• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • veeteelt - import-export

Resultaten voor

Veeteelt - import-export - Import export

 1. NOOR IMPORTS APS

  Denemarken

  Verified by europages badge

  NOOR IMPORT APS exporteert naar zo'n 80 landen, verspreid over de hele wereld. Wij zijn circa 20 tot 25 jaar geleden begonnen met dit werk, sindsdien voldoen we aan de internationale vereisten en normen voor levensmiddelen, naast dat we een referentie zijn voor levensmiddelen van topkwaliteit. Wij hebben onze reputatie als een internationaal gerespecteerd en erkend merk dus kunnen consolideren. Wij onderscheiden ons door de buitengewone kwaliteit van onze producten, deze kwaliteit start in het open veld, via geavanceerde gespecialiseerd hulp aan ambachtswerkers, aanwijzingen over organisatie, associatie en ontwikkeling, buiten projecten die gericht zijn op welzijn van dieren, voedsel en verbetering van erfelijke eigenschappen. In de bedrijven wordt er bij elke cyclus een strenge kwaliteitscontrole uitgevoerd, naast een constante verbetering van de ontwerplijnen, die bestemd is om aan de meest strenge internationale richtlijnen te voldoen. Pak je kans om vandaag nog contact te maken met de beste webshop voor diepgevroren varkensvlees!

 2. KURT NISGAARD

  Denemarken

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KURT NISGAARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkvee, Runderen, Varkens, Levend vee voor veeteelt, Melkvee, nertsen, melkvee, Vee import export, en Runderen. Het is gevestigd in Skjern, Denemarken.

 3. SNAIL IVOIRE

  Ivoorkust

  SNAIL IVOIRE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken en verkopen van verse of gedroogde slakken, en dat ook liters slijm in grote hoeveelheden kan leveren. SNAIL IVOIRE is een expert in ketentransformatie en conservering; de extractie en conservering van slijm; de vervaardiging van zeep; de transformatie van de schaal; de oprichting en het beheer van een micro-industrie.De SNAIL IVOIRE SARL-groep is een gemengd agro-pastoraal bedrijf dat opleidingsseminars organiseert over de slakkenteelt. Onze missie is om slakkenkwekers op te leiden en te ondersteunen in hun faciliteiten.We hebben een trainingshandleiding voor helicicultuur ontwikkeld om u bij dit soort activiteiten te begeleiden en te begeleiden. Het kweken van slakken, of helicicultuur, is een echte kans!

 4. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Roemenië

  Euro Livestock & Meat Group als lid van de bedrijvengroep is specifiek gericht op import- en exportactiviteiten en levert verse en diepvries karkassen en een breed assortiment van gesneden producten. De groep is kortgeleden begonnen in de veehandel en wordt nu al beschouwd als een actieve marktspeler. Dankzij zijn twintigtal jaren ervaring heeft de OPTIMEAT groep een betrouwbaar partnerschap op kunnen bouwen met boerderijen en slachthuizen in verschillende delen van de EU, waar runderen, schapen en geiten van zuivere en gekruiste rassen worden geteeld.

 5. ALPACA TUMULUS

  België

  Alpaca Tumulus is een fokkerij die staat voor kwaliteit. De boerderij is opgestart met geïmporteerde dieren. Wij hebben onze dieren ingevoerd uit Australië en Verenigd Koninkrijk. De reden hiervoor is dat we nieuwe bloedlijnen in België willen aanbieden. Ons doelstreven is om alpaca’s te kweken die aan de hoogste eisen voldoen. Ze moeten zowel over een mooi voorkomen beschikken (lichaamsbouw en allure) als hun vachten die van topkwaliteit dienen te zijn. U kan bij ons natuurlijk terecht voor alpaca’s maar ook voor dekkingen bent u bij ons aan het juiste adres. Verder zijn wij ook invoerder van de alpaca brok Camelid Complete Feeds, deze alpaca brok werd samengesteld in samenspraak met voedingsdeskundigen en dierenartsen gespecialiseerd in alpaca’s.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FEEDLANCE B.V.

  Oekraïne

  Feedlance B.V. is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van op maat gemaakte diëten en programma's met het hoofdkantoor in Nederland en regionale kantoren in Oekraïne en Oeganda. Sinds de oprichting zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van aangepaste rantsoenen en voerformuleringen voor industriële boerderijen en veevoederfabrieken. We hebben onze eigen hightech fabrieken in Europa en Afrika die voer voor landbouwhuisdieren produceren (premix, BVMD, voer, melkvervanger). Alle oplossingen van het bedrijf zijn ontworpen volgens de voedingsnormen die zijn ontwikkeld door toonaangevende Nederlandse instituten als Wageningen, Schothorst en CVB. Experts van Feedlance BV Group integreren ook kennis die is opgedaan in andere delen van de wereld, zoals de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland. De productkwaliteit in alle productiestadia wordt gecontroleerd door het Nederlandse laboratorium Eurofins Agro (BLGG AgroXpertus). Producten worden geïmporteerd naar Europese landen, Afrika. We nodigen dealers en verkoopagenten uit tot wederzijds voordelige samenwerking. We bouwen samenwerking op de principes van financiële efficiëntie en bieden onze partners de beste voorwaarden.

 2. WEITRANS HOLDING B.V.

  Nederland

  WE ARE NUMBER ONE LEADDING SUPPLIER OF FRESH HALAL FROZEN CHICKEN, FROZEN PORK MEAT, FROZEN BEEF AVAILABLE IN ALL CUTS AT WHOLESALE DIRECTLY FROM FACTORY. Serious buyer should contact us Website: https: //wtholdingbuchershop.com/ Tel/WhatsApp: +31 97 005034036 Email: info@wtholdingbuchershop.com

 3. MOULES DE BOUCHOT DE LA CÔTE D'OPALE

  Frankrijk

  Wij kunnen voldoen aan uw vraag naar mosselen en schelpdieren en deze naar heel Europa vervoeren. Onze producten worden dagelijks verpakt en op de dag zelf verzonden om de versheid ervan te garanderen. De mosselen zijn verpakt in zakken van 5, 10 en 15 kg. Panklaar. Mogelijkheid tot bakken van 1, 4 kg en 2, 8 kg. De schelpdieren worden op traditionele wijze gevangen en worden wel of niet gereinigd verkocht: verpakking in zakken van 5, 10, 15, 20, 25 en 30 kg en bakken van 1, 4 kg of 2, 8 kg.

 4. NEMEGHEER

  België

  NEMEGHEER NV is jouw partner in de varkens- of veehouderij. Met onze brede waaier aan activiteiten stellen wij alles in het werk om onze klant en zijn bedrijf vooruit te helpen. Door onze ervaring en het familiaal karakter van het bedrijf staan wij en onze medewerkers dicht bij de klant waarbij wij waarden als kwaliteit, vertrouwen en respect hoog in de vaandel dragen!

 5. VARKENSHANDEL T. DE KONING & ZN B.V.

  Nederland

  Al generaties lang wordt er door de familie De Koning vanaf de Veluwe handel gedreven. Wij zijn een middelgrote speler op het gebied van varkens, biggen en zeugenhandel. De blik hierbij wordt gezet op het produceren van duurzaam varkensvlees

 1. STAL 'T GOOR

  Nederland

  Stamboek Clun Forest schapen en lammeren. Alles Zwoegervrij en ARR/ARR. Ervaring in exporteren van schapen. Eigen transdport tot 8 uur. Volledige vergunningen.

 2. FERME SNAILSECO

  Wit Rusland

  Het bedrijf FERME SNAILSECO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is gevestigd in Région De Brest, Wit Rusland.

 1. AMIPLAY SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf AMIPLAY SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beschermende reflecterende halsbanden voor honden. Het is gevestigd in Częstochowa, Polen.

 2. DAMIZLIK ITHALAT

  Turkije

  Het bedrijf DAMIZLIK ITHALAT, is een Distributeur, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. GANADOS RUIGAN S.L

  Spanje

  Het bedrijf GANADOS RUIGAN S.L, is een Distributeur, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vee import export. Het is gevestigd in Toledo, Spanje.

 4. ENKA TARIM

  Marokko

  Het bedrijf ENKA TARIM, is een Distributeur, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is gevestigd in Marrakech, Marokko.

 5. ROTECNA, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf ROTECNA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor varkenfokkerijen. Het is gevestigd in Agramunt, Spanje.

 6. PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L.

  Spanje

  Het bedrijf PLATINUM COMERCIAL PECUARIA INTERNACIONAL, S. L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is gevestigd in Guitiriz, Spanje.

 7. CARACOLETA DE BORBA - FELIPE FERNANDES & FILIPA FERNANDES LDA.

  Portugal

  Het bedrijf CARACOLETA DE BORBA - FELIPE FERNANDES & FILIPA FERNANDES LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren slakkenteelt, en slakkenteelt. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 8. EPOL

  Estland

  Het bedrijf EPOL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is gevestigd in Luige, Estland.

 1. GENETICA ESPAÑOLA S.L

  Spanje

  Het bedrijf GENETICA ESPAÑOLA S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is gevestigd in Los Palacios y Vfca, Spanje.

 2. LUCASK9

  Polen

  Het bedrijf LUCASK9, is een Distributeur, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is gevestigd in Łask, Polen.

 3. KOSSEN LIVESTOCK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KOSSEN LIVESTOCK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is gevestigd in Haren, Duitsland.

 4. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

  Turkije

  Het bedrijf SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, is een Multi-Category, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en ijzerindustrie - import-export, Veeteelt - import-export, Import-export van energie en grondstoffen, Staal- en ijzerindustrie - import-export, levensmiddelen - import/export, Veeteelt - import-export, en Import-export van energie en grondstoffen. Het is gevestigd in Van, Turkije.

 5. AMTRAW GRZEGORZ MALCZYK

  Polen

  Het bedrijf AMTRAW GRZEGORZ MALCZYK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren levende slakken. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 6. PAJARERÍA SAMU

  Spanje

  Het bedrijf PAJARERÍA SAMU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vogels - huisdieren, voeder voor vogels als huisdieren, en Vogels - huisdieren. Het is gevestigd in Estepa, Spanje.

 7. GREEN SHELL PC

  Griekenland

  Het bedrijf GREEN SHELL PC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rauwe slakken. Het is gevestigd in Nafplio, Griekenland.

 8. DANISH LIVESTOCK EXPORT A/S

  Denemarken

  Het bedrijf DANISH LIVESTOCK EXPORT A/S, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is gevestigd in Nørager, Denemarken.

 9. LYSOFORM VETFARM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LYSOFORM VETFARM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graan voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veeteelt - import-export, Veeteelt - import-export, farmaceutische producten voor gebruik bij dieren, en ontsmettingsmiddelen voor dieren. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 10. KALKAN GENETIK HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜN EXPORT IMPORT .LTD

  Turkije

  Het bedrijf KALKAN GENETIK HAYVANCILIK VE TARIM ÜRÜN EXPORT IMPORT .LTD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Veeteelt - import-export - Import export

Aantal resultaten

5.627 Bedrijven