• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vaste brandstoffen

Resultaten voor

Vaste brandstoffen - Import export

 1. KINDLING PELLETS BELGIUM

  België

  Kindling pellets is een geëngageerde onderneming die ecologische brandstoffen levert tegen interessante prijzen. Onze missie bestaat erin, natuurlijke en schone producten te leveren van uitstekende kwaliteit om te voldoen aan de verwarmingsbehoeften van particulieren en bedrijven. Kindling pellets verkoopt pellets van naaldhout, een 100% natuurlijke brandstof zonder chemische additieven. In tegenstelling tot de vervuilende fossiele brandstoffen zijn houtkorrels van naaldhout CO2-neutraal en lokaal geproduceerd. Ze bieden dus een duurzaam en verantwoord alternatief voor fossiele energie en maken het tegelijk mogelijk om verwarmingskosten te beperken. De kwaliteit van het product van Kindling pellets is gegarandeerd door de ENplusA1 en DINplus certificeringen die bewijzen dat ze aan de meest veeleisende technische normen voldoen. De strenge selectie van de korrels is eveneens een garantie voor een efficiënte en schone verbranding, zonder as- of sintelresten. Bovendien biedt Kindling pellets een efficiënte en handige leveringsservice. Leveringen zijn gratis in heel België en het product wordt direct en binnen 48 bij de klant thuis geleverd. Door te kiezen voor Kindling pellets profiteren de klanten dus van een complete service en uitstekende kwaliteit om aan hun verwarmingsbehoeften te voldoen. Ook dragen ze bij aan de bescherming van het milieu door een ecologische en plaatselijke brandstof te gebruiken, en verlagen ze hun verwarmingskosten.

 2. DREWNEX POLAND

  Polen

  Zoekt u naar grote hoeveelheden brandhout? Drewnex biedt constante leveringen van hout aan benzinestations, groothandels of winkels. Wij zijn een van de grootste PRODUCENTEN VAN BRANDHOUT IN POLEN. Wij leveren sinds twintig jaar groothandelaars in binnen- en buitenland in meer dan 10 landen waaronder DUITSLAND, OOSTENRIJK, NEDERLAND, BELGIË, FRANKRIJK, ITALIË. Wij gebruiken hoogwaardig hout afkomstig uit de staatsbossen uit heel Polen, die FSC gecertificeerd zijn. Wij verkopen het hele jaar door hout van de meest populaire loofbomen: EIK, BERK, BEUK, ES, HAAGBEUK en naaldbomen DEN en SPAR. Haardhout en brandhout van Drewnex is perfect voor open haard, ketels en houtovens, zowel moderne ecologische en klassieke modellen. Wij verwerken 150.000m3 hout per jaar, de inhoud van onze droogkamer beslaat 2.000m3 en een team van meer dan vijfhonderd werknemers zet zich in voor producten van topkwaliteit. Wij beschikken over een moderne en innovatieve productielijn uitgerust met 10 Hakki Pilke zaagmachines, die ons in staat stelt vrijwel elke bestelling te verwerken. Naargelang de wensen van de klant, worden de houtblokken in drie of meer delen gespleten met een gemiddelde lengte van circa 30 cm. Wij hechten veel belang aan de verpakking en het vervoer van onze producten. Wij hebben hiertoe onze palletbox formule ontwikkeld.

 3. TEMKOM PELLET

  Turkije

  Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) is opgericht in 2007. Wij zijn hoofdzakelijk in het invoeren van het uitvoeren zaken van de elektronica van de consument voor jaren geweest. Vijf jaar lang hebben wij onderzoek gedaan naar biomassatechnologieën. Wij zijn een fabrikant van houtpellets met eigen ontwikkelde technologieën die vooral gericht zijn op ecologische en %100 zuivere milieuvriendelijke en efficiënte productieprocessen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie !

 4. HANS ENGELKE ENERGIE

  Duitsland

 5. SEIGEL BRENNSTOFFE E.K.

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ÖKOBRENNSTOFFE FÖRSTER GMBH

  Duitsland

 2. HOLZENERGIE RHEIN-MAIN INH. DIPLOM FORSTWIRT K.-U.GERHARDT

  Duitsland

 3. BRENNSTOFFE-SAARLANDE.DE MÜHLE ECKERT GMBH

  Duitsland

 4. ENERGIEHOLZ VEST E.K.

  Duitsland

 5. EMEX ENERGY HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 1. BAGETA, UAB

  Litouwen

  Met meer dan 8000 vierkante meter productie- en kantoorruimte, verwerkt onze fabriek op efficiënte wijze houtblokken in opzetframes voor pallets. We bieden uiterst scherpe prijzen. Elke stap van het productieproces wordt van het begin tot het einde onderworpen aan nauwkeurige kwaliteitscontroles – wij zijn zo zeker van de hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Onze productiecapaciteit bedraagt 1, 5 miljoen opzetframes per jaar. Wij kunnen uw opdracht, ongeacht het volume dan ook altijd probleemloos afhandelen. Productie van hoogwaardige houten pallets en opzetframes voor pallets. Productie van zaagsel pellets. Tijdige uitvoer van bestellingen en levering naar alle landen wereldwijd. De houtproductie voor de export ondergaat een hittbehandeling volgens de internationale ISPM15 norm en wordt gemarkeerd met een IPPC (International Plant Protection Convention) stempel.

 2. TRADE HOUSE KOMTRADE LLC

  Rusland

  LLC Trade House Komtrade is de handelaar en exporteur van houtverwerkingsproducten, eindproducten van hout, ecologische brandstof. De belangrijkste activiteit van de onderneming is de uitvoer van houtpellets naar de landen van de Europese Unie. In 2018 ontving het bedrijf het EN PLUS-handelaarscertificaat voor ovenbrandstof en sindsdien verzendt het producten naar Europese landen in eigen merkverpakking. Komtrade verkoopt ook producten gemaakt van lariks en sparrenhout, OSB-platen. Handelshuis Komtrade is een betrouwbare en verantwoordelijke partner. De onderneming maakt gebruik van een beproefd systeem voor de uitvoer van houtpellets en andere producten van de houtverwerkende industrie: timmerhout, gelijmde en afgewerkte producten.LLC TH Komtrade is de winnaar van de regionale ronde van de "Exporteur van het Jaar"-wedstrijd in de nominatie "Handelaar van het Jaar". De klanten van het bedrijf zijn bedrijven uit Italië, Duitsland, België en de Baltische staten. Komtrade kiest voor elk van haar leveranciers en klanten een geschikt samenwerkingsplan.

 1. CARBONES REINARES

  Spanje

  Wij zijn de firma Carbones Reinares, een familiebedrijf dat meer dan 25 jaar geleden is opgericht en zijn actief in de sector van vaste brandstoffen. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van houtskool en afgeleide producten voor de hotellerie, de industrie, wooncomplexen en particulieren.

 2. ITALIAN STONE DI BENEDETTO SILVIO

  Italië

  Italian Stone is een familiebedrijf dat handelt in Luzerne steen en allerlei soorten natuurstenen voor vloeren, bekledingen, trappen, versiering van balkons, vensterbanken, deurdrempels, bovendorpels, deur- en raamkozijnen, bekledingen, bekledingen van open haarden, balkontegels, daktegels, enz. Wij willen onze producten commercialiseren in Frankrijk, Duitsland, Engeland en de Oostbloklanden. Ga een kijkje nemen op onze websites www.italianstone.org en www.lusernapietre.com

 3. ENERGY PELLETS MOERDIJK B.V.

  Nederland

 4. KÖNIG-HEIZÖL

  Duitsland

 5. NAPARPELLET

  Spanje

 6. FUHRBETRIEB UND BRENNSTOFFE THOMAS KOBER

  Duitsland

 7. HANDELSAGENTUR VITALI SATIR

  Duitsland

 8. BRÜNING-EUROMULCH GMBH

  Duitsland

 1. KANNU KOKS, LTD.

  Letland

 2. PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L.

  Italië

 3. SV-Synergy OU

  Estland

 4. SMART AND GREEN

  Frankrijk

 5. BAY.RO INTERNATIONAL

  Duitsland

 6. STOFFMEHL MINERALOEL GMBH

  Duitsland

 7. EKOGRAN LTD

  Oekraïne

 8. APT EXIM

  India

 9. NORTH LATGALLIAN FIREWOOD

  Letland

 10. GRILL

  Oekraïne

Filters

Resultaten voor

Vaste brandstoffen - Import export

Aantal resultaten

2.788 bedrijven