• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vee en pluimvee - voeder

Resultaten voor

Vee en pluimvee - voeder - Import export

 1. RESCO

  België

  Resco is een fabrikant van bolussen voor runderen, schapen en geiten ter voorkoming van verschillende mineraaltekorten, voedingsonevenwichtigheden en andere problemen: een calciumbolus om melkziekte te voorkomen, een knoflookbolus om de uiergezondheid te verbeteren, een mineralenbolus, enz. Een runderbolus is een aanvullend diervoeder dat een gemakkelijke en voordelige oplossing is om het dieet van een dier te verrijken. Om het drinkwater van pluimvee gemakkelijk aan te vullen bieden wij vijf bruistabletten met mineralen, vitaminen, antioxidanten en elektrolyten.

 2. INTERNATIONAL HEALTHCARE LIMITED

  India

  International Health Care Limited is een van de voornaamste en wereldwijd actieve fabrikanten in de sector van dierengezondheid en maakt deel uit van PVS Group India. Het beleid van PVS Group is gebaseerd op PROBEER & VERTROUW, de firma is al meer dan 20 jaar succesvol in het vervaardigen en wereldwijd op de markt brengen van producten voor de dierengezondheid. P.V.S. Group heeft haar bedrijfsnetwerk gevestigd in meer dan 25 landen, waaronder Vietnam, Egypte, Zuid-Korea, Bangladesh, Nepal, Sri Lanka, de Philippijnen, Nederland, Nigeria, Soedan, Myanmar, VAE, Ghana, Seychellen, Taiwan, Cambodja, enz. IHC beschikt over de cGMP, ISO 9001: 2008 en ISO 14001: 2004 certificaties met een grote inzet en capaciteit voor de levering van kwaliteitsproducten. IHC beschikt over aparte afdelingen voor de vervaardiging voor verschillende marktsegmenten, zoals voedingssupplementen en formuleringen van geneesmiddelen. PRODUCTENREEKS IHC vervaardigt allerlei soorten producten voor de diergezondheidszorg, zoals vitamine-/mineralensupplementen, probiotica, groeibevorderaars en rendementverhogende middelen.

 3. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks produceert diervoeder voor vee en pluimvee, biologisch actieve voedingssupplementen, geperst alles-in-een veevoeder en mengvoederadditieven voor pluimvee en alle andere boerderijdierrassen. Het productassortiment van de onderneming omvat onder meer voeder voor dubbeldoel kippenkwekerijen, vleeskuikens en kwartels; voeder voor eenden en andere watervogels; voederadditieven voor paarden. Door extrusie is het mogelijk de celwanden te vernietigen, de chemische bindingen te verbreken en de fysieke en moleculaire structuur van grondstoffen te wijzigen om diervoeder te maken dat nuttiger is, beter voedt en gemakkelijker te verteren is. Alle producten van de onderneming zijn zonder groeistimulerende middelen en antibiotica. De veevoeders van SD-Becks zijn gebaseerd op de wetenschap dankzij een nauwe samenwerking van de onderneming met de Kuzbass State Agricultural Academy (Academie van Landbouw) aan wetenschappelijke ontwikkelingen en aan de invoering van geavanceerde technologieën in de veevoederindustrie. SD-Becks maakt gebruik van specifiek aangepaste software om nauwkeurig geformuleerde diervoeders samen te stellen.

 4. VAN DER ENDT-LOUWERSE C.V.

  Nederland

  Sinds 1920 produceert VAN DER ENDT-LOUWERSE schelpengrit als calciumbron voor pluimveebedrijven. VAN DER ENDT-LOUWERSE is vandaag de dag de grootste leverancier in Europa van schelpengrit. De activiteiten van de firma zijn onder andere: • Winning van grondstoffen, • Produceren van allerlei soorten grit voor de mengvoederindustrie en van diverse aanvullende voeders en bodembedekkers, • Het verpakken van verschillende private labels, • Het aanvoeren en wassen van schelpen voor isolatiemateriaal, • De verkoop van schelpen voor onder andere drainage, waterzuivering, luchtfilters en als halfverharding voor paden en tuinen.

 5. BIVIT

  België

  BIVIT is producent van voormengsels en specialiteiten voor de dierenvoeding en onderscheidt zich door een onafhankelijke, creatieve en gedurfde manier van denken. BIVIT werkt klantgerichte voorstellen uit, geeft nutritioneel advies en zoekt naar de beste oplossingen voor uw problemen, zowel technisch, wetenschappelijk als commercieel. BIVIT biedt de moderne varkenshouder en veevoederfabrikant een totaalpakket aan voor de optimalisatie van hun voederprogramma, maar ook voor paarden, rundvee, pluimvee en huisdieren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHIPPERS

  België

  Het familiebedrijf Schippers is een innovatieve internationale verkooporganisatie met Passion for Farming voor een verantwoorde intensieve veehouderij. Schippers levert een totaalpakket aan middelen en diensten om het agrarisch bedrijf goed te kunnen managen. Dit totaalpakket in combinatie met de gespecialiseerde productdivisies is Schippers een betrouwbare partner met toegevoegde waarde waar de agrarische ondernemer altijd op terug kan vallen. Op deze manier wil Schippers samen met de ondernemer zijn bedrijfsrendement optimaliseren. De proactieve en servicegerichte instelling tegenover veehouders is nog steeds de grote kracht van de gehele Schippers Groep.

 2. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  China

  Baolikang produceert volledig eiwithoudend dier- en huisdiervoeder als hoofdactiviteit, heeft meer dan 120 medewerkers en een centraal R&D team va, 18 personen, 2 wetenschappelijke en technologische landbouwondernemingen. Onze producten zijn onder meer MAÏSGLUTENMEEL, MAÏSZETMEEL, MAÏSGLUTEN MEEL, MAÏSZETMEEL VOEDER, OLIEPOEDER, LYSINE, CHOLINECHLORIDE, SILICA, IMO, FOS, GOS, ERYTRITOL, MALTODEXTRINE, GLUCOSE.

 3. LEIEVOEDERS

  België

  Leievoeders is een dynamische firma, gespecialiseerd in het mengen van samengesteld veevoeder voor zowel varkens, pluimvee en rundvee, alsook in de verkoop van grondstoffen voor zelfmengers en fabrikanten in binnen- en buitenland. Door de centraal gelegen fabrieken te Waregem langs de Leie en te Buggenhout langs de Schelde, kunnen we over gans België en omringende landen iedereen goed en snel bereiken met zo weinig mogelijk kosten.

 4. HUYS VOEDERS

  België

  Huys Voeders is een familiebedrijf. Het bedrijf prodeuceert en verkoopt voedsel voor pluimvee, rundvee, varkens, ... Pluimvee voeders Het pluimveegamma omvat voeders voor vleeskuikens, leghennen en moederdieren. Met onze jarenlange expertise en dagelijks onderzoek blijven we steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de pluimveevoeders.

 5. VOEDERS DEBAILLIE

  België

  Haantje vooruit op gebied van kwaliteit. Onze producten : 1) Pluimveevoeders Legkuikens Vleeskuikens Diversen 2) Varkensvoeders Biggen Vleesvarkens Zeugen Diversen 3) Rundveevoeders Opfok jongvee Melkvee Mestvee 4) Hobbyvoeders Hoevepluimvee Divers Hoevepluimvee Diversen ( Konijnen, Paarden, Schapen, Geiten, Herten)

 1. LLC ELMA-AGRO

  Wit Rusland

  Elma-agro LLC is gespecialiseerd in de directe import en verkoop van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en halffabricaten uit de respectievelijke landen van herkomst. Wij leveren grondstoffen voor de productie van voeding en voeder. Wij zijn tevens groothandelaar in eindproducten zoals melkvervangers, enz., mengvoeders en toevoegingsmiddelen voor diervoeding voor veeteelt en pluimvee.

 2. DE BAERE JAKY

  België

  Toeleveraar van de landbouwsector. Veevoeder, Fourage, Mais, Tarwe, Mest, enz.

 1. LEK VETERINA D.O.O.

  Slovenië

 2. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Turkije

 3. SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE

  Wit Rusland

 4. UKRAINSKE ZERNO

  Oekraïne

 5. ABM CLUB

  Oekraïne

 6. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Polen

 7. FEEDADDS

  Turkije

 8. FEEDLANCE B.V.

  Nederland

 1. ETABLISSEMENTS DERASSE

  België

 2. HARLEQUIN NUTRITION LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. QINGDAO CTC FEED CORP.

  China

 4. SC CORDOSTEF SRL

  Roemenië

 5. EKOKEY DOO

  Montenegro

 6. LCC AGROKORMEXPORT

  Oekraïne

 7. VITA

  Oekraïne

 8. AROMA CHIMIE

  Verenigd Koninkrijk

 9. CYR DETOURNAY ET FILS

  België

 10. EXG SP ZOO

  Polen