• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • urnen - uitvaart

Resultaten voor

Urnen - uitvaart - Import export

 1. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED is gespecialiseerd in de vervaardiging van stenen producten. Wij hebben meer dan 20 jaren ervaring op het gebied grafmonumenten en beelden. Ons productassortiment omvat monumenten, grafstenen, columbarium, mausoleum, stenen standbeelden, fontein, open haard, aanrechtblad, tegels, plavuizen, reling, trap, tempel beeldhouwwerk en tuinaanleg. Dankzij ons vakkundig team van beeldhouwers en CAD ontwerpers, bieden wij producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen u om modellen op maat te ontwerpen, die specifiek op basis van uw eisen worden uitgevoerd. Wij bieden ook vele verschillende soorten stenen grondstoffen, zoals graniet, marmer, kalksteen of travertijn en bieden daarom een grote flexibiliteit. Wij zijn er trots op gecertificeerd te zijn voor de ISO 9001, ISO14001 en OHSAS 18001 normen. Wij werken er ieder dag aan om de naleving van deze hoge kwaliteitsnormen te handhaven. Wij exporteren onze producten over de hele wereld, onder meer naar Amerikaanse landen en Europese landen, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië en Afrika.

 2. ALLIED FOR TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALLIED FOR TECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - staal- en metaalbewerking, Urnen - uitvaart, verf van thermohardende poeder, Slijpen - staal- en metaalbewerking, Urnen - uitvaart, draaien frezen van metalen, en lasersnijden. Het is gevestigd in Nasielsk, Polen.

 3. MORIVITA FUNERAL SUPPLIES - BENELUX

  België

  MORIVITA is uw partner voor al uw uitvaartbenodigdheden. Op onze webshop vindt u ons breed assortiment aan benodigdheden voor de uitvaartbranche, van lijkzak over koelbed tot de volledige hygiënische en technische inrichting van uw uitvaartcentrum. U kunt zeer eenvoudig online bestellingen plaatsen en wij staan ook graag persoonlijk voor jullie klaar. Als specialist in de uitvaartsector zorgen wij ervoor dat ons aanbod steeds up-to-date blijft en volgen wij voor u de laatste trends in uitvaartbenodigdheden. Heeft u specifieke vragen voor de inrichting van uw funerarium, aarzel dan niet persoonlijk contact met ons op te nemen en dan maken wij graag een afspraak met u. Ook aan ziekenhuizen leveren we steeds meer! En we kijken er dan ook naar uit om ons assortiment medische artikelen uit te breiden!

 4. GROWN BIO

  Nederland

  We groeien het natuurlijke en 100% thuiscomposteerbare alternatief voor piepschuim: MycoComposite™ Mycelium-technologie, gepionierd door Ecovative™, bestaat slechts uit mycelium en geüpcycled lokaal landbouwafval. Het biedt dezelfde prestaties en levensduur als piepschuim tegen een vergelijkbare prijs.

  Alle producten voor "urnen - uitvaart"
 5. MET KARIN UITVAARTVERZORGING

  Nederland

  ..met Karin uitvaartverzorging verzorgt uw uitvaart in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, maar ook vanuit Waverveen, Uithoorn, Abcoude en omliggende dorpen wordt regelmatig onze hulp ingeroepen. Wij kennen de mogelijkheden ter plaatse. Wanneer een dierbare overlijdt, breekt er voor nabestaanden een moeilijke tijd aan. Er zijn gevoelens van verdriet, onmacht en soms boosheid. Tegelijk moet er in korte tijd heel veel geregeld worden. Hulp is dan zeer gewenst: Iemand die je door die eerste zware week heen helpt, die ideeën aandraagt en die zorgt dat alles professioneel wordt uitgevoerd. Een uitvaart begeleiden is meer dan alleen maar zorgen dat de rouwauto op tijd is en dat de muziek goed afgespeeld wordt. Of helpen bij het kiezen van een kist of een spreker in de rouwplechtigheid. We hebben heel goed in de gaten dat het er niet om draait dat alles logistiek goed geregeld is of als er niks mis gaat.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DEN HOLLANDSCHE GEDENKTEKENS

  Nederland

  Den Hollandsche Gedenktekens ontwerpt en maakt op ambachtelijke wijze persoonlijke gedenktekens. Bij ons kunt u in alle rust inspiratie opdoen in een prettige en warme sfeer om vervolgens een persoonlijk ontwerp te laten maken door een van onze adviseurs. Of het nu gaat om een grafsteen, grafmonument, urnenmonument of een kindergrafsteen, een gedenkteken ontwerpen en maken wij met de grootste zorg en aandacht. Een gedenkteken is een persoonlijk monument dat dient als herinnering voor alle nabestaanden. Daarom luisteren wij aandachtig naar al uw wensen en bieden wij tegelijkertijd zoveel mogelijk inspiratie en voorbeelden. Samen met u maken we vervolgens een schetsontwerp, zodat alle ideeën en inspiratie voor het gedenkteken op het graf van uw dierbare samenkomen in de gewenste vorm. Wilt u een idee krijgen van wat voor u kunnen realiseren? Bekijk de uiteenlopende voorbeelden van grafstenen, kindermonumenten, urnenmonumenten in allerlei ontwerpen en materialen op onze website en in onze inspiratietuin. Met de grootste zorg en aandacht ontwerpen en vervaardigen wij het gedenkteken voor uw dierbare en verzorgen de plaatsing. Dit is onze passie, al meer dan 70 jaar. U bent van harte welkom in onze inspiratiewinkel en inspiratietuin in Elst, tussen Arnhem en Nijmegen."

 2. NORVOLD MEMORIALS

  Nederland

  n Soesterberg staat een enorme collectie bijzondere gedenkstenen uitgestald. Met bijna 1500 gedenkstenen heeft u bij ons een ruime keus. Wat dacht u van veertig verschillende soorten? Van de voorraad is geen gedenksteen gelijk, want na het splijten ontstaat een eenmalig, uniek exemplaar.Levering uitsluitend aan steenhouwerijenNorvold Memorials offreert en levert uitsluitend aan steenhouwerijen. Dit houdt o.a. in dat u als particulier geen prijzen of prijsindicaties krijgt bij ons. Wel is het mogelijk dat u zelf bij ons een gedenksteen komt uitzoeken en wij deze voor u reserveren. Door de grote sortering en verscheidenheid slaagt u gegarandeerd!

 3. MARIANNE VAN DEN HEUVEL, BEELDHOUWER

  Nederland

  Marianne van den Heuvel is beeldhouwer in steen. Zij maakt allerlei soorten stenen beelden: speciale grafbeelden in opdracht, grafkunst, grafmonumenten, gedenkbeelden, speciale urnen in opdracht die geplaatst kunnen worden in een columbarium, urnengraf, of in eigen tuin. Zij maakt ook bijzondere urnen voor thuis, waar een deel van de as in bewaard kan worden. Verder maakt zij tuinbeelden, beelden voor de openbare ruimte en monumenten. Een van de oprichters van dé Beeldhouwschool onder de Bogen in Amsterdam. Geeft beeldhouwles in steen aan dé Beeldhouwschool in Amsterdam, verzorgt workshops beeldhouwen in steen voor groepen en bedrijven. Zomerworkshops beeldhouwen van een week in Amsterdam. Maakt klein plastiek en heeft een online gallery met daarin werk uit haar permanente exposities in atelier en beeldentuin. Marianne woont en werkt in Amsterdam. Haar beelden zijn in heel Nederland maar ook daarbuiten te vinden. Zij nam deel aan diverse beeldhouwsymposia in het buitenland, w.o. in Changchun, China (2x), China, Yangchin, Colombia, Cuba, België. Is lid van Stichting Memento Gedenkbeelden en bestuurslid bij Homemade Productions.

 4. MEIJER EN TEN HOVE UITVAARTVERZORGERS

  Nederland

  Meijer en ten Hove uitvaartverzorgers en uitvaartcentrum Lent, Graag stellen wij ons aan u voor, laten we zien wie wij zijn en waar we voor staan. Wij zijn uitvaartverzorgers die ernaar streven dat de wensen van de overledene en de nabestaanden voor, tijdens en na de uitvaart zo goed mogelijk worden uitgevoerd. We stellen alles in het werk om het afscheid van uw dierbare zo persoonlijk mogelijk te maken. Omdat wij niet zo, n grote uitvaartonderneming zijn kunnen we meer aandacht en tijd aan u besteden en hebben wij direct en persoonlijk contact. u heeft één uitvaartverzorger die u begeleid en ondersteund in deze zo moeilijke periode. Wij vinden het belangrijk dat een afscheid past bij de overledene en de nabestaanden. Respect, eerlijk en betrokken zijn onze belangrijkste kernwaarden. Wij zijn gevestigd in Nijmegen en Lent, maar verzorgen uitvaarten door heel Nederland. Wij zijn nu na bijna 10 jaar een begrip in Nijmegen en omgeving en na het verzorgen van meer dan 500 uitvaarten hebben wij ook ruime ervaring in het verzorgen van de uitvaart, al vinden wij het nog steeds heel bijzonder het vertrouwen te krijgen om een uitvaart voor iemand te mogen verzorgen.

 5. TIM BASELMANS GLAS

  Nederland

  Wanneer een dierbare is overleden blijven we achter met een gevoel van leegte, van gemis en verlies. We houden graag de herinnering aan de betreffende persoon levend, op een voor ons mooie, gepaste en vaak zeer persoonlijke wijze. Het is fijn om dan een tastbaar aandenken te hebben, we kunnen troost putten uit de nabijheid hiervan. Het gevoel en de herinneringen die via het aandenken met de persoon verbonden zijn. Een van de mogelijke asbestemmingen die we tegenwoordig hebben, is om dit te verwerken in een glazen sieraad.Een glazen hanger of ring, die u naar speciale gelegenheden kunt dragen of gewoon elke dag. Kleurrijk of bescheiden, groot of klein. Rond, vierkant of grillig gevormd. Aangepast naar smaak en persoonlijkheid. Maatwerk waarbij goed naar uw wensen wordt geluisterd, want het gaat om úw herinneringen. Op de site vindt u een kleine greep uit de verschillende mogelijkheden en prijzen. Speciale wensen? Laat het me gerust weten, samen komen wij er wel uit.

 1. UITVAARTZORG KREMER

  Nederland

  Een uitvaart regelen is iets zeer persoonlijks waar iedereen op enig moment mee te maken krijgt. wij adviseren u graag hierbij en bieden u eerlijke tarieven. Na een prijsvergelijk tussen verschillende uitvaartondernemingen blijkt dat Uitvaartzorg Kremer veruit de goedkoopste is. Onze tarieven zijn transparant. U weet wat u krijgt en wij verzekeren u dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Een uitvaart is al duur genoeg tenslotte. Eerlijkheid en transparantie zonder concessies te doen op kwaliteit. Uitvaartzorg Kremer is onafhankelijk. U kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terecht, óók met die van landelijke uitvaartondernemingen dus. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om uw wensen, de mogelijkheden en uw vragen met u door te spreken. Bel voor meer informatie, het vastleggen van de wensen of het melden van een overlijden 0315-700212 (24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar)

 2. UITVAART-PLATFORM.NL

  Nederland

  Een uitvaart persoonlijk maken? Vind o.a. de uitvaartverzorger bij u in de omgeving via onze uitgebreide bedrijvengids op Uitvaart-Platform. Uitvaart-Platform.nl één platform met alle relevante informatie omtrent een uitvaart. Wij houden u graag op de hoogte van alle informatie, nieuws en ontwikkelingen uit de uitvaartbranche. Daarnaast helpt ons platform u ook om de juiste leveranciers te vinden om een uitvaart persoonlijk te maken.

 1. POMPES FUNEBRES INTERNATIONALES

  Frankrijk

  De Internationale Begrafenisonderneming is gespecialiseerd in uitvaartassistentie. De internationale begrafenisonderneming is een acteur zonder grenzen die uitvaarthulp biedt voor particulieren en professionals. De PEI zijn gevestigd in de regio van Parijs en zijn gespecialiseerd in de repatriëring van stoffelijke overschotten. Wij zullen u helpen bij het transport van stoffelijke overschotten voor het kisten of dit nu vanuit Parijs met bestemming van de Franse hoofdstad is.

 2. ANDERSGEDENKMONUMENTEN

  Nederland

  Op zoek naar persoonlijke service en aandacht? Dan kunt u bij ons terecht voor een waardig en betaalbaar gedenkmonument/ grafsteen/ urn / assieraad / urngraf / zerk. Tevens de mogelijkheid om advies te krijgen over de verschillende manieren van gedenkstenen persoonlijk maken. Dit kan door toevoeging van gegoten brons in de vorm van een vlinder tot aan een brug. Voor info: bel 06-30652609 of 010 -75 28 837

 3. URN ATELIER VERGOUW

  Nederland

  Bij Urn Atelier Vergouw worden bijzondere keramische urnen gemaakt. De urnen die ik creëer zijn nooit standaard. Van elke urn bestaat maar één exemplaar. De objecten kunnen gezien worden als exclusieve beeldende kunst en een verrijking van het interieur. Geborgenheid in kunst Een mooie blijvende herinnering

 4. ARENSMAN UITVAART

  Nederland

  Voor het gehele verzorgingsgebied de eilanden Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Voorne-Putten, Rozenburg en zelfs daarbuiten staat Arensman Uitvaartverzorging tot uw beschikking. Een organisatie met ervaren vakkundige mensen die samen met de nabestaanden streven om tot een perfecte uitvoering van de uitvaart te komen.

 5. ORIGIN URNEN

  Nederland

  Origin is uw specialist op het gebied van urnen. Wij bieden u een ruim assortiment aan eigentijdse urnen. U heeft ruime keuze uit een selectie standaard urnen, maar er bestaat uiteraard ook de mogelijkheid om een urn geheel naar uw wens vorm te geven. U kunt de urn direct online bestellen waarna wij uw bestelling met uiterste zorg behandelen en de urn zo snel mogelijk bij u thuis afleveren.

 6. INZEIN

  Spanje

  Het bedrijf INZEIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Begrafenisartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Begrafenis - artikelen, Urnen - uitvaart, Begrafenis - artikelen, Urnen - uitvaart, fabricage grafurnen, en grafurnen. Het is gevestigd in Castellón, Spanje.

 7. GUSTAV MICHEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GUSTAV MICHEL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Begrafenisartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Urnen - uitvaart, Urnen - uitvaart, handgrepen voor grafkisten, en begrafeniskisten. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 8. COMPANIONS HAVEN LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf COMPANIONS HAVEN LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Urnen - uitvaart. Het is gevestigd in Bristol, Verenigd Koninkrijk.

 1. URN BT

  Finland

  Het bedrijf URN BT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Begrafenisartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Urnen - uitvaart, urnes, dat in twee elementen wordt verdeeld. fabricage, en Urnen - uitvaart. Het is gevestigd in Sääksjärvi, Finland.

 2. URNSTYLE

  Duitsland

  Het bedrijf URNSTYLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Urnen - uitvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabricage grafurnen, en dat in twee elementen wordt verdeeld. fabricage. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 3. MORIVITA - CAPITONNAGE DE L'OUEST

  Frankrijk

  Het bedrijf MORIVITA - CAPITONNAGE DE L'OUEST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Begrafenisartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Urnen - uitvaart, Urnen - uitvaart, uitrustingen en benodigdheden voor lijkenhuizen, en begrafeniskaarsen. Het is gevestigd in Saint-Gilles, Frankrijk.

 4. MEMORY CRYSTAL S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MEMORY CRYSTAL S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas - geblazen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Urnen - uitvaart, Lampen - decoratief, Urnen - uitvaart, en Lampen - decoratief. Het is gevestigd in Ceská Lípa , Tsjechische Rep..

 5. GOLDEN CHARTER FUNERAL PLANS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GOLDEN CHARTER FUNERAL PLANS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Urnen - uitvaart. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 6. POMPAS FÚNEBRES ARAGÓN S.L

  Spanje

  Het bedrijf POMPAS FÚNEBRES ARAGÓN S.L, is een Dienstverlener, en actief in de sector Urnen - uitvaart. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 7. LIMA & CAETANO, LDA

  Portugal

  Het bedrijf LIMA & CAETANO, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Urnen - uitvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren Begrafenisartikelen, fabricage grafurnen, en Begrafenisartikelen. Het is gevestigd in Amarante, Portugal.

 8. EST SINE DIE

  Italië

  Het bedrijf EST SINE DIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Urnen - uitvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren dat in twee elementen wordt verdeeld. fabricage, crematies van dieren, grafurnen, en begrafenisartikelen. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 9. LES ATELIERS JULES DEWAELE

  België

  Het bedrijf LES ATELIERS JULES DEWAELE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Begrafenisartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Urnen - uitvaart, Urnen - uitvaart, begrafenistransport, grafkistdraagwagens, en grafkisten. Het is gevestigd in Rocourt, België.

 10. LA QUALITÉ B

  Frankrijk

  Het bedrijf LA QUALITÉ B, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Begrafenisartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Urnen - uitvaart, vervaardiging van grafkisten, en Urnen - uitvaart. Het is gevestigd in Saint Martin La Sauveté, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis