• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verhuur goederenwagens en voertuigen met trekhaak

Resultaten voor

Verhuur goederenwagens en voertuigen met trekhaak - Import export

 1. ICTS

  België

  ICTS Group is in 2007 ontstaan uit het samengaan van IRS NV (International Repair Services) en ICTS NV. IRS NV, actief in Zeebrugge en Antwerpen, had sinds 1989 een stevige reputatie opgebouwd als onafhankelijk reparatiebedrijf voor trailers. ICTS NV, gelocaliseerd in Zeebrugge, kon terugvallen op meer dan 30 jaar expertise op het vlak van onderhoudsactiviteiten en trailerverhuur. Dankzij de fusie van beide ondernemingen groeide ICTS Group uit tot de partner bij uitstek, voor het onderhoud van en herstellingen aan alle mogelijke trailers en containers. Ook voor de verhuur werden niet alleen in de belangrijke havengebieden vestigingen opgetrokken, maar ook op enkele strategische verkeersassen in België en Nederland

 2. TAPWAGENVERHUUR AERTS

  België

  Een verjaardagsfeest of fenomenaal bedrijfsevenement in het verschiet? Wij zorgen voor de nodige verfrissing op uw evenement! Wij verhuren tap- en koelinstallaties met kwaliteit, hygiëne en een 7/7 en 24/24 service voorop.

 3. BEL-AIR

  België

  Bel-Air - reeds meer dan dertig jaar een referentie in het verhuren van stijlvolle voertuigen, inclusief chauffeur en perfecte service.

 4. TOTAL RENT ITALIA

  Italië

  Het bedrijf TOTAL RENT ITALIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van voertuigen van gemiddelde/lange duur, verhuur goederenwagens en voertuigen met trekhaak, verhuur van motorfietsen, en vrachtwagenverhuur. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 5. VAN4YOU SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VAN4YOU SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur minibus, verhuur goederenwagens op korte termijn, verhuur goederenwagens airbag, verhuur goederenwagens met abs, verhuur goederenwagens zonder chauffeur, verhuur commerciele voertuigen, en verhuur goederenwagons voor verhuizingen. Het is gevestigd in Monza, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HIRE ME ABERDARE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HIRE ME ABERDARE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur gekoelde goederenwagens, verhuur goederenwagens, verhuur bussen, en verhuur van voertuigen - diensten. Het is gevestigd in Aberdare, Verenigd Koninkrijk.

 2. TUTTOGARE NOLEGGI SRL

  Italië

  Het bedrijf TUTTOGARE NOLEGGI SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van voortuigen van korte duur, verhuur van voertuigen van gemiddelde/lange duur, en verhuur goederenwagens. Het is gevestigd in Massa, Italië.

 3. CAR SERVICE AGENZIA NOLEGGIO AUTO E FURGONI

  Italië

  Het bedrijf CAR SERVICE AGENZIA NOLEGGIO AUTO E FURGONI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van voortuigen van korte duur, verhuur van voertuigen van gemiddelde/lange duur, verhuur goederenwagens, en verhuur goederenwagens op korte termijn. Het is gevestigd in Ariano Irpino, Italië.

 4. ASTRUCK RENTING

  België

  Bedrijfsvoertuig huren? U blijft mobiel dankzij Astruck Renting uit Kobbegem-Asse. Hebt u te kampen met een tijdelijk mobiliteitsprobleem? Bijvoorbeeld door een piek in uw productie, omdat u voor een project het geschikte voertuig niet heeft? Of omdat uw voertuig in herstelling moet? Geen nood. Dankzij Astruck Renting blijft u mobiel.

 5. AUTOS MORENO RENT A CAR

  Spanje

  Het bedrijf AUTOS MORENO RENT A CAR, en actief in de sector Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van voertuigen - diensten, Verhuur van auto's, verhuur goederenwagens zonder chauffeur, en verhuur minibus. Het is gevestigd in Las Palmas De Gran Canaria-Islas Canarias, Spanje.

 1. RENTCENTER NOLEGGIO AUTO E VEICOLI COMMERCIALI

  Italië

  Het bedrijf RENTCENTER NOLEGGIO AUTO E VEICOLI COMMERCIALI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van voertuigen van gemiddelde/lange duur, verhuur gekoelde goederenwagens, verhuur van voortuigen van korte duur, en verhuur goederenwagens op korte termijn. Het is gevestigd in Rivoli, Italië.

 2. WYPOZYCZALNIA SAMOCHODÓW CARNET

  Polen

  Het bedrijf WYPOZYCZALNIA SAMOCHODÓW CARNET, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur goederenwagens op korte termijn, verhuur van voertuigen van gemiddelde/lange duur, en verhuur van auto's. Het is gevestigd in Kalisz, Polen.

 1. SPECIALIST VEHICLE HIRE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SPECIALIST VEHICLE HIRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur voertuigen voor gehandicapte personen, verhuur goederenwagens voor commercieel transport, en verhuur van voertuigen - diensten. Het is gevestigd in Portsmouth, Verenigd Koninkrijk.

 2. EUROPCAR DUBLIN AIRPORT

  Ierland

  Het bedrijf EUROPCAR DUBLIN AIRPORT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van voertuigen - diensten, verhuur goederenwagens op korte termijn, en verhuur van voertuigen van gemiddelde/lange duur. Het is gevestigd in Dublin Airport, Ierland.

 3. M&B RENT SRL

  Italië

  Het bedrijf M&B RENT SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, verhuur minibus, verhuur goederenwagens op korte termijn, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, en verhuur van voertuigen - diensten. Het is gevestigd in Pomezia, Italië.

 4. MEASHAM SELF DRIVE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MEASHAM SELF DRIVE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van voertuigen, verhuur goederenwagens van verschillende afmetingen, en verhuur bussen. Het is gevestigd in Middlesex, Verenigd Koninkrijk.