• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vee en pluimvee - voeder

Resultaten voor

Vee en pluimvee - voeder - Import export

 1. GROW THE WORLD

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  GTW is een groep familiebedrijven opgericht in 2018 om biologische Oekraïense landbouwers te ondersteunen bij het promoten en de directe verkoop aan de consumenten van hun gewassen. Naargelang van tijd zijn de vraag en de leveringen aanzienlijk gestegen waardoor GTW zijn betrokkenheid bij projecten die de biologische en GMO vrije sectoren promoten en steunen uitgebreid heeft. Dit omvat activiteiten zoals het vervaardigen van producten, het financieren van landbouwers en meer. Wij richten ons op de volgende categorieën: •Dierenvoeder• Zonnebloem & Soja•Zaden•Oliezaden •Peulen Onze diverse productreeksen omvatten biologische spelt, graansoorten voor dierenvoeder, biologische bonen, sojabonen, mosterdzaad, sojakoeken, maïs, vlaszaad, groene erwten, gele bonen mungbonen, soja-olie en tal van overige artikelen die u kunt bekijken op onze website. Door met ons samen te werken krijgt u toegang tot een brede selectie biologische en GMO vrije gewassen uit de hele wereld. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. RESCO

  België

  Verified by europages badge

  Resco is een fabrikant van bolussen voor runderen, schapen en geiten ter voorkoming van verschillende mineraaltekorten, voedingsonevenwichtigheden en andere problemen: een calciumbolus om melkziekte te voorkomen, een knoflookbolus om de uiergezondheid te verbeteren, een mineralenbolus, enz. Een runderbolus is een aanvullend diervoeder dat een gemakkelijke en voordelige oplossing is om het dieet van een dier te verrijken. Om het drinkwater van pluimvee gemakkelijk aan te vullen bieden wij vijf bruistabletten met mineralen, vitaminen, antioxidanten en elektrolyten.

 3. EARL DE LA ROMANE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  EARL DE LA ROMANE is een boeren familiebedrijf gevestigd in het departement Le Cher. Wij zijn producenten (zuivere handelaars) van diervoeder van natuurlijke en tijdelijke weiden, bestaand uit rietzwenkgras, kropaar, timoteegras en Engels raaigras. De oogst wordt in uitstekende omstandigheden tijdens de bloei uitgevoerd. Wij vervaardigen vierkante balen van de 240x120x90 cm (wij zijn uitgerust om te werken met zes koorden). Onze hooibalen wegen gemiddeld 400 kilo.

 4. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks produceert diervoeder voor vee en pluimvee, biologisch actieve voedingssupplementen, geperst alles-in-een veevoeder en mengvoederadditieven voor pluimvee en alle andere boerderijdierrassen. Het productassortiment van de onderneming omvat onder meer voeder voor dubbeldoel kippenkwekerijen, vleeskuikens en kwartels; voeder voor eenden en andere watervogels; voederadditieven voor paarden. Door extrusie is het mogelijk de celwanden te vernietigen, de chemische bindingen te verbreken en de fysieke en moleculaire structuur van grondstoffen te wijzigen om diervoeder te maken dat nuttiger is, beter voedt en gemakkelijker te verteren is. Alle producten van de onderneming zijn zonder groeistimulerende middelen en antibiotica. De veevoeders van SD-Becks zijn gebaseerd op de wetenschap dankzij een nauwe samenwerking van de onderneming met de Kuzbass State Agricultural Academy (Academie van Landbouw) aan wetenschappelijke ontwikkelingen en aan de invoering van geavanceerde technologieën in de veevoederindustrie. SD-Becks maakt gebruik van specifiek aangepaste software om nauwkeurig geformuleerde diervoeders samen te stellen.

 5. VAN DER ENDT-LOUWERSE C.V.

  Nederland

  Sinds 1920 produceert VAN DER ENDT-LOUWERSE schelpengrit als calciumbron voor pluimveebedrijven. VAN DER ENDT-LOUWERSE is vandaag de dag de grootste leverancier in Europa van schelpengrit. De activiteiten van de firma zijn onder andere: • Winning van grondstoffen, • Produceren van allerlei soorten grit voor de mengvoederindustrie en van diverse aanvullende voeders en bodembedekkers, • Het verpakken van verschillende private labels, • Het aanvoeren en wassen van schelpen voor isolatiemateriaal, • De verkoop van schelpen voor onder andere drainage, waterzuivering, luchtfilters en als halfverharding voor paden en tuinen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KM PRODUCTS BV

  België

  KM PRODUCTS BV. KM Products BV is een bedrijf dat diverse waardevolle grondstoffen en toevoegingsmiddelen in eigen huis produceert. Dat aan alle eisen en conformiteiten voldoet op vlak van extra groei, slachtrendement en vleeskwaliteit op vleesvee en vleesvarkens. KM Products BV produceert en verdeelt onder toelatingsnummer FAVV (T8.3) BE104.124 en FCA-MP/MH 04/849 . KM BOOSTER is een aanvullend diervoeder dat wordt ingemengd in het veevoeder voor het afmesten van zowel vrouwelijk als mannelijk vee. Dit gedurende de laatste 2 à 3 maanden voor het slachten. KM Booster bevat diverse aminozuren, etherische oliën, aromatische stoffen, levende gisten vervolledigd met natrium bicarbonaat, voornamelijk in het pens-systeem en de dunne darm actief en efficiënt. Hittestress-bestendig. Geen wachttijden voor het slachten. Resultaat : meer spiermassa en hoger slachtpercentage betere vleeskwaliteit Verpakking : 25 Kg. Dosering : 100 gram / dier / dag – Kwaliteit : Wij volgen de normen van de Feed Chain Alliance. KM MAXI-PORC is een concentraat van diverse aminozuren, etherische oliën, aromatische stoffen en levende gisten dat de opname van het voeder in de dunne darm bevordert. KM Maxi-Porc is een aanvullend diervoeder dat wordt gemengd in het voeder. Voor varkens vanaf 40 Kg tot het einde van de afmestperiode. Geen wachttijden voor het slachten. Verpakking : 25 Kg. Dosering : 50 Kg KM Maxi-Porc / 10 ton voeder

 2. BELGA VET

  België

  BELGA-VET SEIFFERT is sinds 1987 de pionier in het produceren van 100 % natuurproducten voor duiven. Ieder jaar kennen liefhebbers dezelfde fenomenen : jeugd, stress, wedstrijden, hitte en extreme weersomstandigheden zorgen ervoor dat heel wat hokken grote problemen en grote verliezen van hun jonge duiven kennen. Belgavet biedt de meest complete aanvullende voedingsproducten voor zowel rui- als kweek- als vluchtperiode van uw duiven. U kunt ook steeds bij ons voor tips en advies over uw duivenhok, uw duivenselectie, een vlucht- en voedingsschema voor uw vliegduiven en kwekers.

 3. SCHIPPERS

  België

  Het familiebedrijf Schippers is een innovatieve internationale verkooporganisatie met Passion for Farming voor een verantwoorde intensieve veehouderij. Schippers levert een totaalpakket aan middelen en diensten om het agrarisch bedrijf goed te kunnen managen. Dit totaalpakket in combinatie met de gespecialiseerde productdivisies is Schippers een betrouwbare partner met toegevoegde waarde waar de agrarische ondernemer altijd op terug kan vallen. Op deze manier wil Schippers samen met de ondernemer zijn bedrijfsrendement optimaliseren. De proactieve en servicegerichte instelling tegenover veehouders is nog steeds de grote kracht van de gehele Schippers Groep.

 4. BIVIT

  België

  BIVIT is producent van voormengsels en specialiteiten voor de dierenvoeding en onderscheidt zich door een onafhankelijke, creatieve en gedurfde manier van denken. BIVIT werkt klantgerichte voorstellen uit, geeft nutritioneel advies en zoekt naar de beste oplossingen voor uw problemen, zowel technisch, wetenschappelijk als commercieel. BIVIT biedt de moderne varkenshouder en veevoederfabrikant een totaalpakket aan voor de optimalisatie van hun voederprogramma, maar ook voor paarden, rundvee, pluimvee en huisdieren.

 5. LAMBERS-SEGHERS

  België

  Lambers-Seghers is in België een begrip van zelfstandig landbouwondernemen. Voor ons is vrije verkoop een doelstelling op zich, met de daaraan verbonden flexibiliteit, transparantie en vakbekwaamheid. Wij bieden U : technische ondersteuning op uw bedrijf, gezondheidsadvies door veeartsen, voederadviezen voor alle diersoorten, inname en aankoop van al uw granen, verwerking op maat van uw eigen granen in uw eigen voeders, hulp bij alle administratieve taken met betrekking tot premie’s, mestbank, MTR, .. , advies bij uw vergunningsaanvraag, bemiddeling in afzet van mest.

 1. AGRIMEX

  België

  Agrimex is gevestigd in België, het hart van Europa, en bekleedt daarmee een sleutelpositie als leverancier van additieven en speciale ingrediënten voor de Europese veevoederindustrie. Wetenschappelijk onderzoek en het nauw opvolgen van noden en evoluties in de markt, vormen de kern van onze strategie en activiteiten. Door middel van intensief onderzoek - zowel intern als door samenwerking met toonaangevende industriële en academische instellingen wereldwijd - streven we ernaar onze klanten te voorzien van hoogkwalitatieve producten voor een betere diergezondheid en efficiëntere dierproductie.

 2. HUYS VOEDERS

  België

  Huys Voeders is een familiebedrijf. Het bedrijf prodeuceert en verkoopt voedsel voor pluimvee, rundvee, varkens, ... Pluimvee voeders Het pluimveegamma omvat voeders voor vleeskuikens, leghennen en moederdieren. Met onze jarenlange expertise en dagelijks onderzoek blijven we steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de pluimveevoeders.

 1. VOEDERS DEBAILLIE

  België

  Haantje vooruit op gebied van kwaliteit. Onze producten : 1) Pluimveevoeders Legkuikens Vleeskuikens Diversen 2) Varkensvoeders Biggen Vleesvarkens Zeugen Diversen 3) Rundveevoeders Opfok jongvee Melkvee Mestvee 4) Hobbyvoeders Hoevepluimvee Divers Hoevepluimvee Diversen ( Konijnen, Paarden, Schapen, Geiten, Herten)

 2. LEIEVOEDERS

  België

  Leievoeders is een dynamische firma, gespecialiseerd in het mengen van samengesteld veevoeder voor zowel varkens, pluimvee en rundvee, alsook in de verkoop van grondstoffen voor zelfmengers en fabrikanten in binnen- en buitenland. Door de centraal gelegen fabrieken te Waregem langs de Leie en te Buggenhout langs de Schelde, kunnen we over gans België en omringende landen iedereen goed en snel bereiken met zo weinig mogelijk kosten.

 3. LLC ELMA-AGRO

  Wit Rusland

  Elma-agro LLC is gespecialiseerd in de directe import en verkoop van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en halffabricaten uit de respectievelijke landen van herkomst. Wij leveren grondstoffen voor de productie van voeding en voeder. Wij zijn tevens groothandelaar in eindproducten zoals melkvervangers, enz., mengvoeders en toevoegingsmiddelen voor diervoeding voor veeteelt en pluimvee.

 4. DE BAERE JAKY

  België

  Toeleveraar van de landbouwsector. Veevoeder, Fourage, Mais, Tarwe, Mest, enz.

 5. MWC FEEDS

  Polen

  Het bedrijf MWC FEEDS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, Graan voor vee en pluimvee, dierenvoer, Vee en pluimvee - voeder, Voeder voor dierfokkerijen, en Graan voor vee en pluimvee. Het is gevestigd in Gdynia, Polen.

 6. LEK VETERINA D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf LEK VETERINA D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vee en pluimvee - voeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren additieven voor dierenvoeding. Het is gevestigd in Beltinci, Slovenië.

 7. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Turkije

  Het bedrijf NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hoenderachtigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vee en pluimvee - voeder, aanvullend voer voor dieren, pluimvee, Vee en pluimvee - voeder, en Broeden van kippen. Het is gevestigd in Nfa Ilac Kimya, Turkije.

 8. SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE

  Wit Rusland

  Het bedrijf SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vee en pluimvee - voeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren voeder voor zootechniek. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 1. ABM CLUB

  Oekraïne

  Het bedrijf ABM CLUB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische voeding, Vee en pluimvee - voeder, Biologische voeding, ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie, en tafelolie. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 2. UKRAINSKE ZERNO

  Oekraïne

  Het bedrijf UKRAINSKE ZERNO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vee en pluimvee - voeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, Voeder voor dierfokkerijen, voeder voor varkens, voeder voor vliegende dieren, en veevoeder. Het is gevestigd in Poltava, Oekraïne.

 3. FEEDADDS

  Turkije

  Het bedrijf FEEDADDS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vee en pluimvee - voeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren additieven voor volledige voeding en ontsmettingsmiddelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vee en pluimvee - voeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mengvoeder voor vee en pluimvee, Mengvoeder voor vee en pluimvee, dierenvoer, volkoren tarwe, en Suikermaïs. Het is gevestigd in Radziejow, Polen.

 5. FEEDLANCE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf FEEDLANCE B.V., is een Distributeur, en actief in de sector Mengvoeder voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Vee en pluimvee - voeder, Landbouw - import-export, Vee en pluimvee - voeder, Biologische actieve voedseladditieven, en voeder voor zootechniek. Het is gevestigd in Veldhoven, Nederland.

 6. EKOKEY DOO

  Montenegro

  Het bedrijf EKOKEY DOO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vee en pluimvee - voeder. Het is tevens aanwezig in de sectoren kippenvlees, en verse varkensvlees. Het is gevestigd in Podgorica, Montenegro.

 7. MIRA SEPIOLITE CO LTD.

  Turkije

  Het bedrijf MIRA SEPIOLITE CO LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vee en pluimvee - voeder. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 8. ETABLISSEMENTS DERASSE

  België

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS DERASSE, is een Multi-Category, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pootgoed - bollen en zaden, Vee en pluimvee - voeder, Pootgoed - bollen en zaden, Vee en pluimvee - voeder, Meststoffen en mest, en dierenvoer. Het is gevestigd in Froidmont, België.

 9. HARPERS FEEDS LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HARPERS FEEDS LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vee en pluimvee - voeder. Het is gevestigd in Devon, Verenigd Koninkrijk.

 10. CYR DETOURNAY ET FILS

  België

  Het bedrijf CYR DETOURNAY ET FILS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Deegwaren, Slagerijvlees en vers pluimvee, Vee en pluimvee - voeder, Deegwaren, Slagerijvlees en vers pluimvee, Vee en pluimvee - voeder, en artikelen voor traiteurs. Het is gevestigd in Tournai, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis