• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • v-snaren

Resultaten voor

V-snaren - Import export

 1. PIZZIRANI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Sinds 1968 is de firma Pizzirani actief in de productie en distributie van industriële technische artikelen voor bewegingsoverdracht: Conische katrollen en bussen, riemen, rubberen tegels, lange buizen en spindelbuizen, kettingen, motorsledes, slangklemmen. De firma werkt op internationaal niveau op in EMEA en is het sterkst vertegenwoordigd op de Europese markt.

 2. MULCO-EUROPE EWIV

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Mulco-Europe EWIV is een specialist in PU-tandriemtechnologie en een van 's werelds toonaangevende leveranciers van aandrijf- en transportoplossingen in de machinebouw -Afmetingen en individueel geproduceerde tandriemen voor bijna elk toepassingsgebied.Het uitstekende technische niveau en de hoge kwaliteit van de PU-tandriemen van BRECO en CONTINENTAL in combinatie met de toepassingskennis van de Mulco-verkooppartners op locatie staan voor een perfecte prijsmix, Prestaties en service Het assortiment synchrone poelies, spanpoelies, bevestigingsmiddelen en andere componenten, die zorgvuldig zijn afgestemd op de tandriemen, zorgt voor de optimale functionaliteit van de tandriemaandrijvingen. Een bijzondere kracht van Mulco is de ontwikkeling van individuele tandriemaandrijvingen voor speciale machinebouw.

 3. FORBO SIEGLING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Over ons - Innovatieve concepten in productie, materiaalstroom en logistiek zijn vandaag de dag essentiële concurrentiefactoren. Vlakke banden met hoge prestaties en transport- en verwerkingsbanden spelen hierbij vaak een centrale rol. Toonaangevende industriële bedrijven over de hele wereld rekenen daarom op de specialisten van Forbo Movement Systems als competente partners bij de ontwikkeling van toekomstgerichte oplossingen voor aandrijving, transport en productie. Het resultaat: Uitgebreide, branchespecifieke productprogramma's voor onze klanten. Onze waarden - Als wereldleider in verplaatsingssystemen bieden we onze klanten oplossingen van wereldklasse om hun bedrijfssucces op koers te houden. Onze inzet en expertise bieden veelbelovende vooruitzichten voor onze belanghebbenden. Door onze wereldwijde aanwezigheid met 300 servicelocaties willen we onze positie als wereldspeler behouden en uitbreiden. We zijn ervan overtuigd dat kwaliteit en de permanente verbetering ervan hiervoor van centraal belang zijn. Dit uit zich zowel in onze hoogwaardige en voordelige producten als in competent en klantgericht advies. We gedragen ons consequent zoals we zouden willen dat onze omgeving zich gedraagt: als een betrouwbare partner.

 4. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons uitgebreide leveringsprogramma omvat de individuele aandrijf- en transporttechniekoplossing voor alle industrieën.Van de voedingsindustrie tot machinebouw, verpakkingsindustrie, metaalverwerking, auto-industrie, landbouw en landbouw, houtverwerking, recycling en afvalbeheer, schuimindustrie, steenverwerking, meubelproductie, logistiek, postdistributiecentra, pakjescentra, drukkerij- en papierindustrie en cross-sector voor alle takken van industrie. Transportbanden, tandriemen voor transport en aandrijving, ook met passende afwerking, zoals een grote verscheidenheid aan coatings en profielen, tandriemschijven, platte riemen, ronde riemen, V-riemen en aandrijfriemen, op maat gemaakt voor uw specifieke toepassing of eis. Als moderne full-service partner bieden we vandaag geavanceerde oplossingen voor de diverse en constant groeiende eisen van aandrijf- en transporttechnologie KEIPER PRESTATIE IN BEWEGING!

 5. ERO JOINT .TANALS

  Frankrijk

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PLASTORGOMMA SERVICE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLASTORGOMMA SERVICE SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Rubber - technische artikelen voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren technische artikelen, technische artikelen voor de industrie, trapezoidale riemen van rubber, v-snaren, technische riemen, technische riemen van rubber, afdichtingsringen van rubber, dichtingsringen van rubber, en technische artikelen van rubber. Het is gevestigd in Rubiera, Italië.

 2. PIX GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PIX GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren v-riemen, Cogbelts, brede V-riemen, katrollen, v-snaren, maaier, maaidorsmachines, tandriemen van rubber, en trapezoidale riemen van rubber. Het is gevestigd in Paderborn, Duitsland.

 3. JUNYTEL

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JUNYTEL, is een Distributeur, en actief in de sector Transportbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren overbrengingsbakken, v-snaren, vervoer, en bekleding voor rollen van adipreen. Het is gevestigd in Alfornelos, Portugal.

 4. ATG-GOMMERN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATG-GOMMERN, is een Groothandelaar, en actief in de sector V-snaren. Het is gevestigd in Gommern, Duitsland.

 5. SYNCHROTECH ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SYNCHROTECH ANTRIEBSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector V-snaren. Het is gevestigd in Enns, Oostenrijk.

 1. BRENNER ANTRIEBS- UND TRANSPORTELEMENTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRENNER ANTRIEBS- UND TRANSPORTELEMENTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector V-snaren. Het is gevestigd in 86368 Gersthofen, Duitsland.

 2. PRATOCORDE SRL UNIPERSONALE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRATOCORDE SRL UNIPERSONALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector V-snaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren technische riemen, v-snaren voor motoren, en gladde v-snaren. Het is gevestigd in Montale, Italië.

 1. MAFDEL

  Frankrijk

  MAFDEL vervaardigt sinds meer dan 30 jaar, een breed assortiment thermolasbare drijfriemen en transportbanden voor uiteenlopende industrieën. Deze drijfriemen en transportbanden kunnen uiterst eenvoudig ter plaatse gekoppeld worden met eenvoudig gereedschap, vereenvoudigen het onderhoud en beperken het stilvallen van de productielijnen. De ronde, trapeziumvormige, platte of specifieke drijfriemen van polyurethaan of elastomeer bieden een zeer hoge weerstand tegen schuren, sneden, scheuren, olie, vetten en oplosmiddelen en voldoen aan de normen voor levensmiddelen. De afwezigheid van plaatstaal en de volledige waterdichtheid van de materialen maken een beperking van de bacteriëngroei en een voordelige en eenvoudige reiniging mogelijk. Ze zijn in het bijzonder geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie en kunnen uitgerust worden met de volgende accessoires: draagklampen, randen en overige.

 2. SWR EUROPE - VAN DINTHER GMBH

  Duitsland

  Innovatieve fabricageprocedés en meer dan 70 jaar ervaring in de productie van V-snaren zijn voor onze klanten een garantie voor onveranderde kwaliteit. Het maakt niet uit wat u van plant bent; met ons veelzijdige V-snarenprogramma bieden wij u altijd de perfecte oplossing. Strenge kwaliteitscontroles en met de modernste productietechnieken garanderen wij onze klanten overal ter wereld vlekkeloze, betrouwbare en duurzame producten. De V-snaren van SWR zijn onbeperkt geschikt voor gebruik in tropische streken en deels olie- en hittebestendig tot 120° Celsius. Wij bieden een grote keuze aan platte riemen, mechanische aandrijvingen & onderdelen, brede V-snaren, dubbele V-snaren, flankopen V-snaren, aandrijfriemen, gordels en riemen van leer, V-snaren van rubber, V-snaren voor verbindingen en nog vele andere.

 3. AANDRIJFTECHNIEK TSL

  Nederland

  Wij zijn een Technische groothandel met een Webshop, waar u makkelijk en snel uw technische producten kunt bestellen. Tevens geven wij ook technische ondersteuning als u dit nodig heeft. Wij leveren onze artikelen in Nederland, Belgie en Duitsland, hiervoor hebben wij ook de meest gebruikte betaal systemen geinstalleerd op onze webshop. wij leveren o.a. Lagers, Kogellagers, Afdichtingen, Ketting, V-snaren, V-snaarschijven, Lagerblokken, Loxeal, Timken, Koyo, SKF, Kogeltaatslagers, Miniatuurlagers, Lager Kogels, Kettingwielen, Trillingdempers, V-ringen, LSTO-ringen, Oliekeeringen, INA, Vloeibarepakking, Schroefdraadborging, Seconde lijmen, Tandriemen, Tandriemschijven, Alle producten die wij op onze webshop promoten zijn uit voorraad leverbaar. Bestellingen tot 17.00 uur worden dezelfde dag verzonden per DHL Expresse.

 4. FAIRON BEARINGS INTERNATIONAL

  België

  FAIRON BEARINGS INTERNATIONAL is een onderneming gespecialiseerd in de import en export van reserveonderdelen voor de industrie en biedt meer dan 8.000 verschillende artikelen. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment producten van alle merken /Optibelt, Ames, Timken, Askubel, SKF, NKE Bearings, Mubea, Stieber Clutch, Koyo, THK, A&S Fersa, SLF, Hallbauer, Mc Gill precision bearings, Rollway, Loctite en overige. Wij leveren de volgende dag bij bestellingen uitgevoerd voor 15 uur.

 5. FEKA

  België

  Feka, betrouwbare partner voor uw beroep en uw industrie, sinds 76 jaar. Onze werkplaats voor algemene mechanica stelt ons in staat machines en machine-onderdelen te vervaardigen, aan te passen en te repareren. Veel industriële artikelen komen direct uit de voorraad, met name een groot aantal producten die weinig worden gevraagd of die moeilijk te vinden zijn. De sectoren van de Feka producten: Industriële artikelen - Perslucht - Krachtoverbrenging - Waterpompen - Buizen en pijpen - Werkplaats.

 6. ARTI LTD

  Oekraïne

  LLC "ARTI" verschaft rubber artikelen voor landbouwmachines, industriële apparatuur, auto's en motoren in Oekraine, Rusland en GOS staten sinds meer dan 15 jaar. Een bestelling bij ons garandeert u eerste kwaliteit producten tegen de beste prijzen. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan rubber artikelen van binnen- en buitenlandse fabrikanten, rechtstreeks uit voorraad en op bestelling.

 7. RODAMIENTOS CENTRO,SL

  Spanje

  Het bedrijf RODAMIENTOS CENTRO,SL, is een Distributeur, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren v-snaren, kettingen en tandwielen, takels, en oliekering. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 8. PLASTORGOMMA SERVICE SRL

  Italië

  Het bedrijf PLASTORGOMMA SERVICE SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Rubber - technische artikelen voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren technische artikelen, technische artikelen voor de industrie, trapezoidale riemen van rubber, en v-snaren. Het is gevestigd in Rubiera, Italië.

 1. BURTEK KAYIS MAK. YED. PAR. SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf BURTEK KAYIS MAK. YED. PAR. SAN. VE TIC. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector V-snaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren haken voor kleding. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. MULTISISTEM KAYIS URETIM VE GUC AKTARIM SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf MULTISISTEM KAYIS URETIM VE GUC AKTARIM SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector V-snaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren polyurethaan. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 3. BULLINGER ANTRIEBSTECHNIK INH. FRIEDHELM SCHEER

  Duitsland

  Het bedrijf BULLINGER ANTRIEBSTECHNIK INH. FRIEDHELM SCHEER, is een Groothandelaar, en actief in de sector V-snaren. Het is gevestigd in Schönaich, Duitsland.

 4. TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiewerende bekledingen, Corrosiewerende bekledingen, transportbanden, v-snaren, en transportbanden. Het is gevestigd in Hallein, Oostenrijk.

 5. WEBER INDUSTRIETECHNIK BERLIN GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf WEBER INDUSTRIETECHNIK BERLIN GMBH & CO.KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Antifrictielagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren v-snaren, kettingen, koppeling, en Pakkingen en dichtingen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 6. LECHEVALIER VANNES

  Frankrijk

  Het bedrijf LECHEVALIER VANNES, is een Distributeur, en actief in de sector Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren V-snaren, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, overbrengingsassen met tandwieldrijfwerk, V-snaren, koppelingen voor transmissies, en Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch. Het is gevestigd in Vannes, Frankrijk.

 7. ROLLER BELGIUM

  België

  Het bedrijf ROLLER BELGIUM, is een Multi-Category, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbindingen, hydraulisch, v-snaren, Verbindingen, hydraulisch, koppelstukken voor industriële buizen, en profielen. Het is gevestigd in Nivelles, België.

 8. HABASIT AG

  Zwitserland

  Het bedrijf HABASIT AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportband, tandriemen, v-snaren, en ronde riemen. Het is gevestigd in Reinach-Basel, Zwitserland.

 9. BELTIMPORT

  Oekraïne

  Het bedrijf BELTIMPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector V-snaren. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 10. ASBELT LTD

  Turkije

  Het bedrijf ASBELT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren v-snaren, en platte V-snaren. Het is gevestigd in 'stanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis