• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • turbines

Resultaten voor

Turbines - Import export

 1. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Turkije

  Verified by europages badge

  Istanbul Döküm beschikt over flexibele productiemethodes voor het vervaardigen van gietijzer, nodulair ijzer, staal, roestvrij staal, duplex, super duplex en in zand gegoten brons in één enkele gieterij. Onze gieterij onderscheidt zich van de honderden gieterijen in Turkije en Europa en is uitgerust om klanten complex gietwerk te leveren. Wij bieden scherpe prijzen tegen Europese kwaliteit. Dankzij inductie ovens, is onze totale capaciteit van vloeibaar metaal 6, 5 ton met een jaarlijkse productiecapaciteit van 2.500 ton. Al ons gietwerk ondergaat een 3D simulatiefase om fouten en defecten te voorkomen. Istanbul Döküm staat altijd voor u klaar voor uw ontwerpen en projecten van model ontwerpen tot het maken van de vormen, van het gieten tot het slijpen, van het bewerken tot de eindcontrole. In het verlengde van het gevraagde model, worden de technische tekeningen overhandigd aan het interne model atelier van ons bedrijf of aan modelfabrikanten waar we al jaren mee werken. Naargelang de vraag van de klant, kunnen de voorbewerking en de afwerking in onze werkplaats of door bedrijven waarmee we al jaren samenwerken uitgevoerd worden. In het laboratorium worden voor alle producties, chemische analyses, mechanische vloeisterkte, - treksterkte - breuktests en indien vereist hardheidstests, UT, MT en MPI tests uitgevoerd. Wij werken voor de volgende industrieën; pompen en onderdelen, kleppen, algemene machinebouw, scheepvaartindustrie, turbines, hydraulische en petrochemische industrie, ijzer- en staalindustrie.

 2. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We zien onszelf als een uitgebreide werkbank, we zijn zowel een werktuigbouwkundige leverancier als een leverancier voor de industrie die individuele transmissieonderdelen nodig heeft. Klanten komen uit de scheepvaart, spoorwegen, windenergie, speciale tandwielen / speciale tandwielen en installatiebouw. Ons bedrijf investeert continu in nieuwe productietechnologieën om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen. Wij realiseren gestandaardiseerde, maar ook zeer complexe en extreem veeleisende tandwielen en assen evenals ringtandwielen (ook zware machines! ). Dat is de reden waarom ZWP, met meer dan 200 medewerkers, toonaangevend is in de productie van zeer nauwkeurige producten "Made in Germany" voor machinebouw. Wij zijn het aanspreekpunt voor tandwieltechniek, hoofdaandrijvingen, machine-elementen, scheepstandwielen, grote tandwielen, inwendige tandwielen, aandrijfassen, mijnbouwtechniek, tandwielproductie in het algemeen, getande assen voor bekende bedrijven en bieden u tevens het strategische samenwerking als betrouwbare werktuigbouwkundige toeleverancier. Als experts nemen we nu al de outsourcing van maakbedrijven op ons. Het is niet ongebruikelijk dat we een strategische leverancier zijn voor windturbines, waterkrachtcentrales, gascompressie of centrale transmissieonderdelen. Zo worden onze producten bijvoorbeeld ook gebruikt voor spoorwegoverbrengingen, planeetoverbrengingen, scheepsaandrijvingen, industriële tandwielen en gekroonde tandwielkoppelingen, etc.

 3. FINDEVA AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 40 jaar zijn wij een succesvolle fabrikant van pneumatische vibrators en kloppers.We staan wereldwijd bekend als pionier in het gebruik van aluminium behuizingen.Hooggekwalificeerde medewerkers produceren meer dan 40.000 vibrators per jaar.De productie is state-of-the-art, in lijn met het milieu en de hoogst mogelijke veiligheidsnormen.De beste materialen en de modernste CNC-machines garanderen de hoge kwaliteit en de beroemde Zwitserse precisie. Onze pneumatische vibrators bieden tegelijkertijd de beste prestaties en een lager luchtverbruik.Eenvoudige installatie, onderhoudsvriendelijk, duurzaam.We hebben agenten over de hele wereld.Zwitserse kwaliteit en eerlijke handel leidden tot langetermijn partnerships met vertegenwoordigers en met klanten.

 4. BTT BREMER TURBINENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BTT BREMER TURBINENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Turbines. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 5. MUNDRY MACHINING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MUNDRY MACHINING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Turbines. Het is gevestigd in Limbach-Oberfrohna, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DIESELTECHNIK BREUER, INTERNATIONAL SERVICE-CENTER FÜR WOODWARD INDUSTRIALCONTROLS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIESELTECHNIK BREUER, INTERNATIONAL SERVICE-CENTER FÜR WOODWARD INDUSTRIALCONTROLS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Turbines. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 2. BRUCARE

  België

  BruCare biedt een volledig assortiment van materiaal en diagnose- en productieapparatuur voor de vervaardiging van zolen, geïntegreerd in een hoogtechnologische numerieke en logistieke beheerstructuur. Wij garanderen een snelle levering en een vakkundig en gepersonaliseerd antwoord op uw behoeftes en op die van uw klanten. Onze missie is het leveren van producten van kwaliteit met respect voor het milieu. Wij zijn gespecialiseerd in podo-orthopedie, podobarometrie, biomechanica en houding, alsmede in medische voetverzorging.

  Alle producten voor "turbines"
 3. MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI

  Polen

  De hoofdvestiging van het bedrijf, met eigenaresse Magdalena Czachor-Radka, is gevestigd in Mielec, Podkarpackie Voivodeship. Ons bedrijf voorziet van professionele services in de reparatie van turbines en turbinecompressoren. De services omvatten reinigen, uitbalanceren en vervangen van onderdelen.We repareren ieder type turbine in passagiersvoertuigen. Naast de reparatie van turbinecompressoren verkopen, kopen en vervangen we ze ook.Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen.

 4. INDUSTRIE-SERVICE STADE

  Duitsland

  Het bedrijf INDUSTRIE-SERVICE STADE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Turbines. Het is gevestigd in Drochtersen, Duitsland.

 5. CILTUG ISI SANAYI VE TICARET A.S.

  Turkije

  Het bedrijf CILTUG ISI SANAYI VE TICARET A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Montage en demontage van industriële constructies, Hernieuwbare energiebronnen, Energie - installaties en uitrustingen voor de productie, Turbines, Montage en demontage van industriële constructies, Hernieuwbare energiebronnen, Energie - installaties en uitrustingen voor de productie, en Turbines. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 1. ROBOR

  Italië

  Het bedrijf ROBOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren turbines, koppeling, en revisie turnines. Het is gevestigd in Corato, Italië.

 2. TURBOREG. KAMPINOS ANDRZEJ

  Polen

  Het bedrijf TURBOREG. KAMPINOS ANDRZEJ, is een Multi-Category, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren turbines. Het is gevestigd in Chorzelów, Polen.

 1. ALPINA BURKARD BOVENSIEPEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ALPINA BURKARD BOVENSIEPEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbines, Bagagewagentjes, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, Turbines, Bagagewagentjes, en Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Buchloe, Duitsland.

 2. INNCO

  Iran

  Het bedrijf INNCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoomturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren turbines, en gasturbines. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 3. TURBO-TECH

  Polen

  Het bedrijf TURBO-TECH, is een Multi-Category, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reserveonderdelen voor personenwagens, Turbines, Revisie van turbocompressoren, turbines voor turbocompressoren, Reserveonderdelen voor personenwagens, en Turbines. Het is gevestigd in Łódź, Polen.

 4. G-TEAM A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf G-TEAM A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoomturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbines, en Turbines. Het is gevestigd in Praha, Tsjechische Rep..

 5. THERMAL SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THERMAL SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Warmtewisselaars, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Turbines, Ketelbouw, Warmtewisselaars, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, en Turbines. Het is gevestigd in Kassel, Duitsland.

 6. GARDNER DENVER DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GARDNER DENVER DEUTSCHLAND GMBH, en actief in de sector Reparatie van industriële uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydro-elektrische energiecentrales - installaties en materiaal, Turbines, Pompen, Hydro-elektrische energiecentrales - installaties en materiaal, Turbines, en Pompen. Het is gevestigd in Bad Neustadt, Duitsland.

 7. HANS EINHELL AG

  Duitsland

  Het bedrijf HANS EINHELL AG, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reparatie van industriële uitrustingen, Kunststofindustrie - machines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Reparatie van industriële uitrustingen, Kunststofindustrie - machines, en Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Landau, Duitsland.

 8. EUWE EUGEN WEXLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EUWE EUGEN WEXLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbines, Verpakking - kunststof, Plastic - producten voor de mechanica, Turbines, Verpakking - kunststof, en Plastic - producten voor de mechanica. Het is gevestigd in Lauf, Duitsland.

 1. VERTRIEBSGESELLSCHAFT CLASSIC MBH

  Duitsland

  Het bedrijf VERTRIEBSGESELLSCHAFT CLASSIC MBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Turbines, Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, en Turbines. Het is gevestigd in Dinslaken, Duitsland.

 2. HERING AG

  Duitsland

  Het bedrijf HERING AG, en actief in de sector Holdings. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Turbines, Reparatie van industriële uitrustingen, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Turbines, en Reparatie van industriële uitrustingen. Het is gevestigd in Gunzenhausen, Duitsland.

 3. PARSEC

  Italië

  Het bedrijf PARSEC, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren, Kantoormachines en accessoires, Compressoren, Pompen, Verbrandingsmotoren, Kantoormachines en accessoires, Compressoren, en Pompen. Het is gevestigd in Osmanoro Sesto Fiorentino (Fi), Italië.

 4. ART Turbo OÜ

  Estland

  Het bedrijf ART Turbo OÜ, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Turbines, Onderdelen voor vrachtwagens, Reserveonderdelen voor personenwagens, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Turbines, Onderdelen voor vrachtwagens, en Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is gevestigd in TALLINN, Estland.

 5. RPC RENNSPORT PRODUCTION CENTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RPC RENNSPORT PRODUCTION CENTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Informatiesystemen, advies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Programmering en programma's, Turbines, Programmering en programma's, en Turbines. Het is gevestigd in Bobingen, Duitsland.

 6. STE MECANIQUE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE

  Frankrijk

  Het bedrijf STE MECANIQUE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Pompen, Loodgieterij - industrieel, Pompen, turbines, en compressoren. Het is gevestigd in Port-De-Bouc, Frankrijk.

 7. TR EQUIPEMENTS

  Frankrijk

  Het bedrijf TR EQUIPEMENTS, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, Kantoormachines en accessoires, Compressoren, Verbrandingsmotoren, Pompen, Kantoormachines en accessoires, Compressoren, en Verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Epernay Cedex, Frankrijk.

 8. E.E.T. UMWELT UND GASTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf E.E.T. UMWELT UND GASTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Turbines, Reparatie van industriële uitrustingen, Verhuur van industriële installaties, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Turbines, Reparatie van industriële uitrustingen, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Bell, Duitsland.

 9. ELECTROPUTERE S C

  Roemenië

  Het bedrijf ELECTROPUTERE S C, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transformatoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbines, Elektromotoren en onderdelen, Generatoren, elektrisch, Elektriciteit - onderdelen en componenten, Turbines, Elektromotoren en onderdelen, Generatoren, elektrisch, en Elektriciteit - onderdelen en componenten. Het is gevestigd in Craiova, Roemenië.

 10. JINYOUNG TBX CO., LTD.

  Zuid Korea

  Het bedrijf JINYOUNG TBX CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen voor werktuigmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren rotoren, turbines, Bladen voor gemotoriseerd gereedschap, en industriële lemmetten. Het is gevestigd in KYUNGNAM, Zuid Korea.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis