• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • turbines

Resultaten voor

Turbines - Import export

 1. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Turkije

  Verified by Europages badge

  Istanbul Döküm beschikt over flexibele productiemethodes voor het vervaardigen van gietijzer, nodulair ijzer, staal, roestvrij staal, duplex, super duplex en in zand gegoten brons in één enkele gieterij. Onze gieterij onderscheidt zich van de honderden gieterijen in Turkije en Europa en is uitgerust om klanten complex gietwerk te leveren. Wij bieden scherpe prijzen tegen Europese kwaliteit. Dankzij inductie ovens, is onze totale capaciteit van vloeibaar metaal 6, 5 ton met een jaarlijkse productiecapaciteit van 2.500 ton. Al ons gietwerk ondergaat een 3D simulatiefase om fouten en defecten te voorkomen. Istanbul Döküm staat altijd voor u klaar voor uw ontwerpen en projecten van model ontwerpen tot het maken van de vormen, van het gieten tot het slijpen, van het bewerken tot de eindcontrole. In het verlengde van het gevraagde model, worden de technische tekeningen overhandigd aan het interne model atelier van ons bedrijf of aan modelfabrikanten waar we al jaren mee werken. Naargelang de vraag van de klant, kunnen de voorbewerking en de afwerking in onze werkplaats of door bedrijven waarmee we al jaren samenwerken uitgevoerd worden. In het laboratorium worden voor alle producties, chemische analyses, mechanische vloeisterkte, - treksterkte - breuktests en indien vereist hardheidstests, UT, MT en MPI tests uitgevoerd. Wij werken voor de volgende industrieën; pompen en onderdelen, kleppen, algemene machinebouw, scheepvaartindustrie, turbines, hydraulische en petrochemische industrie, ijzer- en staalindustrie.

  Website Open In New icon
 2. FINDEVA AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge

  Al meer dan 40 jaar zijn wij een succesvolle fabrikant van pneumatische vibrators en kloppers.We staan wereldwijd bekend als pionier in het gebruik van aluminium behuizingen.Hooggekwalificeerde medewerkers produceren meer dan 40.000 vibrators per jaar.De productie is state-of-the-art, in lijn met het milieu en de hoogst mogelijke veiligheidsnormen.De beste materialen en de modernste CNC-machines garanderen de hoge kwaliteit en de beroemde Zwitserse precisie. Onze pneumatische vibrators bieden tegelijkertijd de beste prestaties en een lager luchtverbruik.Eenvoudige installatie, onderhoudsvriendelijk, duurzaam.We hebben agenten over de hele wereld.Zwitserse kwaliteit en eerlijke handel leidden tot langetermijn partnerships met vertegenwoordigers en met klanten.

  Website Open In New icon
 3. INDUSTRIE-SERVICE STADE

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. BTT BREMER TURBINENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. DIESELTECHNIK BREUER, INTERNATIONAL SERVICE-CENTER FÜR WOODWARD INDUSTRIALCONTROLS

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. MUNDRY MACHINING GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. BRUCARE

  België

  BruCare biedt een volledig assortiment van materiaal en diagnose- en productieapparatuur voor de vervaardiging van zolen, geïntegreerd in een hoogtechnologische numerieke en logistieke beheerstructuur. Wij garanderen een snelle levering en een vakkundig en gepersonaliseerd antwoord op uw behoeftes en op die van uw klanten. Onze missie is het leveren van producten van kwaliteit met respect voor het milieu. Wij zijn gespecialiseerd in podo-orthopedie, podobarometrie, biomechanica en houding, alsmede in medische voetverzorging.

 3. MECAMIDI SA

  Frankrijk

  MECAMIDI is sinds 1960 werkzaam op de markt voor waterkracht. De groep ontwerpt en vervaardigt kleine en middelgrote waterkrachtcentrales. Voor centrales met een vermogen van minder dan 350 kW, heeft MECAMIDI standaard turbines ontwikkeld voor de uiterst zuinige reeks Micro Hydro en turbines van 350 kW tot 10 MW voor de reeks Mini Hydro. De groep MECAMIDI is aanwezig in meer dan 50 landen met meer dan 3.000 productreferenties. De EPC capaciteit van alle T&G, hydromechanische en bedieningsuitrustingen en de expertise op het gebied van diensten voor ontwikkeling, onderzoek, opzet, onderhoud en beheer van waterkrachtcentrales alsmede de aanwezigheid via kantoorpanden, fabrieken en filialen en talloze vertegenwoordigingsbureaus in Frankrijk, Italië, Brazilië, India en alle continenten stellen het bedrijf in staat directe service ter plaatse te bieden aan de klanten en waterkrachtcentrales met een vermogen toto 50 Megawatt te leveren.

 4. MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI

  Polen

  De hoofdvestiging van het bedrijf, met eigenaresse Magdalena Czachor-Radka, is gevestigd in Mielec, Podkarpackie Voivodeship. Ons bedrijf voorziet van professionele services in de reparatie van turbines en turbinecompressoren. De services omvatten reinigen, uitbalanceren en vervangen van onderdelen.We repareren ieder type turbine in passagiersvoertuigen. Naast de reparatie van turbinecompressoren verkopen, kopen en vervangen we ze ook.Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen.

 5. BROWN ENERGY GROUP

  Verenigde Staten

 1. CILTUG ISI SANAYI VE TICARET A.S.

  Turkije

 2. TURBOREG. KAMPINOS ANDRZEJ

  Polen

 3. INNCO

  Iran

 4. G-TEAM A.S.

  Tsjechische Rep.

 5. ALPINA BURKARD BOVENSIEPEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. TURBO-TECH

  Polen

 7. ROBOR

  Italië

 8. E.E.T. UMWELT UND GASTECHNIK GMBH

  Duitsland

 9. JINYOUNG TBX CO., LTD.

  Zuid Korea

 10. ELECTROPUTERE S C

  Roemenië

 1. VERTRIEBSGESELLSCHAFT CLASSIC MBH

  Duitsland

 2. HANS EINHELL AG

  Duitsland

 3. TR EQUIPEMENTS

  Frankrijk

 4. ART Turbo OÜ

  Estland

 5. RPC RENNSPORT PRODUCTION CENTER GMBH

  Duitsland

 6. REFONE AUTO POWER

  China

 7. PARSEC

  Italië

 8. SAGITA

  België

 9. TUBA TURBINE GMBH

  Duitsland

 10. THERMAL SYSTEMS GMBH

  Duitsland