• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • veiligheidscontrole in de industrie

Resultaten voor

Veiligheidscontrole in de industrie - Import export

 1. SERVTRON GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. VDE ASSIST

  België

  Ons doel is het aanbieden van diensten aan diverse klanten op het gebied van veiligheid en preventie, specifiek voor grote constructiesites binnen de chemische en petrochemische sector. WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN? U kunt bij ons terecht voor: - ondersteuning en begeleiding van het preventiebeleid - opmaken en begeleiden van CE-dossiers - specifieke taak - risicoanalyses - VCA-begeleiding, opstart en implementatie - opvolgen van preventie binnen projecten met of zonder coördinatiestructuur (tijdelijke en mobiele bouwplaatsen) - veiligheidscoördinatie, ontwerp en verwezenlijking (tijdelijke en mobiele bouwplaatsen) - werfsupervisie - werkvoorbereiding met taak-risicoanalyse - diverse opleidingen (onafhankelijk of in samenwerking met opleidingscentra) - onderzoek van ernstige arbeidsongevallen (wetgeving op de ernstige arbeidsongevallen)

 3. 3S SIMONS SECURITY SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  3S Simons Security Systems GmbH is een internationaal actieve en gerenommeerde fabrikant van etiketteringssystemen voor sectoroverschrijdende plagiaatbescherming. Het door de eigenaar beheerde bedrijf bestaat vandaag uit twee bedrijfsgebieden: Product etiketteringssystemen en gedrukte producten. We zijn actief in de strijd tegen merkpiraterij en productpiraterij. Onze microkleurcodes SECUTAG® worden op veel verschillende gebieden gebruikt. Gebaseerd op SECUTAG®, 's werelds kleinste microkleurcodes ontwikkeld door 3S, worden producten, verpakkingen, textiel, documenten en gegevens vervalst tegen namaak. De 3S-productportfolio bevat ook beveiligingslabels, zegels, plakzegels, hologrammen en vele andere gedrukte producten.

 4. ISMA NV

  België

  ISMA is een studiebureau gespecialiseerd in explosies, door StuvEx opgericht in 1998. Al snel na zijn start in 1975 verwierf StuvEx grote faam als specialist op het gebied van explosies. Daardoor werden ze regelmatig geconfronteerd met vragen over explosierisico’s en over de interpretatie van wetgeving en richtlijnen. Omdat er op dit gebied blijkbaar een leemte bestond, werd besloten om een aparte studiedienst uit te bouwen, binnen StuvEx weliswaar. Daarvoor werden naast de ‘praktijkmensen’ van StuvEx ook een aantal specialisten in dienst genomen met meerdere jaren ervaring op het gebied van onderzoek en advies met betrekking tot diverse gebieden van explosies en beveiliging. Op deze manier is de unieke combinatie ontstaan die in sterke mate heeft bijgedragen tot het succes: een gespecialiseerd studiebureau dat een grondige kennis van explosies combineert met een grote praktische ervaring in een breed gamma van industriële processen. De eerste formele studies werden uitgevoerd in 1984. Omdat de studieactiviteiten groeiden en omdat vanuit de klantenkring de vraag kwam naar meer ‘zichtbare’ onafhankelijkheid ten opzichte van StuvEx als leverancier van materialen, werd ISMA in 1998 als onafhankelijk studiebureau opgericht.

 5. FIKE EUROPE

  België

  Commerciële en industriële veiligheidsoplossingen. Met meer dan 60 jaar ervaring in het produceren van producten zoals breekplaten, producten voor oliewinning, beveiliging tegen explosies en systemen voor brandbestrijding, -detectie en -controle, staat Fike garant voor betrouwbare oplossingen voor klanten van over de hele wereld. Het doel bij de oprichting in 1945 was om uitermate betrouwbare veiligheidsproducten te leveren die de verwachtingen van de klanten overstijgen. En daar staat Fike vandaag de dag nog rotsvast achter. Kies voor de veiligheidsproducten van Fike, u zult het verschil direct merken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AMCO LES ESCAMOTABLES

  Frankrijk

  AMCO, een fabrikant en distributeur van intrekbare terminals, werd opgericht in 1992 en ondersteunt uw projecten voor stedelijke ontwikkeling, toegangscontrole en beveiliging. Vanaf het ontwerp van het project tot de installatie en het onderhoud van de terminals, AMCO grijpt in op veel gebieden: Energiedistributie, inbraakbeveiliging, parkeerminuut, toegangscontrole. AMCO stelt uw ervaring en knowhow ter beschikking om een oplossing voor te stellen die is aangepast aan elk van uw projecten.

 2. S.B.E SCHMIEDECKE E.K.

  Duitsland

 3. NOE SECURITE

  Frankrijk

 4. ALDATUS HEALTHCARE AND SAFETY TRAINING

  Ierland

 5. KARAU PRÜFSERVICE GMBH

  Duitsland

 1. PERTHSHIRE PAT SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

 2. QINGDAO R-LIFTING INDUSTRIES CO.,LTD.

  China

 3. PILZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. IDTECH

  België

 5. ORTHODYNE

  België

 6. KALEPSO

  Frankrijk

 7. PHELECT

  België

 8. SAFE 2 USE LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. EFUNCTIONALSAFETY

  Verenigd Koninkrijk

 10. CAPFLOW

  België

 1. FERAX

  Spanje

 2. INTERTLC LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. ANTI SLIP PROTECTION

  Verenigde Staten

 4. EUCHNER FRANCE

  Frankrijk

 5. CK TECHNOLOGY

  België

 6. CODINE

  België

 7. SOLUPROTECH

  Frankrijk

 8. DINEC INTERNATIONAL

  België

 9. ICOMS DETECTIONS SA

  België

 10. EYECATCHER

  Nederland

Filters

Resultaten voor

Veiligheidscontrole in de industrie - Import export

Aantal resultaten

135 bedrijven