• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • veren - fabricage volgens specificatie

Resultaten voor

Veren - fabricage volgens specificatie - Import export

 1. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Duitsland

  ZIMMERMANN Technische Federn is de bevoegde ontwikkelings- en serieleverancier van veersystemen en componenten voor complexe toepassingen. In het drielandengebied, of meer precies in Leutersdorf, heeft het bedrijf ZIMMERMANN Technische Federn GmbH zijn hoofdvestiging. Al meer dan 100 jaar de Zimmermanns ervaring de ontwikkeling en het produceren van complexe veersystemen. Door de jaren heen werd een sterke vertrouwensrelatie opgebouwd tussen klanten, medewerkers en het management. Het assortiment strekt zich uit van druk-, spanning- en torsieveren via draad- en stansbuigonderdelen, uitwendige schotel- of spiraalveren voor uiteenlopende samenstellingen. Hebben we niet, bestaat niet! Het bedrijf ZIMMERMANN Technische Federn GmbH stelt zeer hoge eisen aan zichzelf en de kwaliteit van hun veersystemen. Door middel van superieur onderwijs en opleiding van de werknemers, heeft ZIMMERMANN een uitgebreide knowhow in hun vakgebied opgedaan.

 2. RÖHRS, DR. WERNER

  Duitsland

  Sinds 1919 wereldwijd bekend als specialist voor zwaar belaste technische veren. Het productaanbod bevat veren in allerlei vormen en maten. Tot het productieprogramma tellen vooral drukveren uit ronde en platte draad, schijfveren, schroefschijfveren, multidraadveren en nog vele andere veren. Producten: Blad-, platte en vormveren, dempingsveren, drukveren, platte draadveren, multidraadveren, nivelleerschoenen, schroefveren, schijfveren, torsieveren, wirbulatoren en nog veel meer.

 3. TEVEMA

  Nederland

  TEVEMA is een van Europa's grootste leveranciers van technische veren. TEVEMA heeft productiefaciliteiten in Nederland en in Polen. Ons doel is om tegen redelijke prijzen zo snel mogelijk een breed scala van kwaliteitsproducten te leveren. Bekijk onze catalogus https: //bit.ly/2wOGH7j Naast ons standaardassortiment is TEVEMA in staat om grote en kleine partijen compressie-, extensie-, torsie- en bladveren, verendraden, klokveren, precisieveren, medische veren en ophangveren enz. te produceren volgens specificaties van onze klanten. Ons productiebereik omvat draden met diameters tussen 0, 05 en 20 mm. Met meer dan 80 jaar ervaring helpt TEVEMA zijn onze klanten met gespecialiseerd technisch advies. ------------------------------------------------------------------------------------------- TEVEMA is one of Europe's largest suppliers of technical springs. TEVEMA has production facilities in the Netherlands and Poland. Our goal is to deliver a wide range of quality products as quickly as possible at reasonable prices at https: //bit.ly/2wOGH7j In addition to our standard range, TEVEMA is able to produce large and small batches of compression, extension, torsion and leaf springs, spring wires, clock springs, precision springs, medical springs and suspension springs etc. according to our customers' specifications. Our production range includes wires with diameters between 0.05, 20 mm. With more than 80 years experience, TEVEMA helps customers with specialized technical advice.

  Alle producten voor "veren - fabricage volgens specificatie"

 4. GUTEKUNST FEDERN

  Duitsland

  Gutekunst Federn is een leidende verenfabrikant in Europa. Naast 12603 verschillende frame-afmetingen in drukveren, trekveren, spiraalveren en draadbuigonderdelen uit voorraad, ontwikkelen en produceert Gutekunst Federn speciaal op verzoek van de klant zowel in kleine hoeveelheden en in grote series. Gutekunst Federn beschouwt zich niet alleen als fabrikant van hoogwaardige metalen veren, maar ook als partner en dienstverlener voor zijn klanten. Verencatalogus, veerberekening en CAD-gegevens-generator op www.federnshop.com.

 5. FEDERNFABRIK AUGUST HABIGHORST GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FEDERNFABRIK AUGUST HABIGHORST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veren - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italië

  Het bedrijf MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, Veren - fabricage volgens specificatie, Draadveren, veringen volgens tekening, torsieveren, Precisieveren, roestvrijstalen veren, Veren - fabricage volgens specificatie, en precisieveren. Het is gevestigd in Selvazzano Dentro, Italië.

 2. HZ SOLUTIONS

  Nederland

  HZ Solutions verbindt en koppelt producten aan elkaar. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren bladveren, drukveren, torsieveren, trekveren, schotelveren, draadproducten, veerclips, draadproducten en bevestigingssystemen. Kortom technische oplossingen uit band en draad vooral in de vorm van veren. Dat kunnen nieuwe producten zijn, maar ook bestaande producten. Als gespecialiseerde toeleverancier van stans- en buigdelen en bevestigingsoplossingen, combineert HZ Solutions uw specifieke wensen met de benodigde ervaring, kennis en creativiteit. Het gevolg? Een praktisch, betaalbaar en vooral doelgericht nieuw product, voor u en uw klanten. Wilt u graag bij ons een ontwikkeling of veren (bladveren, drukveren, torsieveren, trekveren, schotelveren etc) aanvragen? Het is altijd mogelijk een tekening aan ons te e-mailen, zodat wij kunnen kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn voor jullie. Neem contact op met HZ Solutions : www.hzsolutions.nl | 013- 5051548

  Alle producten voor "veren - fabricage volgens specificatie"

 3. INEXAL

  België

  NV INEXAL, is de officiële dealer van Lesjöfors veren voor België en Luxemburg. Lesjöfors is één van de grootste verenfabrikanten ter wereld. Ze stellen een brede gamma van veren voor: drukveren, trekveren, stempelveren, assortimentsdozen, schotelveren, torsieveren, golfringveren, veermoeren, borgringen, ezv. NV INEXAL vertegenwoordigt ook de Duitse firma Pösamo. Pösamo is een fabrikant van kettingen, draadbuigdelen en sleutelringen. Gasveren Ons standaardgamma van gasveren bevat 770 verschillende producten die kunnen worden gecombineerd met honderden eindfittingen en accessoires. Het standaardgamma en de accessoires worden in onze fabriek in Latvia (Liepaja) geproduceerd en verdeeld onder de merknaam Lesjöfors. Standaardveren Drukveren, trekveren, stempelveren, assortimentsdozen, schotelveren, torsieveren, golfringveren, veermoeren, borgringen..de verencatalogus van Lesjöfors bevat meer dan 11.000 artikelen, met een grote verscheidenheid aan afmetingen. Veren op maat gemaakt Zijn er veren die u niet in ons standaardgamma/catalogus vindt, dan maken wij deze op maat voor u. Zware veren en veren uit superlegeringen Lesjöfors is gespecialiseerd in het maken van grote, zware hoogwaardige veren. Meer dan 200 jaar Belgische en Zweedse verenexpertise wordt aangewend om tegemoet te komen aan de hoge eisen die gesteld worden aan deze veren. Ponsnippels INEXAL levert ponsnippels volgens Din 9861D en din 9861C, in HWS (1.2379) en HSS (1.3343) op standaardlengtes 71, 80, 90 en 100.

 4. VDL WEWELER-COLAERT

  België

  Fabrikant en toeleverancier van bladveren en paraboolveren. Ontwerpen en produceren van veersystemen en componenten die een toegevoegde waarde leveren aan het wegtransport en de automobiel industrie. Onze productie eenheden laten ons toe kleine en grote series te produceren al naar gelang de behoeften van onze klanten. De kern van ons concept wordt uitgemaakt door drie elementen: kwaliteit, een breed assortiment en snelheid, waarbij dynamische technische verkoopspunten een complete service, advies en flexibele oplossingen bieden. Als innovator in luchtvering, bezitten we als geen ander de kennis rond luchtveerdragers: Flexair, Flexlite, Eurolite en Rotos (Schmitz Cargobull) zijn enkele voorbeelden van Weweler® luchtveringen die in grote getallen op Europese trailers worden gebruikt. Ook chassis onderdelen (steunpoten).

 5. TVP VZMETNI INŽENIRING D.D.

  Slovenië

  We zijn in het bezing van een rijke ervaring op het gebied van de fabricage van veren en andere draadproducten.Een breed productgamma, een productie in kleine hoeveelheden, snelle terugkoppeling naar onze klanten toe en een korte levertermijn zijn onze belangrijkste voordelen ten aanzien van de concurrentie.Onze producten kunnen in bijna alle industrietakken worden gebruikt.We ontwerpen en produceren een breed gamma van compressie, spannings- en torsieveren.We produceren draadveren met een diameter van 0, 5 tot 32, 0 mm. Standaard veren hebben we op voorraad.

 1. FASTENERS AND SPRINGS

  Spanje

 2. KLEIDIS SPRINGS

  Griekenland

 1. MICHAEL SA SPRINGS & METAL PARTS MANUFACTURER

  Griekenland

 2. OOO UKRPRUZHINA - PROIZVODSTVO PRUZHIN

  Oekraïne

 3. MOLLIFICIO MODENESE

  Italië

 4. EUROPEAN SPRINGS

  Verenigd Koninkrijk

 5. GLOBAL YAY MAKINE SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

 6. LEE SPRING

  Verenigd Koninkrijk

 7. KAYATEL YAYLILAR IMALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

 8. BRC BRC BAGLANTI ELEMANLARI LTD

  Turkije

 1. YAYKUL YAY VE KLIPS SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

 2. SOHO DISEÑO

  Spanje

 3. ADACHSPRINGS PRODUKCJA SPRĘŻYN

  Polen

 4. EDMUND BRAND INH. DIETMAR GEBHARD E.K.

  Duitsland

 5. EVA MERA

  Spanje

 6. DSQ TECHNOLOGY CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

 7. BERNARD RESSORTS

  Frankrijk

 8. NHOBO

  Spanje

 9. ESCO D.O.O.

  Kroatië

 10. REIN FEDERN- UND METALLWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis