• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • veegmachines - industrieel

Resultaten voor

Veegmachines - industrieel - Import export

 1. JACK&FILS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij Jack&Fils, uw specialist in de import en verkoop van bouwmachines. Wij streven ernaar u producten van uitzonderlijke kwaliteit te leveren, ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We werken samen met erkende fabrikanten met kwaliteitsgarantie, waardoor we robuuste, betrouwbare minigraafmachines met zorgvuldig geselecteerde onderdelen kunnen garanderen. Bij de aankoop van uw minigraafmachine, kunt u er zeker van zijn dat u een gedetailleerde handleiding krijgt waarin wordt uitgelegd hoe deze werkt, samen met waardevol advies over hoe u deze moet gebruiken. Ons doel is om u vanaf de eerste dag te helpen het beste uit uw investering te halen. Als u vragen hebt of hulp nodig hebt, voorziet ons team van hooggekwalificeerde technici u graag van de informatie die u nodig hebt. Ons assortiment omvat minigraafmachines, miniladers, kiepwagens, accessoires voor minigraafmachines, accessoires voor miniladers, wegwalsen, schaarliften, oprijplaten, aanhangers en veegmachines. Voor elk model minigraafmachine en minilader dat we aanbieden, bieden we een breed scala aan opties en accessoires om uw machine aan te passen aan uw specifieke behoeften. Bovendien kunt u de kleur kiezen die het beste bij uw voorkeuren past.

 2. CLEVERMAC

  België

  Levering en dienst-na-verkoop van reinigingsmachines, veegmachines, stof- en waterzuigers, industriële stofzuigers, stofzuiginstallaties, hogedrukreinigers en onderhoudsprodukten. Met enthousiasme staan wij klaar om U een competitieve oplossing te bieden. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende demonstratie in Uw produktieruimtes, toonzaal of parking Wij staan rechtstreeks in contact met onze fabrikanten, maar behouden onze onafhankelijkheid. Op deze manier beiden wij U de juiste machine op de juiste plaats en beslissen wij zelf, samen met U, welke oplossing de beste is voor elke toepassing. Wij garanderen een snelle service en een goede dienst-na-verkoop, zowel bij U ter plaatse als in onze werkplaatsen.

 3. WEIDNER REINIGUNGSSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Bouwomstandigheden, randapparatuur, kwaliteit van het personeel en brede veelzijdigheid in uw toepassingsgebied. „Alles“ gaat niet altijd. De juist gekozen producten van de vloerreiniging tot hogedrukreiniging leiden met onze ervaring vaak tot oplossingen die dit „Alles“ zeer dicht benadert. Profiteer van onze ervaring in de hogedruk-installatiebouw. Een individuele planning en onze competente advisering zorgen voor zekerheid in uw project. Het maakt niet uit of het om een reinigingsinstallatie voor het inwendige van tanks gaat of om containers of een wasinstallatie voor onder chassis. Onze klantspecifieke hogedrukinstallaties zijn wereldwijd continu in gebruik.

 4. TENNANT EUROPE

  België

  Tennant Company is een marktleider in het ontwerpen, produceren en op de markt brengen van oplossingen om een schonere, veiligere en gezondere wereld te helpen creëren. De onderneming vervaardigt apparatuur voor het onderhouden van vloeren in industriële, commerciële en buitenomgevingen, en coatings voor het beschermen, repareren en opwaarderen van betonnen vloeren. Het globale service- en onderhoudsnetwerk van Tennant is het meest uitgebreide in de branche. Tennant heeft productielocaties in Minneapolis, Minn.; Holland, Mich.; Uden, Nederland; het Verenigd Koninkrijk; Limeira, Brazillë; en Shanghai, China. Tennant verkoopt haar producten in 15 landen rechtstreeks via verkoopvertegenwoordigingen en in meer dan 80 landen via gespecialiseerde dealers.

 5. DIBO

  België

  DiBO Cleaning Systems is fabrikant en leverancier van allerhande professionele reinigingsmachines en reinigingssystemen. DiBO zoekt samen met u naar een oplossing voor uw reinigingsprobleem. Het ontwerpen en produceren van professionele reinigingsmachines, -systemen en -installaties, om een oplossing te bieden voor reinigingsproblemen van alle aard. We realiseren dit alles in nauw overleg en samenwerking met onze klanten en leveranciers. Door continu onderzoek naar de toepassing van de nieuwste technologieën in onze machines en verbeteringen met het oog op de ergonomie, zijn onze machines energiebesparend, milieuvriendelijk, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Dit past in het streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemingsschap, waar ook onze klanten de vruchten van plukken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. D.K.D.

  België

  DKD : sterk in borstelwerk ! Onze producten: - agro-industriële veegmachines voor trekker - heftruck - compactlader - kniklader - bulldozer of verreiker (vanaf 1250 mm tot 3000 mm) - grote keuze aan toebehoren en vervangborstels - turbobezem met Elektro- of Hondamotor Koeienborstel HEIDO - elektrische roosterschuif KH SPR 900 VARIO - DKD BVBA exclusief importeur van de kwaliteitsmerken KH en HEIDO

 2. H.H. SERVICES

  België

  H.H. Services kan ruggensteunen op meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak en de facilitaire wereld, niet enkel op vlak van verkoop maar ook in probleemoplossingen, opleidingen en ondersteuning naar onze klanten. Zo vormen we jouw meedenkend partner waar nodig voor alles wat reiniging & schoonmaak betreft.

 3. INDUSTRIAL CLEANING

  Nederland

  Industrial Cleaning is officieel erkend dealer van Tennant veegmachines, schrobmachines en schrobzuigmachines. Wij verkopen, verhuren en onderhouden Tennant vloerreinigingmachines en voeren diverse professionele schoonmaakwerkzaamheden met onze machines uit. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde expertise die wij graag aan onze relaties beschikbaar stellen.

 4. HAKO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAKO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, reiniging-droging van vloeren, Polijsten - gereedschapsmachines, reinigingsmachines, en industriële stofzuigers. Het is gevestigd in Bad Oldesloe, Duitsland.

 5. REINIGUNGSTECHNIK 4 YOU GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf REINIGUNGSTECHNIK 4 YOU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 1. EUREKA S.P.A. UNIPERSONALE

  Italië

  Het bedrijf EUREKA S.P.A. UNIPERSONALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veegmachines - industrieel, Veegmachines - industrieel, machines voor industriële reiniging, reiniging-droging van vloeren, en onderhoud roltrappen. Het is gevestigd in Cittadella, Italië.

 2. EQUIPROFI - EQUIPAMENTOS E PRODUTOS DE LIMPEZA LDA.

  Portugal

  Het bedrijf EQUIPROFI - EQUIPAMENTOS E PRODUTOS DE LIMPEZA LDA., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stofzuigers - industrieel, Veegmachines - industrieel, hygiene en veiligheid op de werkplek, Stofzuigers - industrieel, en Veegmachines - industrieel. Het is gevestigd in Maia, Portugal.

 1. DACO

  Luxemburg

  Het bedrijf DACO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheerapparaten, tuintrekkers, Vuilniswagens, en onderhoud materiaal. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 2. MATHIEU

  Frankrijk

  Het bedrijf MATHIEU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is gevestigd in Toul, Frankrijk.

 3. ENDER FIRCA LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf ENDER FIRCA LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren straatveegborstels, reinigingsborstels, bezems voor de wegenbouw en voor de industrie, en reiniging van wegen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. KADEME A.S

  Turkije

  Het bedrijf KADEME A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren vegen van wegen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. RIKO RIBNICA D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf RIKO RIBNICA D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sneeuwruimers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veegmachines - industrieel, en Veegmachines - industrieel. Het is gevestigd in Ribnica, Slovenië.

 6. BUCHER SCHÖRLING

  Duitsland

  Het bedrijf BUCHER SCHÖRLING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stratenreinigingsmachines, boenmachines, en Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 7. EMILY

  Frankrijk

  Het bedrijf EMILY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren straatveegborstels. Het is gevestigd in Treflevenez, Frankrijk.

 8. COLAS CLEANING EQUIPMENT

  België

  Het bedrijf COLAS CLEANING EQUIPMENT, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veegmachines - industrieel, stofzuigers voor autowasstations, en Veegmachines - industrieel. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 1. BEMA GMBH MASCHINENFABRIK

  Duitsland

  Het bedrijf BEMA GMBH MASCHINENFABRIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren bezems. Het is gevestigd in Voltlage, Duitsland.

 2. DATUM ATTACHMENTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DATUM ATTACHMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is gevestigd in Durham, Verenigd Koninkrijk.

 3. NEXIA VITAL SL

  Spanje

  Het bedrijf NEXIA VITAL SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nat-reinigingsapparatuur, Veegmachines - industrieel, verhuur van machines voor industriele reiniging, Nat-reinigingsapparatuur, en Veegmachines - industrieel. Het is gevestigd in Murcia, Spanje.

 4. MECAGIL LEBON

  Frankrijk

  Het bedrijf MECAGIL LEBON, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren vorkheftrucks. Het is gevestigd in Champagne Sur Seine, Frankrijk.

 5. DIMENSIONE PULITO SRL

  Italië

  Het bedrijf DIMENSIONE PULITO SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is gevestigd in Elmas, Italië.

 6. CEKSAN SWEEPING MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf CEKSAN SWEEPING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren stofzuigers industrieel gebruik. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 7. HAINS

  Zuid Korea

  Het bedrijf HAINS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is gevestigd in Incheon, Korea, Zuid Korea.

 8. CK TEC CO., LTD

  Zuid Korea

  Het bedrijf CK TEC CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is gevestigd in Paju-si,Gyeonggi-do, Korea, Zuid Korea.

 9. BROOMTEC

  Nederland

  Broomtec levert en produceert borstels voor alle merken veegmachines en onkruidmachines, industrieel en technisch borstelwerk. zoals borstelringen, borstelring, borstelwalsen, borstelwals, borstellat borstellatten, ringborstels, borstelstrippen, industrieel en technisch borstelwerk. Bosmaaier borstels, koeborstels, onkruidborstel, onkruidborstels, veegmachine borstel, ...

 10. WILMS BELGIUM

  België

  Verwarmingstoestellen, oliegestookte verwarming, gasverwarming, elektro-toestellen, infrarood-stralers, luchtontvochtigers, stofzuigers nat en droog, hoge drukreinigers, koud- en warmwater, veegmachines, schrobtoestellen en detergenten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis