• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • turbocompressoren

Resultaten voor

Turbocompressoren - Import export

 1. EA TECHNICAL SERVICES

  België

  EA Technical Services is specialist in industriële perslucht compressoren. Als u op zoek bent naar een professionele compressor voor industrieel gebruik, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u onderbouwd advies en helpen u met de selectie van de juiste oplossing voor uw perslucht installatie. Dankzij een jarenlange ervaring in de industriële persluchtsector en een nauwe samenwerking met de Duitse compressor fabrikant ALMiG Kompressoren GmbH, kan u steeds op EA Technical Services rekenen voor compressoren en toebehoren voor perslucht. EA Technical Services is exclusief verdeler van ALMiG compressoren voor de Belgische markt. ALMiG is een Duitse topfabrikant met eigen productie van compressoren nabij Stuttgart. ALMiG Compressor Systems is opgericht in 1923 en heeft een lange traditie in het ontwerp en de productie van persluchtcompressoren en toebehoren voor de meest uiteenlopende industriële toepassingen. Een compressor van ALMiG is een compressor van topkwaliteit. Zoekt u een professionele compressor? Een compressor voor een grotere industriële toepassing? Of wilt u een compressor voor uw KMO kopen of huren? EA Technical Services is de juiste partner om u te begeleiden bij de keuze en de selectie van uw compressor en persluchtinstallatie.

 2. TURBOPLANET SOCIETÀ COOPERATIVA SOCIALE

  Italië

  Onderneming die injectie diesel turbocompressors voor auto's, vrachtauto's, boten, landbouw- en graafmachines verdeelt. We leveren aan werkplaatsen van de volgende merken: AUDI, ALFA ROMEO, VOLKSWAGEN, BMW, MINI, CITROEN, FIAT, FORD, JAGUAR, MASERATI, MERCEDES, SMART, PEUGEOT, RENAULT, VOLVO. Daarnaast voeren we tevens de bewerking van elektronische kastjes uit voor voertuigen. We produceren bewerkte turbines, gereconstrueerde turbines, rotatieturbines. Wij zijn gespecialiseerd in de bewerking en de technische keuring van turbocompressors.

 3. C&E TURBOCHARGERS

  Nederland

  C&E Turbochargers BV Dé turbo specialisten sinds 1985. Bij ons kunt u terecht voor een gereviseerde turbo of een nieuwe turbo. Wij beschikken over een ruim gesorteerde voorraad met daarin bijna elke nieuwe turbo en revisie turbo direct leverbaar. Tevens kunt u bij ons terecht voor de aankoop van turbo onderdelen en de apparatuur om een turbo te kunnen reviseren. Wij kunnen u helpen met de turbo revisie voor personenwagen, truck, landbouw, mechanisatie en marine toepassingen van alle merken. Tot onze klanten kring behoren auto bedrijven, collega bedrijven, automaterialen groothandels, rederijen, etc. Door onze jarenlange nationale en internationale ervaring is bijna geen turbo of onderdeel een probleem voor ons.

 4. MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI

  Polen

  De hoofdvestiging van het bedrijf, met eigenaresse Magdalena Czachor-Radka, is gevestigd in Mielec, Podkarpackie Voivodeship. Ons bedrijf voorziet van professionele services in de reparatie van turbines en turbinecompressoren. De services omvatten reinigen, uitbalanceren en vervangen van onderdelen.We repareren ieder type turbine in passagiersvoertuigen. Naast de reparatie van turbinecompressoren verkopen, kopen en vervangen we ze ook.Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen.

 5. SADEX REMANUFACTURING AUTOMOTIVE TURBO, EMBRAYAGES, CLUTCHES

  Frankrijk

  Het bedrijf SADEX REMANUFACTURING AUTOMOTIVE TURBO, EMBRAYAGES, CLUTCHES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbocompressoren, Personenauto's, Turbocompressoren, en Personenauto's. Het is gevestigd in Fougères, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DISTREC AUTOMOCIÓN

  Spanje

  Het bedrijf DISTREC AUTOMOCIÓN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren starters auto, compressoren voor klimaatregeling, en turbocompressoren. Het is gevestigd in Coslada (madrid), Spanje.

 2. TURBO CENTER SERVICE

  België

  Het bedrijf TURBO CENTER SERVICE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Carrosserie voor automobielen - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, Occasions - motorvoertuigen, Auto's - mechanische onderdelen, turbocompressoren, en Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Fleurus, België.

 3. KRYMAR S.C. SOKOL I., SIENIUC M.

  Polen

  Het bedrijf KRYMAR S.C. SOKOL I., SIENIUC M., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is gevestigd in Bialystok, Polen.

 4. FIMA MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FIMA MASCHINENBAU GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is gevestigd in Obersontheim, Duitsland.

 5. INGERSOLL RAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INGERSOLL RAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbocompressoren, installaties en uitrustingen met perslucht, elektrische compressoren, en Turbocompressoren. Het is gevestigd in Oberhausen, Duitsland.

 1. TURBO INTERNACIONAL S.L:

  Spanje

  Het bedrijf TURBO INTERNACIONAL S.L:, is een Dienstverlener, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren ringen en lagers voor turbocompressoren, Revisie van turbocompressoren, en turbines voor turbocompressoren. Het is gevestigd in Arganda Del Rey, Spanje.

 2. TURBOREG. KAMPINOS ANDRZEJ

  Polen

  Het bedrijf TURBOREG. KAMPINOS ANDRZEJ, is een Multi-Category, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren turbines. Het is gevestigd in Chorzelów, Polen.

 1. TURBOGROUP

  Italië

  Het bedrijf TURBOGROUP, is een Distributeur, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren revisie turnines, en reparatie turbines. Het is gevestigd in Novara, Italië.

 2. HF TURBO

  Polen

  Het bedrijf HF TURBO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie turbines. Het is gevestigd in Pabianice, Polen.

 3. ROBOR

  Italië

  Het bedrijf ROBOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren turbines, koppeling, en revisie turnines. Het is gevestigd in Corato, Italië.

 4. DFC TURBO & REPARAÇÕES AUTOMOTIVAS

  Portugal

  Het bedrijf DFC TURBO & REPARAÇÕES AUTOMOTIVAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren ringen en lagers voor turbocompressoren, assen van turbocompressoren, turbines voor turbocompressoren, en Revisie van turbocompressoren. Het is gevestigd in São Domingos De Rana, Portugal.

 5. TURBO-TECH

  Polen

  Het bedrijf TURBO-TECH, is een Multi-Category, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reserveonderdelen voor personenwagens, Turbines, Revisie van turbocompressoren, turbines voor turbocompressoren, Reserveonderdelen voor personenwagens, en Turbines. Het is gevestigd in Łódź, Polen.

 6. DIEN GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DIEN GROUP S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbocompressoren, auto-onderdelen, Revisie van turbocompressoren, en Turbocompressoren. Het is gevestigd in Matera, Italië.

 7. SL TURBO POLAND IMPORT EXPORT SP. Z O. O

  Polen

  Het bedrijf SL TURBO POLAND IMPORT EXPORT SP. Z O. O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren ringen en lagers voor turbocompressoren, assen van turbocompressoren, turbines voor turbocompressoren, en Revisie van turbocompressoren. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 8. REG-MOT MIŁOŚ WIESŁAW

  Polen

  Het bedrijf REG-MOT MIŁOŚ WIESŁAW, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren turbines voor turbocompressoren. Het is gevestigd in Mielec, Polen.

 1. THE COMPRESSOR SPECIALISTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE COMPRESSOR SPECIALISTS LTD, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbocompressoren, en Turbocompressoren. Het is gevestigd in Redditch, Verenigd Koninkrijk.

 2. TURBOJULITA

  Polen

  Het bedrijf TURBOJULITA, is een Multi-Category, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren turbines voor turbocompressoren. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 3. TURBOMOTORI BY GLOBAL SRL

  Italië

  Het bedrijf TURBOMOTORI BY GLOBAL SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is gevestigd in Ghedi, Italië.

 4. DRAAIJER TURBO SERVICE SPAIN SL

  Spanje

  Het bedrijf DRAAIJER TURBO SERVICE SPAIN SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren statische en dynamische uitlijning van installaties en industriele machines. Het is gevestigd in Tarragona, Spanje.

 5. FB ENGINEERING SRL

  Italië

  Het bedrijf FB ENGINEERING SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren revisie turnines, en assen van turbocompressoren. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 6. TURBOMIKRON

  Wit Rusland

  Het bedrijf TURBOMIKRON, is een Distributeur, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie turbines. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 7. F.H.U. AUTO-TRANS JANUSZ ELMERYCH

  Polen

  Het bedrijf F.H.U. AUTO-TRANS JANUSZ ELMERYCH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie turbines, en reparatie compressoren. Het is gevestigd in Iława, Polen.

 8. INGVAR INGRIDS AB

  Zweden

  Het bedrijf INGVAR INGRIDS AB, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren blaasmachines, en luchtafzuigers. Het is gevestigd in Ludvika, Zweden.

 9. ŁUKASZ CIELEBĄK TURBO-RENTGEN

  Polen

  Het bedrijf ŁUKASZ CIELEBĄK TURBO-RENTGEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is gevestigd in Pruszków, Polen.

 10. REVISIONI TURBO

  Italië

  Het bedrijf REVISIONI TURBO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbocompressoren, revisie turnines, reparatie turbines, Turbocompressoren, en turbines voor turbocompressoren. Het is gevestigd in Isernia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis