• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verhuur van opslagruimte

Resultaten voor

Verhuur van opslagruimte - Import export

 1. COLDO

  België

  Verified by europages badge

  COLDO, wij zijn gespecialiseerd in de opslag van diepvriesproducten voor derden. Onze ultramoderne diepvriesmagazijnen bieden een constante gecontroleerde omgeving voor uw goederen. Wij zijn gevestigd in de nabijheid van de ring van Kortrijk en uw ideale partner voor gekoelde opslag. Wij zetten ons in voor het milieu door op constante wijze te investeren in milieuvriendelijke oplossingen. Wij hebben bijvoorbeeld meer dan 6.000 zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd. Naast de opslag bieden wij overige diensten om aan uw specifieke behoeften te kunnen voldoen. Wij streven naar korte los- en laadtijden dankzij een efficiënte communicatie om de wachttijden voor alle betrokken partijen tot een minimum te beperken. Met 9.000 plaatsen voor pallets en 14.500 voor bulkopslag, zijn wij uitgerust om zowel grote als kleine hoeveelheden te beheren. Ons nieuwe rollende materiaal garandeert een snelle hantering en verwerking van uw bestellingen, inclusief het laden en lossen van gekoelde vrachtauto's, vrachtauto's en bestelbussen. Naargelang uw behoeften kunnen we extra diensten voor goederenhantering bieden en wij beschikken over de nodige uitrustingen om uw pallets te verpakken. Dankzij onze software, beheren wij het labelen van uw pallets en de automatische verwerking van uw bestellingen via EDI. Wij houden u constant op de hoogte over uw beschikbare voorraad, daar transparantie bij ons altijd voorop staat.

 2. TRIMEX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Trimex import-export, inzamelings- en recyclingcentrum voor textiel sinds 35 jaar. Tweedehands kleding, uitsortering & recycling van alle textielsoorten – oude kleren, Inzameling op straat. Als gevolg van het stopzetten van een tak van onze activiteit, zijn wij op zoek naar een opkoper van ons bedrijf (zie voor meer gegevens het gedeelte "documentatie"). Wij verkopen tweedehands materiaal bestemd voor de textielsector: diverse containers, sorteerbanden, baalgrijpers, baalpersen, omkeerbare airco.

 3. SALLAND STORAGE

  Nederland

  Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven.In het geval van een verhuizing of tijdelijk verblijf op een ander woonadres kunt u bijvoorbeeld opslag zoals inboedel, meubels, huisraad of andere zaken tegen een lage prijs safe en veilig bij ons opslaan. Ook bieden wij ruimte te huur in Deventer voor andere goederen, zoals auto’s, caravanstalling, motorstalling, boten en meer.Alle bij ons te stallen goederen staan safe en veilig onder permanent cameratoezicht in een alarmklasse 3 beveiligde, vorstvrije ruimte. U kunt uw goederen bij ons het gehele jaar door opslaan.

 4. RUIMTE DIRECT

  Nederland

  Ruimte direct is gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimte in Amersfoort. De opslagruimtes die aangeboden worden zijn zeer laag geprijsd en zijn van hoge kwaliteit. De contracten zijn zeer laagdrempelig en daardoor is het een logische stap om opslagruimte in Amersfoort te huren van Ruimte direct. Heeft u een bedrijf en heeft u tijdelijk geen ruimte voor uw onderneming? Dan kunt u bij ruimte direct een kantoorruimte huren tegen een zeer scherp tarief. U kunt uw volledige bedrijfsopslag kwijt in het beveiligde gebied van Ruimte direct in Amersfoort. Ook als particulier kunt u hier een betrouwbare en veilige omgeving huren of zelfs kopen. Tegenwoordig vragen bedrijven een enorm groot geld bedrag voor een ruimte. Veel ondernemers en particulieren zijn gewoon niet in het bezit van zoveel geld. Ook de langdurige contracten en hoge borg voorwaarden zijn zodanig in elkaar gezet dat dit zowel ondernemer als particulier hevig afschrikt. Vraag een een vrijblijvende offerte aan!

 5. PARTYTENTVERHUUR LEIDEN

  Nederland

  Partytentverhuur Leiden is uw regionale partner voor het huren van partytenten en accessoires. Zowel voor particulieren als bedrijven. Wij verhuren een breed assortiment hoge kwaliteit partytenten tegen scherpe huurprijzen. Wij verhuren niet alleen partytenten, maar ook heaters, klapstoelen, statafels, feestverlichting en andere artikelen om uw evenement of feest helemaal compleet te maken. Partytentverhuur Leiden staat voor: - Hoge kwaliteit verhuurartikelen - Flexibiliteit en hoge service - Scherpe prijzen en een breed assortiment partytenten en aanverwante artikelen - Flexibele bezorg- en opzetservice voor de partytenten Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PARTYTENTVERHUUR ZEELAND

  Nederland

  Partytentverhuur Zeeland is het adres voor het huren van een partytent. Zowel voor particulieren als bedrijven. Wij verhuren professionele kwaliteit partytenten tegen scherpe prijzen. Naast verschillende partytenten, kunt u bij ons ook statafels, heaters, klapstoelen, feestverlichting en andere accessoires huren om uw feest compleet te maken. Partytentverhuur Zeeland is het adres voor het huren van een partytent in o.a. ‘s-Gravenpolder, Arnemuiden, Axel, Goes, Heinkenszand, Kapelle, Krabbendijke, Middelburg, Oost-Souburg, Terneuzen, Vlissingen en Yerseke.

 2. INBOX STORAGE

  Nederland

  Inbox Storage is de makkelijkste manier van opslagruimte huren. Kies je abonnement, dan komen wij je spullen halen. Niet zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Onze adviseur voorziet je graag van vrijblijvend advies. Na het ophalen heb je 24/7 overzicht van je spullen in de app. En heb je ze weer nodig? Dan komen we ze gewoon weer brengen! Dat kan ook op een ander adres: ideaal dus bij een verhuizing. Inbox Storage: simpel en overzichtelijk opslagruimte huren. Wij kunnen onze opslagloods efficiënter indelen dan mogelijk is met self storage. Daardoor kunnen we deze extra service aanbieden tegen een concurrerende prijs. Meer service voor je geld dus! Waarom zou je zelf heen en weer rijden naar de opslaglocatie, als je voor hetzelfde geld je spullen kunt laten halen en weer terugbrengen?

 3. NOORDERSLUISKWARTIER

  Nederland

  Wij verhuren faciliteiten aan bedrijven en zzp-ers waaronder kantoor-, bedrijfs- werk- en stallingsfaciliteiten, opslagruimte en ligplaatsen te water. Op industrieterrein Noordersluis zijn 52 kleinschalige units, te gebruiken als bedrijfs- of opslagruimte. De units en het terrein zijn representatief, hoogwaardig afgewerkt, zeer goed beveiligd en voorzien van een eigen post- en vestigingsadres, huisnummer en brievenbus. Heeft u interesse om deze te huren? Meer informatie opslagruimte: https: //noordersluiskwartier.nl/huren/opslagruimte-lelystad/ Website: https: //noordersluiskwartier.nl/

 4. DE BERGER HOEVE

  Nederland

  Gastvrije kampeerboerderij in Noord BrabantOp zoek naar een oergezellige accommodatie voor een weekendje of midweek voor uw familiereünie, vriendenweekend of bedrijfsuitje? Bij Kampeerboerderij De Berger Hoeve wacht u een warm welkom. Kampeerboerderijen Brabant bieden ontspanning, plezier en uitstapjes voor jong en oud. Met De Berger Hoeve kiest u bovendien voor een kampeerboerderij die van alle gemakken is voorzien. Kortom, zoekt u een kampeerboerderij Noord Brabant, dan is dit het adres waar u een ontspannen tijd met elkaar doorbrengt, met tal van faciliteiten onder handbereik. Landelijk vakantiehuis voor actie en ontspanningMet het hele gezelschap eropuit en toch in de buurt? Deze kampeerboerderij Brabant is omringd door eigen sport- en speelvelden, waar u naar hartelust van de buitenlucht geniet. De kinderen spelen volley- en voetbal of amuseren zich op de schommels. En u ontspant zich met uw hele gezelschap op het terras van uw kampeerboerderij of rond het kampvuur.

 5. GENERALE VINICOLE DE DISTRIBUTION

  België

  GVD is gespecialiseerd in stockeren in douane-entrepot van sterke dranken en wijnen zowel in bulk als op paletten. Stockage & Douane-entrepot U wilt voor uw gedistilleerde dranken een beveiligde opslagplaats op een goede locatie? U wilt stockage van uw dranken in optimale omstandigheden, zowel in bulk als op palleten? GVD beschikt over 2800 m2 moderne opslagruimte onderverdeeld in 4 hallen. Met al uw vragen kan u steeds bij onze logistieke medewerkster (Saskia Kool) terecht. Het bottelen Onze bottelinstallatie kan zowel wijn, likeuren als sterke dranken bottelen in flessen van 0, 5l tot 2l. De bottelinstallatie heeft een productiecapaciteit van 2000 flessen/uur van 75cl. Griekse producten GVD importeert Griekse dranken van volgende bekende Griekse huizen: Patraiki, Cair, Callicounis, Parparoussis...

 1. PARTYTENTVERHUUR GRONINGEN

  Nederland

  Partytentverhuur Groningen is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit partytenten en bijbehorende accessoires. Wij verhuren onze partytenten in de regio van Groningen, waaronder: Aduard, Bedum, Grijpskerk, Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Leek, Oosterhoogebrug, Paterswolde, Sappemeer, Siddeburen, Slochteren, Ten Boer, Tolbert, Winsum, Zevenhuizen en Zuidhorn. Heeft u een feest of evenement in de buitenlucht in de regio van Groningen? Dan kunt u bij Partytentverhuur Groningen terecht voor het huren van een partytent en andere accessoires, zoals statafels en heaters. Voor zowel particulieren als zakelijke relaties bieden wij hoge kwaliteit partytenten en accessoires tegen voordelige prijzen te huur aan.

 2. UNIVERSAL STORAGE CONTAINERS

  Nederland

  Universal Storage Containers zijn ontworpen om 365 dagen per jaar buiten te staan. De containers zijn goed beveiligd, goed geventileerd, volledig geïsoleerd, ongedierte bestendig en passen mooi in het landschap. Universal Storage Containers worden gebouwd naar een beproefd Amerikaans ontwerp en kunnen op locatie binnen 30 minuten door twee personen worden geassembleerd. Vervoer van de opslagboxen is mogelijk met een BE-rijbewijs. De containers zijn op te delen in zelfstandig toegankelijke units, hebben naar wens deuren aan de voor-, achter- of zijkant(en) en zijn hiermee multifunctioneel op uw opslaglocatie inzetbaar.

 1. CONTAINERBOX

  Nederland

  Containerbox heeft opslagmogelijkheden voor particulieren en bedrijven in Alkmaar en Heerhugowaard. U kunt bij ons opslagruimte huren voor 3, - euro per m3 per maand! Wij berekenen geen BTW. Containerbox adviseert u graag over welke opslagruimte het beste bij uw wensen past. Bij Containerbox kunt u terecht voor het tijdelijk of permanent huren van een opslagruimte. Wij werken volgens het self storge-principe, waarbij de opslag is aangepast aan uw situatie wat betreft de duur van de huur en de grootte van de ruimte. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het gebruik van bijvoorbeeld een verwarmde ruimte, archiefopslag of container. Lees op de site verder over welke mogelijkheden de self storage van Containerbox u te bieden heeft.

 2. COOL TRANS SMITS

  België

  - Transport en distributie: Voor kleine pakjes tot volledige vrachten kan u bij ons terecht. Dit van -20°C tot +20°C, we zoeken telkens een oplossing op maat. Voor het transport van pallets kunnen wij groupage over heel de BeNeLux aanbieden. - Colli en distributievervoer: Voor de kleine pakjes/vrachten werken we via distributie met onze koel/vries bestelwagens. We werken met gekoelde en diepvries colli’s over heel de BeNeLux. De prijs word berekend per stop/klant (contante betaling bij levering is mogelijk). - Opslag: Bij ons kan je goederen stockeren van -20°C tot +20°C. - Pharmacie: Goederen met veel aandacht.

 3. EUROBOX SELF STORAGE LEIDEN

  Nederland

  Eurobox Mini Opslag, met ruimte de beste! Opslagruimte is schaars. We zien dat dagelijks om ons heen. Maar ook binnen de muren van de eigen woning, garagebox of het bedrijf is gebrek aan opslagruimte nogal eens een probleem. Soms is dat probleem structureel, maar vaker van tijdelijke aard. U kunt hierbij denken aan de opslag van inboedel, archief, seizoen spullen en bedrijfsvoorraad. Huur een opslagruimte bij Eurobox Self Storage en u profiteert van onze laagste prijs garantie. U kunt al een ruimte huren vanaf 2 weken en met uw persoonlijke toegangscode en sleutel heeft u 7 dagen per week tussen 6: 00 en 23: 00 uur zelfstandig toegang tot het gebouw van Eurobox en uw eigen opslag ruimte. Bovendien zijn al onze Mini Opslag units veilig, verwarmd, schoon en droog. Komt u gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding. De receptie/shop is geopend van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

 4. LOODS 038 SELF-STORAGE B.V

  Nederland

  Loods 038 is het nieuwe self-storage bedrijf in Zwolle. Bij ons kunt u terecht voor tijdelijke opslagruimte voor al uw goederen. Voor elke soort van opslag, klein of groot, lang of kort, zakelijk of particulier, bieden we mogelijkheden. Wij bieden u een ideale oplossing voor al uw opslag in de regio Zwolle. U kunt kiezen uit veel verschillende formaten opslag: We hebben opslagruimtes beschikbaar vanaf 1m3 tot en met 100 m3. Uw opslag is 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 - 23.00 uur. Uw opslag staat veilig. Door 24-uurs camerabeveiliging en toegangscontrolesysteem wordt alles goed in de gaten gehouden. Uw goederen staan droog en verwarmd opgeslagen onder goed gecondtioneerde omstandigheden. U bent flexibel, want u kunt kosteloos wisselen naar grotere of kleinere opslag. Met 2 weken opzegtermijn zit u ook niet lang aan de opslagruimte vast. U maakt gratis gebruik van veel van onze services, als: gebruik aanhangwagen, transportkarren, goederenontvangstservice en heftruckservice.

 5. VERGADERRUIMTE DOMINICANENKLOOSTER ZWOLLE

  Nederland

  Wij bieden een plek met een bijzondere sfeer om in alle rust te vergaderen of een cursus te geven. Een serene rust en veel ruimte zijn kenmerkend voor het Dominicanenklooster. Elke ruimte die wij aanbieden heeft zijn eigen uitstraling. Daarnaast zijn de ruimtes geschikt voor groepen van verschillende grootte. Wij hebben een ruime keuze uit zalen in het klooster. Het overgrote deel van deze vergaderzalen zijn voorzien van airco. De ruimte ”t WasdoM beschikt niet over airco. In alle grotere ruimten is er een watercooler (gratis) ter beschikking. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de verschillende apparatuur (zie faciliteiten). Het is daarnaast tevens mogelijk dat er gezorgd wordt voor een lunch of buffet (zie arrangementen). 4-uurs arrangement, v.a. € 9, 50 p.p. 8-uurs arrangement, v.a. € 31, 50 p.p. Cursusarrangement (8-uurs arrangement), v.a. € 17, 50 p.p. 3-uurs avondarrangement, v.a. € 8, 25 p.p. Borrel-arrangement: Fris, wijn en bier naar behoefte. Incl. 3 hapjes. v.a. € 9, 85 p.p. (Prijzen excl. zaalhuur) De prijzen zijn gebaseerd op het zelf inschenken in de zaal. De lunch wordt in buffetvorm gereserveerd in de Kleine Refter. Wanneer u nog verdere informatie nodig heeft of vragen heeft kunt u telefonisch contact opnemen met Marit Maas 038 - 425 4408 of kunt een e-mail sturen.

 6. EUROBOX SELF STORAGE

  Nederland

  Eurobox Mini Opslag, met ruimte de beste! Opslagruimte is schaars. We zien dat dagelijks om ons heen. Maar ook binnen de muren van de eigen woning, garagebox of het bedrijf is gebrek aan opslagruimte nogal eens een probleem. Soms is dat probleem structureel, maar vaker van tijdelijke aard. U kunt hierbij denken aan de opslag van inboedel, archief, seizoen spullen en bedrijfsvoorraad. Huur een opslagruimte bij Eurobox Self Storage en u profiteert van onze laagste prijs garantie. U kunt al een ruimte huren vanaf 2 weken en met uw persoonlijke toegangscode en sleutel heeft u 7 dagen per week tussen 6: 00 en 23: 00 uur zelfstandig toegang tot het gebouw van Eurobox en uw eigen opslag ruimte. Bovendien zijn al onze Mini Opslag units veilig, verwarmd, schoon en droog. Komt u gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding. De receptie/shop is geopend van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

 7. HOMEDEPOTS

  België

  Snel en gemakkelijk opslag huren kan bij Homedepots te Hasselt. Bij Homedepots kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor een opslagruimte. Met verschillende afmetingen hebben wij een opslagruimte voor iedereen. Wij bieden jou een oplossing om tijdelijk spullen op te slaan wanneer je bijvoorbeeld je huis gaat verkopen. Ondernemers kunnen tijdelijk opslag huren. Vertegenwoordigers kunnen vrij beschikken over de opslagruimtes voor de opslag van handelsgoederen. Een overvolle bergruimte of garage? Tijdelijk plaats nodig om uw inboedel te stockeren? Of heeft u misschien magazijnruimte te kort voor uw onderneming? Onze self-storage mogelijkheden bieden een oplossing op maat, zowel voor particulieren als ondernemingen. Opslag ruimtes te Hasselt biedt een uitgebreid gamma aan opslagunits aan, gaande van 1 m² tot 20 m². Voor ondernemers biedt zij ook enkele grote stockruimtes aan (te huren voor langere periodes) met een oppervlakte van 180 m². Stockeer veilig uw meubels bij Homedepots te Hasselt die met beveiligingscamera’s toezicht houden om de optimale veiligheid van je meubels te verzekeren. Je kan gemakkelijk online je opbergbox reserveren via de website van Homedepots te Hasselt. Na de reservatie en betaling krijg je toegang met een persoonlijke badge voor de toegang tot de opslagplaats en wordt je opbergbox voorzien van een persoonlijk slot.

 8. LIERSE WAREHOUSING & HANDLING

  België

  Uw partner voor onder meer: - Opslag - Handling - Laden/lossen van uw goederen - Silo ladingen - Douane entrepot - Transport - magazijn huur Deze diensten in zowel Lier als Herentals nabij grote invalswegen

 1. ALGUAZAS FISH SA

  Spanje

  Onze onderneming is in 2002 begonnen met de bouw van enkele koelinstallaties om te verhuren. Sinds de oprichting van de onderneming is het ons doel geweest, uit te groeien tot een van de belangrijkste bedrijven op het gebied van de koelcellen in het zuidoosten van Spanje.

 2. WAREHOUSES DE PAUW SCA

  België

  WDP biedt intelligente warehouse-oplossingen met de nadruk op het ontwikkelen en verhuren van semi-industrieel en logistiek vastgoed. Wij zijn specialisten in industrieel vastgoed. Wij combineren grondige marktkennis met vele jaren ervaring. Ons motto: eerst denken, dan doen. Het resultaat: flexibele oplossingen op maat van uw behoeften, elke keer opnieuw. Typisch voor de aanpak van WDP zijn onze waarden, onze inzet en de nabijheid van een familiebedrijf.

 3. BOXCOMPLEX WAGENINGEN

  Nederland

  Bent u op zoek naar een ruime opslagruimte in Wageningen? Boxcomplex Wageningen verhuurd garageboxen die volledig ingericht zijn zodat deze voor u als ondernemer in kunnen worden geschreven bij de KvK. De units zijn voorzien van elektriciteit, een straatnaam, postcode en postbus. Het terrein is uitstekend beveiligd dankzij permanent cameratoezicht en is alleen toegankelijk via een elektrische toegangspoort.

 4. BOXIE24

  Nederland

  Huur voordelige opslag bij Boxie24.com Gratis pick-up | Laagste-prijsgarantie | Handige en voordelige teruglevering 7 dgn/week toegang 06: 00-23: 00 | van 1 tot wel 200 m2 | 24/7 camerabeveiliging Bel (+31) 020 262 1141 | mail nl.info@boxie24.com Adres: van Marwijk Kooystraat 5, 1096 BR Amsterdam Wij bieden u ook graag opslagruimte in Aalsmeer / Amstelveen aan Adres: Aalsmeerderweg 497, Aalsmeer

 5. NEW WORLD CAMPUS

  Nederland

  Zoekt u een evenementenlocatie in Den Haag? Bekijk het centraal gelegen New World Campus. Goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto. In het hartje van het bruisende Den Haag. Bekijk hier onze ruimtes en de mogelijkheden!

 6. CASTELEIN VERVOER

  België

  Castelein is specialist in verhuis, opslagruimte, archiefbeheer en logistiek. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, als een verhuisservice, verhuislift, huurwagens, inpak materiaal, en beschikt over een opslagruimte voor elke behoefte. Vanuit de volledig uitgeruste distributiecentra in Mechelen en Veurne verzorgt Castelein de volledige logistiek met opslag, orderverwerking, voorraadbeheer en distributie van al uw producten en goederen.

 7. ALL-INN SELFSTORAGE

  België

  Het beste alternatief voor uw extra beveiligde opslagruimte en opslagplaats, meubelbewaring, meubelopslag!

 8. MEYS EN ZONEN

  België

  Meys & Zonen houdt zich bezig met nationale en internationale verhuizingen , en meubelbewaring.

 9. WONINGONTRUIMING UTRECHT

  Nederland

  Woningontruiming Utrecht biedt de diensten om een pand geheel en al te ontruimen. Zo kunnen woningen en kantoorpanden volledig ontruimd worden en kan de inboedel opgekocht worden.

 10. MORSINK GROEP

  Duitsland

  Te huur 2000 m2 opslagruimte, bewaakte parkeerplaats, koppelplaats, buitenopslag.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis