• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ventielen voor luchtdrukmachines

Resultaten voor

Ventielen voor luchtdrukmachines - Import export

 1. HO-MATIC AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  U bent bij HO-Matic AG aan het juiste adres, wanneer u ventielen en accessoires voor de bediening van uiteenlopende media zoekt. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1977 hebben wij ons in de bediening van gasvormige en vloeibare media alsook schuurstoffen gespecialiseerd. Naast een nauwe samenwerking met internationaal bekende levervestigingen van diverse soorten ventielen zoals: Firma ROSS EUROPA GmbH of firma Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG) heeft HO-Matic AG een eigen product ontwikkeld, de HOmatic-knelafsluiter. Deze wordt intussen door klanten in alle werelddelen voor de oplossingen van diverse besturingsproblemen gewaardeerd. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van de ventieltechniek en de hoge kwaliteitsnormen van onze producten zijn wij in staat om wensen van klanten in overtuigende oplossingen om te zetten. Onze producten: regelventielen voor buizen; knelafsluiters; afsluitkleppen; persluchtkleppen en nog veel meer

 2. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PTEC GmbH staat voor uitgebreide en betrouwbare projectondersteuning op het gebied van mobiele en stationaire aardgas- en waterstofapplicaties. Onze producten omvatten: Kleppen, gaskleppen, hogedrukkleppen, hogedrukkleppen voor technische gassen, gasfleskleppen, gasfleskleppen, magneetkleppen, buisbreuk-veiligheidskleppen, veiligheidskleppen, kleppen voor technische gassen. Het productportfolio omvat buizen, fittingen, filters, terugslagkleppen, elektromagnetische kleppen, veiligheidsvoorzieningen, maar ook klantspecifieke ontwikkelingen. Samenwerking met universiteiten, partnerschappen, bezoeken aan beurzen en gerichte bijscholing zorgen voor de laatste stand van zaken. Klanten uit de auto-industrie vertrouwen wereldwijd op PTEC - het bedrijf voor innovatieve producten.

 3. MV AUTOMATION SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij, de MV automation systems GmbH, zijn uw specialist voor magneetventielen en toebehoren voor industriële toepassingen.Wij bieden niet alleen een individueel advies door bekwaam personeel, maar ook eersteklas aangepaste oplossingen. Ons uitgebreide dienstenpakket omvat een volledige magneetklep en pneumatisch gereedschap, zodat we u perfect in alle opzichten kunnen dienen. Wij bieden: aangepaste ontwerpen van kleppen, spoelen in alle spanningssterkten, spoelen met uitgebreide spanningstoleranties, geprefabriceerde assemblages, kleppen voor speciale toepassingen. Omdat we met volledige inzet en ambitie uitdagingen aangaan, zoeken we de optimale oplossing ook voor uw toepassing. Op verzoek maken wij u een gratis offerte. U kunt ons bereiken per telefoon of via ons contactformulier. Wij verheugen ons op uw aanvraag! Uw team van MV automation systems GmbH

 4. V.M.C. SPA THE ORIGINAL ONE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf V.M.C. SPA THE ORIGINAL ONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren eenvoudige afsluiters, afsluiters, en pneumatische en elektrische afsluiters. Het is gevestigd in Creazzo, Italië.

 5. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  China

  Sufa Technology Industry Co., Ltd. van CNNC, is een technologietype productiebedrijf dat onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie en verkoop van industriële kleppen integreert. Het is ook de eerste beursgenoteerde onderneming van de Chinese kleppenindustrie en CNNC. De producten van het bedrijf worden op grote schaal toegepast in meer dan tien industrieën, zoals aardolie, aardolie en gas, olieraffinage, kernenergie, elektriciteit, metallurgie, chemische industrie, scheepsbouw , papierproductie en medicijnen in binnen- en buitenland en nationale gerelateerde wetenschappelijke onderzoeksafdelingen. Als bekende merken van de kleppenindustrie hebben de handelsmerken "H" en "SUFA" een goede reputatie en een zekere invloed in de internationale kleppenindustrie. Het merk "H" is het beroemde handelsmerk van Suzhou City en het beroemde handelsmerk van de provincie Jiangsu. Het werd ook bekroond met "2006 China Top-tien (ventiel) merk op de wereldmarkt" op de "14e World Producer Conference" in 2006.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CLIPPARD EUROPE SA

  België

  Clippard is een fabrikant van pneumatische miniatuur onderdelen, we begrijpen dat uw kritische toepassingen een nauwkeurigheids-, betrouwbaarheid- en kwaliteitsniveau vereisen. Naast het wetenschappelijke vlak, biedt Clippard zijn expertise aan voor een breed aantal markten die zich kenmerken door de exploitatie van allerlei toepassingen. Van halfgeleiders tot het printen, van de auto-industrie tot de verpakking, onze producten zijn ontworpen om aan de vereiste specificaties te voldoen.

 2. OILCOMP SRL

  Italië

  Onderneming gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van kleppen en hydraulische elementen voor de industrie. Het doel van de onderneming is haar eigen klanten een product te bieden dat zich onderscheidt dankzij de topkwaliteit. De constante inzet voor de ontwikkeling en de verbetering van de producten heeft geleid tot het uitvoeren van een uitgebreid assortiment oplossingen voor hydraulische toepassingen, van de meest algemene tot de meest specifieke en custom made producten.

 3. AIR-TECHNIQUES

  Frankrijk

  Het bedrijf AIR-TECHNIQUES, is een Distributeur, en actief in de sector Pneumatische machines - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Persluchtinstallaties en -gereedschap, Ventielen voor luchtdrukmachines, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Persluchtinstallaties en -gereedschap, Ventielen voor luchtdrukmachines, en accessoires voor luchtbehandeling. Het is gevestigd in Obenheim, Frankrijk.

 4. CHANGZHOU RINGJAY MACHINERY CO.,LIMITED

  China

  Het bedrijf CHANGZHOU RINGJAY MACHINERY CO.,LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Changzhou, China.

 5. IDROENERGIAITALIA

  Italië

  Het bedrijf IDROENERGIAITALIA, is een Distributeur, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren coaxiale elektromagnetische hogedrukkleppen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 1. SOLENOID VALVES (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SOLENOID VALVES (UK) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektroventielen, en pneumatische afsluiters. Het is gevestigd in Yate / Bristol, Verenigd Koninkrijk.

 2. INOX - MECC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf INOX - MECC S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, Ventielen voor luchtdrukmachines, Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, Ventielen voor luchtdrukmachines, kipper-terugslagklep, en afsluiters met vlotterpen. Het is gevestigd in Cividate Al Piano, Italië.

 1. SEETRU LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SEETRU LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Bristol, Verenigd Koninkrijk.

 2. SOHAMAX AUTOMATION

  India

  Het bedrijf SOHAMAX AUTOMATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Rajkot, India.

 3. HAFNER-PNEUMATIK KRÄMER KG

  Duitsland

  Het bedrijf HAFNER-PNEUMATIK KRÄMER KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor luchtdrukmachines, Ventielen voor luchtdrukmachines, Kleppen, Persluchtcilinders, en Bout. Het is gevestigd in Kornwestheim, Duitsland.

 4. ASCO NUMATICS SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ASCO NUMATICS SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren servomotoren. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 5. METAFLUIDOS, SOCIEDADE TÉCNICA DE EQUIPAMENTOS PARA FLUIDOS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf METAFLUIDOS, SOCIEDADE TÉCNICA DE EQUIPAMENTOS PARA FLUIDOS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleppen en ventielen, hydraulisch, kleppen voor de chemische industrie, afsluiters voor koel uitrustingen en -installaties, vlinderkleppen, en Kleppen en ventielen, hydraulisch. Het is gevestigd in Corroios, Portugal.

 6. B.F.E. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf B.F.E. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleppen voor verbrandingsmotoren, Loodgieterij - industrieel, Ventielen voor luchtdrukmachines, Ventielen voor industriële sluitingen, Kleppen voor verbrandingsmotoren, Loodgieterij - industrieel, Ventielen voor luchtdrukmachines, en Ventielen voor industriële sluitingen. Het is gevestigd in Albano Sant'alessandro, Italië.

 7. MANGIONE CONSULTING UG

  Duitsland

  Het bedrijf MANGIONE CONSULTING UG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 8. AIR TORQUE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf AIR TORQUE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren pneumat. aandrijvers, pneumatische schakelaar, en aandrijvingsmechanismes. Het is gevestigd in Costa Di Mezzate, Italië.

 1. YOUNG MASSA

  Italië

  Het bedrijf YOUNG MASSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren guillotinekleppen, en mechanische wormschroeftransporteurs voor goederenverlading. Het is gevestigd in Cavenago Brianza, Italië.

 2. ALTIGEN OTOMASYON END. SIS. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ALTIGEN OTOMASYON END. SIS. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren pneumatische en hydraulische aandrijvingen voor de petrochemie, pneumatische regelkleppen, AFSLUITERS VAN SOLENOïDE, en magnetische en elektromagnetische debietmeters. Het is gevestigd in Başakşehir, Turkije.

 3. SCHRADER

  Frankrijk

  Het bedrijf SCHRADER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Pontarlier, Frankrijk.

 4. ZHEJIANG SHEN YI AUTOMATIC CONTROL CO .,LTD

  China

  Het bedrijf ZHEJIANG SHEN YI AUTOMATIC CONTROL CO .,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren pneumatische schakelaar. Het is gevestigd in Wenzhou, China.

 5. ALL TORQUE COMPANY

  China

  Het bedrijf ALL TORQUE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren pneumatische schakelaar. Het is gevestigd in WENZHOU, China.

 6. SCHRADER SA

  Frankrijk

  Het bedrijf SCHRADER SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Pontarlier cedex, Frankrijk.

 7. M/S, DEMBLA VALVES LTD.

  India

  Het bedrijf M/S, DEMBLA VALVES LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervaardiging van kranenstelsels. Het is gevestigd in Thane / Maharashtra, India.

 8. BONDIOLI & PAVESI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf BONDIOLI & PAVESI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, Ventielen voor luchtdrukmachines, Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, en Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Suzzara, Italië.

 9. CHANGSHU HUIER

  China

  Het bedrijf CHANGSHU HUIER, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is gevestigd in Changshu, China.

 10. CHINA REGIS MACHINERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf CHINA REGIS MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor luchtdrukmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektroventielen, en buizen voor pneumatische installaties. Het is gevestigd in Ningbo, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis