Leverancier worden Zich identificeren
 • europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tuin- en bosonderhoud- landschapsarchitecten

Resultaten voor

Tuin- en bosonderhoud- landschapsarchitecten - Import export

 1. SHEEP-CLEANER

  Frankrijk

  Het bedrijf SHEEP-CLEANER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is gevestigd in Montgobert, Frankrijk.

 2. TITIS ESPACE VERT

  Frankrijk

  Het bedrijf TITIS ESPACE VERT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinen en parken - realisatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten, Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten, tuinbouw, inrichting buiten, en natuurlijke en plantaardige afscheiding. Het is gevestigd in Aulnay Sous Bois, Frankrijk.

 3. EVER GREEN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EVER GREEN S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigingsbedrijven, tuinbouwwerken, diensten voor de bloementeelt en tuinbouw, Reinigingsbedrijven, en reinigingsdiensten voor tuinen. Het is gevestigd in Manoppello, Italië.

 4. INTERGARD IMPORT EXPORT B.V.

  Nederland

  Intergard is hét online tuinwarenhuis van Europa, waarbij u snel, gemakkelijk en voordelig uw tuinartikelen bestelt. We zijn een milieubewuste, exporteur, importeur en groothandelaar van tuinartikelen. Bovendien is vrijwel het gehele assortiment op voorraad of op korte termijn leverbaar, waardoor wij u een korte levertijd kunnen garanderen. Hierdoor kunnen de door u bestelde tuinartikelen snel bij u thuisbezorgd worden. We bezorgen door heel Europa, zo kunt u al uw benodigdheden voor in de tuin gemakkelijk en waar u ook bent voordelig bestellen vanuit uw luie stoel.

  Alle producten voor "tuin- en bosonderhoud- landschapsarchitecten"

 5. WOLFHAGEN GROENBEHEER

  Nederland

  Sinds het ontstaan is Wolfhagen Hoveniers de hovenier voor het plannen en uitvoeren van allround tuinonderhoud en erf- en landschapsverzorging in Midden- en Zuid-Limburg. Ook realiseren wij tuinrenovaties en beplantingsprojecten en zijn we met name gespecialiseerd in gazonaanleg en gazononderhoud en het leveren en plaatsen van hagen en hekwerken. Bodem- bemesting- en beplanting hebben onze speciale aandacht. Uiteindelijk zijn dit de drie factoren die de vitaliteit van uw tuin bepalen. Kleurig, mooi en beleefbaar, maar ook functioneel en toekomstbestendig. Dat is waar volgens ons Uw tuin aan moet voldoen. Op onze kwekerij telen we diverse soorten tuinplanten en haagplanten waaronder coniferen, laurierstruiken en hulstplanten en leveren we een groot assortiment tuinplanten op bestelling. Wij leveren voornamelijk aan particulieren en hoveniers.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STEFAN DE BAETS

  België

  Stefan heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Hij is een echte vakman. Hij kan uw helpen bij het inrichten van uw tuin om er een paradijs van te maken. Een tuin is een plaats om tot rust te komen en is veel meer dan gazon en planten. Een bijhorend tuinpad, terras of oprit is minstens even belangrijk en maakt van uw tuin één geheel. Naast het aanleggen van verhardingen, zijn zwemvijvers één van Stefan zijn specialiteiten. Stefan heeft gedurende vele jaren de know-how en ervaring opgedaan om u bij te staan.

 2. SIMON CLAEYS BV

  België

  Rioleringswerken behoren al jarenlang tot onze dienstverlening. En dat in alle mogelijke hoedanigheden. Oud rioleringstel uitbreken, verwijden en/of vernieuwen van oude waterput, plaatsen van gescheiden rioleringsstelsel…, etc. Ook tuinaanleg en onderhoud behoren al jaren lang tot 1 van ons specialiteiten. Daarnaast doen wij ook nog verhardingswerken: asfalteren, betonneren, klinkeren, tegelen. Afbraakwerken en grondwerken moeten efficiënt worden uitgevoerd: ze vormen letterlijk de basis voor de daaropvolgende bouwwerken. U kan bij ons terecht voor het nivelleren, afgraven of ophogen van terreinen, putten steken, … etc. En ten slotte kunt u ook voor de strooidienst bij ons terecht. Dat kan per oproep, maar ook met een contract - op die manier staat u ’s morgens nooit voor onaangename verrassingen. Wij zijn uitgerust met vrachtwagens met eigen strooier en sneeuwschuif, een minitractor met eigen strooier en sneeuwschuif, en we hebben een opslagplaats voor eigen zout.

 3. DONKERGROEN

  België

  Donkergroen is een landelijk werkende organisatie van creatieve groendenkers en doeners met een vernieuwende kijk op de beleving van binnen- en buitenruimte. Ontwerp en aanleg van landschappen, (dak)tuinen, speelterreinen, gedenktuinen voor begraafplaatsen, interieurbeplanting, duurzame onkruidbestrijding, gladheidsbestrijding, integrale groenplanning, inspectie en keuring speeltoestellen en speelterreinen, boomverzorging, groenonderhoud, regiewerk en alle andere werkzaamheden die gerelateerd zijn aan het hoveniersvak en cultuurtechniek.

 4. BART DE DECKERS

  België

  Een tuin aanleggen is één ding, maar een tuin mooi houden is iets heel anders. Voor professioneel tuinonderhoud rekent u op Tuinwerken De Deckers uit Kontich. Wij zorgen dat uw tuin er prachtig bij ligt. U kunt ons contacteren voor regelmatig onderhoud of losse klussen.

 5. BOOMSCHORS.NL

  Nederland

  Boomschors is HET online bedrijf in Nederland voor deskundig advies en levering van bodembedekking en aanverwante zaken. Wanneer het gaat om bodembedekking met natuurlijke grondstoffen, zoals houtsnippers en boomschors of de meer fijne bodembedekking is Boomschors de leverancier voor bodemverbeteraars.

  Alle producten voor "tuin- en bosonderhoud- landschapsarchitecten"

 1. BASSEM

  België

  Bassem ontwerpt, legt aan, en onderhoud tuinen. Of hij nu klassiek Engels of Frans gestructureerd is, toch blijft de tuin maar al te vaak de verwaarloosde ruimte naast of achter het huis. Bij het naderen van de mooie lentedagen, maar ook tijdens de rest van het jaar blijkt de tuin nochtans de ideale ontmoetingsplaats voor familie en vrienden. Dankzij een jarenlange ervaring kan de onderneming BASSEM u nieuwe ideeën voorstellen om ze nadien samen met u te verwezenlijken.

 2. EDIL SERVICE LANZA SRL UNIPERSONALE

  Italië

  Edilservizi Lanza is samengesteld uit een groep van gepassioneerde mensen, die veelvoudige diensten verlenen, van de aanbreng van droge systemen tot de afwerking van overdekte ruimtes, industriële vloeren, winkelinrichting, tuinwerkzaamheden, vrachtwagenvervoer, schilderwerk in de bouwsector. Betrouwbare en vakkundig onderneming werkzaam in Italië.

 1. ULTIMA FLORA

  Nederland

  Hoveniersbedrijf Ultima Flora is goed in tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Werkgebied omgeving Rhenen, Wageningen en Veenendaal. Gespecialiseerd in de bloeiende tuin. Bij deze hovenier betaald u niet teveel. Dit ook vanwege de tuinplanten die wij zelf kweken in Oosterbeek en Renkum.

 2. MARRIOTT CONSTRUCTION LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS

  Spanje

 4. GIARDINAGGIO E AMBIENTE

  Italië

 5. AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH

  Zwitserland

 6. COFAR S.R.L.

  Italië

 7. EUROCESPED®

  Spanje

 8. TOP-GREEN

  Italië

 1. OFFICINA DEL VERDE SRLS

  Italië

 2. PRATO ERBOSO AZ. AG. SRL

  Italië

 3. GREENAREA

  Spanje

 4. KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S

  Turkije

 5. GREAT GARDEN

  Verenigd Koninkrijk

 6. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Turkije

 7. ART & JARDINS

  Frankrijk

 8. SAS BECANNE SAS ENVIRONNEMENT ET SERVICES

  Frankrijk

 9. JPW FENCING AND DECKING

  Verenigd Koninkrijk

 10. JARDINERÍA DANI

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Tuin- en bosonderhoud- landschapsarchitecten - Import export

Aantal resultaten

5.806 Bedrijven