• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ventilatoren - huishoudelijk gebruik

Resultaten voor

Ventilatoren - huishoudelijk gebruik - Import export

 1. AIRFLOW LUFTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AIRFLOW LUFTTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Rheinbach, Duitsland.

 2. WEISSHAAR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEISSHAAR GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Backnang, Duitsland.

 3. BRACHTEL LUFTTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRACHTEL LUFTTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Guntramsdorf, Oostenrijk.

 4. CASAFAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CASAFAN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Hasselroth, Duitsland.

 5. INTOVENT

  Nederland

  Ventilatie is meer dan de lucht verversen. Ventilatie is een vak dat in iedere situatie om maatwerk vraagt. Daarvoor heb je specialisten nodig. Professionals die service in het DNA hebben, simpelweg omdat ze er plezier uit halen om mensen blij te maken. Dat doen we namelijk dagelijks met onze ventilatieoplossingen. Welkom bij Intovent. Onze drijfveren Van kokkerellen tot bankhangen, en van thuiswerken tot tafelen met vrienden en familie. Je huis is het toneel van een groot deel van je leven. Maar een huis voelt pas als een thuis als je er aangenaam kunt leven in een gezond binnenklimaat. Daar levert Intovent graag een bijdrage aan. Omdat iedereen recht heeft op een gezonde leefomgeving. Omdat we nooit concessies doen aan comfort. En omdat we geloven in de kracht van duurzame oplossingen. Vooruitstrevend in ventilatie Net als de lucht is ook ventilatietechniek altijd in beweging. Intovent omarmt innovatie, want duurzaam denken en doen zit ons in het DNA. Daardoor zijn onze klanten verzekerd van de laatste inzichten en de modernste technieken met het hoogste rendement.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MICRONEL AG

  Zwitserland

  Van axiale afzuigers, centrifugaalbeluchters en krachtige vlakke ventilators tot veelzijdige toepassingen. Ontdek het Micronel productassortiment dat onder andere bestaat uit centrifugaalbeluchters, axiale afzuigers, hoogwaardige vlakke ventilators: De U-Line wordt gevormd door compacte en stille centrifugaalventilators, die perfect geschikt zijn voor de medische sector, bijvoorbeeld voor ademhalingsapparatuur.

 2. AWENTA

  Polen

  Awenta werd in 1989 opgericht. Op dit moment zijn we een leidende producent van ventilatoren en ventilatiesystemen. Sommigen van onze klanten zijn zeer grote winkelketens: Leroy Merlin, Bims Plus, Bricoman, Brico Depot en Bricomarche. In 2002 hebben we het Quality Management System (kwaliteits- managementsysteem) ISO 9001: 2000 ingevoerd en zijn we gecertificeerd.

 3. A. ÖBKE PROAID LUFTTECHNIK E. K.

  Duitsland

  Wij willen dat u tevreden bent over onze ventilatoren en uw succes garanderen. Daarom bieden onze gekwalificeerde medewerkers een deskundige service, en het ervaren technische team de nodige deskundigheid voor lonende resultaten. Wanneer u ons ook nodig hebt, bij vragen over de productie, montage, onderhoud, reparatie, kunt u op onze competentie vertrouwen. Producten: Ventilatorschoepen, radiale ventilatoren, industrieventilatoren, ventilatoren

 4. CLIMA CONSTRUCT

  België

  Clima Construct is specialist in ventilatien en luchtkanalen: luchtkokers, dampkappen, brankleppen, filters, roosters, ventilatoren, luchtverwarming. Maatwerk en snelle levering; Clima Construct is ook exclusief verdeler van enkele kwaliteitsmerken. Fabricair luchtsokken, Wolf en IV Produkt luchtbehandelingskasten. Woonhuisventilatie van Helios en Pluggit. Warmterecuperatie met een rendement hoger dan 90% - Ventilatoren en EC motoren.

 5. NILAN BELGIUM

  België

  Nilan ontwikkelt en produceert hoogwaardige, energiezuinige ventilatie en warmtepompen. Milieuvriendelijke oplossingen, welke zorgen voor een gezond en aangenaam binnenklimaat met een minimaal energieverbruik.

 1. CASA BRUNO, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CASA BRUNO, S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Santa Ponsa (calviá), Spanje.

 2. LMT SRL LUX

  Italië

  Het bedrijf LMT SRL LUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventilatoren - huishoudelijk gebruik, ventilatie, axiale afzuigsystemen, centrifugaalafzuigers, en Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Buccinasco, Italië.

 1. SPÄNEX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SPÄNEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Uslar, Duitsland.

 2. MASCHINENBAU LOHSE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINENBAU LOHSE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Heidenheim, Duitsland.

 3. KARL HOPF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KARL HOPF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Bayreuth, Duitsland.

 4. KS METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KS METALLTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 5. COMPETAIR GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf COMPETAIR GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Thalwil, Zwitserland.

 6. NOVENCO BUILDING & INDUSTRIES A/S

  Duitsland

  Het bedrijf NOVENCO BUILDING & INDUSTRIES A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Niederstotzingen, Duitsland.

 7. INTAX TRADING SRL

  Roemenië

  Het bedrijf INTAX TRADING SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventilatoren - huishoudelijk gebruik, ontvochtigers voor civiel gebruik, luchtzuivering, Ventilatoren - huishoudelijk gebruik, en aromatherapie. Het is gevestigd in Otopeni, Roemenië.

 8. KISSMANN KÜHLGERÄTE INH. HERMANN KISSLINGER

  Duitsland

  Het bedrijf KISSMANN KÜHLGERÄTE INH. HERMANN KISSLINGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 1. KROBATH PROTECH GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf KROBATH PROTECH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Feldbach, Oostenrijk.

 2. HAITHERM INDUSTRIEOFENBAU UND WÄRMEBEHANDLUNGSANLAGEN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HAITHERM INDUSTRIEOFENBAU UND WÄRMEBEHANDLUNGSANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Walding, Oostenrijk.

 3. AIRCLEAN SAFETY PRODUCTS

  Duitsland

  Het bedrijf AIRCLEAN SAFETY PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 4. VENTOS LÜFTUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VENTOS LÜFTUNGSTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Warmtewisselaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Ventilatoren - industrieel, Ventilatoren - huishoudelijk gebruik, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Ventilatoren - industrieel, Ventilatoren - huishoudelijk gebruik, en Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Georgsmarienhütte, Duitsland.

 5. ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS

  Roemenië

  Het bedrijf ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roosters - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Ventilatoren - industrieel, Ventilatoren - huishoudelijk gebruik, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Ventilatoren - industrieel, en Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Otopeni, Roemenië.

 6. A. JUNG ARBEITSSICHERHEIT

  Zwitserland

  Het bedrijf A. JUNG ARBEITSSICHERHEIT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Rheinsulz, Zwitserland.

 7. MAICO ELEKTROAPPARATE FABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAICO ELEKTROAPPARATE FABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren ventilators, Badkamer, industriële ventilatoren, en dakventilator. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 8. FANELITE EUROPE

  Frankrijk

  Het bedrijf FANELITE EUROPE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren plafondventilator, ventilators, Geluidloze ventilatoren, en huishoudelijke ventilatoren. Het is gevestigd in Annecy, Frankrijk.

 9. AERMOTIX GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf AERMOTIX GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Donauwörth, Duitsland.

 10. AVERTO D.O.O. - AIRDOO

  Slovenië

  Het bedrijf AVERTO D.O.O. - AIRDOO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren klimaatregelinginstallaties en ventilatie-installaties voor de bouwindustrie, ventilatiesystemen, wandventilators, en ventilatie. Het is gevestigd in Maribor, Slovenië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ventilatoren - huishoudelijk gebruik - Import export

Aantal resultaten

506 Bedrijven