• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • veren - fabricage volgens specificatie

Resultaten voor

Veren - fabricage volgens specificatie - Import export

 1. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ZIMMERMANN Technische Federn is de bevoegde ontwikkelings- en serieleverancier van veersystemen en componenten voor complexe toepassingen. In het drielandengebied, of meer precies in Leutersdorf, heeft het bedrijf ZIMMERMANN Technische Federn GmbH zijn hoofdvestiging. Al meer dan 100 jaar de Zimmermanns ervaring de ontwikkeling en het produceren van complexe veersystemen. Door de jaren heen werd een sterke vertrouwensrelatie opgebouwd tussen klanten, medewerkers en het management. Het assortiment strekt zich uit van druk-, spanning- en torsieveren via draad- en stansbuigonderdelen, uitwendige schotel- of spiraalveren voor uiteenlopende samenstellingen. Hebben we niet, bestaat niet! Het bedrijf ZIMMERMANN Technische Federn GmbH stelt zeer hoge eisen aan zichzelf en de kwaliteit van hun veersystemen. Door middel van superieur onderwijs en opleiding van de werknemers, heeft ZIMMERMANN een uitgebreide knowhow in hun vakgebied opgedaan.

 2. RÖHRS, DR. WERNER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1919 wereldwijd bekend als specialist voor zwaar belaste technische veren. Het productaanbod bevat veren in allerlei vormen en maten. Tot het productieprogramma tellen vooral drukveren uit ronde en platte draad, schijfveren, schroefschijfveren, multidraadveren en nog vele andere veren. Producten: Blad-, platte en vormveren, dempingsveren, drukveren, platte draadveren, multidraadveren, nivelleerschoenen, schroefveren, schijfveren, torsieveren, wirbulatoren en nog veel meer.

 3. TEVEMA

  Nederland

  Verified by europages badge

  TEVEMA is een van Europa's grootste leveranciers van technische veren. TEVEMA heeft productiefaciliteiten in Nederland en in Polen. Ons doel is om tegen redelijke prijzen zo snel mogelijk een breed scala van kwaliteitsproducten te leveren. Bekijk onze catalogus https: //bit.ly/2wOGH7j Naast ons standaardassortiment is TEVEMA in staat om grote en kleine partijen compressie-, extensie-, torsie- en bladveren, verendraden, klokveren, precisieveren, medische veren en ophangveren enz. te produceren volgens specificaties van onze klanten. Ons productiebereik omvat draden met diameters tussen 0, 05 en 20 mm. Met meer dan 80 jaar ervaring helpt TEVEMA zijn onze klanten met gespecialiseerd technisch advies. ------------------------------------------------------------------------------------------- TEVEMA is one of Europe's largest suppliers of technical springs. TEVEMA has production facilities in the Netherlands and Poland. Our goal is to deliver a wide range of quality products as quickly as possible at reasonable prices at https: //bit.ly/2wOGH7j In addition to our standard range, TEVEMA is able to produce large and small batches of compression, extension, torsion and leaf springs, spring wires, clock springs, precision springs, medical springs and suspension springs etc. according to our customers' specifications. Our production range includes wires with diameters between 0.05, 20 mm. With more than 80 years experience, TEVEMA helps customers with specialized technical advice.

 4. GUTEKUNST FEDERN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Gutekunst Federn is een leidende verenfabrikant in Europa. Naast 12603 verschillende frame-afmetingen in drukveren, trekveren, spiraalveren en draadbuigonderdelen uit voorraad, ontwikkelen en produceert Gutekunst Federn speciaal op verzoek van de klant zowel in kleine hoeveelheden en in grote series. Gutekunst Federn beschouwt zich niet alleen als fabrikant van hoogwaardige metalen veren, maar ook als partner en dienstverlener voor zijn klanten. Verencatalogus, veerberekening en CAD-gegevens-generator op www.federnshop.com.

 5. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, Veren - fabricage volgens specificatie, Draadveren, veringen volgens tekening, torsieveren, Precisieveren, roestvrijstalen veren, Veren - fabricage volgens specificatie, en precisieveren. Het is gevestigd in Selvazzano Dentro, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FEDERNFABRIK AUGUST HABIGHORST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FEDERNFABRIK AUGUST HABIGHORST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veren - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 2. HZ SOLUTIONS

  Nederland

  HZ Solutions verbindt en koppelt producten aan elkaar. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren bladveren, drukveren, torsieveren, trekveren, schotelveren, draadproducten, veerclips, draadproducten en bevestigingssystemen. Kortom technische oplossingen uit band en draad vooral in de vorm van veren. Dat kunnen nieuwe producten zijn, maar ook bestaande producten. Als gespecialiseerde toeleverancier van stans- en buigdelen en bevestigingsoplossingen, combineert HZ Solutions uw specifieke wensen met de benodigde ervaring, kennis en creativiteit. Het gevolg? Een praktisch, betaalbaar en vooral doelgericht nieuw product, voor u en uw klanten. Wilt u graag bij ons een ontwikkeling of veren (bladveren, drukveren, torsieveren, trekveren, schotelveren etc) aanvragen? Het is altijd mogelijk een tekening aan ons te e-mailen, zodat wij kunnen kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn voor jullie. Neem contact op met HZ Solutions : www.hzsolutions.nl | 013- 5051548

 3. INEXAL

  België

  NV INEXAL, is de officiële dealer van Lesjöfors veren voor België en Luxemburg. Lesjöfors is één van de grootste verenfabrikanten ter wereld. Ze stellen een brede gamma van veren voor: drukveren, trekveren, stempelveren, assortimentsdozen, schotelveren, torsieveren, golfringveren, veermoeren, borgringen, ezv. NV INEXAL vertegenwoordigt ook de Duitse firma Pösamo. Pösamo is een fabrikant van kettingen, draadbuigdelen en sleutelringen. Gasveren Ons standaardgamma van gasveren bevat 770 verschillende producten die kunnen worden gecombineerd met honderden eindfittingen en accessoires. Het standaardgamma en de accessoires worden in onze fabriek in Latvia (Liepaja) geproduceerd en verdeeld onder de merknaam Lesjöfors. Standaardveren Drukveren, trekveren, stempelveren, assortimentsdozen, schotelveren, torsieveren, golfringveren, veermoeren, borgringen..de verencatalogus van Lesjöfors bevat meer dan 11.000 artikelen, met een grote verscheidenheid aan afmetingen. Veren op maat gemaakt Zijn er veren die u niet in ons standaardgamma/catalogus vindt, dan maken wij deze op maat voor u. Zware veren en veren uit superlegeringen Lesjöfors is gespecialiseerd in het maken van grote, zware hoogwaardige veren. Meer dan 200 jaar Belgische en Zweedse verenexpertise wordt aangewend om tegemoet te komen aan de hoge eisen die gesteld worden aan deze veren. Ponsnippels INEXAL levert ponsnippels volgens Din 9861D en din 9861C, in HWS (1.2379) en HSS (1.3343) op standaardlengtes 71, 80, 90 en 100.

 4. VDL WEWELER-COLAERT

  België

  Fabrikant en toeleverancier van bladveren en paraboolveren. Ontwerpen en produceren van veersystemen en componenten die een toegevoegde waarde leveren aan het wegtransport en de automobiel industrie. Onze productie eenheden laten ons toe kleine en grote series te produceren al naar gelang de behoeften van onze klanten. De kern van ons concept wordt uitgemaakt door drie elementen: kwaliteit, een breed assortiment en snelheid, waarbij dynamische technische verkoopspunten een complete service, advies en flexibele oplossingen bieden. Als innovator in luchtvering, bezitten we als geen ander de kennis rond luchtveerdragers: Flexair, Flexlite, Eurolite en Rotos (Schmitz Cargobull) zijn enkele voorbeelden van Weweler® luchtveringen die in grote getallen op Europese trailers worden gebruikt. Ook chassis onderdelen (steunpoten).

 5. TVP VZMETNI INŽENIRING D.D.

  Slovenië

  We zijn in het bezing van een rijke ervaring op het gebied van de fabricage van veren en andere draadproducten.Een breed productgamma, een productie in kleine hoeveelheden, snelle terugkoppeling naar onze klanten toe en een korte levertermijn zijn onze belangrijkste voordelen ten aanzien van de concurrentie.Onze producten kunnen in bijna alle industrietakken worden gebruikt.We ontwerpen en produceren een breed gamma van compressie, spannings- en torsieveren.We produceren draadveren met een diameter van 0, 5 tot 32, 0 mm. Standaard veren hebben we op voorraad.

 1. TFC LTD.

  Duitsland

  Het bedrijf TFC LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Schroeven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veren - fabricage volgens specificatie, schroeven-moeren - fasteners, Veren - fabricage volgens specificatie, en Inzetschroefdraad. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 2. FASTENERS AND SPRINGS

  Spanje

  Het bedrijf FASTENERS AND SPRINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veren - fabricage volgens specificatie, Veren - fabricage volgens specificatie, drukveren, trekveren, en torsieveren. Het is gevestigd in Castelldefels, Spanje.

 1. KLEIDIS SPRINGS

  Griekenland

  Het bedrijf KLEIDIS SPRINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, Veren - fabricage volgens specificatie, veren voor industrieel gebruik, Precisieveren, Veren - fabricage volgens specificatie, en roestvrij staal. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 2. OOO UKRPRUZHINA - PROIZVODSTVO PRUZHIN

  Oekraïne

  Het bedrijf OOO UKRPRUZHINA - PROIZVODSTVO PRUZHIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veren - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Kyev, Oekraïne.

 3. LEE SPRING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LEE SPRING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Springveren, Veren - fabricage volgens specificatie, torsieveren, precisieveren, Springveren, en Veren - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Wokingham, Verenigd Koninkrijk.

 4. ISB SRL

  Italië

  Het bedrijf ISB SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veren - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren drukveren, conische veren, en elastische ringen. Het is gevestigd in Castel Maggiore, Italië.

 5. MOLLIFICIO MODENESE

  Italië

  Het bedrijf MOLLIFICIO MODENESE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veren - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren drukveren, trekveren, torsieveren, en bandveren. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 6. GLOBAL YAY MAKINE SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf GLOBAL YAY MAKINE SAN. VE TIC. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veren - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren trekveren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. EUROPEAN SPRINGS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EUROPEAN SPRINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veren - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabrikant van veringen, drukveren, en gasveren. Het is gevestigd in Huddlesfield, Verenigd Koninkrijk.

 8. MICHAEL SA SPRINGS & METAL PARTS MANUFACTURER

  Griekenland

  Het bedrijf MICHAEL SA SPRINGS & METAL PARTS MANUFACTURER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veren - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 1. BERNARD RESSORTS

  Frankrijk

  Het bedrijf BERNARD RESSORTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisieveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veren - fabricage volgens specificatie, Veren - fabricage volgens specificatie, Onderaanneming in fijn plaatwerk, en buigveren. Het is gevestigd in Villers-Cotterêts, Frankrijk.

 2. BRC BRC BAGLANTI ELEMANLARI LTD

  Turkije

  Het bedrijf BRC BRC BAGLANTI ELEMANLARI LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veren - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren sluitringen, en metalen clips. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. KAYATEL YAYLILAR IMALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf KAYATEL YAYLILAR IMALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veren - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Tuzla, Turkije.

 4. THYSSENKRUPP FEDERN UND STABILISATOREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THYSSENKRUPP FEDERN UND STABILISATOREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veringen, Spiraalveren, Draadveren, Veren - fabricage volgens specificatie, Veringen, Spiraalveren, Draadveren, en Veren - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 5. LEE SPRING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LEE SPRING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veren - fabricage volgens specificatie, en Veren - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Wokingham, Verenigd Koninkrijk.

 6. INTEGRA TRADE URKRAINE

  Oekraïne

  Het bedrijf INTEGRA TRADE URKRAINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veren - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren drukveren, trekcilinders, en torsieveren. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 7. ALCOMEX SPRINGS-POL

  Polen

  Het bedrijf ALCOMEX SPRINGS-POL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veren - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren draadveringen, torsieveren, en speciale veringen. Het is gevestigd in Zielonka, Polen.

 8. REIN FEDERN- UND METALLWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REIN FEDERN- UND METALLWARENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bestek en tafelzilver. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke artikelen - metaal, Draadveren, Veren - fabricage volgens specificatie, Huishoudelijke artikelen - metaal, Draadveren, en Veren - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Bodelshausen, Duitsland.

 9. NHOBO

  Spanje

  Het bedrijf NHOBO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Veren - fabricage volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren designbureau. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 10. YAYKUL YAY VE KLIPS SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf YAYKUL YAY VE KLIPS SAN.TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veren - fabricage volgens specificatie. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis