• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ventielen voor luchtdrukmachines

Resultaten voor

Ventielen voor luchtdrukmachines - Import export

 1. HO-MATIC AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  U bent bij HO-Matic AG aan het juiste adres, wanneer u ventielen en accessoires voor de bediening van uiteenlopende media zoekt. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1977 hebben wij ons in de bediening van gasvormige en vloeibare media alsook schuurstoffen gespecialiseerd. Naast een nauwe samenwerking met internationaal bekende levervestigingen van diverse soorten ventielen zoals: Firma ROSS EUROPA GmbH of firma Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG) heeft HO-Matic AG een eigen product ontwikkeld, de HOmatic-knelafsluiter. Deze wordt intussen door klanten in alle werelddelen voor de oplossingen van diverse besturingsproblemen gewaardeerd. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van de ventieltechniek en de hoge kwaliteitsnormen van onze producten zijn wij in staat om wensen van klanten in overtuigende oplossingen om te zetten. Onze producten: regelventielen voor buizen; knelafsluiters; afsluitkleppen; persluchtkleppen en nog veel meer

 2. MV AUTOMATION SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij, de MV automation systems GmbH, zijn uw specialist voor magneetventielen en toebehoren voor industriële toepassingen.Wij bieden niet alleen een individueel advies door bekwaam personeel, maar ook eersteklas aangepaste oplossingen. Ons uitgebreide dienstenpakket omvat een volledige magneetklep en pneumatisch gereedschap, zodat we u perfect in alle opzichten kunnen dienen. Wij bieden: aangepaste ontwerpen van kleppen, spoelen in alle spanningssterkten, spoelen met uitgebreide spanningstoleranties, geprefabriceerde assemblages, kleppen voor speciale toepassingen. Omdat we met volledige inzet en ambitie uitdagingen aangaan, zoeken we de optimale oplossing ook voor uw toepassing. Op verzoek maken wij u een gratis offerte. U kunt ons bereiken per telefoon of via ons contactformulier. Wij verheugen ons op uw aanvraag! Uw team van MV automation systems GmbH

 3. V.M.C. SPA THE ORIGINAL ONE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf V.M.C. SPA THE ORIGINAL ONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren eenvoudige afsluiters, afsluiters, en pneumatische en elektrische afsluiters. Het is gevestigd in Creazzo, Italië.

 4. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  PTEC GmbH staat voor uitgebreide en betrouwbare projectondersteuning op het gebied van mobiele en stationaire aardgas- en waterstofapplicaties. Onze producten omvatten: Kleppen, gaskleppen, hogedrukkleppen, hogedrukkleppen voor technische gassen, gasfleskleppen, gasfleskleppen, magneetkleppen, buisbreuk-veiligheidskleppen, veiligheidskleppen, kleppen voor technische gassen. Het productportfolio omvat buizen, fittingen, filters, terugslagkleppen, elektromagnetische kleppen, veiligheidsvoorzieningen, maar ook klantspecifieke ontwikkelingen. Samenwerking met universiteiten, partnerschappen, bezoeken aan beurzen en gerichte bijscholing zorgen voor de laatste stand van zaken. Klanten uit de auto-industrie vertrouwen wereldwijd op PTEC - het bedrijf voor innovatieve producten.

 5. CLIPPARD EUROPE SA

  België

  Clippard is een fabrikant van pneumatische miniatuur onderdelen, we begrijpen dat uw kritische toepassingen een nauwkeurigheids-, betrouwbaarheid- en kwaliteitsniveau vereisen. Naast het wetenschappelijke vlak, biedt Clippard zijn expertise aan voor een breed aantal markten die zich kenmerken door de exploitatie van allerlei toepassingen. Van halfgeleiders tot het printen, van de auto-industrie tot de verpakking, onze producten zijn ontworpen om aan de vereiste specificaties te voldoen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OILCOMP SRL

  Italië

  Onderneming gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van kleppen en hydraulische elementen voor de industrie. Het doel van de onderneming is haar eigen klanten een product te bieden dat zich onderscheidt dankzij de topkwaliteit. De constante inzet voor de ontwikkeling en de verbetering van de producten heeft geleid tot het uitvoeren van een uitgebreid assortiment oplossingen voor hydraulische toepassingen, van de meest algemene tot de meest specifieke en custom made producten.

 2. AIR-TECHNIQUES

  Frankrijk

  Het bedrijf AIR-TECHNIQUES, is een Distributeur, en actief in de sector Pneumatische machines - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Persluchtinstallaties en -gereedschap, Ventielen voor luchtdrukmachines, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Persluchtinstallaties en -gereedschap, Ventielen voor luchtdrukmachines, en accessoires voor luchtbehandeling. Het is gevestigd in Obenheim, Frankrijk.

 3. IDROENERGIAITALIA

  Italië

  Het bedrijf IDROENERGIAITALIA, is een Distributeur, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren coaxiale elektromagnetische hogedrukkleppen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 4. INOX - MECC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf INOX - MECC S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, Ventielen voor luchtdrukmachines, Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, Ventielen voor luchtdrukmachines, kipper-terugslagklep, en afsluiters met vlotterpen. Het is gevestigd in Cividate Al Piano, Italië.

 5. SEETRU LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SEETRU LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Bristol, Verenigd Koninkrijk.

 1. ASCO NUMATICS SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ASCO NUMATICS SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren servomotoren. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 2. AIR TORQUE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf AIR TORQUE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren pneumat. aandrijvers, pneumatische schakelaar, en aandrijvingsmechanismes. Het is gevestigd in Costa Di Mezzate, Italië.

 1. B.F.E. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf B.F.E. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleppen voor verbrandingsmotoren, Loodgieterij - industrieel, Ventielen voor luchtdrukmachines, Ventielen voor industriële sluitingen, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Loodgieterij - industrieel, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Ventielen voor industriële sluitingen. Het is gevestigd in Albano Sant'alessandro, Italië.

 2. HAFNER-PNEUMATIK KRÄMER KG

  Duitsland

  Het bedrijf HAFNER-PNEUMATIK KRÄMER KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen, Persluchtcilinders, en Bout. Het is gevestigd in Kornwestheim, Duitsland.

 3. METAFLUIDOS, SOCIEDADE TÉCNICA DE EQUIPAMENTOS PARA FLUIDOS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf METAFLUIDOS, SOCIEDADE TÉCNICA DE EQUIPAMENTOS PARA FLUIDOS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleppen en ventielen, hydraulisch, kleppen voor de chemische industrie, afsluiters voor koel uitrustingen en -installaties, vlinderkleppen, en Kleppen en ventielen, hydraulisch. Het is gevestigd in Corroios, Portugal.

 4. MANGIONE CONSULTING UG

  Duitsland

  Het bedrijf MANGIONE CONSULTING UG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 5. SOLENOID VALVES (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SOLENOID VALVES (UK) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektroventielen, en pneumatische afsluiters. Het is gevestigd in Yate / Bristol, Verenigd Koninkrijk.

 6. ALTIGEN OTOMASYON END. SIS. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ALTIGEN OTOMASYON END. SIS. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren pneumatische en hydraulische aandrijvingen voor de petrochemie, pneumatische regelkleppen, AFSLUITERS VAN SOLENOïDE, en magnetische en elektromagnetische debietmeters. Het is gevestigd in Başakşehir, Turkije.

 7. YOUNG MASSA

  Italië

  Het bedrijf YOUNG MASSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren guillotinekleppen, en mechanische wormschroeftransporteurs voor goederenverlading. Het is gevestigd in Cavenago Brianza, Italië.

 8. SCHRADER

  Frankrijk

  Het bedrijf SCHRADER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Pontarlier, Frankrijk.

 1. SCHRADER SA

  Frankrijk

  Het bedrijf SCHRADER SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Pontarlier cedex, Frankrijk.

 2. BONDIOLI & PAVESI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf BONDIOLI & PAVESI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, Ventielen voor luchtdrukmachines, Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, en Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Suzzara, Italië.

 3. SMS-TORK

  Turkije

  Het bedrijf SMS-TORK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren pneumat. aandrijvers, en AFSLUITERS VAN SOLENOïDE. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. TOREX S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf TOREX S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in San Prospero, Italië.

 5. RISSO ENO TRADE COMPANY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RISSO ENO TRADE COMPANY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Montebello Della Battaglia, Italië.

 6. ELETTROSTAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ELETTROSTAR S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Calto, Italië.

 7. CARRARO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CARRARO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Segrate, Italië.

 8. HOERBIGER ITALIANA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf HOERBIGER ITALIANA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, Ventielen voor luchtdrukmachines, Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, en Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 9. RECORD S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf RECORD S.P.A., en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Bonate Sotto, Italië.

 10. R.B.R. VALVOLE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf R.B.R. VALVOLE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Kleppen voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Pogliano Milanese, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis