• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ventielen voor industriële sluitingen

Resultaten voor

Ventielen voor industriële sluitingen - Import export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 60 jaar produceren en leveren wij voornamelijk afsluitkleppen, smoorkleppen en afstelkleppen van verschillende materialen en in verschillende maten voor in het bijzonder industriële toepassingen, evenals voor de bouw- en de automobielsector. Daarnaast gebruiken we voorradige componenten, die snel gemonteerd kunnen worden en die voorzien zijn van de gewenste aandrijfsystemen. We hebben besloten uw problemen met uw systeem om op te lossen.

 2. HO-MATIC AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  U bent bij HO-Matic AG aan het juiste adres, wanneer u ventielen en accessoires voor de bediening van uiteenlopende media zoekt. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1977 hebben wij ons in de bediening van gasvormige en vloeibare media alsook schuurstoffen gespecialiseerd. Naast een nauwe samenwerking met internationaal bekende levervestigingen van diverse soorten ventielen zoals: Firma ROSS EUROPA GmbH of firma Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG) heeft HO-Matic AG een eigen product ontwikkeld, de HOmatic-knelafsluiter. Deze wordt intussen door klanten in alle werelddelen voor de oplossingen van diverse besturingsproblemen gewaardeerd. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van de ventieltechniek en de hoge kwaliteitsnormen van onze producten zijn wij in staat om wensen van klanten in overtuigende oplossingen om te zetten. Onze producten: regelventielen voor buizen; knelafsluiters; afsluitkleppen; persluchtkleppen en nog veel meer

 3. GNALI BOCIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  GNALI BOCIA in Lumezzane in de provincie Brescia, opgericht door de gebroeders Gnali aan het einde van de jaren ’70, is gespecialiseerd in de productie van regelaars, drukregelaars, kranen, veiligheidskleppen en aansluitstukken voor apparaten die werken op GPL, technische gassen en water. Wij produceren GPL-gasaansluitstukken, veilig en van kwaliteit, gemaakt in messing, koperlegering en zink. Dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn knowhow geniet Gnali Bocia nu een positie als marktleider in zijn marktsegment, dat bestaat uit de belangrijkste fabrikanten en nationale en internationale distributeurs. De hoge kwaliteitsstandaarden en de continue inspanningen om de kwaliteit-prijsverhouding te optimaliseren, leiden ertoe dat de firma Gnali Bocia zich continu bezighoudt met technologische en personeelsinvesteringen, om de eigen posities te versterken, de eigen clientèle tevreden te stellen en nieuwe basissen te leggen voor de toekomst. ISO 9001: 2015 gecertificeerde onderneming. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 4. WESA-ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het gerenommeerde huis WESA voldoet met zijn omvangrijke assortiment aan kogelkranen, verwarmings-, sanitair- en industriële fittingen aan de wensen en behoeften van de sanitair-, verwarmings- en technisch groothandel. Producten: Kranen en fittingen, sanitairfittingen, flenskogelkranen, kogelkranen, afsluitkleppen, roestvrij stalen fittingen, vuilvangers (kranen en fittingen), kogelkranen uit edelstaal, kleppen, terugslagkleppen

 5. I.V.A.R. SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  IVAR produceert innoverende artikelen voor verwarmings- en sanitaire installaties, volledig gefabriceerd in Italië: afsluiters voor verwarmingselementen, modules voor rechtstreekse dosering, voorzieningen voor warmtedistributie, buizen en koppelstukken, onderstations voor warmtecentrales, verdeelinrichtingen, verwarmingssystemen en -panelen, componenten voor zonnesystemen en geothermische systemen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - A GERMAN DROP FORGE - CLOSED DIE FORGINGS - ALL STEEL GRADES

  Duitsland

  Verified by europages badge

  DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik is een onafhankelijke middelgrote onderneming met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van stempelingen voor diverse toepassingen met extreme eisen zoals hoge druk, hoge/lage temperatuur, hoge graad aan veiligheid. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van kleine series tot 130 kg gewicht per stuk, alle staalsoorten, onbewerkt of mechanisch bewerkt. Gecertificeerd ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 2. ADIS FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ADIS France, Groep ATEO, is fabrikant en distributeur van materialen voor watervoorziening en van kranen en appendages. Op onze website zult u talrijke producten vinden die u nodig hebt, met name materialen voor watervoorziening hoofdzakelijk bestemd voor bedrijven. In onze interactieve catalogus kunt u ons assortiment van gietijzeren en messing producten raadplegen en hun technische informatiebladen downloaden. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit is voor u de waarborg van een beheerst productieproces en van strenge controles in alle productiefases. Onze producten zijn in overeenstemming met de CE-normen en bieden kwaliteit, innovatie en veiligheid. De firma ATEO zet zich sinds het begin in voor haar klanten om diensten en producten van kwaliteit te bieden. De binnen onze structuur ingevoerde processen zijn ware hulpmiddelen voor een optimale kwaliteit en om onze verbintenissen ten opzichte van onze klanten na te komen.

 3. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GEMÜ is een toonaangevende fabrikant van kleppen, meet- en controlesystemen. Het mondiaal georiënteerde, onafhankelijke familiebedrijf dat meer dan 50 jaar geleden is opgericht door middel van innovatieve producten en oplossingen voor de bediening op maat van procesmedia in sleutelgebieden GEMÜ is wereldmarktleider in steriele toepassingen voor farmaceutica en biotechnologie. De groep heeft vandaag de dag 900 mensen in Duitsland in dienst, wereldwijd zijn er meer dan 1.600. Er wordt geproduceerd op zes productielocaties in Duitsland, Zwitserland, China, Brazilië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Een wereldwijd distributienet wordt uit Duitsland gecoördineerd met 27 dochterondernemingen.. Via een dicht netwerk van handelspartners in meer dan 50 landen is de groep van ondernemingen op alle continenten actief. Met een internationale groeistrategie zal GEMÜ zich op de markten van de toekomst richten.

 4. LA QUOTATA SARACINESCA SNC

  Italië

  Verified by europages badge

  Onze onderneming, die al veertig jaar actief is op het gebied van industriële afsluiters en schuifafsluiters, heeft knowhow ontwikkeld in de sectoren elektromechanica, chemie en installatietechniek door op verzoek van de klant industriële kranen voor vloeistofinstallaties van allerlei aard te maken. Wij staan volledig ter beschikking van de klant om zijn behoeften te evalueren en samen de beste technisch oplossingen te bestuderen.

 5. GEP VALVES SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Al meer dan 20 jaar is ons bedrijf Gep Valves sas een referentie voor de levering en technische ondersteuning van industriële afsluiters die geschikt zijn voor de petrochemische industrie, scheepsbouw, staalindustrie en machinebouw. Door onze constante zoektocht naar innovatie en verbetering van onze productieketen zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot de partner van vele nationale en internationale bedrijven.

 1. VALVOMEC SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Valvomec is een geconsolideerde productie, met 85 jaar ervaring in de sector van industriële kleppen van brons. Het is in dit moderne bedrijf met grote capaciteit dat in Valsesia is gevestigd, in het industriegebied van Roccapietra (Vercelli), werkt jong en dynamisch personeel, dat kan bogen op de ervaring dat het door de jaren heen heeft opgedaan.

 2. BART

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BART, is een Distributeur, en actief in de sector Meet- en regelapparatuur en instrumenten - druk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor industriële sluitingen, Manometers, Leidingfittings - ferro, Thermometers, regulatoren voor meet- en precisie-instrumenten, afstel- en controle-instrumenten van temperatuur, Ventielen voor industriële sluitingen, thermometers, en Manometers. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 1. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RUBINETTERIE PARACCHINI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afsluiters en kleppen, klepafsluiter, kipper-terugslagklep, Afsluiters en kleppen, en schermafsluiters. Het is gevestigd in Borgosesia, Italië.

 2. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  China

  Sufa Technology Industry Co., Ltd. van CNNC, is een technologietype productiebedrijf dat onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie en verkoop van industriële kleppen integreert. Het is ook de eerste beursgenoteerde onderneming van de Chinese kleppenindustrie en CNNC. De producten van het bedrijf worden op grote schaal toegepast in meer dan tien industrieën, zoals aardolie, aardolie en gas, olieraffinage, kernenergie, elektriciteit, metallurgie, chemische industrie, scheepsbouw , papierproductie en medicijnen in binnen- en buitenland en nationale gerelateerde wetenschappelijke onderzoeksafdelingen. Als bekende merken van de kleppenindustrie hebben de handelsmerken "H" en "SUFA" een goede reputatie en een zekere invloed in de internationale kleppenindustrie. Het merk "H" is het beroemde handelsmerk van Suzhou City en het beroemde handelsmerk van de provincie Jiangsu. Het werd ook bekroond met "2006 China Top-tien (ventiel) merk op de wereldmarkt" op de "14e World Producer Conference" in 2006.

 3. PETRAS

  Frankrijk

  Fabrikant van pneumatische aandrijvingen en hydraulische aandrijvingen voor kleppen op installatie van hydro-elektrische centrale alsook elektrohydraulische aandrijvingen voor het industriële kranenstelsels in de sector van off shore & on shore, in OIL & GAZ industrieën, zoals boorinstallaties van aardolie op de vaste grond of op zee, raffinaderijen, tankers en pipelines. Wij zijn tevens werkzaam in de petrochemische, chemische sector, enz.

 4. SICOM ITALIA

  Italië

  Buizen, koppelstukken, appendages, alle producten volgens: ANSI - ASME - ASTM MSS SP DIN - UNI - AFNOR BS - GOST. Koppelstukken, gesmede en gegoten kleppen, afsluiters, buizen zonder lasnaad en gelast, iedere maat en temperatuurcontrole en werkbereik, gesmede koppelstukken BW-SW - met schroefdraad ANSI B 16.11, stangen en bouten.

 5. WILHELM GELDBACH GMBH

  Duitsland

  Ons assortiment bevat alle gangbare flenzen en fittingen voor een breed scala aan normen zoals DIN, EN, ANSI en de British Standard in alle gangbare koolstof- en roestvaststaalkwaliteiten.

 6. VENN CO., LTD.

  Japan

  Het bedrijf VENN CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor industriële sluitingen. Het is gevestigd in Tokyo, Japan.

 7. PROVAL DORUK ENDUSTRI LTD

  Turkije

  Het bedrijf PROVAL DORUK ENDUSTRI LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vlinderkleppen, en pneumatische schakelaar. Het is gevestigd in KOCAELI, Turkije.

 8. CHINA VIHUNG VALVE CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf CHINA VIHUNG VALVE CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kogelkleppen voor hoge temperaturen, vlinderkleppen, schermafsluiters, en keerkleppen. Het is gevestigd in Wenzhou, China.

 1. IDROSFER SRL

  Italië

  Het bedrijf IDROSFER SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren artistieke kranen, en servomotoren. Het is gevestigd in Prato Sesia, Italië.

 2. WENZHOU PIONEER VALVE CO., LTD.

  China

  Het bedrijf WENZHOU PIONEER VALVE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren knikkerventiel, en vacuümkleppen. Het is gevestigd in Wenzhou, China.

 3. BETA VALVE SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BETA VALVE SYSTEMS LTD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Ventielen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromagnetische kleppen, kleppen van roestvrij staal, meters - opnemers van stroomsterkte voor waterinstallaties, en filtreringinstallaties. Het is gevestigd in High Wycombe, Verenigd Koninkrijk.

 4. ZHEJIANG DOXI VALVE CO.LTD

  China

  Het bedrijf ZHEJIANG DOXI VALVE CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor industriële sluitingen. Het is gevestigd in Wenzhou, China.

 5. MAROS ENGINEERING

  Italië

  Het bedrijf MAROS ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vacuümkleppen, pneumatische afsluiters, kleppen en pneumatische cilinders, en ontwikkeling van afsluiters. Het is gevestigd in Ferrara, Italië.

 6. GUTH VENTILTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GUTH VENTILTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleppen van roestvrij staal, installaties en apparatuur voor bierbrouwerijnen, Roestvrij stalen accessoires voor de wijnindustrie, en armaturen. Het is gevestigd in Landau, Duitsland.

 7. STAUFF ANGLIA LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STAUFF ANGLIA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren buisklemmen, en Kogelkleppen. Het is gevestigd in Norfolk, Verenigd Koninkrijk.

 8. YEKNIKAN

  Iran

  Het bedrijf YEKNIKAN, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Ventielen voor industriële sluitingen. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 9. PETRO POWER OIL & GAS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PETRO POWER OIL & GAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren buizen van gelegeerd staal. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 10. EVDOS S.A. MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Griekenland

  Het bedrijf EVDOS S.A. MECHANICAL CONSTRUCTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor industriële sluitingen, Ventielen voor industriële sluitingen, irrigatiematerialen, verbindingsstukken voor irrigatiesystemen, en ontwerp besproeiingsinstallaties. Het is gevestigd in Efkarpia, Thessaloniki, Griekenland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ventielen voor industriële sluitingen - Import export

Aantal resultaten

400 Bedrijven