• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verfpistolen en accessoires

Resultaten voor

Verfpistolen en accessoires - Import export

 1. FINIXA BY CHEMICAR

  België

  Verified by europages badge

  Chemicar Europe NV ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verdeelt non-paint verbruiksgoederen en apparaten voor de professionele autoschadebedrijven en automobielsector in het algemeen. Het bedrijf is gevestigd in Antwerpen, België en exporteert wereldwijd. Introductie van een nieuwe technologie op de markt om de kostendoeltreffendheid in het reparatieproces van de autoschadebedrijven te verhogen. Besparing en ecologie gaan hand in hand: op water gebaseerde chemicaliën, hoge kwaliteitsproducten die weinig verbruiken, energiebesparende producten, ecologisch productieproces, dit alles zal leiden tot een betere wereld via onderzoek en ontwikkeling.

 2. SAMES KREMLIN

  Frankrijk

  KREMLIN REXSON, al 80 jaar lang een belangrijke speler, biedt het breedste en meest volledig pallet van uitrustingen voor verfverstuiving, lak en extrusie van dikke producten: mastiek en kleefmiddelen. Wij zijn zo experts in afwerkings- en extrusie-oplossingen. Kies voor KREMLIN REXSON voor zijn kennis en zijn expertise in vervaardigingsprocessen, vanwege de kwaliteit van zijn service vlak bij u in de buurt en overal in de wereld, alsook vanwege de besparing en de prestaties van de geboden oplossingen die het milieu altijd in acht nemen. Wij richten ons op het constant aanbieden van belangrijke innovaties, die gepatenteerd zijn en die u extra voordelen bieden ten aanzien van lijm, waterdichtheid, bescherming en afwerking. KREMLIN REXSON is bijvoorbeeld de ontwerper van de verstuivingstechnologie AIRMIX®, van de balgtechnologie FLOWMAX® en de technologie CYCLOMIX™ die bestemd is voor het doseren en mengen van tweecomponentenproducten.

 3. ALFRED SCHÜTZE APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Extruderen van lijm, oplosmiddelen, olie, lak, verf, bakvet, vloeistoffen voor het gebruik in de levensmiddelensector, de farmaceutische industrie en nog veel meer...., in het brede pallet van SCHÜTZE vindt ieder voor zijn toepassing de optimale oplossing.Spuittechniek betekent voor ons precisie.Continue investeringen in de modernste vervaardigingsmethoden garanderen optimale kwaliteit bij de vervaardiging van sproeiers, naalden, mengbuis (venturi) alsook andere onderdelen voor de spuitapparatuur van SCHÜTZE.

 4. METACAP GMBH

  Duitsland

  METACAP GmbH in Lübeck - uw partner voor perfect verfspuiten zonder spuitnevel Metacap GmbH had een nieuw proces ontwikkeld, zodat niets massaproductie in de weg kon staan en zij begonnen toen met de installatie van spuitnevelvrije verfspuitpistolen.Het resultaat is een product dat tot 50 procent minder inkt verbruikt - alleen al levert dit een aanzienlijke kostenbesparing op.Dankzij de succesvolle preventie van de spray en de eenvoudige reiniging van het systeem, worden de geldende wettelijke voorschriften nageleefd.Verf en oplosmiddelen worden veilig en milieuvriendelijk teruggewonnen of verwijderd.Metacap GmbH werd in 1987 in Lübeck opgericht.De micro-onderneming is nu een trotse onderneming geworden met veel tevreden klanten over de hele wereld.

 5. CAR & BODY SUPPLIES

  België

  Car & Body Supplies is dé verfspecialist in auto- en industriële lakken. Ook in decoratie- en houtverven bieden we voor elk wat wils. Car & Body Supplies is verdeler van autolakken van PPG Industries. CBS beschikkt over een uitgebreid gamma aan verven en lakken voor de carrosserie-hersteller. Ook voor industrie biedt CBS verfproducten en toebehoren voor een professionele totaaloplossing. Zo heeft CBS voor elk soort metaal of andere ondergrond dat in de industrie wordt gebruikt, een specifiek product. Voor de doe-het-zelver en de vakman heeft de onderneming alles om zowel je interieur als je buitengevel van de kelder tot de zolder in de verf te zetten. Uw kostbaar hout de juiste bescherming geven is een vak op zich.  Daarvoor kan CBS U de producten van Jotun aanbieden, zowel Demidekk dekkende beits als Trebitt transparante beits kunnen ter plaatse in elke gewenste kleur worden aangemaakt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FAST MOVER TOOLS

  Verenigd Koninkrijk

  Fast Mover Tools Limited is een familiebedrijf dat een stellige rol speelt in de afwerkindustrie van auto's. Fast mover Tools biedt een breedt assortiment gereedschap en materiaal ter verbetering van de efficiëntie van de specialist van auto-onderhoud en van zijn werkplaats. Fast Mover Tools verbetert zijn producten permanent en is altijd op zoek naar nieuwe producten overal ter wereld. Wij hebben een grote vorraad en kunnen de meeste artikelen de volgende dag leveren.

 2. VERF MET ADVIES

  België

  Uw verfprobleem is onze zorg.

 3. AIRCOM SRL

  Italië

  Het bedrijf AIRCOM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verfpistolen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrusting voor houtverf, en verfpistolen. Het is gevestigd in Castellamonte, Italië.

 4. BÖHNSTEDT LACKIER- UND OBERFLÄCHENSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BÖHNSTEDT LACKIER- UND OBERFLÄCHENSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verfpistolen en accessoires. Het is gevestigd in Altlandsberg, Duitsland.

 5. KÖHLER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KÖHLER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verfpistolen en accessoires. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. ARO FLUID UND TOOLTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ARO FLUID UND TOOLTECHNIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Verfpistolen en accessoires. Het is gevestigd in Langenrohr, Oostenrijk.

 2. KLW GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KLW GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Verfpistolen en accessoires. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 1. ECCOFIL SRL

  Italië

  Het bedrijf ECCOFIL SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verfpistolen en accessoires, installaties en uitrustingen voor schilderwerk, en Verfpistolen en accessoires. Het is gevestigd in Cornate D'adda, Italië.

 2. KHARKIV PLANT OF INDUSTRIAL TOOLS

  Oekraïne

  Het bedrijf KHARKIV PLANT OF INDUSTRIAL TOOLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kwasten en rollers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verfpistolen en accessoires, Verfpistolen en accessoires, accessoires voor verfrollen, handmatige inktrollen, en rollen voor vernis. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 3. SATA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SATA GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verfpistolen en accessoires. Het is gevestigd in Kornwestheim, Duitsland.

 4. AIRLESS DISCOUNTER

  Duitsland

  Het bedrijf AIRLESS DISCOUNTER, is een Distributeur, en actief in de sector Verfpistolen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren verfpistolen, en sproeiers voor verfspuiten. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 5. T.A.S. TECHNIK.ARBEITSSCHUTZ.SERVICE.

  Duitsland

  Het bedrijf T.A.S. TECHNIK.ARBEITSSCHUTZ.SERVICE., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Verfpistolen en accessoires. Het is gevestigd in Rostock, Duitsland.

 6. ULTRIMAX

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ULTRIMAX, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Verfpistolen en accessoires. Het is gevestigd in Doncaster, Verenigd Koninkrijk.

 7. AIRLESS MEIER FARBSPRITZTECHNIK E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf AIRLESS MEIER FARBSPRITZTECHNIK E.K., is een Distributeur, en actief in de sector Verfpistolen en accessoires. Het is gevestigd in Eckersdorf, Duitsland.

 8. INDUSTRIE SYSTEMES

  Frankrijk

  Het bedrijf INDUSTRIE SYSTEMES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verfpistolen en accessoires, en Verfpistolen en accessoires. Het is gevestigd in Pélisanne, Frankrijk.

 1. SEFLID PULVÉRISATION

  Frankrijk

  Het bedrijf SEFLID PULVÉRISATION, is een Distributeur, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verfpistolen en accessoires, Verfpistolen en accessoires, en mondstukken voor zandstralen. Het is gevestigd in Otterswiller-Saverne, Frankrijk.

 2. SAGOLA S.A.

  Spanje

  Het bedrijf SAGOLA S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verfpistolen en accessoires. Het is gevestigd in Vitoria-Gasteiz, Spanje.

 3. CHROMA

  België

  Het bedrijf CHROMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Emailwaren, Verfpistolen en accessoires, Emailwaren, Verfpistolen en accessoires, artikelen voor wanddecoratie, en wandbekleding. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 4. MBP, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf MBP, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verfpistolen en accessoires, installaties en uitrustingen voor schilderwerk, uitrusting voor metaalverf, Verfpistolen en accessoires, en mengapparaten voor verf. Het is gevestigd in Vitoria / Spain, Spanje.

 5. GEROMAC

  Griekenland

  Het bedrijf GEROMAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verfpistolen en accessoires, verfpistool, industriele verf, Verfpistolen en accessoires, en accessoires voor schilderwerk. Het is gevestigd in Perama, Griekenland.

 6. ID COLOR

  België

  Het bedrijf ID COLOR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Emailwaren, Verfartikelen, Verfpistolen en accessoires, Emailwaren, Verfartikelen, Verfpistolen en accessoires, en huisschilders. Het is gevestigd in Peronnes-Lez-Binche, België.

 7. SPRAYING SYSTEMS AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SPRAYING SYSTEMS AUSTRIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - ferro, Verven - machines en installaties, Verfpistolen en accessoires, Etiketteren en markeren - machines, Straalpijpen - ferro, Verven - machines en installaties, Verfpistolen en accessoires, en Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 8. DEGA A.G.

  Zwitserland

  Het bedrijf DEGA A.G., is een Groothandelaar, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Verfpistolen en accessoires, Etiketteren en markeren - machines, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Verfpistolen en accessoires, en Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Sirnach, Zwitserland.

 9. GEMINI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEMINI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verven - machines en installaties, Verfpistolen en accessoires, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Verven - machines en installaties, Verfpistolen en accessoires, Etiketteren en markeren - machines, en Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Friedrichshafen, Duitsland.

 10. PASZT LACKIERSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PASZT LACKIERSYSTEME GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verfpistolen en accessoires, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Verfpistolen en accessoires, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, en Boekbinderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Dürnau, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis