• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vacuümpompen

Resultaten voor

Vacuümpompen - Import export

 1. HUGE PUMP

  Turkije

  Verified by europages badge

  Gunalsan Pompa is opgericht in 2002 in Istanboel. Sinds het begin vervaardigt de firma pneumatische membraanpompen (AODD) onder de merknaam HugePump. Er zijn twee producttypes, namelijk plastic pompen en metalen pompen. Gunalsan Pompa streeft constant naar verbetering en uitbreiding van zijn productassortiment. Sinds 2002 heeft Gunalsan Pompa slechts één prioriteit, zijn klanten hoge kwaliteit en redelijke prijzen bieden. Naast de vervaardiging van pneumatische membraanpompen is Gunalsan Pompa actief in de import van vacuümpompen, blazers, dompelpompen en lobbenpompen. Verder is Gunalsan Pompa distributeur van een Turkse tandwielpompfabrikant en ander industriële overdrachtspompen. Het hoofddoel van Gunalsan Pompa is om zijn klanten producten en diensten van hoogwaardige kwaliteit te waarborgen.

 2. LUTENA VAKUUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vervaardiging en verkoop van vacuüm-transportinstallaties voor alle industriesectoren, systeemoplossingen en speciale filtertechniek. Aangevuld met pneumatische onderdelen en besturingssystemen. Onze andere producten zijn: Automatiseringstechniek, pneumatische steekverbindingen, vacuüm-transportinstallaties, vacuümonderdelen, vacuümtechniek, persluchtonderdelen, fijnstoffilters, grofstoffilters.

 3. HYDRACRAFT EINE MARKE DER PAUL WIEGAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het merk HydraCraft wordt beheerd door Paul Wiegand GmbH uit Eichenzell-Kerzell onder leiding van Ottmar Rauch en Martin Schulz. Het bedrijf is opgericht in 2015 en is gespecialiseerd in de groothandel in hydraulische onderdelen. In totaal omvat het assortiment meer dan 5.000 verschillende artikelen. Deze zijn zowel afkomstig van gerenommeerde merkfabrikanten zoals Parker en Bosch Rexroth als van goedkope alternatieve fabrikanten. Het productassortiment is verdeeld in de thema's en segmenten pneumatiek, hydraulische accumulatoren en warmtewisselaars, hydraulische kleppen, hydraulische pompen, hydraulische motoren, hydraulische filtratie en tanks, controle- en regeltechniek, aandrijftechniek, solenoïdespoelen, hydraulische verbindingstechniek, hydraulische meettechniek en resterende items. Op haar website biedt HydraCraft haar klanten en bezoekers veel meer informatie over het bedrijf en de producten die het aanbiedt.

 4. VACU-LIFT TRANSPORTSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We bouwen VacuLifter®.Made in Germany. Als uitvinder van de vacuümheftechniek ontwikkelen wij al meer dan 50 jaar innovatieve transportsystemen onder de naam VacuLifter®, die productieprocessen vereenvoudigen door hoge efficiëntie in een groot aantal industrieën.We kunnen er met trots op wijzen dat er vandaag de dag meer dan 28.000 VacuLifter® wereldwijd actief zijn in handwerk en multinationals (bijv.Vliegtuigbouw en auto-industrie) zijn in gebruik en VACU-LIFT neemt de leidende positie in op nationaal en internationaal niveau.Dankzij uitgebreide knowhow, professioneel projectbeheer en permanent onderzoeks- en ontwikkelingswerk, hebben we de best mogelijke voorwaarden om u brancheoplossingen op maat te bieden.

 5. FLOWHOW SAMOA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Geautoriseerde dealer voor SAMOA, AODD pompen van SAMOA zijn energie zuinig en betrouwbaar. Exclusief in Nederland geleverd. Voor al uw onderhoud en service van vacuüm pompen en industriële pompen. Flowhow BV is een onderneming met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van een breed scala aan aseptische en hygiënische proces componenten in de voeding -, genotmiddelen- en de farmaceutische industrie en industriële pompen en vacuüm pompen. De kracht van Flowhow BV. is het leveren van componenten met de kennis van de verschillende applicaties waar deze componenten worden ingezet, zodat samen met de klant de juiste keuzes kan worden gemaakt in ontwerp en prijsstelling. Door ons brede assortiment aan pompen en vacuüm pompen kunnen wij vrijwel alle pomp applicaties invullen en kunt u uw behoefte voor pomp, vacuüm pomp en andere proces componenten bij één leverancier onderbrengen. Samengevat, Flowhow BV kan adequaat reageren op al uw aanvragen voor proces componenten en voor pompen en vacuümpompen voor zowel de hygiënische, aseptische als de industriële markt. Focus gericht werken richting klant zijn de sleutelwoorden die van toepassing zijn bij Flowhow BV.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SENVAC ANLAGENBAU & KOMPONENTEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SENVAC ANLAGENBAU & KOMPONENTEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vacuümpompen. Het is gevestigd in Friedberg (hessen), Duitsland.

 2. FIPA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FIPA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vacuümpompen. Het is gevestigd in Ismaning, Duitsland.

 3. FLUID GLOBAL SOLUTIONS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLUID GLOBAL SOLUTIONS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vacuümpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, hydraulisch, onderhoud van vacuümpompen, AFPUMPS, duikpompen, Pompen, hydraulisch, SETTIMA MECCANICA, revisie pompen, SAER, en Centrifugaalpompstarter voor waterbehandeling. Het is gevestigd in Arcola, Italië.

 4. VA-TEC GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VA-TEC GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vacuümpompen. Het is gevestigd in Wertheim, Duitsland.

 5. ZM VAKUUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZM VAKUUM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vacuümpompen. Het is gevestigd in Mellingen, Duitsland.

 1. L + H VAKUUMTECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf L + H VAKUUMTECHNIK VERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vacuümpompen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. MEIER PROZESSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MEIER PROZESSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vacuümpompen. Het is gevestigd in Bocholt, Duitsland.

 1. JEVATEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JEVATEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vacuümpompen. Het is gevestigd in Jena, Duitsland.

 2. A. RADA GMBH - ALLWEILER PUMPSERVICE

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A. RADA GMBH - ALLWEILER PUMPSERVICE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vacuümpompen. Het is gevestigd in Brunn Am Gebirge, Oostenrijk.

 3. MSM MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MSM MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vacuümpompen. Het is gevestigd in Kitzingen, Duitsland.

 4. SAMEC SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAMEC SRL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromotoren en onderdelen, elektrische motoren, elektrisch aangedreven pompen, Elektromotoren en onderdelen, Eenfasemotoren, transformatoren, elektrische duikpompen, hydraulische pompen, en elektrisch hulpmiddel. Het is gevestigd in Albinea, Italië.

 5. GHS VAKUUMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GHS VAKUUMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vacuümpompen. Het is gevestigd in Niederfischbach, Duitsland.

 6. PFEIFFER VACUUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PFEIFFER VACUUM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vacuümpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren membraanpompen, en schroefpompen. Het is gevestigd in Aßlar, Duitsland.

 7. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Nederland

  Maxima Holland is een importeur en leverancier voor keukenapparatuur. Ons bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring binnen de grootkeuken- en horecabranche. Deze ervaring ziet u als leverancier en gebruiker terug in ons assortiment en onze service. U treft bij ons alleen kwaliteitsproducten aan. Kwaliteit en Service staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze apparatuur voldoet aan de strengste branche-eisen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en hygiëne. Wij leveren ook verscheidene gerenommeerde merken , maar vooral onze eigen productlijn: Maxima®. Deze lijn staat bekend om de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

 8. ACS - ADUPLOM CONTROLS & SERVICES

  België

  ATEQ is wereldwijd marktleider op het gebied van apparatuur voor de controle van dichtheid door drukval, Massflow, waterstof detectoren, controle van gasdebiet, apparaat voor elektrische normcontrole (diëlektrisch, massadoorgang, isolatieweerstand lekstroom, enz.); ijking met certificaten (en waardes) van alle ATEQ apparaten, manometers, elektrische normcontroles, gasdebietmeters, software.

  Alle producten voor "vacuümpompen"
 1. INFICON AG

  Liechtenstein, Vorstendom

  INFICON is een toonaangevende leverancier van innovatieve meettechnologie, sensortechnologie voor kritieke processen en moderne procesbesturingssoftware ter verbetering van de productiviteit en de kwaliteit van geavanceerde vacuümprocessen in gespecialiseerde bedrijfstakken. Deze producten zijn bij gasdetectie in de sectoren koeltechniek/airconditioning en automobielproducten van cruciaal belang. Ze zijn ook essentieel voor de original equipment manufacturers (OEM's) en eindgebruikers bij de vervaardiging van halfgeleiderchips en bekledingen in dunne lagen (bijv. B. voor flat-panel displays, zonnecellen, magnetische en optische opslagmedia, optische en decoratieve coatings en architectonisch glas). Andere toepassingsgebieden van onze vacuümtechnologie zijn o.a.: biowetenschappen, onderzoek, lucht- en ruimtevaart, voedselverpakkingen, warmtebehandeling, sterilisatie en lasersnijdprocessen. INFICON maakt nog steeds gebruik van haar expertise om unieke producten voor de analyse van giftige stoffen te bieden.

 2. HYCO VAKUUMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Wij bieden 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van diafragma- en zuigerpompen voor evacuatie en levering van gassen en dampen voor wereldwijde toepassingen.Wij bouwen, ontwikkelen en produceren in onze hoofdfabriek in het zuiden van München.We bieden de hoogste kwaliteit, innovatie en naleving van milieucriteria.Onze portfolio omvat diafragma- en zuigerpompen met lineaire of drijfstangaandrijving, monstergaspompen, laboratoriumpompen en individuele speciale pompen volgens de vereisten van de klant.Al met al bieden we meer dan 40 productlijnen voor een breed scala aan toepassingen. hyco®-pompen zijn uitermate geschikt voor de technische en economische vereisten van vacuümgeneratie.Met onze ervaring en gestaag groeiende knowhow vervullen we klantwensen als een traditioneel en innovatief bedrijf.Het gebruik van de huidige technologieën en geavanceerde workflows alsmede geoptimaliseerde en efficiënte werkprocessen garanderen een constante hoge kwaliteit.

 3. DÜRR TECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Dürr Technik - Inspiring With Green Air. "Als pionier op het gebied van milieuvriendelijke, olievrije zuigercompressoren staan wij al decennialang voor innovatieve producten die onze klanten op duurzame wijze voorzien van perslucht van hoge kwaliteit." Een onderneming van de wereldwijd opererende Dürr Groep.Dürr Technik maakt deel uit van de Dürr groep van ondernemingen met vestigingen en partners over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bietigheim-Bissingen, in een van de meest innovatieve industriële regio's van Duitsland. Wij houden ons al meer dan 40 jaar bezig met compressor- en pomptechnologie.Vandaag profiteren onze klanten van deze jarenlange ervaring. Een innovatieve ontwikkelingsafdeling, uiterst moderne productiefaciliteiten, alsmede gecertificeerd kwaliteitsbeheer volgens onder meer ISO 9001, ISO 13485 en ISO/TS 22163 bieden optimale voorwaarden om zelfs aan de meest veeleisende eisen van de klant te voldoen. Ervaring, kwaliteit en precisie zijn wat ons werk maakt. Een hechte relatie met de klant is voor ons net zo belangrijk als de producten zelf . Want door persoonlijk overleg kunnen wij er zeker van zijn dat wij voor elke klant het beste product uit ons assortiment vinden of ontwikkelen. Onze productfilosofie: Hightech voor de hoogste vereisten. Met onze olievrije compressoren en vacuümpompen bieden wij een breed gamma van topproducten voor de meest uiteenlopende marktsegmenten. Of het nu gaat om een standaardprogramma of een op maat gemaakt product - onze kwaliteitsnormen blijven altijd dezelfde.

 4. CREAPHYS GMBH

  Duitsland

  CreaPhys GmbH, als spin-off van het instituut voor toegepaste fotofysica van de technische universiteit in Dresden, is sinds medio 2016 lid van de MBRAUN Groep. De basis van CreaPhys vormen wetenschappers en ingenieurs met jarenlange ervaring op de gebieden vauüum-duncoating-technologie, materiaalreiniging voor organische moleculaire stoffen en opto-elektronica. Uitgebreide knowhow en vele jaren ervaring op de gebieden van de vauüum-coatingstechniek, reiniging van organische moleculaire stoffen en de productie van organische opto-elektronische bouwelementen, vormen de basis voor de ontwikkeling van op maat gemaakte installaties en systemen alsmede klantspecifieke processen en technologieën. Typische toepassingen liggen in de gebieden van organische opto-elektronische componenten voor display- en verlichtingstoepassingen (OLED), organische zonnecellen (OPV) en sensoren, maar ook toegepast fundamenteel onderzoek van organische opto-elektronica.

 5. BORELEC SAS

  Frankrijk

  BORELEC is opgericht in 1986 en heeft 2 locaties: in Caen (Frans departement 14) en in Coutances (50). BORELEC is gespecialiseerd op het gebied van elektromechanische draaimachines. Wij staan in voor de ontwikkeling, creatie, bouw, en controle van deze machines, het maken van prototypes, het namaken volgens model en/of een serieproductie al dan niet volgens de technische specificaties van de klant. Wij zijn ook gespecialiseerd in microwikkelingen, wikkelingen en nieuwe wikkelingen voor: wikkelingen, statoren, rotoren, inductoren, transformatoren. Wij staan in voor het monteren van kleinere elektromechanische gehelen voor alle soorten motoren in diverse industrietakken, o.m. de vliegtuigbouw, het spoor, de veiligheid, de automobielsector en de voedingssector. Onze prestaties omvatten het gietwerk, het vacuüm harsen, het vacuüm en onder druk impregneren en het polymeriseren tot de categorie C. Onze meetmethoden zijn: spectrale metingen van trillingen, thermisch, proces-energie, uitlijning d.m.v. laser en mechanisch, uitbalancering tot 800 kg, inclusief verslaggeving.

 6. ENSIVAL MORET DE BACKER

  België

  Ensival Moret De Backer biedt totaaloplossingen voor waterpompen, vacuümpompen en compressoren. Tevens verzorgen wij een betrouwbare service, gaande van onderhoudscontracten op maat tot de plaatsing van onze produkten. Wij dragen kwaliteit hoog in ons vaandel en streven dan ook enkel naar een bovengemiddeld resultaat. Hierboven leveren wij een snelle en bovenal betrouwbare service aan een eerlijke prijs. Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten. Indien u ons wil bereiken of een offerte wenst, kan dit via onze contactpagina. Ensival Moret staat ook dit jaar op de beurs pumps & valves te Antwerpen.

 7. MIL'S SAS

  Frankrijk

  MIL’S – Manufacture Industrielle Lyonnaise de Surpresseurs - ontwerpt, otnwikkelt en produceert vacuümpomen, vacuümsystemen, persulchtcentrales en zuurstofgenerators gebruikt in onder andere de chemische, de farmaceutische, de agrochemische of de metallurgische industrie. Onze luchtsystemen, onze luchtcompressors voor medische doeleinden, onze medische luchtzuiveringscentrales of vacuümcentrales en onze systemen voor zuurstofvoorziening zijn op honderden plaatsen over de wereld geïnstalleerd. De technologie van de vacuümpompen (vacuümpompen, schuttenpompen, droge vacuümpompen, blaaspompen, roots…) kan aan alle behoeftes beantwoorden in medische of industriële toepassingen waar ledigheid is vereist. MIL’S is ISO 9001, ISO 14001 en ISO13485 (Gezondheid) gecertificeerd en beantwoord aan alle kwaliteitscriteria van een moderne fabrikant. 22.Training lucht vacuüm en zuurstof, klantenservice op locatie of in onze werklplaats, Franse fabrikant .

 8. PLANET-AIR GMBH

  Duitsland

  PLANET-AIR is uw internationale partner in compressor- en pomptechnologie. De firma "PLANET-AIR" kan terugblikken op meer dan 50 jaar ervaring in de compressorensector. In deze periode werd de knowhow gestadig uitgebreid en werd de nadruk gelegd op klantspecifieke eisen in de markt. Ontwikkeling, productie en verkoopactiviteiten in één hand vormen de basis van onze flexibiliteit. Door competent advies en voortdurende ondersteuning werken wij samen met onze klanten de perfecte perslucht- en vacuümoplossing uit. Onze producten variëren van een enkele unit als bron van perslucht of vacuüm tot een kant-en-klaar compressorsysteem met tank en regelsysteem. Het uitgebreide productassortiment maakt een naadloze persluchtvoorziening mogelijk in een breed scala van toepassingen. Wij realiseren ook graag geïndividualiseerde kleine series voor speciale installatieafmetingen, persluchtkwaliteitseisen of een compleet systeem volgens klantspecificatie. De kwaliteit van het gehele productassortiment heeft bij PLANET-AIR een bijzonder hoge prioriteit. Het modulaire ontwerp stelt ons in staat onze klanten een geavanceerde en betrouwbare oplossing te bieden. Natuurlijk hoort bij kwaliteit ook onze naadloze klantenservice voor en na de aankoop. De eenvoudige bediening en de lage onderhoudsvereisten ondersteunen de gebruiker ook in termen van efficiëntie en zuinigheid.

 9. GEBR. RETTBERG GMBH

  Duitsland

  Wij waarderen uw interesse in ons bedrijf. Met de knowhow van onze medewerkers en meer dan 50 jaar ervaring in de glasproductie staan wij voor betrouwbare kwaliteit, uitgebreide diensten en innovatieve probleemoplossing. Als een serviceprovider voor chemie en wetenschap bieden wij het hele spectrum aan laboratoriumbenodigdheden, laboratoriumapparatuur en laboratoriumglaswerk. Ons productprogramma bevat meer dan 150.000 artikelen van gerenommeerde fabrikanten en laboratoriumdistributeurs. Sinds 1958 bewerken gekwalificeerde glasapparatuur-producenten laboratoriumglaswerk, zoals bijvoorbeeld borosilicaatglas 3.3 voor laboratiumglaswerk. Per stuk en in serieproductie wordt het laboratoriumglaswerk vervaardigd volgens tekeningen, schetsen en sjablonen voor wetenschappelijke instellingen en de industrie. Onze productiemedewerkers zijn gespecialiseerd in de productie volgens de specificaties van de klant. Onze verkoopmedewerkers zullen u daarnaast graag in een persoonlijk gesprek informeren over de vele toepassingsgebieden.

 10. GRACO

  België

  Graco is opgericht in 1926 en wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelingssystemen en -componenten. De producten van Graco verplaatsen, meten, regelen, doseren en brengen een breed scala vloeistoffen en viskeuze materialen aan voor smering van voertuigen en voor commerciële en industriële omgevingen. Het succes van het bedrijf berust op zijn niet-aflatend engagement voor de allerhoogste technische kwaliteit, productie van wereldklasse en eersteklasklantenservice. Graco werkt nauw samen met erkende dealers en biedt systemen, producten en technologie die de kwaliteitsstandaard bepalen op een breed terrein van oplossingen voor materiaalbehandeling. Naast materiaal voor de aannemersbranche levert Graco apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Graco investeert doorlopend in materiaalmanagement en -beheersing en biedt daardoor continu innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis