• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verkeersborden

Resultaten voor

Verkeersborden - Import export

 1. JAD GROUPE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  JAD GROUPE is een inkoopcentrale met een permanente voorraad van veel verkochte artikelen voor gemeentes en bedrijven. Het heeft tevens een productie-unit voor het mechanisch lassen in het buitenland voor de serieproductie met een geïntegreerde spuitwerkplaats. Wij kunnen tevens beantwoorden aan aanvragen voor productie op maat. Ons doel is het ontwikkelen van een verdelersnetwerk van onze producten: - politiehekken, - stadsmeubilair van compact HPL, - snelheidskussen (speed cushion), - binnenmeubels: weergaverooster, - polyethyleen tafels (plastic klaptafels), - klapstoelen voor gemeentes (klapstoelen), - betonnen meubilair: betonnen tafeltennistafel.

 2. NUOVA MARIC

  Italië

  Verified by europages badge

  NUOVA MARIC, opgericht in 1993, behoort tot de grootste Italiaanse fabrikanten van verven voor wegmarkeringen. NUOVA MARIC ontwerpt en ontwikkelt een breed assortiment verfproducten voor wegmarkeringen. NUOVA MARIC werkt conform het kwaliteitsborgingssysteem ISO 9001. Alle producten worden geproduceerd volgens dezelfde kwaliteitsnormen en voldoen aan de vereisten van de Europese en internationale normen. Daardoor kan het bedrijf ook zijn plaats in de buitenlandse markten innemen.

 3. TAMBURRINI ALESSANDRO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TAMBURRINI ALESSANDRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verkeersborden. Het is tevens aanwezig in de sectoren affiches. Het is gevestigd in San Cesareo, Italië.

 4. ALKOBEL

  België

  Al meer dan 20 jaar is Alkobel een gespecialiseerde groothandel in signalisatie, werfuitrusting & veiligheidsmaterialen. Deze jarenlange ervaring resulteert in een assortiment van inmiddels meer dan 5.000 artikelen. Alkobel beschikt over eigen magazijnen waar een aanzienlijke voorraad van het artikelassortiment wordt opgeslagen. Voor de meeste goederen kunnen we dan ook een snelle leveringstermijn hanteren. Ook buiten de landsgrenzen is Alkobel actief. Niet enkel de verkoop- maar ook onze inkoopafdeling heeft haar ogen gericht op de hele wereld Zo beschikken wij over een uitgebreide databank aan fabrikanten die ons toelaat om alternatieve artikels met verschillende prijszetting te kunnen aanbieden. Ook transporten naar het buitenland vormen geen probleem. Misschien zoekt u een product dat niet in onze catalogus staat of u heeft een andere specifieke vraag op maat van uw onderneming? Aarzel niet en contacteer het Alkobel Team, wij denken graag met u mee!

 5. ARTELUX-LED

  België

  Artelux ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt complete, bedrijfsklare oplossingen voor dynamische borden voor: de receptie, communicatie en bewegwijzering binnenshuis voor instellingen en privébedrijven, communicatie buiten voor steden en gemeenten (reuzenschermen), industriële en zakelijke locaties, het voorkomen van overdreven snelheid (preventieve radars) en de sensibilisering van autobestuurders (dynamische berichten). Wij bieden een uitgebreid assortiment producten waarmee u uw zichtbaarheid en reputatie kunt ontwikkelen: lichtborden en displays met nieuws, scoreborden, industriële veiligheidsborden, full color reuzenledschermen, bewegwijzering voor het verkeer en parkeerplaatsen, borden met de prijs van brandstoffen, apothekerskruisen, infoschermen voor steden en gemeenten, borden met het uur en de temperatuur, preventieve radars, zone 30-borden, reuzenschermen op maat. Neem contact met ons op of bezoek onze website waar u alle details vindt over de oplossingen die wij u bieden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KRYCER

  België

  Krycer bestaat sinds 1999 en is gespecialiseerd in verkeerstechniek. Ons doel is het verhogen van de verkeersveiligheid zowel op de openbare weg als op private terreinen. Dit doen wij door het produceren en leveren van dynamische en elektronische signalisatie, verkeersanalysetoestellen, straatmeubilair en verkeerscamera's. Via deze producten helpen wij overheidsinstanties, politiediensten en bedrijven om een verkeersveilige omgeving te creëren. Dankzij onze centrale ligging in Ternat op een boogscheut van Brussel, kunnen wij klanten in Vlaanderen, Wallonië en Brussel flexibel, snel en efficiënt bedienen. Producten: Snelheids-informatieborden, Verkeersanalyse Trafficount, LED signalisatie, Slagbomen Clusus, Rode rem, Voertuigsignalisatie, Snelheidscamera, Wegdeksignalisatie...

 2. WP SIGNALISATION

  Frankrijk

  WP SIGNALISATION, als filiaal van Worldplas, is de Franse specialist in de productie van thermoplastische producten voor bewegwijzering en signalisatie voor openbare werken. Onze producten hebben betrekking op alle markeringssectoren: bewegwijzering, seingeving van de politie, richtingsborden, tijdelijke seingeving, seingeving voor op straat, Markeringen voor snelle uitwisseling van informatie (BIR)®. Wij bieden seingeving van innovatieve thermoplast voor de meest veeleisende professional, die op zoek is naar creativiteit en vakkennis: bestemd voor bewegwijzering, toegangsverboden, alsook verlichte seingeving en seingeving met geluid. WP Signalisatie heeft altijd met nauwkeurige kwaliteitsprocessen gewerkt. Ons doel is het ontwerp, de industrialisatie en de productie van seingevingsgamma's van ultra resistente thermoplastic, dat personaliseerbaar, goedkoop en ecologisch is.

 3. E.C.S SIGNALISATIE

  België

  E.C.S. Signalisatie gevestigd te Tienen is gespecialiseerd in wegsignalisatie en werfsignalisatie.. Onze producten bestaan uit: Kegels Kegels Kegelaccessoires Afbakening Linten & haspels Palen & kettingen Hekken & netten Dranghekken Bouwhekken Afbakingsnetten Bakens & sokkels Separatoren Markering Reflectoren Tapes & reflecterende folie Zelfklevende tape Anti-slip tape Voertuigsignalisatie Rotorlampen Contourmarkering Gevaren-en vouwdriehoek Lampen Lampen Parking Parkeerbeugels Verkeersborden Gevaarsborden Voorrangsborden Verbodsborden Gebodsborden Stilstaan en parkeren Aanwijzingsborden Onderborden Onderborden Symbolen Bakens Zoneborden Verkeersgeleiders Plooibakens & wegscheiders Verkeersdrempels & -vertragers Varia Industrie & overige Kabel- en slangbeschermers Stadsmeubilair

 4. MDP MEDIPROF

  België

  MDP SAFETY maakt deel uit van MDP GROUP welke actief is in de verkoop, installatie en onderhoud van producten die betrekking hebben op de veiligheid van personen en gebouwen. Reeds 20 jaar staan wij onze klanten bij in het beschermen van hun medewerkers en werkomgeving. Een sterk team van experts, specialisten en partners staat klaar om in elke situatie de beste oplossing aan te bieden. De combinatie van de verdeling van gekende hoge kwaliteits merken (oa. 3M, Sioen, Kansas, Fristads, Honeywell, Dupont, Bata, Skylotec, …) en een hoogwaardige basislijn zorgen voor een complete dekking van het gamma. MDP SAFETY streeft steeds naar de beste prijs - kwaliteitsverhouding.

 5. LEDLITE

  België

  Ledlite® is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van signalisatie producten die uitgerust zijn met LED's (light emitting diodes). Daarnaast wordt de plaatsing en service na verkoop volledig in eigen beheer uitgevoerd. Ledlite® maakt deel uit van de Groep Sireco die gespecialiseerd is in verkeerstechnieken. Ledlite® heeft door zijn jarenlange expertise in LED signalisatie, sinds 1992, producten ontwikkeld die momenteel standaard zijn in het straatbeeld : Zone 30 Borden, Harsproducten aan ronde punten (Rondo) en verkeerseilandjes (Kedo), Snelheidsinformatieborden, Biflash (al of niet gecombineerd met F49 voetgangersoversteekbord)... . Aangezien Ledlite® zijn onderzoek en ontwikkeling volledig in eigen beheer uitvoert, kunnen ook ‘Op maat gemaakte projecten’ volledig worden uitgevoerd van A tot Z. Alle producten die worden ontwikkeld bij Ledlite® worden zowel in het stadium van ontwikkeling alsook in de fase van productie onderworpen aan extreme testprocedures. Bovendien heeft Ledlite® een eigen elektronica - labo dat uitgerust is met moderne controleapparatuur.

 1. VVS

  België

  U vindt bij VVSnv een ruim assortiment verkeers- en veiligheidsignalisatie. Ook zijn we verdeler van flexibele overrijdbare palen, anti-damp verkeersspiegels, Led wegmarkeringen op zonne-energie, anti-parkeerpalen , etc… Maak nu ook kennis met ons assortiment straatmeubilair van Sineu Graff en MMCité. Een ruime keuze in zitbanken , combinaties van hout en staal, fraaie, unieke vormgegeven zitbanken die naast een mooi design ook een ergonomisch zitcomfort bieden. Verder vindt u bij ons fietsrekken, fietsbeugels, afbakeningspalen, buitenafvalbakken, boomroosters… Alle elementen voor de verfraaiing van de buitenruimte, functioneel en duurzaam.

 2. REMOTEC

  België

  Sinds 1988 is Remotec gegroeid tot referentie in industriële veiligheidssignalisatie. Remotec begeleidt uw bedrijf van het vaststellen van uw probleem tot de oplossing en installatie. Onze unieke totaalaanpak zorgt voor een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Alle benodigde signalisatie, wegmarkering, afbakening, spiegels en vitrines worden op maat van de klant gemaakt. Onze producten : veiligheidssignalisatie, bedrijfssignalisatie, gebouwensignalisatie, verlichte signalisatie, pictogrammen, LED borden, publicitaire signalisatie, trafieksignalisatie, verkeersborden, wegsignalisatie, industriële belijning, parkingbelijning, wandelpaden, thermoplastische grondmarkering, parkeerplaatsen vrachtwagens, indoor & outdoor belijning, hekkens, afzetpalen, afzetlinten, verkeerskegels, barrières, drempels, verkeerspalen, slagbomen, hoogtebegrenzers.

 1. SIGN SERVICE

  België

  Sign Service biedt u verkeersborden te verhuren om te waarschuwen : alle gevaars, voorrangs, verbods, gebods, parkeer, pinklichten en blitzers, verkeerslichten, signalisatiekaders, signalisatiepoppen, afbakeningsmateriaal, werfhekkens, ... en alle andere signalisatiematerialen. Sign Service zorgt voor de plaatsing, de controle & de wegname van uw verkeersborden : de plaatsing van het kwalitatief hoogstaand materiaal gebeurt door goed opgeleide werknemers, 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Hun werkwijze : -onderhoud met de klant, -opmaak van een gratis en vrijblijvende prijsofferte, -ontwerp van een signalisatieplan, -aanvraag van de vergunningen bij de bevoegde diensten, -plaatsing van de signalisatie volgens de planning, -controle en onderhoud, -wegname na voltooiing van de werken.

 2. DELPAC INTERNATIONAL

  België

  DELPAC International is gespecialiseerd in LED-signalisatie voor meer dan 15 jaar. Naast de nationale en lokale politie, brandweer in België, leveren wij ook onze producten aan gemeentebesturen en lokale overheden. Wij testen onze producten op elk gewenst moment, volgens de behoeften van onze klanten. Voorbeelden zijn preventieve radars Boete 50€ , zone '30' borden, bi-flash borden, A21-23-25 enz..., tevens graffiti-verwijderaar op natuurlijke wijze GRAFFI-KLEAN.

 3. HR GROEP BELGIË

  België

  HR Groep draagt bij aan de verhoging van de verkeersveiligheid, het zorgen voor richting en duidelijkheid door middel van bewegwijzering en het verfraaien van de openbare ruimte. Dit doen wij door het produceren en leveren van producten en diensten voor verkeersveiligheid, bewegwijzering en straatbeeld.

 4. ALCOMET

  België

  Alcomet Lokeren: Opbouw van vrachtwagens, kippers, haak- en containersystemen, Fassi-kranen, GHH compressoren en meer!

 5. VAN RENS MOBILITEIT

  Nederland

  Van Rens mobiliteit ontwerpt en realiseert geleiderail, infratechnieken, wegmarkering en verkeersmaatregelen bij wegwerkzaamheden.

 6. MAIBACH VERKEHRSSICHERHEITS- UND LÄRMSCHUTZEINRICHTUNGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAIBACH VERKEHRSSICHERHEITS- UND LÄRMSCHUTZEINRICHTUNGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verkeersborden. Het is gevestigd in Göppingen-Voralb, Duitsland.

 7. DIRECT SIGNALETIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf DIRECT SIGNALETIQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - in bedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren industrieel graveren van bewegwijzeringsborden, en verkeersborden. Het is gevestigd in Hazebrouck, Frankrijk.

 8. 1A-ABSPERRTECHNIK.DE FLT-GROUP GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf 1A-ABSPERRTECHNIK.DE FLT-GROUP GMBH & CO.KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verkeersborden. Het is gevestigd in Buchholz I.d.n., Duitsland.

 1. KOMMONDO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KOMMONDO GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verkeersborden. Het is gevestigd in Herrsching, Duitsland.

 2. BECKER & PARTNER KG

  Duitsland

  Het bedrijf BECKER & PARTNER KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verkeersborden. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. MIFA TRAFIK - TRAFFIC SAFETY TURKEY

  Turkije

  Het bedrijf MIFA TRAFIK - TRAFFIC SAFETY TURKEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verkeersborden. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. ANDRAGHETTI CLAUDIO

  Italië

  Het bedrijf ANDRAGHETTI CLAUDIO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verkeersborden. Het is tevens aanwezig in de sectoren beveiligende bewegwijzering, wegmarkeringen, horizontale signalen, en verf voor wegmarkering. Het is gevestigd in Bagnacavallo, Italië.

 5. GUBELA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf GUBELA S.P.A., is een Multi-Category, en actief in de sector Verkeersborden. Het is tevens aanwezig in de sectoren verf voor wegmarkering, verkeersbakens en reflectoren, en machines voor het traceren van de markeringen op wegen parkeerplaatsen en wegdek. Het is gevestigd in Castiglione Delle Stiviere, Italië.

 6. LMC INFRASTRUTTURE STRADALI

  Italië

  Het bedrijf LMC INFRASTRUTTURE STRADALI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verkeersborden. Het is tevens aanwezig in de sectoren wegmarkeringen, en veiligheidsbarrieres voor wegen en autosnelwegen. Het is gevestigd in San Giovanni La Punta, Italië.

 7. SIBESHOP

  Italië

  Het bedrijf SIBESHOP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verkeersborden. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleefmiddelen voor bewegwijzeringsborden, borden van bouwwerkzaamheden, en digitaal drukwerk. Het is gevestigd in Torre Boldone, Italië.

 8. TREMALUX

  Luxemburg

  Het bedrijf TREMALUX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verkeersborden, vloerbedekking, behandelingen voor vloeren, vochtsanering, en Verkeersborden. Het is gevestigd in Foetz, Luxemburg.

 9. ADS EQUIPEMENTS

  Frankrijk

  Het bedrijf ADS EQUIPEMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verkeersborden, Verkeersborden, en Markering op de grond. Het is gevestigd in La Courneuve, Frankrijk.

 10. QUBE SOLUTIONS URBAN

  Luxemburg

  Het bedrijf QUBE SOLUTIONS URBAN, is een Distributeur, en actief in de sector Verkeersborden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Signalisatie voor wegverkeer - elektrische systemen en materiaal, en Signalisatie voor wegverkeer - elektrische systemen en materiaal. Het is gevestigd in Pontpierre, Luxemburg.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis