• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vaste brandstoffen

Resultaten voor

Vaste brandstoffen - Import export

 1. GEBETEX TRI NORMANDIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  GEBETEX Tri Normandie is een Frans-Nederlandse onderneming gespecialiseerd in het sorteren en e de verkoop van kleding, linnengoed en schoenen in diverse categorieën. Onze knowhow is erkend en is gebaseerd op sorteermethodes en vakkennis uit Nederland. We kunnen u diverse categorieën kleding, linnengoed en schoenen bieden: Gebruikt extra (luxe), retro kleding en export. We bereiden tevens producten voor recycling voor (reinigingsdoeken en uitrafeling). We werken met vooraf zorgvuldig door ons geselecteerde producten om een uitmuntende en constante kwaliteit te bieden. We streven er dagelijks naar onze producten aan te passen op de vereisten van de markt, de mode en de specifieke aanvragen van onze klanten.GEBETEX Tri Normandie is gecertificeerd door de eco-organisatie Eco-TLC. Respect voor het milieu is overigens één van onze prioriteiten en zetten ons in voor het hergebruik van textiel binnen een sociaalverantwoorde aanpak.

 2. KRUK LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  KRUK LLC is een gediversifieerd landbouwbedrijf hoofdzakelijk gespecialiseerd in de productie van mengvoer: het verwerken van sojaproducten zoals olie, meel en vette geëxtrudeerde soja. Soja, een calorierijk product met een hoog gehalte aan eiwitten, het is een universeel type voer voor allerlei dieren, vogels en vissen. Het verhoogt op aanzienlijke wijze de economische efficiëntie van fokkerijen. In 2018werd de slakkenkwekerij 'FERMA EKO' opgericht en gebaseerd op KRUK LLC. Het is gespecialiseerd in het kweken van eetbare slakken. Daarnaast hebben we een afdeling voor de productie van brandstof briketten met verkoop aan klanten in zowel Oekraïne als over de grens. Tijdens het 30-jarig bestaan heeft KRUK LLC op constante wijze zijn status al een betrouwbare fabrikant en partner bevestigd. Het hoogwaardige werkniveau wordt bevestigd door het ISO 22000 kwaliteitsmanagementssysteem en talloze awards waaronder:

 3. SIBSTAR GROUP

  Kirgizië

  Verified by europages badge

  SIBSTAR Groep is uw betrouwbare partner voor de levering van thermische kool sinds 2019. Wij zijn een toonaangevende leverancier van of 'D', DPK, DOMSSH, LOW VOL PCI, TOMSSH, 'G', en 'T' klasse harde steenkool. Het wordt wereldwijd gebruikt voor huishoudelijk gebruik en is absoluut nodig voor hoogovens. Het wordt ook gebruikt voor thermische krachtcentrales voor het opwekken van energie. Wij streven naar langdurige win-win samenwerkingen met onze klanten en partners, om de beste service en optimale oplossingen te bieden. Dankzij onze betrouwbare samenwerkingen en een uitgebreid logistiek netwerk, garanderen we de tijdige en veilige levering van onze producten overal ter wereld. Wij leveren energie aan de meest vermaarde megafabrikanten. Onze belangrijkste partners zijn grote industriële bedrijven in China, Indië en Turkije. Wij willen onze samenwerking met buitenlandse partners uitbreiden evenals de structuur van geleverde producten. Het is ons doel stabiele leveringen te verzorgen om uw productieproces lopend te houden. Wij ontwikkelen tevens het leveren van aardolie.

 4. TEMKOM PELLET

  Turkije

  Verified by europages badge

  Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) is opgericht in 2007. Wij zijn hoofdzakelijk in het invoeren van het uitvoeren zaken van de elektronica van de consument voor jaren geweest. Vijf jaar lang hebben wij onderzoek gedaan naar biomassatechnologieën. Wij zijn een fabrikant van houtpellets met eigen ontwikkelde technologieën die vooral gericht zijn op ecologische en %100 zuivere milieuvriendelijke en efficiënte productieprocessen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie !

 5. BEKOM CO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEKOM CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biomassa-energie - productie, export van brandstoffen voor verwarming, BEKOM, brandstoffen voor kachels, Biomassa-energie - productie, te behandelen hout, hout, en brandstoffen. Het is gevestigd in Bari, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HANS ENGELKE ENERGIE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HANS ENGELKE ENERGIE, is een Distributeur, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. ÖKOBRENNSTOFFE FÖRSTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ÖKOBRENNSTOFFE FÖRSTER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Kirchberg, Duitsland.

 3. BRASAS VIVAS UNIP LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRASAS VIVAS UNIP LDA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Houtskool. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van steenkool, Vaste brandstoffen, houtskool barbecue, Houtskool voor verkoop in supermarkten, Houtskool van kwaliteit voor barbecue, ecologisch product, brandstoffen met weinig impact op milieu, Import-export van steenkool, en Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Vila Nova De Famalicão, Portugal.

 4. HOLZENERGIE RHEIN-MAIN INH. DIPLOM FORSTWIRT K.-U.GERHARDT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOLZENERGIE RHEIN-MAIN INH. DIPLOM FORSTWIRT K.-U.GERHARDT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Münster, Duitsland.

 5. BRENNSTOFFE-SAARLANDE.DE MÜHLE ECKERT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRENNSTOFFE-SAARLANDE.DE MÜHLE ECKERT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Tholey, Duitsland.

 1. ENERGIEHOLZ VEST E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ENERGIEHOLZ VEST E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Datteln, Duitsland.

 2. EMEX ENERGY HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EMEX ENERGY HANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 1. G.F. SERVICE SRL PELLET

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G.F. SERVICE SRL PELLET, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandhout, schone productie, brandstoffen voor kachels, en Brandhout. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 2. KINDLING PELLETS BELGIUM

  België

  Kindling pellets is een geëngageerde onderneming die ecologische brandstoffen levert tegen interessante prijzen. Onze missie bestaat erin, natuurlijke en schone producten te leveren van uitstekende kwaliteit om te voldoen aan de verwarmingsbehoeften van particulieren en bedrijven. Kindling pellets verkoopt pellets van naaldhout, een 100% natuurlijke brandstof zonder chemische additieven. In tegenstelling tot de vervuilende fossiele brandstoffen zijn houtkorrels van naaldhout CO2-neutraal en lokaal geproduceerd. Ze bieden dus een duurzaam en verantwoord alternatief voor fossiele energie en maken het tegelijk mogelijk om verwarmingskosten te beperken. De kwaliteit van het product van Kindling pellets is gegarandeerd door de ENplusA1 en DINplus certificeringen die bewijzen dat ze aan de meest veeleisende technische normen voldoen. De strenge selectie van de korrels is eveneens een garantie voor een efficiënte en schone verbranding, zonder as- of sintelresten. Bovendien biedt Kindling pellets een efficiënte en handige leveringsservice. Leveringen zijn gratis in heel België en het product wordt direct en binnen 48 bij de klant thuis geleverd. Door te kiezen voor Kindling pellets profiteren de klanten dus van een complete service en uitstekende kwaliteit om aan hun verwarmingsbehoeften te voldoen. Ook dragen ze bij aan de bescherming van het milieu door een ecologische en plaatselijke brandstof te gebruiken, en verlagen ze hun verwarmingskosten.

 3. BAGETA, UAB

  Litouwen

  Met meer dan 8000 vierkante meter productie- en kantoorruimte, verwerkt onze fabriek op efficiënte wijze houtblokken in opzetframes voor pallets. We bieden uiterst scherpe prijzen. Elke stap van het productieproces wordt van het begin tot het einde onderworpen aan nauwkeurige kwaliteitscontroles – wij zijn zo zeker van de hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Onze productiecapaciteit bedraagt 1, 5 miljoen opzetframes per jaar. Wij kunnen uw opdracht, ongeacht het volume dan ook altijd probleemloos afhandelen. Productie van hoogwaardige houten pallets en opzetframes voor pallets. Productie van zaagsel pellets. Tijdige uitvoer van bestellingen en levering naar alle landen wereldwijd. De houtproductie voor de export ondergaat een hittbehandeling volgens de internationale ISPM15 norm en wordt gemarkeerd met een IPPC (International Plant Protection Convention) stempel.

 4. CARBONES REINARES

  Spanje

  Wij zijn de firma Carbones Reinares, een familiebedrijf dat meer dan 25 jaar geleden is opgericht en zijn actief in de sector van vaste brandstoffen. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van houtskool en afgeleide producten voor de hotellerie, de industrie, wooncomplexen en particulieren.

 5. ITALIAN STONE DI BENEDETTO SILVIO

  Italië

  Italian Stone is een familiebedrijf dat handelt in Luzerne steen en allerlei soorten natuurstenen voor vloeren, bekledingen, trappen, versiering van balkons, vensterbanken, deurdrempels, bovendorpels, deur- en raamkozijnen, bekledingen, bekledingen van open haarden, balkontegels, daktegels, enz. Wij willen onze producten commercialiseren in Frankrijk, Duitsland, Engeland en de Oostbloklanden. Ga een kijkje nemen op onze websites www.italianstone.org en www.lusernapietre.com

 6. FOURNIER-CAVOS

  België

  Fournier Cavos is leverancier van brandstoffen: gasolie, diesel, benzine, petroleum, steenkolen, brandhout, briketten en pellets; maar ook van smeermiddelen, vetten en hydraulische olie.

 7. HANDELSAGENTUR VITALI SATIR

  Duitsland

  Het bedrijf HANDELSAGENTUR VITALI SATIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 8. FUHRBETRIEB UND BRENNSTOFFE THOMAS KOBER

  Duitsland

  Het bedrijf FUHRBETRIEB UND BRENNSTOFFE THOMAS KOBER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Elsterberg, Duitsland.

 1. SEIGEL BRENNSTOFFE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf SEIGEL BRENNSTOFFE E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Schutterwald, Duitsland.

 2. BRÜNING-EUROMULCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BRÜNING-EUROMULCH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Ottersberg, Duitsland.

 3. KANNU KOKS, LTD.

  Letland

  Het bedrijf KANNU KOKS, LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandhout, en Brandhout. Het is gevestigd in Preili, Letland.

 4. KÖNIG-HEIZÖL

  Duitsland

  Het bedrijf KÖNIG-HEIZÖL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Treuen, Duitsland.

 5. NAPARPELLET

  Spanje

  Het bedrijf NAPARPELLET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Etxarri-Aranatz, Spanje.

 6. PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - gezaagd en geschaafd, brandhout, Hout - gezaagd en geschaafd, en hout. Het is gevestigd in Moimacco, Italië.

 7. DANSKIMPEX APS

  Denemarken

  Het bedrijf DANSKIMPEX APS, is een Distributeur, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Albertslund, Denemarken.

 8. SMART AND GREEN

  Frankrijk

  Het bedrijf SMART AND GREEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanmaakblokjes, ecologische aanmaakblokjes, en accessoires voor schoorstenen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 9. BAY.RO INTERNATIONAL

  Duitsland

  Het bedrijf BAY.RO INTERNATIONAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Mitterfels, Duitsland.

 10. SWS ENERGY SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf SWS ENERGY SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren steenkool. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Vaste brandstoffen - Import export

Aantal resultaten

2.751 Bedrijven