• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vee en pluimvee - voeder

Resultaten voor

Vee en pluimvee - voeder - Import export

 1. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  SD-Becks produceert diervoeder voor vee en pluimvee, biologisch actieve voedingssupplementen, geperst alles-in-een veevoeder en mengvoederadditieven voor pluimvee en alle andere boerderijdierrassen. Het productassortiment van de onderneming omvat onder meer voeder voor dubbeldoel kippenkwekerijen, vleeskuikens en kwartels; voeder voor eenden en andere watervogels; voederadditieven voor paarden. Door extrusie is het mogelijk de celwanden te vernietigen, de chemische bindingen te verbreken en de fysieke en moleculaire structuur van grondstoffen te wijzigen om diervoeder te maken dat nuttiger is, beter voedt en gemakkelijker te verteren is. Alle producten van de onderneming zijn zonder groeistimulerende middelen en antibiotica. De veevoeders van SD-Becks zijn gebaseerd op de wetenschap dankzij een nauwe samenwerking van de onderneming met de Kuzbass State Agricultural Academy (Academie van Landbouw) aan wetenschappelijke ontwikkelingen en aan de invoering van geavanceerde technologieën in de veevoederindustrie. SD-Becks maakt gebruik van specifiek aangepaste software om nauwkeurig geformuleerde diervoeders samen te stellen.

  Website Open In New icon
 2. VAN DER ENDT-LOUWERSE C.V.

  Nederland

  Sinds 1920 produceert VAN DER ENDT-LOUWERSE schelpengrit als calciumbron voor pluimveebedrijven. VAN DER ENDT-LOUWERSE is vandaag de dag de grootste leverancier in Europa van schelpengrit. De activiteiten van de firma zijn onder andere: • Winning van grondstoffen, • Produceren van allerlei soorten grit voor de mengvoederindustrie en van diverse aanvullende voeders en bodembedekkers, • Het verpakken van verschillende private labels, • Het aanvoeren en wassen van schelpen voor isolatiemateriaal, • De verkoop van schelpen voor onder andere drainage, waterzuivering, luchtfilters en als halfverharding voor paden en tuinen.

 3. INTERNATIONAL HEALTHCARE LIMITED

  India

  International Health Care Limited is een van de voornaamste en wereldwijd actieve fabrikanten in de sector van dierengezondheid en maakt deel uit van PVS Group India. Het beleid van PVS Group is gebaseerd op PROBEER & VERTROUW, de firma is al meer dan 20 jaar succesvol in het vervaardigen en wereldwijd op de markt brengen van producten voor de dierengezondheid. P.V.S. Group heeft haar bedrijfsnetwerk gevestigd in meer dan 25 landen, waaronder Vietnam, Egypte, Zuid-Korea, Bangladesh, Nepal, Sri Lanka, de Philippijnen, Nederland, Nigeria, Soedan, Myanmar, VAE, Ghana, Seychellen, Taiwan, Cambodja, enz. IHC beschikt over de cGMP, ISO 9001: 2008 en ISO 14001: 2004 certificaties met een grote inzet en capaciteit voor de levering van kwaliteitsproducten. IHC beschikt over aparte afdelingen voor de vervaardiging voor verschillende marktsegmenten, zoals voedingssupplementen en formuleringen van geneesmiddelen. PRODUCTENREEKS IHC vervaardigt allerlei soorten producten voor de diergezondheidszorg, zoals vitamine-/mineralensupplementen, probiotica, groeibevorderaars en rendementverhogende middelen.

 4. RESCO

  België

  Resco is een bedrijf uit Tienen dat gespecialiseerd is in het aanmaken van supplementen voor veevoer in de vorm van bolussen met zowel een snelle als een trage werking. Vee kampt vaak met verschillende mineraaltekorten. Vooral Selenium, wat onder andere in staat voor de immuniteit, komt vaak te kort. Beesten met tekorten worden dus veel vaker ziek en groeien minder. Onze bolussen zorgen zo voor een trage afgifte van mineralen om het vee dagelijks te onderhouden. Verder produceren we ook bolussen tegen andere gekende ziektes en tekorten, zoals hoefproblemen en calciumtekorten. Daarnaast leveren we ook bolussen voor schapen en bruistabletten voor zowel leg- als braadkippen. Wij verdelen onze producten wereldwijd en zijn daarom steeds op zoek naar distributeurs. Ben jij op zoek naar een producent van supplementen voor veevoer, contacteer ons dan zeker en we bekijken of we samen een partnerschap kunnen beginnen. Deze partnerschappen zijn gebaseerd op goede communicatie en technische ondersteuning van onze kant. Het opbouwen van gezonde relaties tussen onze bedrijven is de hoeksteen voor de samenwerking. RESCO heeft een R&D-afdeling om producten te creëren die voldoen aan de behoeften van de klanten. Onze filosofie is om innovatieve producten uit te werken op basis van de vraag vanuit de markt. Dankzij tientallen jaren ervaring zijn wij in staat deze projecten te realiseren. De productiefaciliteiten worden dan ook steeds groter om aan de vraag te voldoen.

 5. SCHIPPERS

  België

  Het familiebedrijf Schippers is een innovatieve internationale verkooporganisatie met Passion for Farming voor een verantwoorde intensieve veehouderij. Schippers levert een totaalpakket aan middelen en diensten om het agrarisch bedrijf goed te kunnen managen. Dit totaalpakket in combinatie met de gespecialiseerde productdivisies is Schippers een betrouwbare partner met toegevoegde waarde waar de agrarische ondernemer altijd op terug kan vallen. Op deze manier wil Schippers samen met de ondernemer zijn bedrijfsrendement optimaliseren. De proactieve en servicegerichte instelling tegenover veehouders is nog steeds de grote kracht van de gehele Schippers Groep.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BIVIT

  België

  BIVIT is producent van voormengsels en specialiteiten voor de dierenvoeding en onderscheidt zich door een onafhankelijke, creatieve en gedurfde manier van denken. BIVIT werkt klantgerichte voorstellen uit, geeft nutritioneel advies en zoekt naar de beste oplossingen voor uw problemen, zowel technisch, wetenschappelijk als commercieel. BIVIT biedt de moderne varkenshouder en veevoederfabrikant een totaalpakket aan voor de optimalisatie van hun voederprogramma, maar ook voor paarden, rundvee, pluimvee en huisdieren.

 2. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  China

  Baolikang produceert volledig eiwithoudend dier- en huisdiervoeder als hoofdactiviteit, heeft meer dan 120 medewerkers en een centraal R&D team va, 18 personen, 2 wetenschappelijke en technologische landbouwondernemingen. Onze producten zijn onder meer MAÏSGLUTENMEEL, MAÏSZETMEEL, MAÏSGLUTEN MEEL, MAÏSZETMEEL VOEDER, OLIEPOEDER, LYSINE, CHOLINECHLORIDE, SILICA, IMO, FOS, GOS, ERYTRITOL, MALTODEXTRINE, GLUCOSE.

 3. VOEDERS DEBAILLIE

  België

  Haantje vooruit op gebied van kwaliteit. Onze producten : 1) Pluimveevoeders Legkuikens Vleeskuikens Diversen 2) Varkensvoeders Biggen Vleesvarkens Zeugen Diversen 3) Rundveevoeders Opfok jongvee Melkvee Mestvee 4) Hobbyvoeders Hoevepluimvee Divers Hoevepluimvee Diversen ( Konijnen, Paarden, Schapen, Geiten, Herten)

 4. HUYS VOEDERS

  België

  Huys Voeders is een familiebedrijf. Het bedrijf prodeuceert en verkoopt voedsel voor pluimvee, rundvee, varkens, ... Pluimvee voeders Het pluimveegamma omvat voeders voor vleeskuikens, leghennen en moederdieren. Met onze jarenlange expertise en dagelijks onderzoek blijven we steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de pluimveevoeders.

 5. LEIEVOEDERS

  België

  Leievoeders is een dynamische firma, gespecialiseerd in het mengen van samengesteld veevoeder voor zowel varkens, pluimvee en rundvee, alsook in de verkoop van grondstoffen voor zelfmengers en fabrikanten in binnen- en buitenland. Door de centraal gelegen fabrieken te Waregem langs de Leie en te Buggenhout langs de Schelde, kunnen we over gans België en omringende landen iedereen goed en snel bereiken met zo weinig mogelijk kosten.

 1. LLC ELMA-AGRO

  Wit Rusland

  Elma-agro LLC is gespecialiseerd in de directe import en verkoop van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en halffabricaten uit de respectievelijke landen van herkomst. Wij leveren grondstoffen voor de productie van voeding en voeder. Wij zijn tevens groothandelaar in eindproducten zoals melkvervangers, enz., mengvoeders en toevoegingsmiddelen voor diervoeding voor veeteelt en pluimvee.

 2. DE BAERE JAKY

  België

  Toeleveraar van de landbouwsector. Veevoeder, Fourage, Mais, Tarwe, Mest, enz.

 3. LEK VETERINA D.O.O.

  Slovenië

 4. DIPTAR

  Oekraïne

 5. UKRAINSKE ZERNO

  Oekraïne

 6. SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE

  Wit Rusland

 7. ABM CLUB

  Oekraïne

 8. FEEDADDS

  Turkije

 9. FEEDLANCE B.V.

  Nederland

 10. QINGDAO CTC FEED CORP.

  China

 1. EKOKEY DOO

  Montenegro

 2. CYR DETOURNAY ET FILS

  België

 3. SC CORDOSTEF SRL

  Roemenië

 4. ETABLISSEMENTS DERASSE

  België

 5. HARLEQUIN NUTRITION LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. AROMA CHIMIE

  Verenigd Koninkrijk

 7. TERRES DU SUD

  Frankrijk

 8. SLT

  Oekraïne

 9. EXG SP ZOO

  Polen

 10. WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG

  Duitsland