• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • turf- en tuinaarde

Resultaten voor

Turf- en tuinaarde - Import export

 1. REKYVA, AB

  Litouwen

  Rekyva, SC is een van de grootste turfproducenten in de Baltische regio. De firma, gevestigd in Litouwen, produceert natuurlijke turf en professionele turfsubstraten voor zowel hobby- als beroepskwekers. Wij zijn erop voorbereid om ieder door de klant gevraagd mengsel te produceren. De turf van Rekyva AB is van het type hoogveen veenmosturf, ideaal voor het zaaien van diverse zaadsoorten alsmede voor de ontkieming en de groei van planten. Onze voornaamste producten: Natuurlijke witte/bruine/zwarte turf, turf met aangepaste pH, bemeste turf, professionele substraten. Verpakking: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 tot 6 cmb grote balen. Fracties: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Wij werken constant aan de modernisering, innovatie, updaten van onze machines en maken gebruik van hoge internationale beheernormen om één van de wereldwijde marktleiders te kunnen worden in de turf- en substraatproductie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor vragen, we helpen u graag!

 2. RAIFFEISEN WAREN- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RAIFFEISEN WAREN- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Turf- en tuinaarde. Het is gevestigd in Schönsee, Duitsland.

 3. FAUNE ET FLORE

  België

  Fauna en Flora in Nandrin, met een winkelruimte van 1800 m2 gewijd aan de tuin, aan planten, aan uw huisdieren en aan decoratieve artikelen voor binnen en buiten. Dankzij onze passie voor barbecues, bieden wij u ook een brede keuze aan gas- en steenkoolbarbecues, plancha's, brasero's, bio ethanol haarden. Van maart tot oktober wordt er een breed assortiment van terrasmeubels, parasols en vaste zonneschermen ten toon gesteld. Vanaf de maand november kunt u op onze bovenverdieping onze prachtige Kerstmarkt komen bezoeken!

 4. ELVA E.P.T. AS

  Estland

  Elva E.P.T. Ltd. werd opgericht in 1991. De turfproductie begon echter al in 1962, met de voorganger van Elva E.P.T Ltd. die 30 hectare turfland in het district van Sangla exploiteerde. Tegenwoordig beslaat het uitgebreide productie-oppervlak 620 hectare. In 1992, werd er een werkplaats voor turfverpakking opgericht in Tartumaa, Sangla, waar de turf verpakt wordt in balen met uiteenlopende volumes (250L en 300L). In de lente van 2000, werd de productie uitgebreid met 6.000L Grote Balen. Vandaag de dag telt Elva E.P.T 45 werknemers.

 5. STADSTUINSHOP

  Nederland

  De Stadstuinshop Zwolle - van plantenvoeding tot LED verlichting tot een waterpomp De groeiende bekendheid van ledverlichting binnen de thuiskwekers gemeenschap valt niet te ontkennen Bij de Stadstuinshop in Zwolle vindt u alles voor kweken van al uw gewassen. Of het nu gaat om een waterpomp of ledverlichting of plantenvoeding. Wij hebben het allemaal tegen messcherpe prijzen. De groeiende bekendheid van LED verlichting binnen de thuiskwekers gemeenschap valt niet te ontkennen. De afgelopen jaren is led-technologie steeds geavanceerder geworden. Meer en meer thuiskwekers gaan voor overdekte kweekavonturen dan ook over op ledverlichting. Een aantal jaren geleden waren led-lampen een nieuwigheid. Nu doet ledverlichting het echter even goed en zelfs beter dan HPS-lampen. Bovendien is het inmiddels ook goedkoper geworden. Ledverlichting heeft daarbij vele voordelen. Het verbruikt bijvoorbeeld minder energie, is sterker en gaat langer mee. Ledverlichting is daarmee een uitstekende keuze voor binnenkwekers, hoeveel ervaring je ook hebt. Ook voor een waterpomp slaagt u bij de Stadstuinshop in Zwolle Bent u op zoek naar een Waterpomp? Bij de Stadstuinshop in Zwolle bent u aan het juiste adres voor o.a. een Waterpomp of andere benodigheden van uw watergeefsysteem.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HOUTSNIPPERS

  Nederland

  Welke soorten houtsnippers zijn er? Bij Houtsnippers.nl verkopen wij drie verschillende soorten houtsnippers; te weten premium, classic en basic. Afhankelijk van het gebruik en gewenste toepassing kun u de best passende soort kiezen. Daarbij weten wij dus zeker dat u de beste keuze maakt op basis van een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Onze houtsnippers zijn op ieder moment van het jaar leverbaar en alle soorten zijn kwalitatief van een uitstekende niveau. De premium en classic houtsnippers zijn gezeefd en hebben daardoor het ideale formaat om netjes uit te strooien bijvoorbeeld op een looppad. Het materiaal laat zich ook eenvoudig verplaatsen. Bij het aanbrengen van een goede laag houtsnippers beschermt u uw planten en bloemen tegen de droogte in de zomer. Bestel direct 1m³, 2m³, 3m³, 4m³, 5m³ of grotere aantallen. Twijfelt u tussen boomschors en houtsnippers? Neem een kijkje op onze website

 2. PRESTO DURPES, UAB

  Litouwen

  PRESTO DURPES UAB levert turf en vervaardigt diverse turfmengsels. De firma is geïnteresseerd in samenwerking met groothandelaars alleen. Onze firma bereidt turfmengsels in overeenstemming met de eisen van de klant. De voornaamste producten: organische veenturf, veenturf voor groentetuin, veenturf voor vruchtentuin, substraten voor bloemen.

 3. TURBAS DEL PRADO

  Spanje

  Turf, teelaarde, substraat voor graangewassen, zaadbedekking, organische mest, biologische mest, rotsstenen, biologische mest, organische mest, tuinaarde, teelaarde, turf voor wijngaarden, paddestoelen, aquarium, zuivering, teelaarde...

 4. EECKHAUDT

  België

  Met meer dan 40 jaar ervaring op de teller is Eeckhaudt uit Lede een bedrijf dat zijn strepen ruimschoots heeft verdiend. Ons familiebedrijf, onder leiding van Prosper, Els en Luc Eeckhaudt, produceert, verpakt en levert verschillende soorten kwaliteitspotgrond, natuurlijke boomschors, organische meststoffen en een ecologische bodemverbeteraar onder de noemer Verta. Onder de eigen merknaam Novobalt voegen wij daar ook de rechtstreekse invoer en verkoop van hoogkwalitatieve turf aan toe.

 5. INSENERIBÜROO STEIGER OÜ

  Estland

  Het Engineering Bureau STEIGER biedt een breed assortiment adviesdiensten voor de mijnindustrieWe hebben een corner verworven op de plaatselijke markt in ons elfjarig bestaan en ervaring opgedaan op sites in het Midden-Oosten en Europa. Referentie milieustudies, organisatie van milieucontroles, mijnkartering, topo-geodetisch onderzoek, adviesdiensten, risicoanalyses

 1. BOOMSCHORS.NL

  Nederland

  Boomschors is HET online bedrijf in Nederland voor deskundig advies en levering van bodembedekking en aanverwante zaken. Wanneer het gaat om bodembedekking met natuurlijke grondstoffen, zoals houtsnippers en boomschors of de meer fijne bodembedekking is Boomschors de leverancier voor bodemverbeteraars.

  Alle producten voor "turf- en tuinaarde"

 2. GJ FLOORS KUNSTGRAS

  Nederland

  Met het kunstgras van GJ Floors kunt u heerlijk genieten van uw tuin, sport- of speelveld, zonder u te hoeven storen aan gele plekken, onkruid of gras dat gemaaid moet worden.

 1. SIA GPK

  Letland

 2. INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.)

  Spanje

 3. ERDENWERKE WILHELM BUSS

  Duitsland

 4. ÇORUM YILDIRIM TAVUKÇULUK A.Ş.

  Turkije

 5. KAWO - KARL WOLPERS KG

  Duitsland

 6. KSK DEVELOPMENTS SP. Z O.O.

  Polen

 7. HOMETREND24 INH. JANA SANDMANN

  Duitsland

 8. MIKSKAAR AS

  Estland

 1. SIA GLOBAL PEAT

  Letland

 2. SRIMATHI EXPORTS

  India

 3. LOPATINS'KIY PEAT BRIQUETTING PLANT

  Oekraïne

 4. CASTELLANA GREEN EXPERT

  Italië

 5. VERDE AMBIENTE SRL

  Italië

 6. BALTIC PEAT SIA

  Letland

 7. GREENTERRA LTD.

  Letland

 8. FLORENTER SRL

  Italië

 9. DURPETA, UAB

  Litouwen

 10. AQUILAND

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis