• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ventielen voor aërosols

Resultaten voor

Ventielen voor aërosols - Import export

 1. KENDRION KUHNKE AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Kendrion Kuhnke Automation is uw specialist voor magneet-, vloeistof- en regeltechniek en biedt veilige, nauwkeurige en innovatieve componenten en samenstellingen voor vele toepassingsgebieden. Kendrion Kuhnke Automation maakt deel uit van de Industrial Division van Kendrion N.V. en opereert als Business Unit Industrial Actuators and Controls (IAC). Bij de ontwikkeling en productie van elektromagneten en actuatoren profiteert IAC van meer dan 100 jaar ervaring en biedt het een breed productassortiment. Daarnaast is IAC een fabrikant in vloeistoftechnologie en gespecialiseerd in de ontwikkeling van op maat gemaakte kleppen, kleppenblokken en drukregelaars. Op het gebied van regeltechniek vertrouwt IAC op internationaal erkende industrienormen om integratie in de meest uiteenlopende infrastructuren mogelijk te maken, evenals inductieve verwarmingssystemen die emissievrije verwarming in industriële processen mogelijk maken. Onze producten worden hoofdzakelijk gebruikt in medische technologie, zoals dialysemachines, anesthesie- en ventilatieapparatuur, tandheelkundige eenheden, behandeling & therapieapparatuur. In automatisering en robotica, zoals AGV's, material-handlingsystemen en cobots. In de machinebouw worden ze gebruikt in de dranken- en levensmiddelenindustrie, drukkerijen en papierverwerkende industrie en de textielindustrie. Andere toepassingsgebieden zijn brandbeveiliging en toegangscontrole in de bouwsector, alsmede zuurstoftoevoer in noodgevallen en toepassingen in de luchtvaart. Meer over Kendrion op www.kendrion.com

 2. THALECK GROUP - C3 GMBH WERK 03

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THALECK GROUP - C3 GMBH WERK 03, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Magdeburg, Duitsland.

 3. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  PTEC GmbH staat voor uitgebreide en betrouwbare projectondersteuning op het gebied van mobiele en stationaire aardgas- en waterstofapplicaties. Onze producten omvatten: Kleppen, gaskleppen, hogedrukkleppen, hogedrukkleppen voor technische gassen, gasfleskleppen, gasfleskleppen, magneetkleppen, buisbreuk-veiligheidskleppen, veiligheidskleppen, kleppen voor technische gassen. Het productportfolio omvat buizen, fittingen, filters, terugslagkleppen, elektromagnetische kleppen, veiligheidsvoorzieningen, maar ook klantspecifieke ontwikkelingen. Samenwerking met universiteiten, partnerschappen, bezoeken aan beurzen en gerichte bijscholing zorgen voor de laatste stand van zaken. Klanten uit de auto-industrie vertrouwen wereldwijd op PTEC - het bedrijf voor innovatieve producten.

 4. HPM TECHNOLOGIE GMBH (VORMALS PFEIFFER TECHNIK GMBH)

  Duitsland

  Het bedrijf HPM TECHNOLOGIE GMBH (VORMALS PFEIFFER TECHNIK GMBH), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalpijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, Smeermiddelen, Smeermiddelen voor auto's, Oliën - non-food, Ventielen voor aërosols, Smeermiddelen, Smeermiddelen voor auto's, en Oliën - non-food. Het is gevestigd in Münsingen, Duitsland.

 5. COSTER TECNOLOGIE SPECIALI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COSTER TECNOLOGIE SPECIALI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Ettlingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EVERTON S.R.L

  Italië

  Het bedrijf EVERTON S.R.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitbusverpakkingen, Ventielen voor aërosols, Verpakking - metaal, Spuitbusverpakkingen, Ventielen voor aërosols, en Verpakking - metaal. Het is gevestigd in Povegliano Veronese, Italië.

 2. VALVULAS DE PRECISION ESPAÑOLA SA

  Spanje

  Het bedrijf VALVULAS DE PRECISION ESPAÑOLA SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, Ventielen voor aërosols, verstuivers, afsluiters voor bakken spuitbussen, en aandrijvingsmechanismes. Het is gevestigd in Morata De Tajuña, Spanje.

 3. PACK-PART GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf PACK-PART GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Smeermiddelen, Waterbehandelingsproducten, Ventielen voor aërosols, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Smeermiddelen, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Kaiseraugst, Zwitserland.

 4. ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor aërosols. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aftapkranen, Afsluiters en kleppen, Ventielen voor industriële sluitingen, Kleppen en ventielen, hydraulisch, Aftapkranen, Afsluiters en kleppen, Ventielen voor industriële sluitingen, en Kleppen en ventielen, hydraulisch. Het is gevestigd in Plzen, Tsjechische Rep..

 5. JIANGSU SNVELON AEROSOL PACKING CO.,LTD

  China

  Het bedrijf JIANGSU SNVELON AEROSOL PACKING CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor aërosols. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtvervrissers - huishoudelijk, en Spuitbussen - vulmachines. Het is gevestigd in Nantong, China.

 1. GREGDANIL ALLIED LTD

  Canada

  Het bedrijf GREGDANIL ALLIED LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Ventielen voor aërosols. Het is tevens aanwezig in de sectoren afsluiters voor luchtverspreiding, en verstelbare afsluiters voor gaslasmachines. Het is gevestigd in Orleans, Canada.

 2. SILICONI CHIMICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SILICONI CHIMICA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitbusverpakkingen, Ventielen voor aërosols, Spuitbusverpakkingen, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Marostica, Italië.

 1. LINDAL HOLDINGS PLC

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LINDAL HOLDINGS PLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Leighton Buzzard, Verenigd Koninkrijk.

 2. AEROSOL FILLING MACHINE

  Canada

  Het bedrijf AEROSOL FILLING MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Winnipeg, Canada.

 3. COSTERTEC SA

  Spanje

  Het bedrijf COSTERTEC SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 4. VALVE PRECISION

  Frankrijk

  Het bedrijf VALVE PRECISION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in St Michel Sur Orge, Frankrijk.

 5. COSMOSOL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COSMOSOL S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitbusverpakkingen, Ventielen voor aërosols, Spuitbusverpakkingen, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Mulazzano, Italië.

 6. AIR PLANTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AIR PLANTS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 7. PARAFARMACIA DI VARRASO ANTONIA

  Italië

  Het bedrijf PARAFARMACIA DI VARRASO ANTONIA, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitbusverpakkingen, Ventielen voor aërosols, Spuitbusverpakkingen, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Foggia, Italië.

 8. AEROSOL TECHNIQUE LINDAL (UK) LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AEROSOL TECHNIQUE LINDAL (UK) LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Leighton Buzzard, Verenigd Koninkrijk.

 1. F.I.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf F.I.A. S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitbusverpakkingen, Ventielen voor aërosols, Spuitbusverpakkingen, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in San Giuliano Milanese, Italië.

 2. AEROSOL-TECHNIK LINDAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AEROSOL-TECHNIK LINDAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Bad Oldesloe, Duitsland.

 3. HUNAN SHINESTAR STEEL GROUP

  China

  Het bedrijf HUNAN SHINESTAR STEEL GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor aërosols. Het is tevens aanwezig in de sectoren staalpijpen. Het is gevestigd in Changsha, China.

 4. LINDAL FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf LINDAL FRANCE, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Briey, Frankrijk.

 5. PROFILE PHARMA LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PROFILE PHARMA LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Guildford, Verenigd Koninkrijk.

 6. ARMATURES D AQUITAINE

  Frankrijk

  Het bedrijf ARMATURES D AQUITAINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Pommevic, Frankrijk.

 7. TEMPO POMPA VANA SAN. TIC. LTD STI.

  Turkije

  Het bedrijf TEMPO POMPA VANA SAN. TIC. LTD STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, Ventielen voor aërosols, Hydraulische installaties en uitrustingen, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 8. AEROSOL VALF SANAYI A S

  Turkije

  Het bedrijf AEROSOL VALF SANAYI A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 9. DCP SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf DCP SP Z O O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Pabianice, Polen.

 10. EUSKO SA

  Spanje

  Het bedrijf EUSKO SA, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor aërosols, en Ventielen voor aërosols. Het is gevestigd in Bergara, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis