• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verbrandingsmotoren

Resultaten voor

Verbrandingsmotoren - Import export

 1. BTD - BREUER TECHNICAL DEVELOPMENT

  België

  Verified by europages badge

  BTD is uw partner voor de ontwikkeling van motoren: Van component tot subassemblage en tot de volledige motor, wedstrijdmotor of seriemotor, van het aanvankelijke ontwerp tot de mechanische constructie en de uitvoering van veeleisende proeven en metingen, tevens voor de racewereld. Wij ontwikkelen prototypen en, op verzoek van de klant, bieden wij een gerichte ondersteuning in de verschillende stadia van het ontwikkelingsproces.

 2. DECI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DECI GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Scheepsmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, Elektromotoren en onderdelen, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Quickborn, Duitsland.

 3. DIPL. ING. RUPPMANN VERBRENNUNGSANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Dipl.-Ing. Ruppmann Verbrennungsanlagen GmbH, gevestigd in Stuttgart, Duitsland, vloeide in 1979 voort uit het reeds in het jaar 1892 opgerichte bedrijf Wilhelm Ruppmann Industrieofenbau GmbH. Tot de hoofdactiviteiten behoren het plannen, leveren, monteren, in gebruik nemen en onderhouden van speciale verbrandingsinstallaties. Voortbouwend op zijn ervaringen op het gebied van traditionele industrie-ovens maakte RUPPMANN omstreeks 1900 de overstap naar de installatiebouw en al in 1906 bouwde hij het eerste crematorium in de stad Stuttgart. In de daaropvolgende jaren werden over de hele wereld verbrandingsinstallaties voor de hygiënische afvoer van ziekenhuisafval, speciaal afval en licht radioactieve voorwerpen gebouwd en in bedrijf genomen. Waar de oorspronkelijke doelstellingen zich vooral richtten op het ontwikkelen van een efficiënte verbrandingstechniek, worden tegenwoordig uitgebreide eisen gesteld aan milieubescherming en rendabiliteit.

 4. LOCQUET POWER & LIGHT

  België

  Locquet Power & Light heeft een jarenlange ervaring in verkoop, verhuur en installatie van motoren en stroomgroepen. Reeds in 1907 verkochten Jules en Charles Locquet hun eerste zelfgemaakte motor. Als verdeler van Caterpillar Olympian generatoren en importeur van Robin Subaru stroomgroepen kiezen we nog steeds voor de beste kwaliteit. Met een vloot van +400 aggregaten van 4 tot 1000 kVA is Locquet Power & Light ook een toonaangevende verhuurder van generatoren . Onze troeven liggen in 24/24 service en brandstofbeheer van De Panne tot Arlon. Naast stroomgeneratoren verhuren we ook alle toebehoren zoals werfkasten, kabel, transfo's, ADR brandstoftanks, aanhangwagens, ... We verzorgen de totale stroomvoorziening van uw werf, evenement of fabriek. Met ons Greenline gamma bieden we fluisterstille generatoren met grote tankinhoud aan die uiterst geschikt zijn voor gevoelige locaties.

 5. ANGLO BELGIAN CORPORATION

  België

  Anglo Belgian Corporation met zijn hoofdzetel in Gent heeft bijna een eeuw aan expertise. Het bedrijf werd opgericht in 1912 door een groep Belgische ondernemers... Ondanks de verminderde mogelijkheden voor handel en verkoop tijdens de twee Wereldoorlogen, zette ABC zijn activiteiten verder. Aangezien het productieniveau tijdens deze periode laag was, werd heel veel tijd aan onderzoek, ontwikkeling en nieuw design besteed. Door koeling van de opladingslucht na de turbo compressor door middel van een luchtkoeler, kon het vermogen van een motor verdubbeld worden. Naast de DX motor met natuurlijke aanzuig, werd aan deze lijn de naam DXC gegeven.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HURRICANE MOTOREN REVISIE

  Nederland

  Hurricane motorenrevisie is ontstaan 1968 en heeft tot 2001bedrijf gehouden in Haarlem. In 2001 is er een nieuw bedrijfspand gebouwd van 900m2 in Heerhugowaard. Ook is het machinepark in 2001 verder uitgebouwd. Ons machinepark bestaat uit hoogwaardige machine merken als Berco, Sunnen, Schenck en Froude. Ook leveren wij de motordelen voor de revisie zoals zuigers, lagers, koppakkingsets, kleppen en nog veel meer. Als motorrevisiebedrijf reviseren wij motoren voor eigenlijk alle doeleinden zoals van een auto, boot of vrachtwagen is of van een WKK (warmtekrachtkoppeling) Wij doen dit in onze werkplaats of op locatie bij de klant. Veel van onze klanten komen uit de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Haarlem en Hoorn. Ook voor deel revisie bent U bij ons aan het goede adres. Voor veel klanten voeren wij deze bewerkingen uit, denk daarbij aan cilinderkop vlakken, cilinderkop afpersen, kleppen slijpen, klepzetels frezen, motorblok boren en honen, cilinders honen, drijfstangen boren en honen en krukassen slijpen.

 2. AMR

  België

  Bij AMR vindt u een ruim gamma aan nieuwe elektromotoren, reductoren, tandwielkasten, ventilatoren, pompen en frequentieregelaars. Voor elke industriële toepassing hebben wij de passende aandrijving en het juiste type in huis. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde kwaliteitsmerken waaronder onze huismerken Siemens, Nord en Ebara, maar ook SEW, Grundfoss, KSB, Leroy Somer, Danfoss, Lenze, Flender, … Dankzij onze grote stock en de eigen transportservice leveren wij snel én dit alles tegen zeer scherpe prijzen. Onze technische adviseurs – uw vaste aanspreekpunten – staan garant voor een correct aankoopadvies op maat. We volgen de modernste ontwikkelingen op de voet en passen ons productenaanbod voortdurend aan. Dankzij onze hechte vertrouwensrelatie met de fabrikanten leveren zij volledige ondersteuning bij het zoeken naar oplossingen voor complexe systemen.

 3. D'HONDT FRANS & CO

  België

  D'Hondt Frans & Co uit Antwerpen zijn reeds jarenlang gespecialiseerd in de verkoop, herstellingen, depannage en revisie van scheepsmotoren en dieselmotoren. Wij focussen ons voornamelijk op scheepsmotoren voor binnenschepen van 300 tot 3000 ton! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle scheepsherstellingen. Onze belangrijkste merken: Detroit Diesel, DAF Lister, Petter Perkins, Hatz, Iveco, Caterpillar, MTU, john Deere, ...

 4. ANTWERP DIESEL PUMPS

  België

  ADP is specialist in de productie van brandstofinjectie onderdelen en kleppen.

 5. ABM NEDERLAND AANDRIJFTECHNIEK

  Nederland

  Produktie en import van: elektromotoren, reduktiemotoren, statische frequentievormers, elektronische toerentalregelaars, verbrandingsmotoren, pompen, compressoren ...

 1. WEINLICH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WEINLICH GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Reilingen, Duitsland.

 2. JÜRGEN KREYE LOMBARDINI & KOHLER MOTORENTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf JÜRGEN KREYE LOMBARDINI & KOHLER MOTORENTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Bad Zwischenahn, Duitsland.

 1. LOMBARDINI MOTOREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LOMBARDINI MOTOREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 2. MB ENGINEERING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MB ENGINEERING GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Laser - las- en snijmachines, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Laser - las- en snijmachines, en waterstraalsnijden. Het is gevestigd in Dürbheim, Duitsland.

 3. WARTSILA FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf WARTSILA FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Generatoren, elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren, Motoren, en motoren voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Mulhouse, Frankrijk.

 4. BOOTE MOTOREN SERVICE INHABER JÖRG MÜLLER

  Duitsland

  Het bedrijf BOOTE MOTOREN SERVICE INHABER JÖRG MÜLLER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Potsdam, Duitsland.

 5. ZSO ZERSPANUNGS- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZSO ZERSPANUNGS- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Slijpen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Slijpen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, en IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is gevestigd in Oberstaufen, Duitsland.

 6. MOTOPARTNER SACHMATA SP.J.

  Polen

  Het bedrijf MOTOPARTNER SACHMATA SP.J., is een Multi-Category, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - industrieel, Verbrandingsmotoren, accessoires en benodigdheden voor voertuigen, Oliën - industrieel, accu's voor personenauto's, en Verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Piaseczno, Polen.

 7. STEINHAGEN - MOTOR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STEINHAGEN - MOTOR GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Steinhagen, Duitsland.

 8. CUMMINS FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf CUMMINS FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Generatoraggregaten, Dieselmotoren, Generatoraggregaten, dieselmotoraggregaten, en Dieselmotoren. Het is gevestigd in Chassieu Cedex, Frankrijk.

 1. MARKS DIESELMOTORENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MARKS DIESELMOTORENTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Personenauto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Personenauto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, en Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 2. BIST-MOTOREN VOLKER BIST

  Duitsland

  Het bedrijf BIST-MOTOREN VOLKER BIST, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Personenauto's, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, en Personenauto's. Het is gevestigd in Grefrath, Duitsland.

 3. HEIDEMANN WASSERKRAFTANLAGEN INH. TILMANN HEIDEMANN

  Duitsland

  Het bedrijf HEIDEMANN WASSERKRAFTANLAGEN INH. TILMANN HEIDEMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Energie - installaties en uitrustingen voor de productie, Hydro-elektrische energiecentrales - installaties en materiaal, Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Energie - installaties en uitrustingen voor de productie, Hydro-elektrische energiecentrales - installaties en materiaal, Verbrandingsmotoren, en Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is gevestigd in Burladingen, Duitsland.

 4. HARALD FALLNBÜGL

  Oostenrijk

  Het bedrijf HARALD FALLNBÜGL, is een Distributeur, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Bouten en moeren, Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Bouten en moeren, Verbrandingsmotoren, en Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is gevestigd in Wilfersdorf, Oostenrijk.

 5. MARTIN JOSEF GOPP

  Oostenrijk

  Het bedrijf MARTIN JOSEF GOPP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Garages en benzinestations - materialen en installaties, Personenauto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen - accessoires en interieurs, Garages en benzinestations - materialen en installaties, Personenauto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, en Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is gevestigd in Feldkirch, Oostenrijk.

 6. JOSEF KOCHBERGER

  Oostenrijk

  Het bedrijf JOSEF KOCHBERGER, is een Distributeur, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Garages en benzinestations - materialen en installaties, Personenauto's, Motors en motorrijwielen, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, Garages en benzinestations - materialen en installaties, Personenauto's, Motors en motorrijwielen, en Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Schwechat, Oostenrijk.

 7. BRP-ROTAX GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf BRP-ROTAX GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, Motors en motorrijwielen, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, Pleziervaartuigen, Personenauto's, Motors en motorrijwielen, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, en Pleziervaartuigen. Het is gevestigd in Gunskirchen, Oostenrijk.

 8. W & P WEIBEL & PARTNER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf W & P WEIBEL & PARTNER AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Architecten - adviesbureaus, Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, en Architecten - adviesbureaus. Het is gevestigd in Brügg, Zwitserland.

 9. DIVE TURBINEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DIVE TURBINEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Energie - installaties en uitrustingen voor de productie, Hydro-elektrische energiecentrales - installaties en materiaal, Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Energie - installaties en uitrustingen voor de productie, Hydro-elektrische energiecentrales - installaties en materiaal, Verbrandingsmotoren, en Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is gevestigd in Amorbach, Duitsland.

 10. KARL-HEINZ MEURERS

  Duitsland

  Het bedrijf KARL-HEINZ MEURERS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Garages en benzinestations - materialen en installaties, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, en Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Verbrandingsmotoren - Import export

Aantal resultaten

2.067 Bedrijven