• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verbrandingsmotoren

Resultaten voor

Verbrandingsmotoren - Import export

 1. WEINLICH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Ons bedrijf gaat terug naar een contract tussen de Schnellpressenfabrik Heidelberg AG (Heidelberger Druckmaschinen AG) en Leopold Weinlich via de ontwikkeling van een numerieke bediening, waarmee de laatste in 1963 onafhankelijk werd. Tegenwoordig produceren we voornamelijk modulaire apparatuur voor het testen van motoren die gemakkelijk en veilig te bedienen zijn, vooral dankzij hun regelapparatuur. Onze producten: Motordynamometers, besturings- en meetapparatuur voor verplaatsbare motortestbanken, herbruikbare motorsteunen voor het bedienen van motoren op of naast de testbank, ontwerp en voorbereiding van motoren voor prestatietests, modernisering van dynamometers, basis voor koppeltests, kogelsnelheidsmeters voor veilige metingen van kopsnelheden, speciaal ontwerp voor installaties in veilige testopstellingen voor materiaaltesten, processen voor het opwikkelen van kabels.

 2. BTD - BREUER TECHNICAL DEVELOPMENT

  België

  BTD is uw partner voor de ontwikkeling van motoren: Van component tot subassemblage en tot de volledige motor, wedstrijdmotor of seriemotor, van het aanvankelijke ontwerp tot de mechanische constructie en de uitvoering van veeleisende proeven en metingen, tevens voor de racewereld. Wij ontwikkelen prototypen en, op verzoek van de klant, bieden wij een gerichte ondersteuning in de verschillende stadia van het ontwikkelingsproces.

 3. DECI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DECI GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren - onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Scheepsmotoren, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, Elektromotoren en onderdelen, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Quickborn, Duitsland.

 4. DIPL. ING. RUPPMANN VERBRENNUNGSANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Dipl.-Ing. Ruppmann Verbrennungsanlagen GmbH, gevestigd in Stuttgart, Duitsland, vloeide in 1979 voort uit het reeds in het jaar 1892 opgerichte bedrijf Wilhelm Ruppmann Industrieofenbau GmbH. Tot de hoofdactiviteiten behoren het plannen, leveren, monteren, in gebruik nemen en onderhouden van speciale verbrandingsinstallaties. Voortbouwend op zijn ervaringen op het gebied van traditionele industrie-ovens maakte RUPPMANN omstreeks 1900 de overstap naar de installatiebouw en al in 1906 bouwde hij het eerste crematorium in de stad Stuttgart. In de daaropvolgende jaren werden over de hele wereld verbrandingsinstallaties voor de hygiënische afvoer van ziekenhuisafval, speciaal afval en licht radioactieve voorwerpen gebouwd en in bedrijf genomen. Waar de oorspronkelijke doelstellingen zich vooral richtten op het ontwikkelen van een efficiënte verbrandingstechniek, worden tegenwoordig uitgebreide eisen gesteld aan milieubescherming en rendabiliteit.

 5. ANGLO BELGIAN CORPORATION

  België

  Anglo Belgian Corporation met zijn hoofdzetel in Gent heeft bijna een eeuw aan expertise. Het bedrijf werd opgericht in 1912 door een groep Belgische ondernemers... Ondanks de verminderde mogelijkheden voor handel en verkoop tijdens de twee Wereldoorlogen, zette ABC zijn activiteiten verder. Aangezien het productieniveau tijdens deze periode laag was, werd heel veel tijd aan onderzoek, ontwikkeling en nieuw design besteed. Door koeling van de opladingslucht na de turbo compressor door middel van een luchtkoeler, kon het vermogen van een motor verdubbeld worden. Naast de DX motor met natuurlijke aanzuig, werd aan deze lijn de naam DXC gegeven.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HURRICANE MOTOREN REVISIE

  Nederland

  Hurricane motorenrevisie is ontstaan 1968 en heeft tot 2001bedrijf gehouden in Haarlem. In 2001 is er een nieuw bedrijfspand gebouwd van 900m2 in Heerhugowaard. Ook is het machinepark in 2001 verder uitgebouwd. Ons machinepark bestaat uit hoogwaardige machine merken als Berco, Sunnen, Schenck en Froude. Ook leveren wij de motordelen voor de revisie zoals zuigers, lagers, koppakkingsets, kleppen en nog veel meer. Als motorrevisiebedrijf reviseren wij motoren voor eigenlijk alle doeleinden zoals van een auto, boot of vrachtwagen is of van een WKK (warmtekrachtkoppeling) Wij doen dit in onze werkplaats of op locatie bij de klant. Veel van onze klanten komen uit de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Haarlem en Hoorn. Ook voor deel revisie bent U bij ons aan het goede adres. Voor veel klanten voeren wij deze bewerkingen uit, denk daarbij aan cilinderkop vlakken, cilinderkop afpersen, kleppen slijpen, klepzetels frezen, motorblok boren en honen, cilinders honen, drijfstangen boren en honen en krukassen slijpen.

 2. LOCQUET POWER & LIGHT

  België

  Locquet Power & Light heeft een jarenlange ervaring in verkoop, verhuur en installatie van motoren en stroomgroepen. Reeds in 1907 verkochten Jules en Charles Locquet hun eerste zelfgemaakte motor. Als verdeler van Caterpillar Olympian generatoren en importeur van Robin Subaru stroomgroepen kiezen we nog steeds voor de beste kwaliteit. Met een vloot van +400 aggregaten van 4 tot 1000 kVA is Locquet Power & Light ook een toonaangevende verhuurder van generatoren . Onze troeven liggen in 24/24 service en brandstofbeheer van De Panne tot Arlon. Naast stroomgeneratoren verhuren we ook alle toebehoren zoals werfkasten, kabel, transfo's, ADR brandstoftanks, aanhangwagens, ... We verzorgen de totale stroomvoorziening van uw werf, evenement of fabriek. Met ons Greenline gamma bieden we fluisterstille generatoren met grote tankinhoud aan die uiterst geschikt zijn voor gevoelige locaties.

 3. JÜRGEN KREYE LOMBARDINI & KOHLER MOTORENTECHNIK

  Duitsland

 4. LOMBARDINI MOTOREN GMBH

  Duitsland

 5. BOOTE MOTOREN SERVICE INHABER JÖRG MÜLLER

  Duitsland

 1. MOTOPARTNER SACHMATA SP.J.

  Polen

 2. MB ENGINEERING GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. STEINHAGEN - MOTOR GMBH

  Duitsland

 2. SEHI

  Marokko

 3. GRUPEL, GRUPOS ELECTROGÉNEOS, S.A.

  Portugal

 4. TR EQUIPEMENTS

  Frankrijk

 5. WANKEL AG

  Duitsland

 6. SANECHEM SP. Z O.O. - PION CHEMII - ZAKLAD PRODUKCYJNY

  Polen

 7. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCJI SPREZAREK AIRPOL SP. Z O.O. - ODDZIAL GLSWICE

  Polen

 8. PEMAKS OTOMASYON SIST ITH IHR SAN TIC LTD STI

  Turkije

 1. IMPELLER. PRZEDSIEBIORSTWO TECHNIKI POMPOWEJ

  Polen

 2. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USLUGOWE BIELSWIND

  Polen

 3. ZAKLAD PRODUKCYJNO-USLUGOWY KLIMA-WENT S.J. M. OBREBSKI, K. KLUSKA

  Polen

 4. IARO SP. Z O.O. AUTOMATY PAKUJACE

  Polen

 5. NARZEDZIOWNIA

  Polen

 6. PRODUCTION SOLUTIONS SP. Z O.O.

  Polen

 7. SALON A&A

  Polen

 8. WYTWÓRNIA MLYNKÓW KOLOIDALNYCH I HOMOGENIZATORÓW

  Polen

 9. ESKAPOL S.J.

  Polen

 10. AMS ELEKTRONIK

  Polen

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Verbrandingsmotoren - Import export

Aantal resultaten

2.064 Bedrijven