• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • veiligheidstuig

Resultaten voor

Veiligheidstuig - Import export

 1. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LORTEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Kabels - toebehoren, Kettingen, Takels en lieren, Veiligheidstuig, Singels en sjorriemen, Rolbruggen en portaalkranen, Torenkranen, en Kabels - toebehoren. Het is gevestigd in Bettembourg, Luxemburg.

 2. STI INTERNATIONAL

  Roemenië

  Gespecialiseerd in industriële onderaanneming van S.T.I.International is ISO 9001 gecertificeerd en heeft 3 aparte werkplaatsen van meer dan 10.000 m², ultramodern en voorzien van airconditioning, voor een personeelsbestand van meer dan 500 mensen. Een werkplaats is gewijd aan het naaien en assembleren van leer en/of textielproducten voor luxe lederwaren, een andere werkplaats is gewijd aan de assemblage van technische producten die nul defecten vereisen voor de vervaardiging van P.I. (klimgordel voor professionals of sport bijvoorbeeld) en tenslotte is de andere werkplaats gewijd aan de fabricage van opblaasbare producten (reddingsvlotten, reddingsvesten, enz.), waardoor onze knowhow op het gebied van naaien en hoge frequentie.Sinds 1998 zijn onze teams opgeleid om producten te ontwikkelen en te vervaardigen die overeenstemmen met de technische kenmerken gevraagd door onze klanten. We benaderen elk nieuw project als een uitdaging! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten

 3. PEGUET SA

  Frankrijk

  PEGUET NV is gespecialiseerd in het vervaardigen van snelkoppelingen van hoge kwaliteit, gemaakt in Frankrijk, voor permanente of semipermanente verbindingen, bestemd voor verschillende industriële toepassingen: valbeveiligingssystemen, opvangsystemen, werkpositionering, toegangswerkzaamheden op lijnen, en vrije tijds sporten: klimmen, caving, avonturenparken, canyoning, enz. PEGUET SA innoveert voortdurend en heeft een specifiek aantal snelkoppelingen ontwikkeld van snelle koppelingen bestemd voor PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen), gecertificeerd volgens de Europese norm EN 362 en EN 12275. Al twee generaties lang biedt PEGUET SA de oplossing voor alle behoeften aan veilige verbindingen in een breed scala van afmetingen, vormen en materialen: verzinkt staal, roestvrij staal, zicral, aluminium, messing. Onze snelle PEGUET verbindingen met zelfcertificering Gebruiksgewicht (C.U.) en een veiligheidsfactor 5, worden gebruikt bij goederenbehandeling, bevestigingsmiddelen, beveiliging in de industrie, landbouw, doe-het-zelf (GSB) , lucht-en ruimtevaart, automotive, PBM.

 4. DONG MYUNG CO.,LTD

  Zuid Korea

  DONGMYUNG is een speciale firma die beschermings- en veiligheidsproducten produceert. Wij vervaardigen deze zelf. Onze firma groeit constant en wordt sterker door de ontwikkeling van technologie voor innovatie. Wij hebben een geautomatiseerd en genormaliseerd systeem ingezet voor de hele productie en de beste kwaliteitsverbetering. Vanwege onze specialisering op dit gebied produceren wij alleen veiligheidsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit door middel van een strenge kwaliteitscontrole. Wij zijn nu een wereldwijd actieve firma en marktleider op het gebied van veiligheidsmiddelen.

 5. VANDEPUTTE SAFETY INTERNATIONAL

  België

  Vandeputte heeft een bijzondere expertise in de ontwikkeling en distributie van producten en diensten die de veiligheid en het welzijn op de werkvloer optimaliseren. Vandeputte ontwikkelt en produceert onder meer handbescherming, kleding, voetbescherming, gelaatbescherming, gehoorbescherming, hoofdbescherming, lampen, signalisatie, hygiene en huidproducten, ...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COFFRAL

  België

  Coffral is een verhuurbedrijf van bekistings- en ondersteunings- en beveiligingsmaterialen met meerdere vestigingen in Europa. De Nederlandse en Belgische vestigingen werken nauw samen. Met de opgedane ervaring mag Coffral zich terecht marktleider noemen in zijn branche. Coffral biedt producten en diensten als schoren, trappentoren, metselstelling, vloerbekisting en veiligheidsmatten.

 2. GUNAL DAR DOKUMA

  Turkije

  Het bedrijf GUNAL DAR DOKUMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stof, linten van polyester, stoffen van polypropyleen, en linten voor confectie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. SORTIMO GESMBH TECHNOLOGIEZENTRUM LINZ

  Oostenrijk

  Het bedrijf SORTIMO GESMBH TECHNOLOGIEZENTRUM LINZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 4. FAIRFIX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FAIRFIX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Pleiskirchen, Duitsland.

 5. CABLERO SRL

  Roemenië

  Het bedrijf CABLERO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels, gedraaid, Hefinrichtingen, Veiligheidstuig, Takels en lieren, Kabels, gedraaid, Hefinrichtingen, Veiligheidstuig, en Takels en lieren. Het is gevestigd in Iasi, Roemenië.

 1. FOR WORK SRLS

  Italië

  Het bedrijf FOR WORK SRLS, is een Distributeur, en actief in de sector Kledingbenodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren promotionele speeltjes, veiligheidstuig, voorzieningen voor individuele bescherming, en technische werkkleding. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 2. MEPLASJAR, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf MEPLASJAR, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidstuig, veiligheidshelmen, Veiligheidstuig, en plastic schaaltjes. Het is gevestigd in Esparza De Galar, Spanje.

 1. PETZL DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Het bedrijf PETZL DISTRIBUTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sportartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidstuig, harnas, Veiligheidstuig, musketonhaken, en musketonhaken voor valbeveiligingsmateriaal. Het is gevestigd in Crolles, Frankrijk.

 2. A3 SAFE

  Frankrijk

  Het bedrijf A3 SAFE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidstuig, Laad- en losinstallaties, veiligheidsschoenen, Helmen - veiligheid, Veiligheidstuig, en Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Lyon, Frankrijk.

 3. GRÜN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GRÜN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is tevens aanwezig in de sectoren sanering van daken, en hardsolderen. Het is gevestigd in Wilnsdorf, Duitsland.

 4. L'ÉQUIPEUR

  Frankrijk

  Het bedrijf L'ÉQUIPEUR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Pierre Bénite, Frankrijk.

 5. EKS EKSED SAFETY EQUIPMENT

  Turkije

  Het bedrijf EKS EKSED SAFETY EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is tevens aanwezig in de sectoren valbeveiligingsinstallaties, antivalsystemen, valbeveiligingsuitrustingen en -systemen, en haaruitvalbehandeling. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. QUOTALAVORO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf QUOTALAVORO S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren valbeveiligingsinstallaties, veiligheidstuig, en sportartikelen. Het is gevestigd in Imperia, Italië.

 7. SINGER FRERES

  Frankrijk

  Het bedrijf SINGER FRERES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Werkkleding en beschermende kleding, Brandbeveiliging - kleding, Veiligheidstuig, Werkkleding en beschermende kleding, Brandbeveiliging - kleding, en Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Loon Plage, Frankrijk.

 8. BEAL-EDELWEISS SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf BEAL-EDELWEISS SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Holdings. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuig, veiligheidstuig, en ontwerp kabelbomen. Het is gevestigd in Vienne, Frankrijk.

 1. FALL SAFE ON LINE LDA

  Portugal

  Het bedrijf FALL SAFE ON LINE LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Vila Do Conde, Portugal.

 2. FALLPROTEC LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Het bedrijf FALLPROTEC LUXEMBOURG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijswerk - materiaal en accessoires, Veiligheidstuig, Hijswerk - materiaal en accessoires, Veiligheidstuig, vangrails, en ladders voor buiten. Het is gevestigd in Bascharage, Luxemburg.

 3. AJOUR GBR

  Duitsland

  Het bedrijf AJOUR GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - accessoires en interieurs, Veiligheidstuig, Handelsinformatiebureaus, Bescherming- en bewakingsdiensten, Voertuigen - accessoires en interieurs, Veiligheidstuig, Handelsinformatiebureaus, en Bescherming- en bewakingsdiensten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 4. WIHAG FAHRZEUGBAUSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WIHAG FAHRZEUGBAUSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Singels en sjorriemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - accessoires en interieurs, Veiligheidstuig, Folie - kunststof, Kantoormachines en accessoires, Voertuigen - accessoires en interieurs, Veiligheidstuig, Folie - kunststof, en Kantoormachines en accessoires. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 5. PATACHO, S.L.U

  Spanje

  Het bedrijf PATACHO, S.L.U, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handschoenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren veiligheidstuig, en latex handschoenen. Het is gevestigd in Teixeiro, Curtis, A Coruña, Spain, Europe, Spanje.

 6. CAR KNIGHT ELECTRONIC CO., LTD

  China

  Het bedrijf CAR KNIGHT ELECTRONIC CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 7. GLOBAL SAFETY

  Tunesië

  Het bedrijf GLOBAL SAFETY, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zadels en tuig, Veiligheidstuig, harnas, Zadels en tuig, en Veiligheidstuig. Het is gevestigd in Ariana, Tunesië.

 8. SHANGHAI SAFETY KINGDOM CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHANGHAI SAFETY KINGDOM CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidstuig. Het is tevens aanwezig in de sectoren vergrendelingspennen, en serie trekkers. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 9. SNAHA A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SNAHA A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tassen, attache-cases en handtassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidstuig, Veiligheidsschoenen, Veiligheidstuig, en Veiligheidsschoenen. Het is gevestigd in Jaromer, Tsjechische Rep..

 10. SINGING ROCK, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SINGING ROCK, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidstuig, Bouwbeslag, Veiligheidstuig, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in Poniklá , Tsjechische Rep..

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis