• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ultrasone snijmachines

Resultaten voor

Ultrasone snijmachines - Import export

 1. LOUISON INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1880 heeft de firma V. Louison&Cie zijn knowhow aangetoond op het gebied van textiel- en lintindustrie. Wij ontwerpen en vervaardigen een uitgebreid assortiment van producten gebaseerd op de technologieën van de textielindustrie, de kunststofindustrie of de chemische industrie. Onze specialiteiten: linten, riemen, strengen, hijstouwen, industrieel verven, extrusie en coëxtrusie van profielbanden, klittenband, spuitgieten, ingieten, aanbrengen van hechtmiddelen, strijkvlies, zelfklevende middelen, valbrekers en technische textiel. Een bedrijfsstrategie in het bijzonder gericht op innovatie stelt de Groep Louison in staat om te voldoen aan de eisen van de nationale en internationale markten, met een constante zowel technische als kwalitatieve evolutie. De Groep Louison is actief in meerdere vakgebieden en bedrijfstakken om zodanig zo veel mogelijke aandacht te kunnen besteden aan de vraag van de klanten.

 2. SONOTRONIC NAGEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SONOTRONIC NAGEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasone snijmachines. Het is gevestigd in Karlsbad, Duitsland.

 3. WEBER ULTRASONICS AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEBER ULTRASONICS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasone snijmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Ultrasooncomponenten, ultrasone lasmachines, sonotrodes, en Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is gevestigd in Karlsbad, Duitsland.

 4. MS ULTRASCHALL TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MS ULTRASCHALL TECHNOLOGIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasone snijmachines. Het is gevestigd in Spaichingen, Duitsland.

 5. EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  EUROSONIC is gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van moderne ultrasone componenten. Het middelgrote bedrijf combineert met succes zijn jarenlange knowhow op het gebied van ultrasone technologie met innovatieve ideeën en eersteklas en hoogwaardige productietechnologie. De hoogwaardige componenten worden in heel Europa gedistribueerd en garanderen elke klant op elk moment een hoge winst: Procesbetrouwbaarheid en besparing. Vertegenwoordigers van de verpakkings- en auto-industrie kunnen vertrouwen op het beproefde EUROSONICweld-systeem. Of het nu gaat om melkkartons of zakken cement - met ultrasone lassen kan een grote verscheidenheid aan verpakkingen probleemloos worden afgesloten. Als specialist leveren wij ook oplossingen voor speciale toepassingen, die we samen met onze klanten ontwikkelen. Bovendien produceren wij op maat gemaakte ultrasone apparatuur voor fabrikanten van ultrasone verwerkingsmachines van onze verschillende componenten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SONIC POWER GMBH CO & KG

  Duitsland

  Het bedrijf SONIC POWER GMBH CO & KG, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ultrasone snijmachines, sonotrodes, ultrasone apparaten, ultrasoongeneratoren, en Ultrasone snijmachines. Het is gevestigd in Bredstedt, Duitsland.

 2. HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren laswerk met ultrasonore trillingen, ultrasone snijmachines, lasmachines van ultrasonore trillingen voor kunststoffen, en sonotrodes. Het is gevestigd in Karlsbad, Duitsland.

 3. SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD.

  Turkije

  Het bedrijf SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ultrasone snijmachines, Ultrasone laswerkzaamheden, ultrasoongeneratoren, Ultrasone snijmachines, en ultrasoon apparaten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. ABRIGO SPA

  Italië

  Het bedrijf ABRIGO SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de, ultrasone snijmachines, automatisering robotica, Verpakkingen levensmiddelen, en Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is gevestigd in Diano D'alba, Italië.

 5. SONIMAT

  Frankrijk

  Het bedrijf SONIMAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ultrasone snijmachines, laswerk met ultrasonore trillingen, lasmachines van ultrasonore trillingen voor kunststoffen, en Ultrasone snijmachines. Het is gevestigd in Lencloître, Frankrijk.

 1. BAYSONIC ULTRASONIC TEKNOLOJILERI

  Turkije

  Het bedrijf BAYSONIC ULTRASONIC TEKNOLOJILERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasone snijmachines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. MECAPROCESS

  Frankrijk

  Het bedrijf MECAPROCESS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasone snijmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lucht - zuiverings- en ontsmettingsinstallaties. Het is gevestigd in Péronnas, Frankrijk.

 1. SODEVA

  Frankrijk

  Het bedrijf SODEVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasone snijmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor industrieel snijden, snij-installaties met behulp van ultrasone trillingen, Gereedschapsmachines voor industrieel snijden, en precisiesnijwerk. Het is gevestigd in Méry, Frankrijk.

 2. GFM (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GFM (UK) LTD, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren ultrasone snijmachines. Het is gevestigd in Wellingborough, Verenigd Koninkrijk.

 3. SONIKKS ULTRASONICS TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SONIKKS ULTRASONICS TECHNOLOGY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ultrasone snijmachines, laswerk met ultrasonore trillingen, en Ultrasone snijmachines. Het is gevestigd in Dobel, Duitsland.

 4. UNITECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf UNITECH S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ultrasone snijmachines, Ultrasonore meetapparatuur, Ultrasone snijmachines, en Ultrasonore meetapparatuur. Het is gevestigd in Vigonza, Italië.

 5. STUDIO SACCHETTO S.R.L.

  Italië

 6. HCH. KÜNDIG & CIE AG

  Zwitserland

  KÜNDIG CONTROL SYSTEMS is een belangrijk onderdeel van het in 1868 opgerichte familiebedrijf Hch. Kündig & Cie. AG. Sinds 1972 wordt hier meet- en regelapparatuur ontwikkeld en vervaardigd voor blaasfolie-extrusie. Klantgeoriënteerd denken, in combinatie met de hoogste productienauwkeurigheid, brachten het bedrijf aan de wereldtop.Als ergens ter wereld een automatische blaasfolie-installatie in gebruik wordt genomen, is het zeer waarschijnlijk dat deze voorzien is van breedte- en diktemeetapparatuur van Kündig. Dankzij een voortdurende technologische voorsprong als gevolg van ontwikkelingen in eigen huis is het bedrijf opgeklommen tot de wereldwijd leidende producenten op dit gebied.Onze bijzondere specialiteiten zijn de zeer grote flexibiliteit en onze mate van inspelen op specifieke en ook buitengewone wensen van klanten.

 7. A M I S.R.L.

  Italië

 8. PIEMME SERVICRE DI MAGNAGHI PIETRO

  Italië

 1. UESSETI 2000 S.R.L.

  Italië

 2. ULTRATECH S.R.L.

  Italië

 3. HERRMANN ULTRASUONI

  Italië

 4. MECANUMERIC

  Frankrijk

  MECANUMERIC SA is gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van installaties en CNC snij-, graveer- en thermovormmachines van de merken MECANUMERIC, MECAMATIC, NORMAPROFIL en DIGITAL CONTROL (DCB) en moedermaatschappij van de groep. MECANUMERIC biedt een volledig assortiment freessnijmachines, lasersnijmachines, watersnijmachines, ultrasone snijmachines, messnijmachines, graveermachines en andere. Onze oplossingen worden op maat geproduceerd en wij verzekeren een volledige en reactieve reparatieservice bij u in de buurt.MECANUMERIC is een van de weinige bedrijven ter wereld die alle processen en technologieën beheerst die nodig zijn voor het ontwerp, de fabricage, de installatie en het onderhoud van deze machines. Dankzij de kwaliteit van onze producten hebben we het vertrouwen van professionals gewonnen, met name in de tandheelkundige, industriële en educatieve sector.

 5. BFT HARTMETALL WERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  BFT Carbide Tools staat voor de ontwikkeling en productie van precisiesnijgereedschap van het hoogste niveau. Het bedrijf, opgericht door Günter Bröker in 1987, heeft vandaag meer dan 60 mensen in dienst op de site Brande-Hörnerkirchen. Ons aanbod omvat hardmetalen messen voor snijtafels of plotters van Zünd, Roland, Aristo, AXYZ, Bullmer, Mimaki, Graphtec, Summa, Multicam, Esko Kongsberg, Ecocam, Kuris, Gerber, Mutoh, enz. Behoren tot onze productportfolio - net als speciale snijmachines voor chipkaarten, graveerfrezen, tweesnijdende frezen, rechts- of linksdraaiende frezen. Ultrasoon mes voor alle 5/16 '' - 24 UNF-opnamen zoals bijv. AGFM, Dukane, Kuris enz., of voor toepassingen in CFK vervolledigt het honingraatgamma ons brede standaardgamma. Een andere specialiteit zijn (ultrasone) messen en snijders op maat volgens klantspecifieke eisen.Hardmetalen messen met de geometrie volgens de respectieve eis tot 330 mm zijn geen probleem.