• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • turbineboringen

Resultaten voor

Turbineboringen - Import export

 1. WERNER MITSCHELE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WERNER MITSCHELE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Turbineboringen. Het is gevestigd in Pleidelsheim, Duitsland.

 2. RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbineboringen. Het is gevestigd in Merkers, Duitsland.

 3. ZW HYDRAULIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ZW HYDRAULIK AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Turbineboringen. Het is gevestigd in Rümlingen, Zwitserland.

 4. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf PFLEGHAR GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Frezen - gereedschapsmachines, Losse koppen, Turbineboringen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Frezen - gereedschapsmachines, en Losse koppen. Het is gevestigd in Baienfurt, Duitsland.

 5. SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Turbineboringen. Het is gevestigd in Murr, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK

  Oostenrijk

  Het bedrijf PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Schuurmachines - handgereedschap, Turbineboringen, Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Schuurmachines - handgereedschap, en Turbineboringen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. BOTTI ELIO

  Italië

  Het bedrijf BOTTI ELIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Puttenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Adria, Italië.

 3. PILU PIETRINO

  Italië

  Het bedrijf PILU PIETRINO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Puttenbouw, Turbineboringen, Puttenbouw, en Turbineboringen. Het is gevestigd in Padru, Italië.

 4. SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S.

  Italië

  Het bedrijf SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S., en actief in de sector Puttenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Campagnola Emilia, Italië.

 5. LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Puttenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Rio Saliceto, Italië.

 1. MARCHESELLI DANIELE

  Italië

  Het bedrijf MARCHESELLI DANIELE, en actief in de sector Woningautomatisering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkrachtcentrales, Turbineboringen, Waterkrachtcentrales, en Turbineboringen. Het is gevestigd in Crevalcore, Italië.

 2. MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bodemonderzoek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Altopascio, Italië.

 1. ITAL SONDA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ITAL SONDA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Sant'agata Li Battiati, Italië.

 2. PIGLI

  Italië

  Het bedrijf PIGLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Puttenbouw, Turbineboringen, Puttenbouw, en Turbineboringen. Het is gevestigd in Calenzano, Italië.

 3. B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Wetenschappelijk onderzoek - instituten en laboratoria. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bodemonderzoek, Turbineboringen, Bodemonderzoek, en Turbineboringen. Het is gevestigd in Canicatti', Italië.

 4. I.GE.M. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf I.GE.M. S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in San Prisco, Italië.

 5. M.C.S. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf M.C.S. S.R.L., en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 6. OBERTO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf OBERTO S.R.L., en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Savigliano, Italië.

 7. PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L., en actief in de sector Puttenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Barletta, Italië.

 8. MIRA SERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MIRA SERVICE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Fundering - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Mogliano, Italië.

 1. GE - PAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GE - PAL S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Palen, beton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Nonantola, Italië.

 2. BELLONI FRANCO

  Italië

  Het bedrijf BELLONI FRANCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Puttenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Val Liona, Italië.

 3. EUROSONDA 2 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EUROSONDA 2 S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Puttenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Spresiano, Italië.

 4. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Italië

  Het bedrijf TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 5. TEKNOSONDA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TEKNOSONDA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Lamezia Terme, Italië.

 6. IMPRESA SONDEDILE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IMPRESA SONDEDILE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Rieti, Italië.

 7. GHEOS S.A.S. DI SACCHI TOMMASO & C.

  Italië

  Het bedrijf GHEOS S.A.S. DI SACCHI TOMMASO & C., en actief in de sector Bodemonderzoek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in San Zenone Al Po, Italië.

 8. EDILSONDA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EDILSONDA S.R.L., en actief in de sector Fundering - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Misano Adriatico, Italië.

 9. EREDI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EREDI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supervisiediensten bij boorwerkzaamheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Caccamo, Italië.

 10. MONTIGLIO POZZI G. & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf MONTIGLIO POZZI G. & C. S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Puttenbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Vinovo, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis