• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verbrandingsmotoren - onderdelen

Resultaten voor

Verbrandingsmotoren - onderdelen - Import export

 1. STOPARTS LTD

  Turkije

  De in 2012 opgerichte firma STOparts levert reserveonderdelen voor alle types zware machines en apparatuur van fabrikanten en dealers in Turkije. Wij werken tegenwoordig met meer dan 120 fabrikanten in diverse vakgebieden, zowel voor de groot- als de detailhandelsegmenten van de markt. Alle fabrikanten van reserveonderdelen waarmee we samenwerken voor reserveonderdelen voor speciale, bouw- en landbouwmachines produceren producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij exporteren naar talloze landen in Europa, Amerika en Azië. Wij zijn tegenwoordig in staat om reserveonderdelen en onderdelen voor vrachtwagens, speciale machines, bouwmachines en landbouwmachines te leveren. Wij kunnen tevens op aanvraag alle reserveonderdelen voor u vervaardigen. Onze specialisatie: Stoparts is onderdeel van het merk SORS voor de levering van reserveonderdelen voor alle types zware apparatuur aan groot- en detailhandels. Het tijdig leveren van reserveonderdelen voor speciale apparatuur is de hoofdtaak van ons bedrijf. U kunt bij ons onderdelen bestellen voor de volgende units en systemen van zware apparatuur: -Assen en differentiëlen; -Motoren (interne verbrandingsmotoren) en elektrische motoren; -Koelsystemen; -Hydraulische systemen; -Aandrijvingen (schakelkasten) en tal van overige, op onze website te ontdekken producten! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. SV-ZERSPANUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf SV-ZERSPANUNGSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is gevestigd in Übach-Palenberg, Duitsland.

 3. DECI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DECI GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Scheepsmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, Elektromotoren en onderdelen, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Quickborn, Duitsland.

 4. GROSEMANS REVISIE

  België

  Veel vaker dan u denkt is een kapotte of versleten motor nog te reviseren. Het grote voordeel is dat u meestal minder kosten heeft met een revisie en het milieu minder belast dan wanneer u een nieuw motorblok moet aanschaffen. Van bestaande onderdelen worden, met een minimaal energie- en grondstoffengebruik, weer nieuwe onderdelen gemaakt en dus niet afgedankt. Ook reviseren wij handgeschakelde en automatische transmissies. In de wereld van fabrieken en de zware industrieën komen diverse soorten motoren voor. In de landbouw, de bouw, defensie, vrachtvervoer en het grondverzet zijn er ook de stationaire motoren, die Grosemans Motorenrevisie terplekke repareert of uitbouwd en gereviseerd weer inbouwd. Grosemans Motorenrevisie heeft jarenlange ervaring op het gebied van reiniging en onderhoud van motoren in zowel de watersport als de beroepsbinnenvaart en is dus de juiste partner voor alle werkzaamheden aan uw schip, jacht of boot. Voor de pleziervaart kan Grosemans Motorenrevisie het complete beheer, het algehele onderhoud of winterklaar maken van uw boot uit handen nemen.

 5. CAT CAMS

  België

  Bij CAT CAMS hebben we de technologie in huis om nokkenassen te slijpen met nokken onder hoek, dankzij onze CNC slijpmachine die de bewegingrichting van de slijpsteen kan zwenken tot dezelfde hoek als de boring van de nokvolgers. Dit is noodzakelijk bij motoren met kleppen die naar het midden van de verbrandingskamer wijzen. Het voorbeeld bij uitstek is de Ferrari 333 SP motor met 5 kleppen per cylinder. De inlaatkleppen aan de buitenkant staan onder een ingesloten hoek van 6° (3° per klep), de uitlaatkleppen hebben een ingesloten hoek van 8° (4° per klep). Latere productie motoren zoals de F355 en de F360 gebruiken dezelfde technologie en kunnen - net als de 333 SP - voordeel halen uit CAT CAMS upgrades voor nokkenassen en toebehoren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ANGLO BELGIAN CORPORATION

  België

  Anglo Belgian Corporation met zijn hoofdzetel in Gent heeft bijna een eeuw aan expertise. Het bedrijf werd opgericht in 1912 door een groep Belgische ondernemers... Ondanks de verminderde mogelijkheden voor handel en verkoop tijdens de twee Wereldoorlogen, zette ABC zijn activiteiten verder. Aangezien het productieniveau tijdens deze periode laag was, werd heel veel tijd aan onderzoek, ontwikkeling en nieuw design besteed. Door koeling van de opladingslucht na de turbo compressor door middel van een luchtkoeler, kon het vermogen van een motor verdubbeld worden. Naast de DX motor met natuurlijke aanzuig, werd aan deze lijn de naam DXC gegeven.

 2. HALO EUROPE

  België

  Sinds de ontwikkeling van bougies voor verbrandingsmotoren is er bijna niets verandert in de basisopbouw. De nieuw ontwikkelde HALO-bougies stelt een volledig nieuwe technologie voor, die tot een vermindering in de gebruikskosten van het verbrandingsproces word. De kop van de bougie bestaat niet meer uit één of meerdere zij-elektroden, maar uit een dubbelring constructie in gesloten uitvoering. De HALO-bougies ontsteken het brandstof-lucht mengsel gevoelig sneller en met een groter vlamfront. Deze eigenschappen zorgen, enerzijds voor een vermogenswinst respectievelijk minder brandstof verbruik, anderzijds voor een vermindering van onverbrande koolwaterstoffen en koolmonoxiden.

 3. MOTORENREVISIE MARRECAU

  België

  Wij zijn sinds 30 jaar gespecialiseerd in revisie van diesel en benzine motoren voor: - persoonswagen - bestelwagens - oldtimers - vrachtwagens - heftrucks - industriële motoren Daardoor is Marrecau Revisie dé referentie voor een kwalitatieve revisie op maat. - Revisie en testen cilinderkoppen - uitboren van motorblokken - slijpen van krukassen - afstellen motoren - revisie injectiepompen en injecteurs Wij geven 1 jaar garantie op alle uitgevoerde werken. Bij ons kan U altijd terecht voor volledige motoren en voor verschillende specifieke onderdelen zoals: - cilinderkoppen - pakkingen - lagers - zuigers - kleppen - geleiders - injectiemateriaal

 4. CILINDERKOPCENTER HUYGHE

  België

  Cilinderkopcenter Huyghe is gespecialiseerd in het reviseren van cilinderkoppen. We zijn gevestigd in Oostnieuwkerke en gestart als éénmanszaak in 1992. Wij hebben, door hoge kwaliteit af te leveren en een zeer goede service te bieden, in al die jaren een zeer trouw klantenbestand kunnen opbouwen. De cilinderkoppen worden bij ons nauwkeurig en met grote zorg gereviseerd. Hier bent u aan het juiste adres. Cilinderkopcenter HUYGHE kan naast de aangeboden diensten ook voor bijna alle merken nieuwe cilinderkoppen leveren. Ook alle motoronderdelen zoals: - koppakking - kopsets - cilinderkopbouten - lagerschalen - zuigers - ...

 5. GLOBAL RESOURCE S.R.O

  Slowakije

  GLOBAL RESOURCE bedrijf levert reserveonderdelen voor tractors: Met een komma gescheiden lijst van startmotortypes en merken. Startmotor mtz 82, startmotor Belarus generatoroplader motor hatz, startmotor perkins, startmotor hatz, startmotor mtz 320 startmotor mtz 80, MTZ startmotor schakeling, mtz startmotors, startmotor versnellingsbak, startmotor Tatra, startmotor Zetor, Tractor Zetor, belarus tractor, zetor, hatz, mtz, tatra, perkins, belarus, magneton, balkankar

 1. IDE SERVICE

  België

  Ide Service is gespecialiseerd in auto-elektriciteit, dieselinjectie, benzinesystemen, tachografen, taximeters, airco en zoveel meer. Ide Service heeft bovendien een uitgebreide stock aan auto-onderdelen.

 2. COMBUSTION AND FLOW SOLUTIONS GMBH

  Zwitserland

 1. ING. ERICH WIMBERGER

  Oostenrijk

 2. AKG THERMOTECHNIK INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. MB ENGINEERING GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. SEW EURODRIVE PORTUGAL - MOTORES REDUTORES, LDA

  Portugal

 5. LAMPAR S.R.L.

  Italië

 6. CFM CONRAD F. MEYER E HIJO SL

  Spanje

 7. ATEX NSR MOTORSPORTTEAM GMBH

  Duitsland

 8. HANSE SUPPLY GMBH

  Duitsland

 1. BRYAN INTERNATIONAL

  India

 2. JRC JUNG IMPORT EXPORT GMBH

  Duitsland

 3. E. HEDINGER AG

  Zwitserland

 4. PULSARLUBE F.B. E.U.

  Oostenrijk

 5. BTRADE PARTS S.R.L.

  Italië

 6. NEUSSER OHG

  Duitsland

 7. MOTORTECNIC

  Spanje

 8. WANKEL AG

  Duitsland

 9. ZBG MOTORENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 10. BAIER & KÖPPEL GMBH & CO

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Verbrandingsmotoren - onderdelen - Import export

Aantal resultaten

1.117 Bedrijven