• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ventielen voor sanitair installatiemateriaal

Resultaten voor

Ventielen voor sanitair installatiemateriaal - Import export

 1. GNALI BOCIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  GNALI BOCIA in Lumezzane in de provincie Brescia, opgericht door de gebroeders Gnali aan het einde van de jaren ’70, is gespecialiseerd in de productie van regelaars, drukregelaars, kranen, veiligheidskleppen en aansluitstukken voor apparaten die werken op GPL, technische gassen en water. Wij produceren GPL-gasaansluitstukken, veilig en van kwaliteit, gemaakt in messing, koperlegering en zink. Dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn knowhow geniet Gnali Bocia nu een positie als marktleider in zijn marktsegment, dat bestaat uit de belangrijkste fabrikanten en nationale en internationale distributeurs. De hoge kwaliteitsstandaarden en de continue inspanningen om de kwaliteit-prijsverhouding te optimaliseren, leiden ertoe dat de firma Gnali Bocia zich continu bezighoudt met technologische en personeelsinvesteringen, om de eigen posities te versterken, de eigen clientèle tevreden te stellen en nieuwe basissen te leggen voor de toekomst. ISO 9001: 2015 gecertificeerde onderneming. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 2. ADIS FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ADIS France, Groep ATEO, is fabrikant en distributeur van materialen voor watervoorziening en van kranen en appendages. Op onze website zult u talrijke producten vinden die u nodig hebt, met name materialen voor watervoorziening hoofdzakelijk bestemd voor bedrijven. In onze interactieve catalogus kunt u ons assortiment van gietijzeren en messing producten raadplegen en hun technische informatiebladen downloaden. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit is voor u de waarborg van een beheerst productieproces en van strenge controles in alle productiefases. Onze producten zijn in overeenstemming met de CE-normen en bieden kwaliteit, innovatie en veiligheid. De firma ATEO zet zich sinds het begin in voor haar klanten om diensten en producten van kwaliteit te bieden. De binnen onze structuur ingevoerde processen zijn ware hulpmiddelen voor een optimale kwaliteit en om onze verbintenissen ten opzichte van onze klanten na te komen.

 3. STAIGER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  STAIGER ontwikkelt en vervaardigt kwalitatief hoogwaardige elektromagnetische kleppen en vloeistofsystemen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Al meer dan 40 jaar varen wij onze succesvolle innovatiekoers en bieden wij met name op het gebied van proportionele kleppen alsmede drinkwatertechniek nieuwe producten en klantspecifieke oplossingen.Wij zijn een door de eigenaren gerund familiebedrijf en ontwikkelen en produceren met circa 200 medewerkers elektromagnetische kleppen en stuurblokken naar de uitdagingen van onze klanten – wereldmarktleider in de medische techniek, automotive, industrie, pneumatiek, lucht- en ruimtevaart en drinkwatertechniek. Van individuele stukken tot grote series en massaproductie, wij verzorgen het allemaal in onze vestiging in Erligheim bij Stuttgart en maken daartoe alle productie- en testfaciliteiten in eigen huis. Deze knowhow maakt het voor ons mogelijk kostenefficiënte oplossingen te bieden, die een echt concurrentievoordeel voor onze klanten betekenen.

 4. ELSTER - INSTROMET VERTRIEBSGES.M.B.H

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELSTER - INSTROMET VERTRIEBSGES.M.B.H, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. A/S SAUER HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A/S SAUER HYDRAULIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Kleinostheim, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. P.V.A. PLASTIK-VENTIL-ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf P.V.A. PLASTIK-VENTIL-ARMATUREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Tönisvorst, Duitsland.

 2. BZO-PNEUMATIK INHABERIN KARIN WAUGE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BZO-PNEUMATIK INHABERIN KARIN WAUGE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Bad Grund, Duitsland.

 3. SIAGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIAGS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Schwetzingen, Duitsland.

 4. RAU SERTA HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAU SERTA HYDRAULIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Kirchheim, Duitsland.

 5. KFM REGELUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KFM REGELUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Herford, Duitsland.

 1. CENTER TECH ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CENTER TECH ARMATUREN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Laufeld, Duitsland.

 2. BÜRKERT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BÜRKERT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Ingelfingen, Duitsland.

 1. PWT PROZESS-WÄRMETRÄGERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PWT PROZESS-WÄRMETRÄGERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Uetersen, Duitsland.

 2. HYDROKOMP HYDRAULISCHE KOMPONENTEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HYDROKOMP HYDRAULISCHE KOMPONENTEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Mücke, Duitsland.

 3. FRANZ DÜRHOLDT GMBH & CO KG INDUSTRIEARMATUREN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRANZ DÜRHOLDT GMBH & CO KG INDUSTRIEARMATUREN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 4. NOVOTEK VAKUUMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NOVOTEK VAKUUMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Magstadt, Duitsland.

 5. RUDOLF VON SCHEVEN GMBH ARMATURENFABRIK U. APPARATEBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RUDOLF VON SCHEVEN GMBH ARMATURENFABRIK U. APPARATEBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Sprockhövel, Duitsland.

 6. BUSCHJOST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BUSCHJOST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Bad Oeynhausen, Duitsland.

 7. QUITER METALL- UND ARMATURENWERK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf QUITER METALL- UND ARMATURENWERK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Drolshagen, Duitsland.

 8. HAGE FITTINGS UND FLANSCHEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAGE FITTINGS UND FLANSCHEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Baden-Baden, Duitsland.

 1. ALKUMA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALKUMA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 2. VENTEK ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VENTEK ARMATUREN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. HESCH INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HESCH INDUSTRIETECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Fürth, Duitsland.

 4. RSG REGEL- UND STEUERGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RSG REGEL- UND STEUERGERÄTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Ingelfingen, Duitsland.

 5. ARMATUREN AUTOMATISIERUNG VERTRIEB BINDLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARMATUREN AUTOMATISIERUNG VERTRIEB BINDLER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 6. ERNST BADER HYDRAULIK & PNEUMATIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERNST BADER HYDRAULIK & PNEUMATIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Hagnau, Duitsland.

 7. LUDWIG MOHREN KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LUDWIG MOHREN KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 8. KARCOMA-ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARCOMA-ARMATUREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Sindelfingen, Duitsland.

 9. BITTEL-HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BITTEL-HYDRAULIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Singen (hohentwiel), Duitsland.

 10. MBS-HYDRAULIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MBS-HYDRAULIK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Constructies, hydraulisch, Verbindingen, hydraulisch, Hydraulische installaties en uitrustingen, Cilinders, hydraulisch, Kleppen en ventielen, hydraulisch, Constructies, hydraulisch, Verbindingen, hydraulisch, Hydraulische installaties en uitrustingen, en Cilinders, hydraulisch. Het is gevestigd in Lübbecke, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis