• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vaatwasmachines voor grootkeukens

Resultaten voor

Vaatwasmachines voor grootkeukens - Import export

 1. MACH SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Mach staat in voor het ontwerp, de productie en de verkoop van glazenwasmachines, vaatwasmachines, professionele wasinstallaties en uitrustingen voor collectiviteiten, hotels, cafés, restaurants, banketbakkerijen en ijsverkopers. Sinds 1988 is het ons doel, een belangrijke speler te zijn op deze bijzonder concurrerende markt en dankzij onze stalen wil haalden we de afgelopen jaren uitstekende resultaten die te zien zijn aan de tevredenheid van onze klanten in Italië, Europa, Amerika, Azië en Afrika.

 2. REWADI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf REWADI GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Babenhausen, Duitsland.

 3. TEIKOS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEIKOS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is tevens aanwezig in de sectoren glazenreiniger voor grootkeukens. Het is gevestigd in Limena, Italië.

 4. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Nederland

 5. SANTOS PALACE

  België

  De Compagnie Brésilienne bestaat uit twee afdelingen, waarvan één voor het branden van koffie. SANTOS PALACE is een beroemde Brusselse koffie, die bijdraagt aan het milieubehoud en aan de lokale economie! Santos Palace wordt naar verschillende landen in de wereld geëxporteerd. Als u partner wenst te worden en met ons wilt samenwerken vanuit uw land, kunt u contact opnemen met onze exportafdeling. U bent nog geen klant en uw koffiemachine heeft een storing, geen probleem, u kunt beroep doen op onze servicedienst, die binnen een halve dag tijd een oplossing voor u zal vinden. Reparaties van alle merken. Verkoop van koffiemachines voor de horecasector, hotelwezen, restaurants overal in België. Leverancier van vaatwasmachines en ijsblokjesmachines.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HOBART BELGIUM

  België

  Hobart is wereldwijd leverancier en fabrikant van professionele vaatwas apparatuur. Toestellen van Hobart staan voor topkwaliteit, innovatie, efficientie en design. Hobart Belgium verkoopt geen machines, maar echte oplossingen. Onze toegevoegde waarden voor de klant zijn de ervaring en de innovatie van een marktleider, de betrouwbaarheid, de verantwoordelijkheid, de kracht van een persoonlijke aanpak en een eigen technische dienst die u 7 dagen op 7 met raad en daad ter zijde staat. Met fabrieken over de gehele wereld levert Hobart hoogwaardige apparatuur aan o.a. horeca, instellingen, supermarkten, ziekenhuizen, bedrijfrestaurants, catering, overheid, scholen, bakkerijen, slagerijen, en scheepvaart.

 2. HORECA SERVICE

  België

  Horeca Service is gespecialiseerd in industriële vaatwasmachines. Voor elke horecazaak of grootkeuken hebben we de gepaste vaatwasmachine. Uw vuile borden, potten, glazen en tassen in een mum van tijd proper. In het ruime assortiment keukenmateriaal van Horeca Service vindt u alles voor uw kantine of grootkeuken: koelkasten, vaatwasmachines, dampkappen, fornuizen, vrieskasten of glazenwassers. Maar ook kleinere grootkeukenapparatuur, zoals frietsnijders, bordenwarmers, braadpannen, fruitpersen of toasters.

 3. PHILCOM - VLEMAC

  België

  Wij beschikken over 25 jaar ervaring in diverse soorten horecatoestellen, gaande van apparaten voor voedsel voorbereiding (mixers, vleesmolens, …), kooktoestellen (fornuis, ovens, …), koffiebereiding, afwasapparaten en machines voor koeling. Uiteraard kan u ook bij ons terecht voor allerhande bar attributen, luchtreinigers, insectendoders, dampkappen, serveerwagens, flessenkoelers, spulboy, glazenwassers, rekken, ...

 4. VIRTUS GROUP GMBH

  Duitsland

  Groothandel voor de horeca en gezamenlijke maaltijden

 5. GASTRO-GERMANY

  Duitsland

  Het bedrijf GASTRO-GERMANY, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is tevens aanwezig in de sectoren vaatwasmachines voor openbare instanties, glazenreiniger voor grootkeukens, vaatwasmachine met mandaandrijving, en vaatwasmiddelen. Het is gevestigd in Lünen, Duitsland.

 1. SOMEPRODUCTS

  België

  Het bedrijf SOMEPRODUCTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grootkeukens - machines en materialen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Vaatwasmachines voor grootkeukens, Grootkeukens - machines en materialen, Onderhoudsmiddelen, industrieel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, en Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 2. MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Litzendorf, Duitsland.

 1. GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL

  Duitsland

  Het bedrijf GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL, is een Distributeur, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Obertshausen, Duitsland.

 2. EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED

  Italië

  Het bedrijf EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Legnago, Italië.

 3. ELFRAMO SPA

  Italië

  Het bedrijf ELFRAMO SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële vaatwasmachines, vaatwasser met banden, friteuses voor grootkeukens, en machines voor ijsbereiding. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 4. MIELE & CIE KG

  Duitsland

  Het bedrijf MIELE & CIE KG, is een Distributeur, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Gütersloh, Duitsland.

 5. ATA SRL

  Italië

  Het bedrijf ATA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grootkeukens - machines en materialen, Vaatwasmachines voor grootkeukens, industriële vaatwasmachines, Grootkeukens - machines en materialen, Professionele keukens, en Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Conselve, Italië.

 6. GASTROSERVICE MEENS GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf GASTROSERVICE MEENS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Meggen, Zwitserland.

 7. CUISIWAN

  België

  Het bedrijf CUISIWAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vaatwasmachines voor grootkeukens, Huishoudelijke - grote apparaten, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Vaatwasmachines voor grootkeukens, Huishoudelijke - grote apparaten, elektromechanische onderdelen, en Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Froidmont, België.

 8. SISTEMA PROJECT ITALIA

  Italië

  Het bedrijf SISTEMA PROJECT ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasmachine voor de voedingsmiddelenindustrie, industriële vaatwasmachines, en glazenreiniger voor grootkeukens. Het is gevestigd in Castelfranco Veneto, Italië.

 1. TEWA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf TEWA SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, pannen, grills, en Professionele keukens. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 2. EVACO SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf EVACO SP. Z O.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grootkeukens - machines en materialen, Grootkeukens - machines en materialen, en apparatuur voor snacks. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 3. S.I.A.T. SOCIETA' IMPIANTI ASSISTENZA TECNICA 2000 S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf S.I.A.T. SOCIETA' IMPIANTI ASSISTENZA TECNICA 2000 S.N.C., en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vaatwasmachines voor grootkeukens, industriële koelkasten, en Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Ciampino, Italië.

 4. FABAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FABAR S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoenpoetsmachines, Vaatwasmachines voor grootkeukens, Schoenpoetsmachines, en Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Concesio, Italië.

 5. SILANOS SRL

  Italië

  Het bedrijf SILANOS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is tevens aanwezig in de sectoren glazenreiniger voor grootkeukens, en vaatwasmachine. Het is gevestigd in Pioltello, Italië.

 6. KRUPPS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf KRUPPS S.R.L., en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vaatwasmachines voor grootkeukens, Schoenpoetsmachines, Vaatwasmachines voor grootkeukens, en Schoenpoetsmachines. Het is gevestigd in Padova, Italië.

 7. REIDER MARIA

  Italië

  Het bedrijf REIDER MARIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reparatie van consumptiegoederen, Vaatwasmachines voor grootkeukens, Reparatie van consumptiegoederen, en Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Terlano, Italië.

 8. HOMAG DI MAESTRONI G. & C. ( S.N.C. )

  Italië

  Het bedrijf HOMAG DI MAESTRONI G. & C. ( S.N.C. ), en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vaatwasmachines voor grootkeukens, benodigdheden voor de catering, en Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Gorla Maggiore, Italië.

 9. D A R M A SPOL. S R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf D A R M A SPOL. S R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Restaurant- en cafémeubels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vaatwasmachines voor grootkeukens, Restaurants - machines en materialen, Vaatwasmachines voor grootkeukens, en Restaurants - machines en materialen. Het is gevestigd in Bratislava-Petrzalka, Slowakije.

 10. COLBERT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COLBERT S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaatwasmachines voor grootkeukens. Het is gevestigd in Melzo, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis

Vind bestekken voor