• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tuin- en bosonderhoud- landschapsarchitecten

Resultaten voor

Tuin- en bosonderhoud- landschapsarchitecten - Import export

 1. FIRECUP HANDCRAFTED FIREPIT (KHRUSTALEVA AND KHARLAMOV, LLC)

  Rusland

  Verified by Europages badge

  De firma Firecap produceerde zijn eerste vuurkorf in 2014. Sinds die tijd kunnen wij er niet meer mee stoppen. In een paar jaar zijn wij marktleider geworden, omdat wij echt houden van wat wij doen. Wij produceren onze Bollen om een hartverwarmende, toverachtige sfeer bij u te scheppen. De grafische ontwerper maakt het patroon. Dan snijden wij het uit een bol met de laser. Daarom zijn al onze patronen zeer precies en uniek. U geniet van een prachtige levende vlam en wij zorgen voor uw veiligheid en comfort. Naast het fantastische ontwerp, beschikt iedere vuurkorf over een rooster, waardoor de verbrande brandstof in de asbak valt. Dit systeem beschermt de vuurkorf, doordat alles wordt opgebrand. Het stevige onderstel met bevestigingsgaten zorgt voor een veilige installatie van de vuurkorf op iedere ondergrond. Iedere vuurkorf wordt beschermd met een weerbestendige verf. Verder maken wij vuurkorven op maat voor restaurants, hotels, tuinen en plantsoenen, vakantieparken, enz. Ongelijk welk eigen idee u hebt, wij kunnen het binnen een maand produceren. Ook kunt u kiezen uit onze catalogus met kant en klare ontwerpen. Deze kunnen wij binnen 14 dagen produceren.

  Website Open In New icon
 2. TITIS ESPACE VERT

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 3. COFAR S.R.L.

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA FORESTALE APPENNINO

  Italië

  Verified by Europages badge
 5. WOLFHAGEN GROENBEHEER

  Nederland

  Sinds het ontstaan is Wolfhagen Hoveniers de hovenier voor het plannen en uitvoeren van allround tuinonderhoud en erf- en landschapsverzorging in Midden- en Zuid-Limburg. Ook realiseren wij tuinrenovaties en beplantingsprojecten en zijn we met name gespecialiseerd in gazonaanleg en gazononderhoud en het leveren en plaatsen van hagen en hekwerken. Bodem- bemesting- en beplanting hebben onze speciale aandacht. Uiteindelijk zijn dit de drie factoren die de vitaliteit van uw tuin bepalen. Kleurig, mooi en beleefbaar, maar ook functioneel en toekomstbestendig. Dat is waar volgens ons Uw tuin aan moet voldoen. Op onze kwekerij telen we diverse soorten tuinplanten en haagplanten waaronder coniferen, laurierstruiken en hulstplanten en leveren we een groot assortiment tuinplanten op bestelling. Wij leveren voornamelijk aan particulieren en hoveniers.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. STEFAN DE BAETS

  België

  Stefan heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Hij is een echte vakman. Hij kan uw helpen bij het inrichten van uw tuin om er een paradijs van te maken. Een tuin is een plaats om tot rust te komen en is veel meer dan gazon en planten. Een bijhorend tuinpad, terras of oprit is minstens even belangrijk en maakt van uw tuin één geheel. Naast het aanleggen van verhardingen, zijn zwemvijvers één van Stefan zijn specialiteiten. Stefan heeft gedurende vele jaren de know-how en ervaring opgedaan om u bij te staan.

 2. SIMON CLAEYS BV

  België

  Rioleringswerken behoren al jarenlang tot onze dienstverlening. En dat in alle mogelijke hoedanigheden. Oud rioleringstel uitbreken, verwijden en/of vernieuwen van oude waterput, plaatsen van gescheiden rioleringsstelsel…, etc. Ook tuinaanleg en onderhoud behoren al jaren lang tot 1 van ons specialiteiten. Daarnaast doen wij ook nog verhardingswerken: asfalteren, betonneren, klinkeren, tegelen. Afbraakwerken en grondwerken moeten efficiënt worden uitgevoerd: ze vormen letterlijk de basis voor de daaropvolgende bouwwerken. U kan bij ons terecht voor het nivelleren, afgraven of ophogen van terreinen, putten steken, … etc. En ten slotte kunt u ook voor de strooidienst bij ons terecht. Dat kan per oproep, maar ook met een contract - op die manier staat u ’s morgens nooit voor onaangename verrassingen. Wij zijn uitgerust met vrachtwagens met eigen strooier en sneeuwschuif, een minitractor met eigen strooier en sneeuwschuif, en we hebben een opslagplaats voor eigen zout.

 3. DONKERGROEN

  België

  Donkergroen is een landelijk werkende organisatie van creatieve groendenkers en doeners met een vernieuwende kijk op de beleving van binnen- en buitenruimte. Ontwerp en aanleg van landschappen, (dak)tuinen, speelterreinen, gedenktuinen voor begraafplaatsen, interieurbeplanting, duurzame onkruidbestrijding, gladheidsbestrijding, integrale groenplanning, inspectie en keuring speeltoestellen en speelterreinen, boomverzorging, groenonderhoud, regiewerk en alle andere werkzaamheden die gerelateerd zijn aan het hoveniersvak en cultuurtechniek.

 4. WIRTZ INTERNATIONAL LANDSCAPE ARCHITECTS

  België

  Wirtz International nv, en het zusterbedrijf Wirtz Tuinarchitectuur nv vormen samen de grootste onderneming voor tuinarchitectuurontwerpen in België. Nauwgezette plantselectie en precieze detailafwerking zijn het keurmerk van Wirtz International nv. Combineer onze voelsprieten voor de bestaande situatie met een stevige achtergrond in de methodes van klassieke landschapsarchitectuur en een heel moderne smaak. Daarmee verrijken we onze hedendaagse ontwerpen met een verfrissende toets. Het effect komt tegelijk rustgevend, bekend en avantgardistisch over. Wij kijken nauwgezet toe op de detailafwerking: we gebruiken het volledige potentieel van elke plant om unieke buitenruimtes te ontwerpen. Met een resultaat dat je nooit onberoerd laat.

 5. AGEC SERVICE SRL

  Italië

  Agec Service Srl biedt gespecialiseerde adviesdiensten op het gebied van gazons voor golfbanen, voetbalvelden, rugbyvelden, tennisbanen, paardenrenbanen en voor siertuinen en recreatietuinen. Biologische analyse van het terrein, landbouwkundig advies. Microbiologische analyse van de terreinen.

 1. BART DE DECKERS

  België

  Een tuin aanleggen is één ding, maar een tuin mooi houden is iets heel anders. Voor professioneel tuinonderhoud rekent u op Tuinwerken De Deckers uit Kontich. Wij zorgen dat uw tuin er prachtig bij ligt. U kunt ons contacteren voor regelmatig onderhoud of losse klussen.

 2. CERASIS

  België

  Cerasis ontwerpt, maakt en onderhoudt elke tuin! U kan beroep doen op volgende diensten: -Ontwerp en aanleg van u tuin -Onderhoud van uw tuin -aanleg van zwemvijvers -hakselen van takken -frezen van stronken -seizoenssnoei in het voor - en najaar -maaien van gazons -... Tevens kan u bij ons ook terecht voor: -tuinhuizen -houten toeganspoorten -omheiningen -terrassen en opritten -... -

 3. CLAERHOUT JAN

  België

  Tuinaannemer Jan Claerhout in Deinze is een bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van kasseien. Met meer dan 20 jaar ervaring is Jan Claerhout de referentie voor een perfecte aanleg van je oprit. Jan Claerhoutstaat staat garant voor subliem vakmanschap en kwalitatieve eindresultaten. Aanleg van: Kasseien Opritten Terras Klinkers Natuursteen Grondwerken

 4. BOOMSCHORS.NL

  Nederland

  Boomschors is HET online bedrijf in Nederland voor deskundig advies en levering van bodembedekking en aanverwante zaken. Wanneer het gaat om bodembedekking met natuurlijke grondstoffen, zoals houtsnippers en boomschors of de meer fijne bodembedekking is Boomschors de leverancier voor bodemverbeteraars.

 5. ULTIMA FLORA

  Nederland

  Hoveniersbedrijf Ultima Flora is goed in tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Werkgebied omgeving Rhenen, Wageningen en Veenendaal. Gespecialiseerd in de bloeiende tuin. Bij deze hovenier betaald u niet teveel. Dit ook vanwege de tuinplanten die wij zelf kweken in Oosterbeek en Renkum.

 6. BASSEM

  België

  Bassem ontwerpt, legt aan, en onderhoud tuinen. Of hij nu klassiek Engels of Frans gestructureerd is, toch blijft de tuin maar al te vaak de verwaarloosde ruimte naast of achter het huis. Bij het naderen van de mooie lentedagen, maar ook tijdens de rest van het jaar blijkt de tuin nochtans de ideale ontmoetingsplaats voor familie en vrienden. Dankzij een jarenlange ervaring kan de onderneming BASSEM u nieuwe ideeën voorstellen om ze nadien samen met u te verwezenlijken.

 7. EDIL SERVICE LANZA SRL UNIPERSONALE

  Italië

  Edilservizi Lanza is samengesteld uit een groep van gepassioneerde mensen, die veelvoudige diensten verlenen, van de aanbreng van droge systemen tot de afwerking van overdekte ruimtes, industriële vloeren, winkelinrichting, tuinwerkzaamheden, vrachtwagenvervoer, schilderwerk in de bouwsector. Betrouwbare en vakkundig onderneming werkzaam in Italië.

 8. DOCKX & COMPANY

  België

  Dockx & Co staat voor professionele tuinaanleg en groenvoorziening. Het bedrijf maakt deel uit het Disaghor Group en is specialist in: bodemafdekking, bodemverbetering, daktuinen, groendaken, gras- en grinddallen, groenafval recuperatie, kiezel en grind, lava, plantsubstraten, potgrond, rotsen en keien, schanskorven, standplaatsconstructies, turf, vijver en filtersubstraten, en meer.

 9. MARRIOTT CONSTRUCTION LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS

  Spanje

 1. GIARDINAGGIO E AMBIENTE

  Italië

 2. AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH

  Zwitserland

 3. EUROCESPED®

  Spanje

 4. OFFICINA DEL VERDE SRLS

  Italië

 5. TOP-GREEN

  Italië

 6. GREENAREA

  Spanje

 7. PRATO ERBOSO AZ. AG. SRL

  Italië

 8. KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S

  Turkije

 9. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Turkije

 10. GREAT GARDEN

  Verenigd Koninkrijk

Filters

Resultaten voor

Tuin- en bosonderhoud- landschapsarchitecten - Import export

Aantal resultaten

5.959 bedrijven