• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verchromen

Resultaten voor

Verchromen - Import export

 1. KOLLER GROUP - STAMMWERK VITIS

  Oostenrijk

  Innovatieve systemen en individuele componenten voor whirlpoolkuipen, spa-whirlpools en douches, krachtige pompen en producten voor waterrevitalisering en badadditieven. Al 40 jaar leider in watertechnologie. U kunt blijven vertrouwen op hoogwaardige componenten van de marktleider en een hoog opgeleid team van experts die de best mogelijke oplossing voor uw vereisten zullen vinden. Flexibel, snel en ongecompliceerd - hoogwaardige onderdelen en gereedschappen van messing, plaatstaal en kunststof worden naar uw wensen ontwikkeld en geproduceerd. Koller Metall- und Kunststofftechnik is een divisie van de Koller International Group.De houtgroothandel is een belangrijke pijler van de Koller International Group.Op de hoofdlocatie in Wenen en in Vitis staat een grote verscheidenheid aan houten producten tot uw beschikking.

 2. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Duitsland

  Metaalbewerking Peter Schreiber KG werd in 1923 opgericht. Tot de jaren veertig hield het bedrijf zich voornamelijk bezig met decoratieve oppervlakteafwerking.Na 1950 werden functionele oppervlakken steeds belangrijker.Na 1950 heeft Peter Schreiber KG zich gespecialiseerd op het gebied van hardverchromen alsook de mechanische bewerking van hardverchroomde en gemetalliseerde oppervlakken. Het bedrijf is vandaag een van de efficiënte in zijn sector, waarvan de kennis wordt gebruikt in een breed scala van industrieën. De gepatenteerde Tfe-Lok®-coating leidde tot de oprichting van Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH in 1988.De ontwikkeling van talloze procesvarianten leidde tot oplossingen in een breed scala van toepassingsgebieden wereldwijd.

 3. STALDER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf STALDER AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verchromen. Het is gevestigd in Engelburg, Zwitserland.

 4. CARL KRAFFT & SÖHNE GMBH & CO KG

  Duitsland

  De machinefabriek Carl KRAFFT & Söhne GmbH & Co.KG werd opgericht in 1870 als een ijzergieterij- en werktuigbouwkundig bedrijf.Krafft is een middelgroot familiebedrijf met ruim 100 medewerkers op twee locaties in Düren. De knowhow van de fabrieksbouw voor de productie van papier en karton is sinds 1980 afgestemd op de productie van rollen en als specialist voor rotatiesymmetrische lichamen. KRAFFT produceert gedraaide onderdelen tot een diameter van 5.500 mm en een lengte van 15.000 mm en dekt daarmee volledig de behoeften van vele industrieën. KRAFFT is een van de toonaangevende rolfabrikanten in Europa. De papierindustrie blijft een steunpilaar van KRAFFT-producten, waarbij service naast rolproductie een belangrijk werkgebied is. We zijn beschikbaar met ons team van experts voor conversies, uitbreidingen of moderniseringen van bestaande papier- of kartonfabrieken.

 5. ATC ARMOLOY TECHNOLOGY COATINGS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  In het midden van de jaren tachtig waren de oprichters van het bedrijf geïnteresseerd in de verchroming op basis van het Armoloy-proces, dat oorspronkelijk uit de VS kwam. In 1987 werd het bedrijf opgericht met hoofdkantoor en fabriek in Mosbach en de administratie in Solms-Oberbiel en Aßlar. Het bedrijf heeft momenteel 25 mensen in dienst en levert aan zowel Duitsland als andere Europese landen. Het exportpercentage omvat ongeveer 25% en bestaat voor het grootste deel uit Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Luxemburg, Spanje en Italië. De ATC-coating is een extreem harde, dichte, precieze, zeer dunne en zeer zuivere chroomlaag die wordt aangebracht op alle metalen (behalve magnesium, titanium en aluminium onder voorbehoud) door middel van een proces met hoge energie. Omdat het proces ver beneden 100 ° C plaatsvindt vanwege een speciale technologie met weinig warmte, is er geen structurele verandering in de te coaten materialen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Italië

  B&G produceert kogels voor industriële kleppen voor water-, lucht- en gasapparatuur en gediamanteerde kogels en verchroomde kogels van uiterst precieze dikte. De productie vindt op verschillende manieren plaats, op basis van stroken messing of massieve of holle gegoten messing kogels, of in mallen gegoten kogels. vervolgens worden de producten gefreesd, geperforeerd en gediamanteerd. Tenslotte ondergaan de kogels een oppervlaktebehandeling: verchroming, vernikkeling, aanbrengen van een teflon, of T.E.A. ® laag. ®.

 2. IMHOF HARTCHROM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IMHOF HARTCHROM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verchromen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC-draaidelen, band, en polijsten. Het is gevestigd in Karlstadt, Duitsland.

 3. ONDACROM S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ONDACROM S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Verchromen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernikkelen, restauratie van klassieke voertuigen, restauratie van motoren, restauratie van sieraden, restauratie van wapens, restauratie van antiquiteiten, verchromen van artikelen, en Vernikkelen. Het is gevestigd in Onda, Spanje.

 4. METALLVEREDLUNG EMIL WEISS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf METALLVEREDLUNG EMIL WEISS GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verchromen. Het is gevestigd in Mitwitz, Duitsland.

 5. GESELLSCHAFT FÜR ROHRTECHNIK MBH

  Duitsland

  Het bedrijf GESELLSCHAFT FÜR ROHRTECHNIK MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verchromen. Het is gevestigd in Ohrdruf Ot Crawinkel, Duitsland.

 1. WITTKA OBERFLÄCHENTECHNIK GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf WITTKA OBERFLÄCHENTECHNIK GES.M.B.H., is een Dienstverlener, en actief in de sector Verchromen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. CROMOSTAMP ITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf CROMOSTAMP ITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verchromen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernikkelen, verchromen met zeer dikke laag, glanzende chromering, Vernikkelen, en ondoorzichtige chromering. Het is gevestigd in Carugate, Italië.

 1. J.D. GECK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf J.D. GECK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bewerking van kunststoffen, Verchromen, lijsten voor aanplakbiljetten, winkelwagens, aanplakking, Vishaken, draadbuigdelen, Bewerking van kunststoffen, en verzinken. Het is gevestigd in Altena, Duitsland.

 2. WILLY REMSCHEID GALVANISCHE ANSTALT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WILLY REMSCHEID GALVANISCHE ANSTALT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verchromen. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 3. HELCO METAL

  Griekenland

  HELCO SA, gespecialiseerd in het elektroplateren van metalen voorwerpen, heeft door de jaren heen procedures voor het elektroplateren van alle metalen en legeringen ontwikkeld om een hoge kwaliteitsstandaard te bereiken, in overeenstemming met de eisen van de klant. Het elektroplateren biedt veel voordelen die bijdragen aan de kwaliteit van de producten en versterkt de concurrentiepositie op de markt. We maken gebruik van diverse methodes voor het plateren van metalen onderdelen zoals: vernikkelen, verkoperen, vermessingen, verchromen, alle uitgevoerde elektroplateringen zijn gegarandeerd

 4. HATTLER & SOHN GMBH METALLVEREDLUNG

  Duitsland

  We willen u op de volgende pagina's presenteren wie we zijn, hoe we werken en andere dingen over ons die interessant voor u kunnen zijn. Het bedrijf HATTLER & Sohn GmbH, hierna HATTLER genoemd, houdt zich vooral bezig met de afwerking van metalen oppervlakken.Vooral het galvanisatieproces dat nodig is voor de applicatie, maar ook andere, vaak gespecialiseerde processen worden hiernaast uitgevoerd.Oppervlakken zijn onze passie.We verwerken al 90 jaar bestellingen van klanten in onze fabriek in Villingen-Schwenningen. In zo'n periode wordt u herhaaldelijk geconfronteerd met een breed scala aan uitdagingen. Om deze het hoofd te bieden is er inspanning nodig, maar geeft tegelijkertijd voldoening en geluk. Daarom zullen we blij zijn wanneer u ons in de toekomst spannende taken toevertrouwt op het gebied van oppervlakken.

 5. GALBAN MICHAŁ I TOMASZ BANKOWSCY SP.K.

  Polen

  Wij hebben een galvanisatie werkplaats met handbediende apparatuur waardoor wij op uiterst flexibele wijze aan de behoeften van fabrikanten en particuliere klanten kunnen voldoen. Wij kunnen zowel unieke producten als grotere series produceren. Wij kunnen snel nieuwe technologieën toepassen voor grotere contracten. Wij hebben een ruime ervaring in het vernieuwen van metaal. Wij geven oud chroom weer glans ... en verzorgen de patina van antieke voorwerpen. Wij vernieuwen galvanische coatings op auto- en motoronderdelen. Wij bieden het volgende: glanzende en gesatineerde verchroming.

 6. LOMBARDA RETTIFICHE SRL

  Italië

 7. GALVANICA ARICCI S.R.L.

  Italië

 8. UVK INVEST INC

  Oekraïne

 1. SAXONIA GALVANIK GMBH

  Duitsland

 2. FONDERIE LECLERCQ

  Frankrijk

 3. CHROMUJ GROUP SP. Z O. O.

  Polen

 4. PGS PLASTIK AHSAP METAL KAPLAMA LTD.STI

  Turkije

 5. CROMKONTAKT KFT.

  Hongarije

 6. PROGIND S.R.L.

  Italië

 7. GALVAMETAL SA

  Frankrijk

 8. ERDEM MAKINA VE PARCALARI SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 9. ZUGIL-PROJEKT

  Polen

 10. BOHLING GMBH & CO. KG

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis