• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • veiligheidstuig

Resultaten voor

Veiligheidstuig - Import export

 1. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LORTEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Kabels - toebehoren, Kettingen, Takels en lieren, Veiligheidstuig, Singels en sjorriemen, Rolbruggen en portaalkranen, Torenkranen, en Kabels - toebehoren. Het is gevestigd in Bettembourg, Luxemburg.

 2. H2C PREVENTION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H2C PREVENTION, is een Multi-Category, en actief in de sector Bescherming- en bewakingsdiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidstuig, draaideuren, en Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Le Mesnil Saint Denis, Frankrijk.

 3. STI INTERNATIONAL

  Roemenië

  Gespecialiseerd in industriële onderaanneming van S.T.I.International is ISO 9001 gecertificeerd en heeft 3 aparte werkplaatsen van meer dan 10.000 m², ultramodern en voorzien van airconditioning, voor een personeelsbestand van meer dan 500 mensen. Een werkplaats is gewijd aan het naaien en assembleren van leer en/of textielproducten voor luxe lederwaren, een andere werkplaats is gewijd aan de assemblage van technische producten die nul defecten vereisen voor de vervaardiging van P.I. (klimgordel voor professionals of sport bijvoorbeeld) en tenslotte is de andere werkplaats gewijd aan de fabricage van opblaasbare producten (reddingsvlotten, reddingsvesten, enz.), waardoor onze knowhow op het gebied van naaien en hoge frequentie.Sinds 1998 zijn onze teams opgeleid om producten te ontwikkelen en te vervaardigen die overeenstemmen met de technische kenmerken gevraagd door onze klanten. We benaderen elk nieuw project als een uitdaging! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten

 4. PEGUET SA

  Frankrijk

  PEGUET NV is gespecialiseerd in het vervaardigen van snelkoppelingen van hoge kwaliteit, gemaakt in Frankrijk, voor permanente of semipermanente verbindingen, bestemd voor verschillende industriële toepassingen: valbeveiligingssystemen, opvangsystemen, werkpositionering, toegangswerkzaamheden op lijnen, en vrije tijds sporten: klimmen, caving, avonturenparken, canyoning, enz. PEGUET SA innoveert voortdurend en heeft een specifiek aantal snelkoppelingen ontwikkeld van snelle koppelingen bestemd voor PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen), gecertificeerd volgens de Europese norm EN 362 en EN 12275. Al twee generaties lang biedt PEGUET SA de oplossing voor alle behoeften aan veilige verbindingen in een breed scala van afmetingen, vormen en materialen: verzinkt staal, roestvrij staal, zicral, aluminium, messing. Onze snelle PEGUET verbindingen met zelfcertificering Gebruiksgewicht (C.U.) en een veiligheidsfactor 5, worden gebruikt bij goederenbehandeling, bevestigingsmiddelen, beveiliging in de industrie, landbouw, doe-het-zelf (GSB) , lucht-en ruimtevaart, automotive, PBM.

 5. VANDEPUTTE SAFETY INTERNATIONAL

  België

  Vandeputte heeft een bijzondere expertise in de ontwikkeling en distributie van producten en diensten die de veiligheid en het welzijn op de werkvloer optimaliseren. Vandeputte ontwikkelt en produceert onder meer handbescherming, kleding, voetbescherming, gelaatbescherming, gehoorbescherming, hoofdbescherming, lampen, signalisatie, hygiene en huidproducten, ...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COFFRAL

  België

  Coffral is een verhuurbedrijf van bekistings- en ondersteunings- en beveiligingsmaterialen met meerdere vestigingen in Europa. De Nederlandse en Belgische vestigingen werken nauw samen. Met de opgedane ervaring mag Coffral zich terecht marktleider noemen in zijn branche. Coffral biedt producten en diensten als schoren, trappentoren, metselstelling, vloerbekisting en veiligheidsmatten.

 2. GUNAL DAR DOKUMA

  Turkije

  Het bedrijf GUNAL DAR DOKUMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stof, linten van polyester, stoffen van polypropyleen, en linten voor confectie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. SORTIMO GESMBH TECHNOLOGIEZENTRUM LINZ

  Oostenrijk

  Het bedrijf SORTIMO GESMBH TECHNOLOGIEZENTRUM LINZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 4. INDUSTRIE PLANET GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INDUSTRIE PLANET GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Sarstedt, Duitsland.

 5. FAIRFIX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FAIRFIX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Pleiskirchen, Duitsland.

 1. FALL SAFE ON LINE LDA

  Portugal

  Het bedrijf FALL SAFE ON LINE LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Vila Do Conde, Portugal.

 2. MKM-COUTURE

  Frankrijk

  Het bedrijf MKM-COUTURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Singelband, geweven - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidstuig, Professionele veiligheidsuitrustingen, Veiligheidstuig, en veiligheidsnaaiwerk. Het is gevestigd in Annecy, Frankrijk.

 1. FALLPROTEC LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Het bedrijf FALLPROTEC LUXEMBOURG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijswerk - materiaal en accessoires, Veiligheidstuig, Hijswerk - materiaal en accessoires, Veiligheidstuig, vangrails, en ladders voor buiten. Het is gevestigd in Bascharage, Luxemburg.

 2. PETZL DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Het bedrijf PETZL DISTRIBUTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidstuig, harnas, Veiligheidstuig, musketonhaken, en musketonhaken voor valbeveiligingsmateriaal. Het is gevestigd in Crolles, Frankrijk.

 3. EKS EKSED SAFETY EQUIPMENT

  Turkije

  Het bedrijf EKS EKSED SAFETY EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is tevens aanwezig in de sectoren valbeveiligingsinstallaties, antivalsystemen, valbeveiligingsuitrustingen en -systemen, en haaruitvalbehandeling. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. BEAL-EDELWEISS SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf BEAL-EDELWEISS SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Holdings. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuig, veiligheidstuig, en ontwerp kabelbomen. Het is gevestigd in Vienne, Frankrijk.

 5. CABLERO SRL

  Roemenië

  Het bedrijf CABLERO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels, gedraaid, Hefinrichtingen, Veiligheidstuig, Takels en lieren, Kabels, gedraaid, Hefinrichtingen, Veiligheidstuig, en Takels en lieren. Het is gevestigd in Iasi, Roemenië.

 6. GRÜN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GRÜN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is tevens aanwezig in de sectoren sanering van daken, en hardsolderen. Het is gevestigd in Wilnsdorf, Duitsland.

 7. MEPLASJAR, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf MEPLASJAR, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidstuig, veiligheidshelmen, Veiligheidstuig, en plastic schaaltjes. Het is gevestigd in Esparza De Galar, Spanje.

 8. L'ÉQUIPEUR

  Frankrijk

  Het bedrijf L'ÉQUIPEUR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Pierre Bénite, Frankrijk.

 1. A3 SAFE

  Frankrijk

  Het bedrijf A3 SAFE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidstuig, Laad- en losinstallaties, veiligheidsschoenen, Helmen - veiligheid, Veiligheidstuig, en Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Lyon, Frankrijk.

 2. FOR WORK SRLS

  Italië

  Het bedrijf FOR WORK SRLS, is een Distributeur, en actief in de sector Kledingbenodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren promotionele speeltjes, veiligheidstuig, voorzieningen voor individuele bescherming, en technische werkkleding. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 3. QUOTALAVORO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf QUOTALAVORO S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren valbeveiligingsinstallaties, veiligheidstuig, en sportartikelen. Het is gevestigd in Imperia, Italië.

 4. SINGER FRERES

  Frankrijk

  Het bedrijf SINGER FRERES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Werkkleding en beschermende kleding, Brandbeveiliging - kleding, Veiligheidstuig, Werkkleding en beschermende kleding, Brandbeveiliging - kleding, en Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Loon Plage, Frankrijk.

 5. WIHAG FAHRZEUGBAUSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WIHAG FAHRZEUGBAUSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - accessoires en interieurs, Veiligheidstuig, Folie - kunststof, Kantoormachines en accessoires, Voertuigen - accessoires en interieurs, Veiligheidstuig, Folie - kunststof, en Kantoormachines en accessoires. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 6. PATACHO, S.L.U

  Spanje

  Het bedrijf PATACHO, S.L.U, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handschoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren veiligheidstuig, en latex handschoenen. Het is gevestigd in Teixeiro, Curtis, A Coruña, Spain, Europe, Spanje.

 7. AJOUR GBR

  Duitsland

  Het bedrijf AJOUR GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - accessoires en interieurs, Veiligheidstuig, Handelsinformatiebureaus, Bescherming- en bewakingsdiensten, Voertuigen - accessoires en interieurs, Veiligheidstuig, Handelsinformatiebureaus, en Bescherming- en bewakingsdiensten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 8. MAGICBABY LTD

  Ierland

  Het bedrijf MAGICBABY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is tevens aanwezig in de sectoren autozetels voor kinderen. Het is gevestigd in Doncaster, Ierland.

 9. GLOBAL SAFETY

  Tunesië

  Het bedrijf GLOBAL SAFETY, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zadels en tuig, Veiligheidstuig, harnas, Zadels en tuig, en Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Ariana, Tunesië.

 10. CERVA EXPORT IMPORT, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf CERVA EXPORT IMPORT, A.S., is een Multi-Category, en actief in de sector Werkkleding en beschermende kleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motorhelmen, Veiligheidstuig, Motorhelmen, en Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Praha 5 , Tsjechische Rep..

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis