• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vaste koppen en spankoppen

Resultaten voor

Vaste koppen en spankoppen - Import export

 1. IMT GES. FÜR INDUSTRIELLE MASCHINENTECHNOLOGIE MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IMT GES. FÜR INDUSTRIELLE MASCHINENTECHNOLOGIE MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vaste koppen en spankoppen. Het is gevestigd in Heuchelheim, Duitsland.

 2. KPTEC PRECISION PARTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KPTEC PRECISION PARTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaste koppen en spankoppen. Het is gevestigd in Schorndorf, Duitsland.

 3. FISCHER FORTUNA GMBH

  Duitsland

  Ontwikkeling, productie en verkoop van precisiemachineassen van het merk FORTUNA. Advies over en verkoop van precisiemachineassen van de merken FISCHER en PRECISE. Machineassen voor externe en directe aandrijving, HF-assen, variabele gereedschapsverbindingen, handmatige of automatische klemming van gereedschappen, zeer nauwkeurige, variabele toerentallen en diensten. Maatwerk. Uiterst lange assen om zeer fijne boorgaten inwendig te slijpen. Reparatieservice voor machineassen van FISCHER, FORTUNA en PRECISE alsmede voor fabricaten van derden. Onze producten en diensten: hydrostatische assen, motorassen, asservice, hoogfrequente motoren, hoofdassen voor gereedschapsmachines, reparatie van schuurassen, reparaties van schuurassen, reparaties van freesassen (naslijpen van gereedschapsassen voor bewerkingscentra), snelfrequentieassen, freesassen, boorassen

 4. SPINDELSERVICE 1 A GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SPINDELSERVICE 1 A GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vaste koppen en spankoppen. Het is gevestigd in Geislingen, Duitsland.

 5. TURNER MACHINE TOOLS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TURNER MACHINE TOOLS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekfrezen - werktuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Vaste koppen en spankoppen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, en Vaste koppen en spankoppen. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PRECISE PRÄZISIONSSPINDELN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PRECISE PRÄZISIONSSPINDELN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vaste koppen en spankoppen, en Vaste koppen en spankoppen. Het is gevestigd in Leichlingen, Duitsland.

 2. NAMDEMIR ESYA SAN.TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf NAMDEMIR ESYA SAN.TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vaste koppen en spankoppen, en Vaste koppen en spankoppen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. IBAG SWITZERLAND AG

  Zwitserland

 4. FISCHER PRECISE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland