• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ultrasonore systemen - transformatie van plastic

Resultaten voor

Ultrasonore systemen - transformatie van plastic - Import export

 1. HTP EUROPE

  België

  Verified by europages badge

  HTP Europe is sinds 1954 gespecialiseerd in het spuiten van plastic, spuiten-inblazing, productie van mallen, matrijzen en werktuigen. In 60 jaar zijn we dankzij onze ervaring uitgegroeid tot marktleider binnen deze sector. Onze activiteit is geconcentreerd rond het spuiten van technische onderdelen, het spuiten-inblazing (IBM en ISBM) van flessen van plastic of composiet in een schone omgeving. We voeren tevens het ingieten van metalen of textiel inzetstukken of soepele materialen van het type TPE/TPU/SEBS en de assemblage van plastic onderdelen dankzij lassen (via ultrasonore trillingen, spiegeling of trilling) of via lijmen. Wij verwerken alle types thermoplast die vermengd kunnen worden met glas- of koolstofvezels. Wij zijn werkzaam binnen gevarieerde sectors zoals de medische, farmaceutische, levensmiddelen, luchtvaart- , elektrische of beveiligingssector. Het kwaliteitsmanagement is één van de sleutels van ons succes, wij zijn trots op de ISO 9001 en EN 9100 certificering.

 2. WEBER ULTRASONICS AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEBER ULTRASONICS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasone snijmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Ultrasooncomponenten, ultrasone lasmachines, sonotrodes, en Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is gevestigd in Karlsbad, Duitsland.

 3. TELSONIC AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TELSONIC AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is gevestigd in Bronschhofen, Zwitserland.

 4. KVT BIELEFELD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KVT BIELEFELD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 5. HELM - SONOTRODENBAU INH. ERIK HELM

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HELM - SONOTRODENBAU INH. ERIK HELM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is gevestigd in Schaafheim, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  EUROSONIC is gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van moderne ultrasone componenten. Het middelgrote bedrijf combineert met succes zijn jarenlange knowhow op het gebied van ultrasone technologie met innovatieve ideeën en eersteklas en hoogwaardige productietechnologie. De hoogwaardige componenten worden in heel Europa gedistribueerd en garanderen elke klant op elk moment een hoge winst: Procesbetrouwbaarheid en besparing. Vertegenwoordigers van de verpakkings- en auto-industrie kunnen vertrouwen op het beproefde EUROSONICweld-systeem. Of het nu gaat om melkkartons of zakken cement - met ultrasone lassen kan een grote verscheidenheid aan verpakkingen probleemloos worden afgesloten. Als specialist leveren wij ook oplossingen voor speciale toepassingen, die we samen met onze klanten ontwikkelen. Bovendien produceren wij op maat gemaakte ultrasone apparatuur voor fabrikanten van ultrasone verwerkingsmachines van onze verschillende componenten.

 2. KLN ULTRASCHALL AG

  Duitsland

  KLN Ultrasound AG is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van machines, systemen en gereedschappen voor het lassen en verbinden van kunststof onderdelen en industriële reinigingstechnologie. De complexe technologieën van kunststof verbindingstechnologie en ultrasone en sprayreinigingstechnologie zijn de belangrijkste activiteiten van ons bedrijf. Op twee locaties in Heppenheim werkt een team van 280 experts momenteel aan de meest veeleisende projecten van klanten.

 3. EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI

  Turkije

  Het bedrijf EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelsmeden, juwelierswerk en horlogemakerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, draadtrekmachines voor juweliersbedrijven en goudsmederijen, installaties en machines voor het polijsten van metalen, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, en benodigdheden voor installaties en machines voor gieterijen. Het is gevestigd in Bahçelievler / Istanbul, Turkije.

 4. SONIC POWER GMBH CO & KG

  Duitsland

  Het bedrijf SONIC POWER GMBH CO & KG, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ultrasone snijmachines, sonotrodes, ultrasone apparaten, ultrasoongeneratoren, en Ultrasone snijmachines. Het is gevestigd in Bredstedt, Duitsland.

 5. HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren laswerk met ultrasonore trillingen, ultrasone snijmachines, lasmachines van ultrasonore trillingen voor kunststoffen, en sonotrodes. Het is gevestigd in Karlsbad, Duitsland.

 1. TIERRA TECH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TIERRA TECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. ELKATEK UG & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ELKATEK UG & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is gevestigd in Heppenheim, Duitsland.

 1. SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD.

  Turkije

  Het bedrijf SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ultrasone snijmachines, Ultrasone laswerkzaamheden, ultrasoongeneratoren, Ultrasone snijmachines, en ultrasoon apparaten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. FIG PLÁSTICOS

  Portugal

  Het bedrijf FIG PLÁSTICOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Extrusie van rubber en kunststof, Kunststof spuitgietwerk, Spuitgietmachines - kunststof, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, en Extrusie van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Zona Industrial En 1 Norte, Portugal.

 3. KLIPPEL-ULTRASCHALLTECHNIK E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf KLIPPEL-ULTRASCHALLTECHNIK E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. GRAVEURBETRIEB LEONHARDT

  Duitsland

  Het bedrijf GRAVEURBETRIEB LEONHARDT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Graveermachines - metaalbewerking, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Graveermachines - metaalbewerking, installaties en machines voor graveren van metalen, snelle productie van prototypes, en Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is gevestigd in Hochdorf, Duitsland.

 5. MIRTEST ULTRASONIC LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf MIRTEST ULTRASONIC LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. CETECH CLAUS ERB ELEKTROTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf CETECH CLAUS ERB ELEKTROTECHNIK, is een Distributeur, en actief in de sector Meting - apparaten en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, radar, Peilsensoren, capacitieve, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, en Vlotterschakelaars. Het is gevestigd in Neuhof, Duitsland.

 7. SONIMAT

  Frankrijk

  Het bedrijf SONIMAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ultrasone snijmachines, laswerk met ultrasonore trillingen, lasmachines van ultrasonore trillingen voor kunststoffen, en Ultrasone snijmachines. Het is gevestigd in Lencloître, Frankrijk.

 8. AHINDUSTRY.COM

  Duitsland

  Het bedrijf AHINDUSTRY.COM, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is gevestigd in Bad Soden Salmünster, Duitsland.

 1. RINCO ULTRASONICS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RINCO ULTRASONICS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen van kunststoffen - machines, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Import-export van mechanische constructies, Lassen van kunststoffen - machines, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en Import-export van mechanische constructies. Het is gevestigd in Straubenhardt, Duitsland.

 2. F&K PHYSIKTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf F&K PHYSIKTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Reiniging, industrieel - machines, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - druk, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - debiet en stroming, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Reiniging, industrieel - machines, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - druk, en Meet- en regelapparatuur en instrumenten - debiet en stroming. Het is gevestigd in Potsdam, Duitsland.

 3. WITTMANN GES.

  Oostenrijk

  Het bedrijf WITTMANN GES., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, Lassen van kunststoffen - machines, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Reiniging, industrieel - machines, Kunststofindustrie - machines, Lassen van kunststoffen - machines, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, en Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. SWISS - SONIC JÜRG BERNET

  Zwitserland

  Het bedrijf SWISS - SONIC JÜRG BERNET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Kunststofindustrie - machines, Lassen van kunststoffen - machines, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Lassen en solderen - machines en accessoires, Kunststofindustrie - machines, Lassen van kunststoffen - machines, en Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is gevestigd in Arbon, Zwitserland.

 5. HORST SITTE

  Duitsland

  Het bedrijf HORST SITTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen van kunststoffen - machines, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Rubber en kunststof - verwerking, Spuitgieten van rubber en kunststof, Lassen van kunststoffen - machines, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Rubber en kunststof - verwerking, en Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 6. SOLTEC ®

  Italië

  Het bedrijf SOLTEC ®, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren piëzo-elektrische ultrasonen. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 7. SEWING-HF-TECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf SEWING-HF-TECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, Lassen van kunststoffen - machines, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Kunststofindustrie - machines, Lassen van kunststoffen - machines, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, en Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. Het is gevestigd in Bickhusen, Duitsland.

 8. SCHMITT ULTRASCHALLTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMITT ULTRASCHALLTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen van kunststoffen - machines, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Reiniging, industrieel - machines, Wetenschappelijke apparatuur en instrumenten, Lassen van kunststoffen - machines, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Reiniging, industrieel - machines, en Wetenschappelijke apparatuur en instrumenten. Het is gevestigd in Mühlheim-Lämmerspiel, Duitsland.

 9. TAO TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TAO TECHNOLOGIES GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen van kunststoffen - machines, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Import-export van mechanische constructies, Lassen van kunststoffen - machines, Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en Import-export van mechanische constructies. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 10. KEMET CLEANING (KEMET INTERNATIONAL)

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KEMET CLEANING (KEMET INTERNATIONAL), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ultrasonore systemen - Transformatie van plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoonmaakmiddelen - industrieel. Het is gevestigd in Maidstonw, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis