• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • veringen

Resultaten voor

Veringen - Import export

 1. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Onze professionals zijn gespecialiseerd in de fabricage van veren van een uniek exemplaar tot grote series (meer dan miljoen stuks). Voor veren van uw ophangingen, garagedeuren, lastencompensatie, of anders nog klemmen, bieden wij de veer die u nodig heeft. Voor een verbeterde reactiviteit investeren wij regelmatig in ons machinepark. Le Ressort Industriel ligt in de ELZAS ten zuiden van STRAATSBURG. Fabricage per stuk en serieproductie. Veren in zijn algemeen voor de industrie van 1/10e van mm tot 30 mm; de zeevaart, de spoorwegen, openbare werken, elektriciteit. Gecertificeerd ISO 90001. Voor een verbeterde reactiviteit investeren wij regelmatig in ons machinepark. Wij staan tot uw dienst sinds drie generaties. Uw tevredenheid is onze prioriteit, uitvoering van prototypen, keuze van de materialen en behandelingen, hulp bij het vaststellen van afmetingen (gebruik van berekeningssoftware).

 2. LESJÖFORS INDUSTRIAL SPRINGS & PRESSINGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lesjöfors Group is een van de grootste fabrikanten van technische veren ter wereld. Lesjöfors produceert en ontwikkelt een breed assortiment aan technische veren, gasdrukveren en industriële draadproducten uit draad en bandstaal. Onze ervaring als verenfabriek gaat terug tot het jaar 1852. Vandaag zorgen meer dan 1.800 betrokken medewerkers ervoor dat alles vlekkeloos en vakkundig verloopt, van het technisch ontwerp en de veerberekening tot verzending. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van veren, stans- en buigtechnologie, tonen wij onze klanten maatwerkoplossingen die door onze flexibele productiecapaciteit snel geïmplementeerd kunnen worden. Met betrekking tot de voortschrijdende globalisering zijn we internationaal aanwezig. We hebben momenteel productie- of verkooplocaties in Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië, Slowakije, Letland, Rusland, China, Thailand, Singapore, Mexico en de VS.

 3. MONNINGER FEDERN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 75 jaar is Monninger DE competentie voor roestvrij staal en stalen veren. Ervaring, klantrelaties en kwaliteitsbewustzijn zijn altijd de basis van succes geweest. Al in 1994 waren we voor het eerst ISO 9001 gecertificeerd. In 2012 zijn we een nieuw tijdperk ingegaan met de certificering volgens ISO TS 16949, die al onze acties kenmerkt. Het solide bedrijf is al lang een merk dat naam heeft gemaakt zowel bij klanten als in gespecialiseerde kringen. De goede reputatie is gebaseerd op solide constanten - vanaf de oprichting in 1945 tot vandaag: precisie. dynamiek. ingenieurspirit. Enabling dynamics. Tijd om meer tijd te besteden aan deze kerncompetenties, het bedrijf strategisch in lijn te brengen met de toekomst en het zichtbaar extern te positioneren. In nauwe samenwerking met het merkadviesbureau Solldesign heeft Monninger een herlancering van het merk ontwikkeld, die identiteit creëert en duidelijke tekenen geeft.

 4. SCHNORR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fabrikant van schotelveren, borgringen en klemringen, golfveren, gestanste delen van verenstaal. SCHNORR®-producten zijn overal de eerste keuze, waarbij metaal met kracht wordt gebruikt en geavanceerde functies vormen waar bewegende veren moeten worden bevestigd. In 1908 richtte Adolf Schnorr het door de eigenaar geleide familiebedrijf op als pionier op het gebied van de toepassing van disc-veren. Tegenwoordig is SCHNORR® uitgegroeid tot een van de toonaangevende internationale probleemoplossers op het gebied van schijfveren en threadlockers met filialen wereldwijd. Naast vele jaren ervaring in stansen en draaien, beschikt het bedrijf ook over de technologie van fineblanking, de knowhow in de productie van distortie-kritische schijfveren en een verdere productgroep - de gegolfde veer als tekenonderdeel.

 5. PIERON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1925 produceert en ontwikkelt PIERON – een familiebedrijf van de 4e generatie - technische veringen voor bijna alle industriesectoren. De focus ligt op de auto-, elektrische en sportartikelenindustrie.Op de locatie Bocholt werken meer dan 270 medewerkers op een fabrieksoppervlak van ca.20.000 m² altijd nieuwe oplossingen op het gebied van ring-, druk- en torsieveren en gestanste, gebogen en buigdraaddelen.Speciale onderdelen en samenstellingen ronden ons assortiment af.State-of-the-art fabricageprocessen garanderen een productie die aan de hoogste eisen voldoet.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DIETZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De productie van veren vereist de hoogste nauwkeurigheid om te voldoen aan alle vereisten voor complexe structuren en hun functionaliteit. Vanwege de toenemende kwaliteitseisen worden door ons voortdurend materialen en producten ontwikkeld. Hun functionaliteit wordt verzekerd door permanente kwaliteitscontroles. Uiteraard geven wij u graag de testresultaten. Bij het maken van veren en onderdelen voor het buigen van draden garanderen we dat onze producten hun belofte waarmaken. We hebben als doel onze klanten zo tijdig mogelijk te leveren tegen de laagst mogelijke verwerkingskosten. We streven dit na met ons database-ondersteunde opslagsysteem - zowel in het grondstofmagazijn als in het prefab magazijn. Dankzij onze lean structuren en processen kunnen wij uiterst flexibel inspelen op uw logistieke eisen.

 2. P.J. PRAUSE DUROTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Paul Joachim Prause richtte in 1974 de firma Schichtstofftechnik Prause op die in 1998 in P. J. Prause Durotec GmbH omgezet werd. P. J. Prause heeft binnen 3M Deutschland met het vezelcomposietmateriaal Scotchply™ de technische toepassingen van kunststof bladveren in Duitsland en Europa in belangrijke mate vormgegeven. Daardoor beschikt Prause Durotec GmbH over meer dan 35 jaar ervaring bij de productie en toepassing van bladveren uit samengestelde vezelmaterialen. Prause Durotec is een middelgroot bedrijf met 16 medewerkers en een wereldwijde klantenkring. Het productieprogramma omvat alle configuraties van platte bladveren met E-glas-, S-glas- en koolstofvezels en epoxyharsen als matrix. De bij de verwerking gebruikte UD-prepregs (UD = unidirectioneel) voldoen aan de luchtvaart- en militaire normen.

 3. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We hebben jarenlange ervaring en garanderen u een uitstekende service. Vanuit onze locaties in Altenberge (Duitsland) en Kaohsiung (Taiwan) dienen wij wereldwijd als systeem leverancier voor industriële bedrijven. Stevig vasthouden! Met onze hoogwaardige bevestigingsmiddelen zijn we in staat om verschillende materialen en componenten veilig te assembleren. Om u te laten profiteren van de verbinding met ons, maken we uw werk ook eenvoudiger met veel individuele services met betrekking tot schroeven, moeren en Co. flexibele service! Of het nu vanuit ons hoofdkantoor in Altenberge in Westfalen of vanuit ons bureau in Kaohsiung, Taiwan is, wij leveren onze producten aan industriële bedrijven uit verschillende industrieën.

 4. RÖHRS, DR. WERNER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1919 wereldwijd bekend als specialist voor zwaar belaste technische veren. Het productaanbod bevat veren in allerlei vormen en maten. Tot het productieprogramma tellen vooral drukveren uit ronde en platte draad, schijfveren, schroefschijfveren, multidraadveren en nog vele andere veren. Producten: Blad-, platte en vormveren, dempingsveren, drukveren, platte draadveren, multidraadveren, nivelleerschoenen, schroefveren, schijfveren, torsieveren, wirbulatoren en nog veel meer.

 5. ACE STOSSDÄMPFER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We dempen alles, behalve uw verwachtingen.ACE is de wereldwijd erkende specialist op het gebied van industriële dempingstechnologie - met kantoren in 45 landen, op alle continenten.ACE is sinds 1978 zeer succesvol op de Duitse markt vertegenwoordigd. Hier alleen, werken 25 ingenieurs elke dag aan de verdere ontwikkeling van het assortiment.ACE's klanten profiteren van goed doordachte oplossingen, waardevolle innovatie en uitmuntende service rond het onderwerp van dempingstechnologie.Door nauwe samenwerking met toonaangevende technische bedrijven, heeft het Duitse ACE filiaal zich gevestigd als een pionier van technische vooruitgang.De voordelen van de klanten zijn duidelijk: Deskundig advies ter plekke en aan de telefoon, ontwerp op maat, levering zonder minimum hoeveelheid vanaf één stuk en binnen de kortste tijd, goed doordachte montage- en functie-accessoires, realistische prijzen

 1. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ZIMMERMANN Technische Federn is de bevoegde ontwikkelings- en serieleverancier van veersystemen en componenten voor complexe toepassingen. In het drielandengebied, of meer precies in Leutersdorf, heeft het bedrijf ZIMMERMANN Technische Federn GmbH zijn hoofdvestiging. Al meer dan 100 jaar de Zimmermanns ervaring de ontwikkeling en het produceren van complexe veersystemen. Door de jaren heen werd een sterke vertrouwensrelatie opgebouwd tussen klanten, medewerkers en het management. Het assortiment strekt zich uit van druk-, spanning- en torsieveren via draad- en stansbuigonderdelen, uitwendige schotel- of spiraalveren voor uiteenlopende samenstellingen. Hebben we niet, bestaat niet! Het bedrijf ZIMMERMANN Technische Federn GmbH stelt zeer hoge eisen aan zichzelf en de kwaliteit van hun veersystemen. Door middel van superieur onderwijs en opleiding van de werknemers, heeft ZIMMERMANN een uitgebreide knowhow in hun vakgebied opgedaan.

 2. PRENASPIRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PRENASPIRE vervaardigt en verkoopt 3 types spiraalkokers voor de bescherming van leidingen in alle sectoren: industrie, mijnindustrie, bosbouw, havens, luchthavens, booreilanden en alle soorten bouwplaatsen waar hydraulische en pneumatische leidingen moeten worden beschermd. De spiraalkoker PRENASPIRE, die al meer dan 20 jaar wereldwijd gebruikt wordt, staat bekend als een van de sterkste die te verkrijgen zijn. PRENASPIRE spiraalmantels worden volledig in Frankrijk geproduceerd en wereldwijd geëxporteerd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 1. POHL METALL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Productie van gestanste onderdelen, draadbuigonderddelen, veren, pijponderdelen en oppervlakken en warmtebehandeling, engineeringburo voor machinebouw - materiaalanalyse - röntgenspectrometer met vonkemissie. Het bedrijf Pohl Metall met hoofdvestiging in Ötztal-Bahnhof in Tirol / Oostenrijk biedt hoge niveau aan productiekennis en produceert metaalproducten, die geproduceerd worden in een proces van ponsen, buigen, persen, en buisverwerking. Wij zijn uw competente partner voor de productie van kleine metalen onderdelen voor industriële en commerciële toepassingen. We produceren gestanste onderdelen, buigonderdelen, veren, buisonderdelen, kabelaccessoires en gemonteerde assemblages. Wij ondersteunen onze klanten van het maken van prototypes tot grote serieproducties. Onze diensten rond metaalverwerking op onze vestiging in Oostenrijk omvatten oppervlakte- en warmtebehandeling, verpakking en kwaliteitsgarantie.

 2. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Adriatica Molle werd in 1977 als familiebedrijf opgericht en nam na amper tien jaar al een belangrijke plaats in op de Italiaanse markt in de industriesector van de productie van veren en het bewerken van metaaldraden. Door in te zetten op onderzoek en ontwerp kan Adriatica Molle dankzij technologisch geavanceerde installaties vlot beantwoorden aan de behoeften van de meest uiteenlopende industriesectoren met passende constructieve oplossingen.

 3. N.M.C. NUOVO MOLLIFICIO CAMPANO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Nuovo Mollificio Campano bvba ontwerpt en produceert veren en gesneden bekledingen van staal en speciale legeringen voor alle industrieën. Met name de sectors voor elektromechanica, de automobiel- de luchtvaart- en scheepsbouwindustrie. Ons team beschikt over een high tech machinepark, dat ons in staat stelt diverse types veren te produceren

 4. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, Veren - fabricage volgens specificatie, Draadveren, veringen volgens tekening, torsieveren, Precisieveren, roestvrijstalen veren, Veren - fabricage volgens specificatie, en precisieveren. Het is gevestigd in Selvazzano Dentro, Italië.

 5. EVERES-SPRING LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EVERES-SPRING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spiraalveren, Spiraalveren, drukveren, torsieveren, conische veren, fabrikant van veringen, en industriële veren. Het is gevestigd in Oreshak, Bulgarije.

 6. GERMANIA-WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GERMANIA-WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 7. ALCOMEX FEDERN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALCOMEX FEDERN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veringen. Het is gevestigd in Goch, Duitsland.

 8. PRÄZISIONSTECHNIK GMBH FEDERMECHANIK & ELEKTROTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRÄZISIONSTECHNIK GMBH FEDERMECHANIK & ELEKTROTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is gevestigd in Halle, Duitsland.

 1. FBTEC KNOCHE & MORK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FBTEC KNOCHE & MORK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 2. MOLLIFICIO G.R. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOLLIFICIO G.R. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bandveren, trekveren, metalen elementen en producten, drukveren, torsieveren, en geprofileerde veren. Het is gevestigd in San Giovanni In Persiceto, Italië.

 3. WOLFF & STÜBECKE DRAHT- UND METALLWAREN E.K. INH. CHRISTIAN CASARINI

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WOLFF & STÜBECKE DRAHT- UND METALLWAREN E.K. INH. CHRISTIAN CASARINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 4. GEBRÜDER HAHN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEBRÜDER HAHN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is gevestigd in Schalksmühle, Duitsland.

 5. RUDOLF KÜHNEMUND DRAHT- UND METALLWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RUDOLF KÜHNEMUND DRAHT- UND METALLWARENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 6. FWH FEDERNFABRIK WILHELM HESSE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FWH FEDERNFABRIK WILHELM HESSE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veerbeugels, drukveren, speciale veringen, Dubbele spiraalveren, en draadbuigdelen. Het is gevestigd in Ebersbach-Neugersdorf, Duitsland.

 7. KARL RUGGABER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KARL RUGGABER GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is gevestigd in Gerlingen, Duitsland.

 8. JACKNAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JACKNAU GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veringen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 9. COMPLE.MAT. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COMPLE.MAT. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren matrasveringen, en matrasveringen. Het is gevestigd in Agliana, Italië.

 10. IVG SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IVG SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scharnieren, Koelkamer, gasschokbreker, Inzetschroefdraad, knevelsloten, steunvoeten, snelsluitingen, Scharnieren, en handgrepen. Het is gevestigd in Pfungstadt, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis