begroeide pergola kunnen zij zorgen voor verkoelende schaduw op een warme dag. Bovendien fungeren ze als windscherm.

 3. DE PLANTENMEESTER

  Nederland

  De Plantenmeester gelooft dat de tuin een verlengstuk van uw woongenot is. Dat is voor ons de reden dat de kwaliteit van planten bij De Plantenmeester op nummer 1 staat. De meeste planten kweken wij op eigen kwekerijen, zodat we het groeiproces van stek tot volwaardige plant kunnen coördineren. Bij eventuele inkoop van planten selecteren wij de beste kwekers en waarborgen wij de kwaliteit, welke wij vereisen. Genoemde kwaliteit in combinatie met een zo vlot mogelijke levering zorgt ervoor dat de planten in de best mogelijke conditie bij u wordt afgeleverd. Uw tuinplezier is onze drijfveer!

 4. PEETOOM BESTRATING EN TUINAANLEG

  Nederland

  Bij Peetoom Bestrating en Tuinaanleg, staan wij in voor kwaliteit. Wij gaan grondig te werk, waarbij alles tot in de puntjes uitgewerkt en uitgevoerd wordt. Wij bieden dan ook een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. We werken graag met een van tevoren goed uitgewerkt tuinontwerp, waarbij wij ook kunnen helpen. Met passie voor het vak zorgen wij dat de klant uitstekend geholpen wordt, en dat er aan de wensen wordt voldaan. Van grondbewerking, beplanting en bestrating tot het aanvegen van uw nieuwe tuin: Kwaliteit en goede service staat bij ons voorop! Mocht uw een vrijblijvende offerte van ons willen ontvangen, dan kunnen wij altijd even langskomen om uw tuin te bekijken.

 5. BRONDEL BOOMVERZORGING

  België

  Brondel Boomverzorging staat als Certified European Tree Worker (EAC) voor vakmanschap, klantgerichtheid en een all-in bomenservice. U wenst veilige en gezonde bomen en dit bereiken wij via een boomgerichte aanpak, waarbij we rekening houden met de omgeving waarin de bomen groeien en het eindbeeld dat u beoogt. U kunt ons inschakelen voor al uw vragen en gewenste oplossingen ten aanzien van bomen, waaronder: Eikenprocessierups bestrijding Groeiplaatsverbetering Veiligheidsinspectie / VTA Bomen snoeien / begeleiden Zieke bomen / stervende bomen Aanplanting / verplanting van bomen Vellen en verwijderen van bomen / stronken Bosbouw / uitvoering van uw bosbeheerplan Wij verzorgen individuele of meerdere bomen op privéterrein (tuinen, landgoederen, bossen) en in de publieke ruimte (straten, pleinen, parken, bossen). Hierbij streven wij naar 100% klanttevredenheid en zetten wij graag dat stapje extra, aan een eerlijke prijs. De activiteiten van Brondel Boomverzorging beperken zich niet alleen tot het klimwerk, het snoeien en het vellen van bomen. Wij inspecteren bomen, geven advies, wij verbeteren de groeiplaats, wij planten en verplanten bomen, wij bestrijden de eikenprocessierups en ga zo maar door. Brondel Boomverzorging, dat is boomverzorging van A tot Z. Ons beroep spreekt tot de verbeelding. Mijn enthousiasme over de bomen deel ik dan ook graag met anderen via opleidingen, workshops en teambuildings.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LOCOVERDE

  België

  Locoverde is reeds jarenlang actief als aannemer van infrastructuurwerken voor particulier, industrie en overheid. Onze ervaring leert dat onze klanten goed geïnformeerde, kritische mensen zijn die zweren bij kwaliteit. Wij leggen hier dan ook de nadruk op, zowel inzake de materialen en beplanting, als ook uitvoering en dienstverlening, wetende dat mond aan mondreclame erg belangrijk voor onze firma is.

 2. MUSCHKUNSTGRAS

  Nederland

  muschkunstgras houd zich bezig met leveren van kunstgras en de toebehoren zoals mengkorrel, infillzand, lijm in tube en lijmband.Tevens kunnen wij de aanleg verzorgen van kunstgras in de tuin of op balkon.

 3. RIOOLSERVICE ALKMAAR

  Nederland

  U kunt bij ons terecht voor camera-inspectie tot het repareren en aanleggen van riolering. Op het gebied van rioolservice zijn wij een begrip in Den Helder en in de directe omgeving. Heeft u een lekkage of verstopping? Rioolservice Alkmaar komt u direct te hulp!

 4. BOOMKWEKERIJ WILLAERT

  België

  Grootschalige kwekerij in Roeselare en Opglabbeek biedt haar breed assortiment aan via tuinaanleg en tuincentrum.

 5. MUSCH EN ZN.HOVENIERSBEDRIJF

  Nederland

  Aanleggen en onderhouden van tuinen bij bedrijven, kantoren , appartementen en particulieren. Leveren en leggen van kunstgras

 1. GROWGROUP IFS B.V.

  Nederland

 2. ENERPELLETS - PRODUÇÃO, COMERCIALIZAÇÃO DE PELLETS DE MADEIRA, S.A

  Portugal

 1. AISHA FLOWERS

  Kenia

 2. ALMA SEGES SOC. COOP.

  Italië

 3. FLORALIS D.O.O.

  Kroatië

 4. CLYDESIDE TRADING SOCIETY LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. CAMWOODERS GROUP OF COMPANIES

  Kameroen

 6. CARSKO DRVO D.O.O.

  Servië

 7. WYCINKA I PRZYCINANIE DRZEW. PROFESJONALNI DRWALE.

  Polen

 8. WOBC S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 1. ROYAL FLOWERS

  Oekraïne

 2. ARC EN CIEL PAYSAGE

  Frankrijk

 3. MJFRESHPRODUCE

  Kenia

 4. ABC NATUREL ÜRÜNLER İÇ VE DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkije

 5. ORTOFRUTTADUE DI RINO ANGELOZZI E MARIANO MAURIZI S.N.C.

  Italië

 6. BUSTAFFA GIOVANNI DI MASSIMILIANO BUSTAFFA

  Italië

 7. ZANOLARI MARCEL

  Italië

 8. SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italië

 9. COOPERATIVA PRODUTTORI ORTOFRUTTICOLI GRANFRUTTA ZANI ( S.R.L. )

  Italië

 10. SOCIETA COOPERATIVA FIMAGRI.OP

  Italië

Filters

Resultaten voor

Tuin- en bosbouw - Import export

Aantal resultaten

16.348 bedrijven