• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verbrandingsmotoren - onderdelen

Resultaten voor

Verbrandingsmotoren - onderdelen - Import export

 1. STOPARTS LTD

  Turkije

  Verified by europages badge

  De in 2012 opgerichte firma STOparts levert reserveonderdelen voor alle types zware machines en apparatuur van fabrikanten en dealers in Turkije. Wij werken tegenwoordig met meer dan 120 fabrikanten in diverse vakgebieden, zowel voor de groot- als de detailhandelsegmenten van de markt. Alle fabrikanten van reserveonderdelen waarmee we samenwerken voor reserveonderdelen voor speciale, bouw- en landbouwmachines produceren producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij exporteren naar talloze landen in Europa, Amerika en Azië. Wij zijn tegenwoordig in staat om reserveonderdelen en onderdelen voor vrachtwagens, speciale machines, bouwmachines en landbouwmachines te leveren. Wij kunnen tevens op aanvraag alle reserveonderdelen voor u vervaardigen. Onze specialisatie: Stoparts is onderdeel van het merk SORS voor de levering van reserveonderdelen voor alle types zware apparatuur aan groot- en detailhandels. Het tijdig leveren van reserveonderdelen voor speciale apparatuur is de hoofdtaak van ons bedrijf. U kunt bij ons onderdelen bestellen voor de volgende units en systemen van zware apparatuur: -Assen en differentiëlen; -Motoren (interne verbrandingsmotoren) en elektrische motoren; -Koelsystemen; -Hydraulische systemen; -Aandrijvingen (schakelkasten) en tal van overige, op onze website te ontdekken producten! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. SV-ZERSPANUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SV-ZERSPANUNGSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is gevestigd in Übach-Palenberg, Duitsland.

 3. DECI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DECI GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Scheepsmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, Elektromotoren en onderdelen, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Quickborn, Duitsland.

 4. GROSEMANS REVISIE

  België

  Veel vaker dan u denkt is een kapotte of versleten motor nog te reviseren. Het grote voordeel is dat u meestal minder kosten heeft met een revisie en het milieu minder belast dan wanneer u een nieuw motorblok moet aanschaffen. Van bestaande onderdelen worden, met een minimaal energie- en grondstoffengebruik, weer nieuwe onderdelen gemaakt en dus niet afgedankt. Ook reviseren wij handgeschakelde en automatische transmissies. In de wereld van fabrieken en de zware industrieën komen diverse soorten motoren voor. In de landbouw, de bouw, defensie, vrachtvervoer en het grondverzet zijn er ook de stationaire motoren, die Grosemans Motorenrevisie terplekke repareert of uitbouwd en gereviseerd weer inbouwd. Grosemans Motorenrevisie heeft jarenlange ervaring op het gebied van reiniging en onderhoud van motoren in zowel de watersport als de beroepsbinnenvaart en is dus de juiste partner voor alle werkzaamheden aan uw schip, jacht of boot. Voor de pleziervaart kan Grosemans Motorenrevisie het complete beheer, het algehele onderhoud of winterklaar maken van uw boot uit handen nemen.

 5. AMR

  België

  Bij AMR vindt u een ruim gamma aan nieuwe elektromotoren, reductoren, tandwielkasten, ventilatoren, pompen en frequentieregelaars. Voor elke industriële toepassing hebben wij de passende aandrijving en het juiste type in huis. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde kwaliteitsmerken waaronder onze huismerken Siemens, Nord en Ebara, maar ook SEW, Grundfoss, KSB, Leroy Somer, Danfoss, Lenze, Flender, … Dankzij onze grote stock en de eigen transportservice leveren wij snel én dit alles tegen zeer scherpe prijzen. Onze technische adviseurs – uw vaste aanspreekpunten – staan garant voor een correct aankoopadvies op maat. We volgen de modernste ontwikkelingen op de voet en passen ons productenaanbod voortdurend aan. Dankzij onze hechte vertrouwensrelatie met de fabrikanten leveren zij volledige ondersteuning bij het zoeken naar oplossingen voor complexe systemen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CAT CAMS

  België

  Bij CAT CAMS hebben we de technologie in huis om nokkenassen te slijpen met nokken onder hoek, dankzij onze CNC slijpmachine die de bewegingrichting van de slijpsteen kan zwenken tot dezelfde hoek als de boring van de nokvolgers. Dit is noodzakelijk bij motoren met kleppen die naar het midden van de verbrandingskamer wijzen. Het voorbeeld bij uitstek is de Ferrari 333 SP motor met 5 kleppen per cylinder. De inlaatkleppen aan de buitenkant staan onder een ingesloten hoek van 6° (3° per klep), de uitlaatkleppen hebben een ingesloten hoek van 8° (4° per klep). Latere productie motoren zoals de F355 en de F360 gebruiken dezelfde technologie en kunnen - net als de 333 SP - voordeel halen uit CAT CAMS upgrades voor nokkenassen en toebehoren.

 2. MOTORENREVISIE MARRECAU

  België

  Wij zijn sinds 30 jaar gespecialiseerd in revisie van diesel en benzine motoren voor: - persoonswagen - bestelwagens - oldtimers - vrachtwagens - heftrucks - industriële motoren Daardoor is Marrecau Revisie dé referentie voor een kwalitatieve revisie op maat. - Revisie en testen cilinderkoppen - uitboren van motorblokken - slijpen van krukassen - afstellen motoren - revisie injectiepompen en injecteurs Wij geven 1 jaar garantie op alle uitgevoerde werken. Bij ons kan U altijd terecht voor volledige motoren en voor verschillende specifieke onderdelen zoals: - cilinderkoppen - pakkingen - lagers - zuigers - kleppen - geleiders - injectiemateriaal

 3. HALO EUROPE

  België

  Sinds de ontwikkeling van bougies voor verbrandingsmotoren is er bijna niets verandert in de basisopbouw. De nieuw ontwikkelde HALO-bougies stelt een volledig nieuwe technologie voor, die tot een vermindering in de gebruikskosten van het verbrandingsproces word. De kop van de bougie bestaat niet meer uit één of meerdere zij-elektroden, maar uit een dubbelring constructie in gesloten uitvoering. De HALO-bougies ontsteken het brandstof-lucht mengsel gevoelig sneller en met een groter vlamfront. Deze eigenschappen zorgen, enerzijds voor een vermogenswinst respectievelijk minder brandstof verbruik, anderzijds voor een vermindering van onverbrande koolwaterstoffen en koolmonoxiden.

 4. ANGLO BELGIAN CORPORATION

  België

  Anglo Belgian Corporation met zijn hoofdzetel in Gent heeft bijna een eeuw aan expertise. Het bedrijf werd opgericht in 1912 door een groep Belgische ondernemers... Ondanks de verminderde mogelijkheden voor handel en verkoop tijdens de twee Wereldoorlogen, zette ABC zijn activiteiten verder. Aangezien het productieniveau tijdens deze periode laag was, werd heel veel tijd aan onderzoek, ontwikkeling en nieuw design besteed. Door koeling van de opladingslucht na de turbo compressor door middel van een luchtkoeler, kon het vermogen van een motor verdubbeld worden. Naast de DX motor met natuurlijke aanzuig, werd aan deze lijn de naam DXC gegeven.

 5. CILINDERKOPCENTER HUYGHE

  België

  Cilinderkopcenter Huyghe is gespecialiseerd in het reviseren van cilinderkoppen. We zijn gevestigd in Oostnieuwkerke en gestart als éénmanszaak in 1992. Wij hebben, door hoge kwaliteit af te leveren en een zeer goede service te bieden, in al die jaren een zeer trouw klantenbestand kunnen opbouwen. De cilinderkoppen worden bij ons nauwkeurig en met grote zorg gereviseerd. Hier bent u aan het juiste adres. Cilinderkopcenter HUYGHE kan naast de aangeboden diensten ook voor bijna alle merken nieuwe cilinderkoppen leveren. Ook alle motoronderdelen zoals: - koppakking - kopsets - cilinderkopbouten - lagerschalen - zuigers - ...

 1. GLOBAL RESOURCE S.R.O

  Slowakije

  GLOBAL RESOURCE bedrijf levert reserveonderdelen voor tractors: Met een komma gescheiden lijst van startmotortypes en merken. Startmotor mtz 82, startmotor Belarus generatoroplader motor hatz, startmotor perkins, startmotor hatz, startmotor mtz 320 startmotor mtz 80, MTZ startmotor schakeling, mtz startmotors, startmotor versnellingsbak, startmotor Tatra, startmotor Zetor, Tractor Zetor, belarus tractor, zetor, hatz, mtz, tatra, perkins, belarus, magneton, balkankar

 2. IDE SERVICE

  België

  Ide Service is gespecialiseerd in auto-elektriciteit, dieselinjectie, benzinesystemen, tachografen, taximeters, airco en zoveel meer. Ide Service heeft bovendien een uitgebreide stock aan auto-onderdelen.

 1. DECKERS MOTORENREVISIE

  België

  Het hoofdactiviteit van Motorenrevisie Deckers is het reviseren van alle merken brandstofmotoren zowel benzine- als diesel- en gasmotoren of van hun onderdelen.

 2. ANTWERP DIESEL PUMPS

  België

  ADP is specialist in de productie van brandstofinjectie onderdelen en kleppen.

 3. ING. ERICH WIMBERGER

  Oostenrijk

  Het bedrijf ING. ERICH WIMBERGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is gevestigd in Rohrbach-Berg, Oostenrijk.

 4. COMBUSTION AND FLOW SOLUTIONS GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf COMBUSTION AND FLOW SOLUTIONS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

 5. AKG THERMOTECHNIK INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf AKG THERMOTECHNIK INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is gevestigd in Hofgeismar, Duitsland.

 6. HENNLICH-HCT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HENNLICH-HCT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Koelradiatoren voor motoren, Warmtewisselaars, Hydraulische installaties en uitrustingen, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Koelradiatoren voor motoren, en Warmtewisselaars. Het is gevestigd in Sankt Ingbert, Duitsland.

 7. EURO-REC

  België

  Het bedrijf EURO-REC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reparatie van voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Verbrandingsmotoren - onderdelen, hydraulische componenten, verspaning fijnmechanica, en Auto's - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Couillet, België.

 8. MOTOSHOPITALIA

  Italië

  Het bedrijf MOTOSHOPITALIA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, accu, Motor accessoires, en onderdelen voor scooters. Het is gevestigd in Settimo Milanese, Italië.

 1. OEM TOPLINE ROMANIA

  Roemenië

  Het bedrijf OEM TOPLINE ROMANIA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Betonindustrie - machines en fabricagematerialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Onderdelen voor dieselmotoren, Bouw - machines en materiaal, Schoppen, mechanische, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Onderdelen voor dieselmotoren, Bouw - machines en materiaal, en Schoppen, mechanische. Het is gevestigd in Timisoara, Roemenië.

 2. MB ENGINEERING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MB ENGINEERING GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Laser - las- en snijmachines, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Laser - las- en snijmachines, en waterstraalsnijden. Het is gevestigd in Dürbheim, Duitsland.

 3. SEW EURODRIVE PORTUGAL - MOTORES REDUTORES, LDA

  Portugal

  Het bedrijf SEW EURODRIVE PORTUGAL - MOTORES REDUTORES, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Snelheidsvariatoren en -reductoren, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, snelheidsvariatoren voor transmissies, Snelheidsvariatoren en -reductoren, en industriële vertragers. Het is gevestigd in Mealhada, Portugal.

 4. R DIESEL SRLS

  Italië

  Het bedrijf R DIESEL SRLS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, injectors voor motoren, injectiepompen voor motoren, reserveonderdelen, en Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is gevestigd in Salerno, Italië.

 5. ATEX NSR MOTORSPORTTEAM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ATEX NSR MOTORSPORTTEAM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is gevestigd in Prießnitz, Duitsland.

 6. LAMPAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LAMPAR S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalborstels, borstels voor elektrische motoren, Staalborstels, en industriële borstels. Het is gevestigd in Monza, Italië.

 7. ZSO ZERSPANUNGS- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZSO ZERSPANUNGS- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Slijpen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Slijpen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, en IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is gevestigd in Oberstaufen, Duitsland.

 8. CFM CONRAD F. MEYER E HIJO SL

  Spanje

  Het bedrijf CFM CONRAD F. MEYER E HIJO SL, en actief in de sector Scheepsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Verbrandingsmotoren - onderdelen, dieselmotoren, en injectiemotoren. Het is gevestigd in Vigo - Pontevedra, Spanje.

 9. MEDH MECHANICAL ENGINEERING DEPARTMENT HÖINK

  Duitsland

  Het bedrijf MEDH MECHANICAL ENGINEERING DEPARTMENT HÖINK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Import-export van mechanische constructies, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Import-export van mechanische constructies, en Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

 10. W. H. FISCHER ZENTRALSCHMIERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf W. H. FISCHER ZENTRALSCHMIERTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeertoestellen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Pompen, Hydraulische installaties en uitrustingen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Verbrandingsmotoren - onderdelen, en Pompen. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Verbrandingsmotoren - onderdelen - Import export

Aantal resultaten

1.119 Bedrijven