• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tuin- en bosonderhoud- landschapsarchitecten

Resultaten voor

Tuin- en bosonderhoud- landschapsarchitecten - Import export

 1. OMEGA 69

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OMEGA 69, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinen en parken - realisatie en onderhoud, Snoeien en kappen van bomen, Tuinen en parken - realisatie en onderhoud, periodiek onderhoud tuin, Snoeien en kappen van bomen, en grondverzet. Het is gevestigd in Saint-Fons, Frankrijk.

 2. SHEEP-CLEANER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SHEEP-CLEANER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is gevestigd in Montgobert, Frankrijk.

 3. TITIS ESPACE VERT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TITIS ESPACE VERT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinen en parken - realisatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten, Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten, tuinbouw, inrichting buiten, en natuurlijke en plantaardige afscheiding. Het is gevestigd in Aulnay Sous Bois, Frankrijk.

 4. LA VISION VERTE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA VISION VERTE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinen en parken - realisatie en onderhoud, periodiek onderhoud tuin, omhakken van bomen, tuinbouw, en Tuinen en parken - realisatie en onderhoud. Het is gevestigd in L'etang-La-Ville, Frankrijk.

 5. INTERGARD IMPORT EXPORT B.V.

  Nederland

  Intergard is hét online tuinwarenhuis van Europa, waarbij u snel, gemakkelijk en voordelig uw tuinartikelen bestelt. We zijn een milieubewuste, exporteur, importeur en groothandelaar van tuinartikelen. Bovendien is vrijwel het gehele assortiment op voorraad of op korte termijn leverbaar, waardoor wij u een korte levertijd kunnen garanderen. Hierdoor kunnen de door u bestelde tuinartikelen snel bij u thuisbezorgd worden. We bezorgen door heel Europa, zo kunt u al uw benodigdheden voor in de tuin gemakkelijk en waar u ook bent voordelig bestellen vanuit uw luie stoel.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STEFAN DE BAETS

  België

  Stefan heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Hij is een echte vakman. Hij kan uw helpen bij het inrichten van uw tuin om er een paradijs van te maken. Een tuin is een plaats om tot rust te komen en is veel meer dan gazon en planten. Een bijhorend tuinpad, terras of oprit is minstens even belangrijk en maakt van uw tuin één geheel. Naast het aanleggen van verhardingen, zijn zwemvijvers één van Stefan zijn specialiteiten. Stefan heeft gedurende vele jaren de know-how en ervaring opgedaan om u bij te staan.

 2. WOLFHAGEN GROENBEHEER

  Nederland

  Sinds het ontstaan is Wolfhagen Hoveniers de hovenier voor het plannen en uitvoeren van allround tuinonderhoud en erf- en landschapsverzorging in Midden- en Zuid-Limburg. Ook realiseren wij tuinrenovaties en beplantingsprojecten en zijn we met name gespecialiseerd in gazonaanleg en gazononderhoud en het leveren en plaatsen van hagen en hekwerken. Bodem- bemesting- en beplanting hebben onze speciale aandacht. Uiteindelijk zijn dit de drie factoren die de vitaliteit van uw tuin bepalen. Kleurig, mooi en beleefbaar, maar ook functioneel en toekomstbestendig. Dat is waar volgens ons Uw tuin aan moet voldoen. Op onze kwekerij telen we diverse soorten tuinplanten en haagplanten waaronder coniferen, laurierstruiken en hulstplanten en leveren we een groot assortiment tuinplanten op bestelling. Wij leveren voornamelijk aan particulieren en hoveniers.

 3. SIMON CLAEYS BV

  België

  Rioleringswerken behoren al jarenlang tot onze dienstverlening. En dat in alle mogelijke hoedanigheden. Oud rioleringstel uitbreken, verwijden en/of vernieuwen van oude waterput, plaatsen van gescheiden rioleringsstelsel…, etc. Ook tuinaanleg en onderhoud behoren al jaren lang tot 1 van ons specialiteiten. Daarnaast doen wij ook nog verhardingswerken: asfalteren, betonneren, klinkeren, tegelen. Afbraakwerken en grondwerken moeten efficiënt worden uitgevoerd: ze vormen letterlijk de basis voor de daaropvolgende bouwwerken. U kan bij ons terecht voor het nivelleren, afgraven of ophogen van terreinen, putten steken, … etc. En ten slotte kunt u ook voor de strooidienst bij ons terecht. Dat kan per oproep, maar ook met een contract - op die manier staat u ’s morgens nooit voor onaangename verrassingen. Wij zijn uitgerust met vrachtwagens met eigen strooier en sneeuwschuif, een minitractor met eigen strooier en sneeuwschuif, en we hebben een opslagplaats voor eigen zout.

 4. DONKERGROEN

  België

  Donkergroen is een landelijk werkende organisatie van creatieve groendenkers en doeners met een vernieuwende kijk op de beleving van binnen- en buitenruimte. Ontwerp en aanleg van landschappen, (dak)tuinen, speelterreinen, gedenktuinen voor begraafplaatsen, interieurbeplanting, duurzame onkruidbestrijding, gladheidsbestrijding, integrale groenplanning, inspectie en keuring speeltoestellen en speelterreinen, boomverzorging, groenonderhoud, regiewerk en alle andere werkzaamheden die gerelateerd zijn aan het hoveniersvak en cultuurtechniek.

 5. WIRTZ INTERNATIONAL LANDSCAPE ARCHITECTS

  België

  Wirtz International nv, en het zusterbedrijf Wirtz Tuinarchitectuur nv vormen samen de grootste onderneming voor tuinarchitectuurontwerpen in België. Nauwgezette plantselectie en precieze detailafwerking zijn het keurmerk van Wirtz International nv. Combineer onze voelsprieten voor de bestaande situatie met een stevige achtergrond in de methodes van klassieke landschapsarchitectuur en een heel moderne smaak. Daarmee verrijken we onze hedendaagse ontwerpen met een verfrissende toets. Het effect komt tegelijk rustgevend, bekend en avantgardistisch over. Wij kijken nauwgezet toe op de detailafwerking: we gebruiken het volledige potentieel van elke plant om unieke buitenruimtes te ontwerpen. Met een resultaat dat je nooit onberoerd laat.

 1. BART DE DECKERS

  België

  Een tuin aanleggen is één ding, maar een tuin mooi houden is iets heel anders. Voor professioneel tuinonderhoud rekent u op Tuinwerken De Deckers uit Kontich. Wij zorgen dat uw tuin er prachtig bij ligt. U kunt ons contacteren voor regelmatig onderhoud of losse klussen.

 2. CERASIS

  België

  Cerasis ontwerpt, maakt en onderhoudt elke tuin! U kan beroep doen op volgende diensten: -Ontwerp en aanleg van u tuin -Onderhoud van uw tuin -aanleg van zwemvijvers -hakselen van takken -frezen van stronken -seizoenssnoei in het voor - en najaar -maaien van gazons -... Tevens kan u bij ons ook terecht voor: -tuinhuizen -houten toeganspoorten -omheiningen -terrassen en opritten -... -

 1. BOOMSCHORS.NL

  Nederland

 2. BASSEM

  België

  Bassem ontwerpt, legt aan, en onderhoud tuinen. Of hij nu klassiek Engels of Frans gestructureerd is, toch blijft de tuin maar al te vaak de verwaarloosde ruimte naast of achter het huis. Bij het naderen van de mooie lentedagen, maar ook tijdens de rest van het jaar blijkt de tuin nochtans de ideale ontmoetingsplaats voor familie en vrienden. Dankzij een jarenlange ervaring kan de onderneming BASSEM u nieuwe ideeën voorstellen om ze nadien samen met u te verwezenlijken.

 3. ULTIMA FLORA

  Nederland

  Hoveniersbedrijf Ultima Flora is goed in tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Werkgebied omgeving Rhenen, Wageningen en Veenendaal. Gespecialiseerd in de bloeiende tuin. Bij deze hovenier betaald u niet teveel. Dit ook vanwege de tuinplanten die wij zelf kweken in Oosterbeek en Renkum.

 4. EDIL SERVICE LANZA SRL UNIPERSONALE

  Italië

  Edilservizi Lanza is samengesteld uit een groep van gepassioneerde mensen, die veelvoudige diensten verlenen, van de aanbreng van droge systemen tot de afwerking van overdekte ruimtes, industriële vloeren, winkelinrichting, tuinwerkzaamheden, vrachtwagenvervoer, schilderwerk in de bouwsector. Betrouwbare en vakkundig onderneming werkzaam in Italië.

 5. DOCKX & COMPANY

  België

  Dockx & Co staat voor professionele tuinaanleg en groenvoorziening. Het bedrijf maakt deel uit het Disaghor Group en is specialist in: bodemafdekking, bodemverbetering, daktuinen, groendaken, gras- en grinddallen, groenafval recuperatie, kiezel en grind, lava, plantsubstraten, potgrond, rotsen en keien, schanskorven, standplaatsconstructies, turf, vijver en filtersubstraten, en meer.

 6. IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS

  Spanje

  Het bedrijf IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS, is een Distributeur, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is tevens aanwezig in de sectoren prielen. Het is gevestigd in Sant Cugat Del Vallès, Barcelona, Spanje.

 7. MARRIOTT CONSTRUCTION LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MARRIOTT CONSTRUCTION LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieconstructies - aannemers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restauratie en renovatiewerken, Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten, bouw van flatgebouwen, Restauratie en renovatiewerken, en Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 8. GIARDINAGGIO E AMBIENTE

  Italië

  Het bedrijf GIARDINAGGIO E AMBIENTE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is tevens aanwezig in de sectoren verkoop van tuinplanten, ontwerp groenvoorzieningen en tuinen, en kwekerijen voor tuiniers. Het is gevestigd in Castiglione Della Pescaia, Italië.

 1. AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is gevestigd in Bollingen, Zwitserland.

 2. EUROCESPED®

  Spanje

  Het bedrijf EUROCESPED®, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunstgras, grasvelden voor sportinstallaties, installatie grasrollen, en graslanden binnen 24 uur. Het is gevestigd in Almería, Spanje.

 3. OFFICINA DEL VERDE SRLS

  Italië

  Het bedrijf OFFICINA DEL VERDE SRLS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is gevestigd in San Massimo All'adige, Italië.

 4. TOP-GREEN

  Italië

  Het bedrijf TOP-GREEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is gevestigd in Pianiga, Italië.

 5. KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S

  Turkije

  Het bedrijf KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. GREENAREA

  Spanje

  Het bedrijf GREENAREA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Panelen - akoestisch, decoratieve bekledingen, aanleg van tuinen, en Panelen - akoestisch. Het is gevestigd in Sagunto, Spanje.

 7. ART & JARDINS

  Frankrijk

  Het bedrijf ART & JARDINS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinen en parken - realisatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten, consultaties tuinarchitecten, en Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is gevestigd in Maubec, Frankrijk.

 8. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten, Tuinarchitecten - adviesbureaus, Jonge planten van de kwekerij, boomkwekerijen, Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten, Tuinarchitecten - adviesbureaus, en Jonge planten van de kwekerij. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 9. GREAT GARDEN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GREAT GARDEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is tevens aanwezig in de sectoren plaatsing van afrasteringen voor residentiele gebouwen, en ontwerp groenvoorzieningen en tuinen. Het is gevestigd in Wallingford, Verenigd Koninkrijk.

 10. JARDINERÍA DANI

  Spanje

  Het bedrijf JARDINERÍA DANI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is gevestigd in Rubí, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis