• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verdichters

Resultaten voor

Verdichters - Import export

 1. VR-PLAST, LLC

  Rusland

  De productiefirma Standart Prof produceert thermoplastische elastomeren als grondstoffen in korrelvorm en warmteisolerende dichtingen van geëxtrudeerde TPE. Het productassortiment van de fabriek omvat: raam- en deurdichtingen, auto- en meubeldichtingen, dichtingen voor de bouw, gezondheidszorg en voedingsmiddelenindustrie, brandbestendige dichtingen en vuurvaste koppelstukken, rubberen buizen en slangen, soepele slangen voor de voedselverwerkende industrie, voor de toevoer van zuurstof onder druk. De producten van Standart Prof onderscheiden zich door een hoger bereik van toepassingstemperaturen en UV-bestendigheid. Alle producten worden gecontroleerd door de Kwaliteitscontroleafdeling. Sinds 2016 beschikt de firma over een ISO/TS 16949 kwaliteitsbeheersysteem. Het eigen laboratorium van de firma heeft meer dan 1000 formuleringen van thermoplastische elastomeren ontwikkeld. De Standart Prof fabriek biedt super elastische dichtingen, slangen en thermoplastische elastomeren, levert totaal tot 1100 ton per maand en waarborgt competitieve prijzen voor iedere hoeveelheid producten.

 2. ADAPTACIJE KM

  Servië

  Het bedrijf ADAPTACIJE KM, is een Onderaannemer, en actief in de sector Verdichters. Het is gevestigd in Beograd, Servië.

 3. MARTOS FRÈRES ET CIE

  België

  Het bedrijf MARTOS FRÈRES ET CIE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bulldozers en nivelleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdichters, scheepsbevrachters, dumper, Kaakbrekers, en Verdichters. Het is gevestigd in Moustier-sur-sambre, België.

 4. POLI

  Oekraïne

  Het bedrijf POLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verdichters. Het is gevestigd in Dnepr, Oekraïne.

 5. VINTAGE OBRAS

  Portugal

  Het bedrijf VINTAGE OBRAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verdichters. Het is tevens aanwezig in de sectoren restructuratie van interieurs. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BELINECO LLC

  Wit Rusland

  Het bedrijf BELINECO LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verdichters. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitschuim, en geëxpandeerd polyurethaan. Het is gevestigd in Brest, Wit Rusland.

 2. STOMIL SANOK BR

  Wit Rusland

  Het bedrijf STOMIL SANOK BR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verdichters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberen fittings, dichtingen voor deuren en vensters van aluminium, dichtingen voor deuren en vensters van hout, Rubberen fittings, en afdichtingen volgens tekening. Het is gevestigd in Brest, Wit Rusland.

 3. STROBL PUMPE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf STROBL PUMPE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdichters, en Verdichters. Het is gevestigd in Hilpoltstein, Duitsland.

 4. AXIROS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AXIROS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verdichters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Telefoneren op internet, en Telefoneren op internet. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. ROYAL MEDIA GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf ROYAL MEDIA GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reclamedrukwerk - ontwerp en uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdichters, en Verdichters. Het is gevestigd in Aschheim, Duitsland.

 1. VAN DE VELDE

  Frankrijk

  Het bedrijf VAN DE VELDE, is een Multi-Category, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - materieel en installaties, Laden en lossen - materiaal en uitrusting, Afvalpersen en -vermalers, Verdichters, Bouw - materieel en installaties, Laden en lossen - materiaal en uitrusting, Afvalpersen en -vermalers, en Verdichters. Het is gevestigd in Mont-De-Marsan, Frankrijk.

 2. AKTASDOOR

  Turkije

  Het bedrijf AKTASDOOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verdichters. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 1. BOROLA CONSULTING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BOROLA CONSULTING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Holdings, Verdichters, Holdings, en Verdichters. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 2. DOOSAN

  België

  Het bedrijf DOOSAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouw - materieel en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Verdichters, Goederenliften en hijstoestellen - bouw, Bouwplaatsen - machines, Verdichters, en Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is gevestigd in Waterloo, België.

 3. SKONIECZNY ZYGMUNT. WYPOŻYCZALNIA SPRZĘTU BUDOWLANEGO

  Polen

  Het bedrijf SKONIECZNY ZYGMUNT. WYPOŻYCZALNIA SPRZĘTU BUDOWLANEGO, is een Multi-Category, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdichters, betonmolen voor bestrating, Verdichters, bouwsteigers, en maaimachines. Het is gevestigd in Legionowo, Polen.

 4. ENERGIE & MANAGEMENT VERLAGSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf ENERGIE & MANAGEMENT VERLAGSGESELLSCHAFT MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdichters, en Verdichters. Het is gevestigd in Herrsching a. Ammersee, Duitsland.

 5. WITRON LOGISTIK INFORMATIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WITRON LOGISTIK INFORMATIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Logistiek en opslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdichters, en Verdichters. Het is gevestigd in Parkstein, Duitsland.

 6. DYNETIX NETWORKS

  Duitsland

  Het bedrijf DYNETIX NETWORKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Telefoneren op internet. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdichters, E-commerce - diensten, Verdichters, en E-commerce - diensten. Het is gevestigd in Eltmann, Duitsland.

 7. COMPACTOOLS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf COMPACTOOLS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verdichters. Het is gevestigd in Hefei, China.

 8. GENCO GROUP

  Roemenië

  Het bedrijf GENCO GROUP, en actief in de sector Verdichters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeedijzer voor bouw en industrie, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Industriebouw, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Smeedijzer voor bouw en industrie, Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie, Industriebouw, en Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Bolintin Deal, Roemenië.

 1. CONESTOGA CONSTRUCTION

  Verenigde Staten

  Het bedrijf CONESTOGA CONSTRUCTION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verdichters. Het is gevestigd in Lake Havasu City, Verenigde Staten.

 2. T.S.H. CONSULTING TRANSNATIONAL SERVICES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf T.S.H. CONSULTING TRANSNATIONAL SERVICES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Telecommunicatiesystemen en materialen, Verdichters, Telecommunicatiesystemen en materialen, en Verdichters. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 3. STUDIO OST ATELIERGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf STUDIO OST ATELIERGESELLSCHAFT MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Medicijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdichters, en Verdichters. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 4. THE REPAIRERS SOCIETY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE REPAIRERS SOCIETY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verdichters. Het is gevestigd in Wolverhampton, Verenigd Koninkrijk.

 5. INTERACTIVE CHANNEL

  Duitsland

  Het bedrijf INTERACTIVE CHANNEL, en actief in de sector Adviesbureaus - public relations. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdichters, en Verdichters. Het is gevestigd in Oberhaching, Duitsland.

 6. NU CENTURY HOMES

  Verenigde Staten

  Het bedrijf NU CENTURY HOMES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verdichters. Het is gevestigd in Lehi, Verenigde Staten.

 7. POONGKWANG

  Zuid Korea

  Het bedrijf POONGKWANG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verdichters. Het is gevestigd in Kyonggi-Do, Zuid Korea.

 8. ALCRES REPARACIONES

  Spanje

  Het bedrijf ALCRES REPARACIONES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verdichters. Het is gevestigd in Salteras, Spanje.

 9. PERITUS BUILDING COMPANY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PERITUS BUILDING COMPANY, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Verdichters. Het is gevestigd in Totnes, Verenigd Koninkrijk.

 10. GEBRS. ROSKAM B.V.

  Nederland

  Het bedrijf GEBRS. ROSKAM B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdichters, en Verdichters. Het is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis