• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verkeersborden

Resultaten voor

Verkeersborden - Import export

 1. JAD GROUPE

  Frankrijk

  JAD GROUPE is een inkoopcentrale met een permanente voorraad van veel verkochte artikelen voor gemeentes en bedrijven. Het heeft tevens een productie-unit voor het mechanisch lassen in het buitenland voor de serieproductie met een geïntegreerde spuitwerkplaats. Wij kunnen tevens beantwoorden aan aanvragen voor productie op maat. Ons doel is het ontwikkelen van een verdelersnetwerk van onze producten: - politiehekken, - stadsmeubilair van compact HPL, - snelheidskussen (speed cushion), - binnenmeubels: weergaverooster, - polyethyleen tafels (plastic klaptafels), - klapstoelen voor gemeentes (klapstoelen), - betonnen meubilair: betonnen tafeltennistafel.

  Alle producten voor "verkeersborden"

 2. NUOVA MARIC

  Italië

  NUOVA MARIC, opgericht in 1993, behoort tot de grootste Italiaanse fabrikanten van verven voor wegmarkeringen. NUOVA MARIC ontwerpt en ontwikkelt een breed assortiment verfproducten voor wegmarkeringen. NUOVA MARIC werkt conform het kwaliteitsborgingssysteem ISO 9001. Alle producten worden geproduceerd volgens dezelfde kwaliteitsnormen en voldoen aan de vereisten van de Europese en internationale normen. Daardoor kan het bedrijf ook zijn plaats in de buitenlandse markten innemen.

 3. KOMMONDO GMBH

  Duitsland

 4. TAMBURRINI ALESSANDRO

  Italië

 5. ALKOBEL

  België

  Al meer dan 20 jaar is Alkobel een gespecialiseerde groothandel in signalisatie, werfuitrusting & veiligheidsmaterialen. Deze jarenlange ervaring resulteert in een assortiment van inmiddels meer dan 5.000 artikelen. Alkobel beschikt over eigen magazijnen waar een aanzienlijke voorraad van het artikelassortiment wordt opgeslagen. Voor de meeste goederen kunnen we dan ook een snelle leveringstermijn hanteren. Ook buiten de landsgrenzen is Alkobel actief. Niet enkel de verkoop- maar ook onze inkoopafdeling heeft haar ogen gericht op de hele wereld Zo beschikken wij over een uitgebreide databank aan fabrikanten die ons toelaat om alternatieve artikels met verschillende prijszetting te kunnen aanbieden. Ook transporten naar het buitenland vormen geen probleem. Misschien zoekt u een product dat niet in onze catalogus staat of u heeft een andere specifieke vraag op maat van uw onderneming? Aarzel niet en contacteer het Alkobel Team, wij denken graag met u mee!

  Alle producten voor "verkeersborden"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ARTELUX-LED

  België

  Artelux ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt complete, bedrijfsklare oplossingen voor dynamische borden voor: de receptie, communicatie en bewegwijzering binnenshuis voor instellingen en privébedrijven, communicatie buiten voor steden en gemeenten (reuzenschermen), industriële en zakelijke locaties, het voorkomen van overdreven snelheid (preventieve radars) en de sensibilisering van autobestuurders (dynamische berichten). Wij bieden een uitgebreid assortiment producten waarmee u uw zichtbaarheid en reputatie kunt ontwikkelen: lichtborden en displays met nieuws, scoreborden, industriële veiligheidsborden, full color reuzenledschermen, bewegwijzering voor het verkeer en parkeerplaatsen, borden met de prijs van brandstoffen, apothekerskruisen, infoschermen voor steden en gemeenten, borden met het uur en de temperatuur, preventieve radars, zone 30-borden, reuzenschermen op maat. Neem contact met ons op of bezoek onze website waar u alle details vindt over de oplossingen die wij u bieden.

 2. E.C.S SIGNALISATIE

  België

  E.C.S. Signalisatie gevestigd te Tienen is gespecialiseerd in wegsignalisatie en werfsignalisatie.. Onze producten bestaan uit: Kegels Kegels Kegelaccessoires Afbakening Linten & haspels Palen & kettingen Hekken & netten Dranghekken Bouwhekken Afbakingsnetten Bakens & sokkels Separatoren Markering Reflectoren Tapes & reflecterende folie Zelfklevende tape Anti-slip tape Voertuigsignalisatie Rotorlampen Contourmarkering Gevaren-en vouwdriehoek Lampen Lampen Parking Parkeerbeugels Verkeersborden Gevaarsborden Voorrangsborden Verbodsborden Gebodsborden Stilstaan en parkeren Aanwijzingsborden Onderborden Onderborden Symbolen Bakens Zoneborden Verkeersgeleiders Plooibakens & wegscheiders Verkeersdrempels & -vertragers Varia Industrie & overige Kabel- en slangbeschermers Stadsmeubilair

 3. WP SIGNALISATION

  Frankrijk

  WP SIGNALISATION, als filiaal van Worldplas, is de Franse specialist in de productie van thermoplastische producten voor bewegwijzering en signalisatie voor openbare werken. Onze producten hebben betrekking op alle markeringssectoren: bewegwijzering, seingeving van de politie, richtingsborden, tijdelijke seingeving, seingeving voor op straat, Markeringen voor snelle uitwisseling van informatie (BIR)®. Wij bieden seingeving van innovatieve thermoplast voor de meest veeleisende professional, die op zoek is naar creativiteit en vakkennis: bestemd voor bewegwijzering, toegangsverboden, alsook verlichte seingeving en seingeving met geluid. WP Signalisatie heeft altijd met nauwkeurige kwaliteitsprocessen gewerkt. Ons doel is het ontwerp, de industrialisatie en de productie van seingevingsgamma's van ultra resistente thermoplastic, dat personaliseerbaar, goedkoop en ecologisch is.

 4. MDP MEDIPROF

  België

  MDP SAFETY maakt deel uit van MDP GROUP welke actief is in de verkoop, installatie en onderhoud van producten die betrekking hebben op de veiligheid van personen en gebouwen. Reeds 20 jaar staan wij onze klanten bij in het beschermen van hun medewerkers en werkomgeving. Een sterk team van experts, specialisten en partners staat klaar om in elke situatie de beste oplossing aan te bieden. De combinatie van de verdeling van gekende hoge kwaliteits merken (oa. 3M, Sioen, Kansas, Fristads, Honeywell, Dupont, Bata, Skylotec, …) en een hoogwaardige basislijn zorgen voor een complete dekking van het gamma. MDP SAFETY streeft steeds naar de beste prijs - kwaliteitsverhouding.

 5. KRYCER

  België

  Krycer bestaat sinds 1999 en is gespecialiseerd in verkeerstechniek. Ons doel is het verhogen van de verkeersveiligheid zowel op de openbare weg als op private terreinen. Dit doen wij door het produceren en leveren van dynamische en elektronische signalisatie, verkeersanalysetoestellen, straatmeubilair en verkeerscamera's. Via deze producten helpen wij overheidsinstanties, politiediensten en bedrijven om een verkeersveilige omgeving te creëren. Dankzij onze centrale ligging in Ternat op een boogscheut van Brussel, kunnen wij klanten in Vlaanderen, Wallonië en Brussel flexibel, snel en efficiënt bedienen. Producten: Snelheids-informatieborden, Verkeersanalyse Trafficount, LED signalisatie, Slagbomen Clusus, Rode rem, Voertuigsignalisatie, Snelheidscamera, Wegdeksignalisatie...

 1. ALCOMET

  België

  Alcomet Lokeren: Opbouw van vrachtwagens, kippers, haak- en containersystemen, Fassi-kranen, GHH compressoren en meer!

 2. MAIBACH VERKEHRSSICHERHEITS- UND LÄRMSCHUTZEINRICHTUNGEN GMBH

  Duitsland

 1. DIRECT SIGNALETIQUE

  Frankrijk

 2. 1A-ABSPERRTECHNIK.DE FLT-GROUP GMBH & CO.KG

  Duitsland

 3. MIFA TRAFIK - TRAFFIC SAFETY TURKEY

  Turkije

 4. BECKER & PARTNER KG

  Duitsland

 5. ANDRAGHETTI CLAUDIO

  Italië

 6. TUTTOSEGNALETICA S.R.L.

  Italië

 7. GUBELA S.P.A.

  Italië

 8. SINYALIZATION ELECTRONIC TRAFFIC SIGN CO

  Turkije

 1. KROSCHKE SIGN-INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

 2. MÉTROPOLE ÉQUIPEMENTS

  Frankrijk

 3. SEBA S. L.

  Spanje

 4. AUTOMATIC SYSTEME GMBH

  Duitsland

 5. STEEL CRAFTS EUROPA S.R.L.

  Italië

 6. ROMA SEGNALETICA SRL

  Italië

 7. MOLINER SUD SIGNALISATION

  Frankrijk

 8. PACASA

  Spanje

 9. PREALUX S.R.L.

  Italië

 10. TREMALUX

  Luxemburg