• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ventielen voor sanitair installatiemateriaal

Resultaten voor

Ventielen voor sanitair installatiemateriaal - Import export

 1. GNALI BOCIA SRL

  Italië

  GNALI BOCIA in Lumezzane in de provincie Brescia, opgericht door de gebroeders Gnali aan het einde van de jaren ’70, is gespecialiseerd in de productie van regelaars, drukregelaars, kranen, veiligheidskleppen en aansluitstukken voor apparaten die werken op GPL, technische gassen en water. Wij produceren GPL-gasaansluitstukken, veilig en van kwaliteit, gemaakt in messing, koperlegering en zink. Dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn knowhow geniet Gnali Bocia nu een positie als marktleider in zijn marktsegment, dat bestaat uit de belangrijkste fabrikanten en nationale en internationale distributeurs. De hoge kwaliteitsstandaarden en de continue inspanningen om de kwaliteit-prijsverhouding te optimaliseren, leiden ertoe dat de firma Gnali Bocia zich continu bezighoudt met technologische en personeelsinvesteringen, om de eigen posities te versterken, de eigen clientèle tevreden te stellen en nieuwe basissen te leggen voor de toekomst. ISO 9001: 2015 gecertificeerde onderneming. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 2. ADIS FRANCE

  Frankrijk

  ADIS France, Groep ATEO, is fabrikant en distributeur van materialen voor watervoorziening en van kranen en appendages. Op onze website zult u talrijke producten vinden die u nodig hebt, met name materialen voor watervoorziening hoofdzakelijk bestemd voor bedrijven. In onze interactieve catalogus kunt u ons assortiment van gietijzeren en messing producten raadplegen en hun technische informatiebladen downloaden. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit is voor u de waarborg van een beheerst productieproces en van strenge controles in alle productiefases. Onze producten zijn in overeenstemming met de CE-normen en bieden kwaliteit, innovatie en veiligheid. De firma ATEO zet zich sinds het begin in voor haar klanten om diensten en producten van kwaliteit te bieden. De binnen onze structuur ingevoerde processen zijn ware hulpmiddelen voor een optimale kwaliteit en om onze verbintenissen ten opzichte van onze klanten na te komen.

  Alle producten voor "ventielen voor sanitair installatiemateriaal"

 3. STAIGER

  Duitsland

  STAIGER ontwikkelt en vervaardigt kwalitatief hoogwaardige elektromagnetische kleppen en vloeistofsystemen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Al meer dan 40 jaar varen wij onze succesvolle innovatiekoers en bieden wij met name op het gebied van proportionele kleppen alsmede drinkwatertechniek nieuwe producten en klantspecifieke oplossingen.Wij zijn een door de eigenaren gerund familiebedrijf en ontwikkelen en produceren met circa 200 medewerkers elektromagnetische kleppen en stuurblokken naar de uitdagingen van onze klanten – wereldmarktleider in de medische techniek, automotive, industrie, pneumatiek, lucht- en ruimtevaart en drinkwatertechniek. Van individuele stukken tot grote series en massaproductie, wij verzorgen het allemaal in onze vestiging in Erligheim bij Stuttgart en maken daartoe alle productie- en testfaciliteiten in eigen huis. Deze knowhow maakt het voor ons mogelijk kostenefficiënte oplossingen te bieden, die een echt concurrentievoordeel voor onze klanten betekenen.

 4. NOVOTEK VAKUUMTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. BÜRKERT GMBH & CO. KG

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PWT PROZESS-WÄRMETRÄGERTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. SIAGS GMBH

  Duitsland

 3. P.V.A. PLASTIK-VENTIL-ARMATUREN GMBH

  Duitsland

 4. ELSTER - INSTROMET VERTRIEBSGES.M.B.H

  Oostenrijk

 5. BUSCHJOST GMBH

  Duitsland

 1. FRANZ DÜRHOLDT GMBH & CO KG INDUSTRIEARMATUREN

  Duitsland

 2. KFM REGELUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. A/S SAUER HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

 2. HAGE FITTINGS UND FLANSCHEN GMBH

  Duitsland

 3. BZO-PNEUMATIK INHABERIN KARIN WAUGE

  Duitsland

 4. HYDROKOMP HYDRAULISCHE KOMPONENTEN GMBH

  Duitsland

 5. RAU SERTA HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

 6. QUITER METALL- UND ARMATURENWERK GMBH

  Duitsland

 7. CENTER TECH ARMATUREN GMBH

  Duitsland

 8. RUDOLF VON SCHEVEN GMBH ARMATURENFABRIK U. APPARATEBAU

  Duitsland

 1. VENTEK ARMATUREN GMBH

  Duitsland

 2. HESCH INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Duitsland

 3. ALKUMA GMBH

  Duitsland

 4. RSG REGEL- UND STEUERGERÄTE GMBH

  Duitsland

 5. ARMATUREN AUTOMATISIERUNG VERTRIEB BINDLER GMBH

  Duitsland

 6. KARCOMA-ARMATUREN GMBH

  Duitsland

 7. ERNST BADER HYDRAULIK & PNEUMATIK

  Duitsland

 8. LUDWIG MOHREN KG

  Duitsland

 9. KARL HEITZ INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH

  Duitsland

 10. ITV GMBH

  Duitsland