• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ventilatoren - industrieel

Resultaten voor

Ventilatoren - industrieel - Import export

 1. ESOLVE-SDC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2019 is ESOLVE-SDC een onafhankelijke dealer gespecialiseerd in materieel voor airco, ventilatie, verwarming en hydraulische systemen in Europa en daarbuiten (Afrika en Overzeese departementen en gebiedsdelen). Sinds 2019 selecteren wij de beste leveranciers en producten om aan de behoeften van onze professionele klanten te voldoen. Onze diensten: Technisch advies voor de verkoop, begeleiding indienststelling, klantenservice, reserveonderdelen, opleiding en samenwerkingsverbanden met de fabrikanten. Onze producten: Airco, verwarming, koelsystemen, ventilatie, hydraulische systemen, regeling en accessoires. Bij ons vindt u alle producten die u nodig hebt voor uw projecten rond airco, verwarming en luchtbehandeling, inclusief alle randapparatuur. Wij bieden u diensten aan op maat en zijn zo reactief als de projecten van onze klanten dat eisen (adviesbureaus, installateurs, investeerders). Wij begeleiden onze klanten en prospects om technisch-economische oplossingen te vinden. Wij werken voortdurend aan de selectie van talrijke merken en producten die wij te koop aanbieden en aan de prestaties van onze aankopen om onze klanten van de meest aantrekkelijke prijzen te laten profiteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. CORAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CORAL is een onderneming die sinds meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in de installatie van industriële afzuig-, filter- en ontstoffingssystemen. Wij zijn uw partner voor al uw projecten voor het afzuigen van houtsnippers, het zuiveren van vervuilde lucht en het industrieel ontstoffen. Onze apparaten zijn met name nuttig voor het afzuigen van dampen, stof of de door uw activiteit veroorzaakte houtsnippers. Ons ontwerpbureau werkt uw project uit en biedt u de beste oplossingen door rekening te houden met de vraagstukken omtrent de processen en het milieu, waarbij uiteraard de van kracht zijnde normen worden nageleefd. We streven er namelijk naar de uitstoot van onze installaties te beperken. Daarnaast passen wij de installaties aan uw site aan en verzorgen we de installatie en plaatsing van het materiaal om een zo groot mogelijke efficiënte en de beste resultaten te garanderen. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams begeleiden u van a tot z bij de uitwerking van uw project.

 3. ONLINE B TRUST

  Spanje

  Verified by europages badge

  ONLINE B TRUST is een in Spanje gevestigd bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van plafondventilatoren. We bieden met name ventilatoren met of zonder lampen en met een klassiek, modern of design ontwerp. U kunt tevens ons assortiment ventilatoren voor buiten ontdekken. We leveren ventilatoren voor onder andere hotels of restaurants. Onze producten zijn bovendien geschikt voor alle vertrekken, alle stijlen en alle budgets. We werken met fabrikanten zoals KlassFan, Purline of Casafan. Het merendeel van onze modellen genieten 10 jaar garantie en sommige fabrikanten bieden zelfs 25 jaar garantie. We werken samen met deze betrouwenswaardige fabrikanten om u producten van topkwaliteit te bieden. We zijn uiterst reactief en onze teams staan tot uw beschikking om aan al uw behoeften te voldoen. We zetten ons uiteraard tevens in om u zo snel mogelijk te leveren.

 4. DIZETA IMPIANTI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  DiZeta Impianti is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de realisatie en de installatie van systemen voor aanzuiging en filtering van rook (staalfabrieken, gieterijen, spuitgieten, vormpersen, thermische behandelingen enz.), voorzieningen voor aan- en afzuiging van stof (cementfabrieken, baksteenindustrie, textielindustrie, papierfabrikanten, werkplaatsen voor mechanische bewerkingen en andere). Systemen voor aan- en afzuiging van dampen en olienevels, stinkende dampen.

 5. CVH TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CVH Technologies levert een productenassortiment bestemd voor de industrie-, spoorweg- en militaire sector. Leverancier van industriële ventilatoren, convertors (Ac/Dc convertors, Dc/Dc convertors, Dc/Ac convertors) en voorziening voor standaard- en specifieke laboratoria. Ruime keuze standaard ventilatoren en opties: Tropenvast maken, Tachymetrie, IP, reactie-turbineventilators EC FANS. Brushless motor / Motor met elektronische schakeling: Wij kunnen motoren ontwerpen aan de hand van een bestek, buismotoren, motoren voor treindeuren, enz. CVH-technologies is erkend dealer voor de verkoop van I.S.G.E.V motoren bestemd voor de industrie, marine, spoorwegindustrie. Het bedrijf I.S.G.E.V is UL, CSA, IRIS, ATEX gecertificeerd. Dankzij een grote voorraad aan subeenheden, kunnen wij binnen korte termijnen voldoen aan technische specificaties of aan de levering van prototypes. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BORGHI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het productassortiment omvat: schroef-, ketting-, riem- en pallettransportbanden; emmerliften; filters; draaiende verdelers; reinigingsmachines; rolluiken en gespecialiseerde apparatuur voor het terugwinnen, lossen en extraheren van producten, met een productiviteit van 10 tot 300 ton per uur. Ontwerp en bouw van complete agro-industriële installaties voor graanopslag, silo's, molens, rijstmolens, veevoeder en haveninstallaties. Tevens productie van industriële liften met een grote capaciteit, tot 1.000 t/u,

 2. LIMOCO

  België

  Verified by europages badge

  Het familiebedrijf is tegenwoordig een betrouwbare partner op het gebied van ventilatie en industriële extractieprocessen. Dankzij de 40 jaar ervaring en het gebruik van de laatste technologieën, voldoen onze installaties aan de geldende normen op het gebied van stofuitstoot, geluidsniveau en veiligheid. Voor elk project zoeken wij samen met onze klant een oplossing op maat naargelang zijn behoeften, wensen en budget.

 3. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 4. FLÄKTCOMP SWEDEN AB

  Zweden

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLÄKTCOMP SWEDEN AB, is een Distributeur, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waaiers, axiale ventilators, industriële ventilatoren, tunnelventilatie, dakventilator, en Waaiers. Het is gevestigd in Växjö, Zweden.

 5. WALUSA INGENIERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WALUSA INGENIERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanzuigarm, spuitcabine voor vloeibare verf, installaties van luchtfiltrering, en zandstraalcabines. Het is gevestigd in Bruebach, Frankrijk.

 1. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële aanzuiginstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Filtrering, lucht - apparatuur, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Afzuiginstallaties voor gas en rook, Ventilatoren - industrieel, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Stofzuigers - industrieel, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, en Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Diemoz, Frankrijk.

 2. AWITECH

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AWITECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventilatoren - industrieel, industriële stofafscheiders, Ventilatoren - industrieel, Spuitcabine, en airconditioning installaties. Het is gevestigd in Saint Priest, Frankrijk.

 1. ELEKTROR AIRSYSTEMS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELEKTROR AIRSYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Tumeltsham, Oostenrijk.

 2. SCHEFFEL ELEKTROTECHNISCHER VERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHEFFEL ELEKTROTECHNISCHER VERTRIEB GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Gerlingen, Duitsland.

 3. ACF VENTILATOREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACF VENTILATOREN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Melle, Duitsland.

 4. FERRARI INDUSTRIEVENTILATOREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FERRARI INDUSTRIEVENTILATOREN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Pfalzgrafenweiler, Duitsland.

 5. ATON SERVICE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATON SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afzuiginstallaties voor gas en rook, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Ventilatoren - industrieel, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Verven - machines en installaties, Filtreerapparatuur en benodigdheden, Industriële aanzuiginstallaties, Sanering van het milieu - machines en installaties, en Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Kolchyno, Oekraïne.

 6. WMB VENTILATOREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WMB VENTILATOREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Obersontheim, Duitsland.

 7. HDS VENTILATOREN VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HDS VENTILATOREN VERTRIEBS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Dörzbach, Duitsland.

 8. BLACKNOISE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BLACKNOISE DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Hilden, Duitsland.

 1. WISTRO ELEKTRO-MECHANIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WISTRO ELEKTRO-MECHANIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Langenhagen, Duitsland.

 2. HKB-VENTILATOREN UND LÜFTUNGSBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HKB-VENTILATOREN UND LÜFTUNGSBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Elmshorn, Duitsland.

 3. HTK-VENT GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HTK-VENT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Klosterneuburg, Oostenrijk.

 4. ZENNER VENTILATOREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZENNER VENTILATOREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Olbernhau, Duitsland.

 5. ORFA VISSER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ORFA VISSER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Bochholt, Duitsland.

 6. SOLER & PALAU GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOLER & PALAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Brunn Am Gebirge, Oostenrijk.

 7. G & P AIR SYSTEMS VERTRIEBSGMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G & P AIR SYSTEMS VERTRIEBSGMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 8. VG-VENTILATORTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VG-VENTILATORTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Gaildorf, Duitsland.

 9. KAISER VENTILATORENBAU GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAISER VENTILATORENBAU GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventilatoren - industrieel. Het is gevestigd in Kirchhundem, Duitsland.

 10. TRÖSTER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Ontwerpen en vervaardigen van lagers voor ventilatoren is de focus van Tröster Maschinenbau GmbH.Omzet sterke producten worden ontwikkeld in modulaire blok lagers, waarmee zelfs speciale uitvoeringen voor een breed scala aan ventilatoren naast standaardafmetingen mogelijks zijn. Het bedrijf Tröster Maschinenbau GmbH is ontstaan in de lagersector, dat vanaf het midden van de vorige eeuw door het bedrijf Pintsch Bamag in Butzbach, en van 1971 tot 1991 door de gerenommeerde landbouwmachines fabrikant A.J. Tröster GmbH & Co KG gevestigd was. Het bedrijf werd in 1991 via een management buy-out zelfstandig en heeft sinds 1999 zijn hoofdkantoor in de centrale Hessische Langgöns, wijk Oberkleen.Op dit moment werken 16 medewerkers op een oppervlakte van 1500 m 2 aan kantoren en productie. Onze activiteiten zijn gericht op het stabiliseren van de binnenlandse markt en ook de export naar nieuwe markten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis