• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vernikkelen

Resultaten voor

Vernikkelen - Import export

 1. CARL KRAFFT & SÖHNE GMBH & CO KG

  Duitsland

  De machinefabriek Carl KRAFFT & Söhne GmbH & Co.KG werd opgericht in 1870 als een ijzergieterij- en werktuigbouwkundig bedrijf.Krafft is een middelgroot familiebedrijf met ruim 100 medewerkers op twee locaties in Düren. De knowhow van de fabrieksbouw voor de productie van papier en karton is sinds 1980 afgestemd op de productie van rollen en als specialist voor rotatiesymmetrische lichamen. KRAFFT produceert gedraaide onderdelen tot een diameter van 5.500 mm en een lengte van 15.000 mm en dekt daarmee volledig de behoeften van vele industrieën. KRAFFT is een van de toonaangevende rolfabrikanten in Europa. De papierindustrie blijft een steunpilaar van KRAFFT-producten, waarbij service naast rolproductie een belangrijk werkgebied is. We zijn beschikbaar met ons team van experts voor conversies, uitbreidingen of moderniseringen van bestaande papier- of kartonfabrieken.

 2. SCHWER PRÄZISION GMBH

  Duitsland

  Schwer Präzision GmbH produceert nauwkeurig gedraaide onderdelen en technische producten van de hoogste kwaliteit in de Zwabische stad Denkingen en in Rodeneck in Zuid-Tirol. Onze klanten uit verschillende industrieën vertrouwen op onze ervaring, competentie en geavanceerde productietechnologieën.Kwaliteitsbeheersysteem volgens DIN EN ISO 9001: 2015. Met de modernste CNC-machines voor het korte en lange draaien, produceren wij draaideuren van bijna alle materialen in volledige bewerking.Ultramoderne 4-assige freesmachines In de verdere verwerking hebben wij een groot aantal conventionele draaibanken beschikbaar.Alle nabewerkingsopties zoals rollen, scheuren, honen, slijpen, borstelen, tikken en vormen kunnen worden uitgevoerd. We bieden behandelingen zoals: Galvanische oppervlakken Warmtebehandelingen Eloxal lakken Lasermarkering

 3. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

  Duitsland

  Gerweck GmbH Oberflächentechnik is een van de toonaangevende dienstverlenende bedrijven voor de galvanische oppervlaktebehandeling en coating van metalen en lichte metalen. De succesvolle combinatie van strip en item galvaniseren in combinatie met hoge kwaliteit en klanttevredenheid, beveiligt ons klanten van de automotive, elektrische en medische technologie. We ondersteunen bijvoorbeeld klanten in de vroege stadia van nieuwe projecten op onze prototypefabriek, die is ontworpen met behulp van de nieuwste technologie, tot en met serieproductie. Om te kunnen voldoen aan de eisen van dynamische markten, richten we ons op technologische plantontwikkeling en de nieuwste analysemethoden. Wij bieden ideale coördinatie en flexibele aanpassing van de systemen aan uw producten. We beheersen onze productieplanning via een moderne fabriekscontrole en via een door SAP ondersteund ERP-systeem.Dit vertegenwoordigt de eerste belangrijke stappen in de context van digitalisering 4.0 voor ons bedrijf.

 4. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Duitsland

  Metaalbewerking Peter Schreiber KG werd in 1923 opgericht. Tot de jaren veertig hield het bedrijf zich voornamelijk bezig met decoratieve oppervlakteafwerking.Na 1950 werden functionele oppervlakken steeds belangrijker.Na 1950 heeft Peter Schreiber KG zich gespecialiseerd op het gebied van hardverchromen alsook de mechanische bewerking van hardverchroomde en gemetalliseerde oppervlakken. Het bedrijf is vandaag een van de efficiënte in zijn sector, waarvan de kennis wordt gebruikt in een breed scala van industrieën. De gepatenteerde Tfe-Lok®-coating leidde tot de oprichting van Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH in 1988.De ontwikkeling van talloze procesvarianten leidde tot oplossingen in een breed scala van toepassingsgebieden wereldwijd.

 5. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Italië

  B&G produceert kogels voor industriële kleppen voor water-, lucht- en gasapparatuur en gediamanteerde kogels en verchroomde kogels van uiterst precieze dikte. De productie vindt op verschillende manieren plaats, op basis van stroken messing of massieve of holle gegoten messing kogels, of in mallen gegoten kogels. vervolgens worden de producten gefreesd, geperforeerd en gediamanteerd. Tenslotte ondergaan de kogels een oppervlaktebehandeling: verchroming, vernikkeling, aanbrengen van een teflon, of T.E.A. ® laag. ®.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHOTTKE PRÄZISIONSTEILE UND VORRICHTUNGSBAU E.K. INH. NICK SCHOTTKE

  Duitsland

 2. ONDACROM S.L.

  Spanje

 3. SCHLÜTTER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. NIESSER METALLVEREDELUNG GMBH

  Duitsland

 5. GALVANICA MONTINI

  Italië

 1. MBW GRUPPE

  Duitsland

 2. FOMA-GALVANIK AG

  Zwitserland

 1. CROMATURA NAPOLEONI SRL

  Italië

 2. FRIEDRICH MOSER GMBH

  Duitsland

 3. HELCO METAL

  Griekenland

  HELCO SA, gespecialiseerd in het elektroplateren van metalen voorwerpen, heeft door de jaren heen procedures voor het elektroplateren van alle metalen en legeringen ontwikkeld om een hoge kwaliteitsstandaard te bereiken, in overeenstemming met de eisen van de klant. Het elektroplateren biedt veel voordelen die bijdragen aan de kwaliteit van de producten en versterkt de concurrentiepositie op de markt. We maken gebruik van diverse methodes voor het plateren van metalen onderdelen zoals: vernikkelen, verkoperen, vermessingen, verchromen, alle uitgevoerde elektroplateringen zijn gegarandeerd

 4. MVT MATERIAALVEREDELINGSTECHNIEKEN

  België

  MVT nv is dé specialist in stroomloos vernikkelen. De jarenlange ervaring van MVT garandeert een Just In Time levering van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Stroomloos vernikkelen is een materiaalveredeling die met een zeer hoge nauw-keurigheid aangebracht wordt. Redenen om objecten te vernikkelen zijn corrosiewering, slijtvastheid en verfraaiing van onderdelen op basis van staal, aluminium, koper en hun legeringen. Dit is mogelijk voor: - stukwerk; - seriewerk; - trommelwerk; - uitzonderlijke toepassingen.

 5. CROMATURA DURA SRL

  Italië

  Cromatura Dura Riporti, gevestigd in Lozza, in de provincie Varese, houdt zich bezig met hardverchroming sinds 1956 voor toepassingen in talrijke branches: mechanica, luchtvaart, chemie, enz. Naast hardverchroming voert de onderneming ook bijslijpwerk uit, vlak en rond, hol en bol, alsmede alle soorten glanzende of gesatineerde afwerking of met een vereiste ruwheid en CHROMLIGHT superafwerking.

 6. AHC BENELUX

  Nederland

  AHC Benelux B.V., met productie eenheden in Eindhoven en Venlo, maakt deel uit van de Material Technology Group van Aalberts Industries. Binnen deze groep zijn de krachten van oppervlaktebehandeling en warmtebehandeling met elkaar gecombineerd. Dankzij een intensieve samenwerking is er nu een uitgebreid assortiment van bewerkingen en behandelingen beschikbaar, die voor alle aspecten van de oppervlaktetechnologie een oplossing bieden. NEDOX, TUFRAM.

 7. CHROMAGE CENTRAL

  België

  Polijsten, verkoperen, vernikkelen, verchromen.

 8. A.MAKTAL - CNC DREHEN FRÄSEN INH. A. MAKTAL

  Duitsland

 1. DETLEF JANKE

  Duitsland

 2. SENSYO CO., LTD.

  Japan

 3. VTK VEREDELUNGSTECHNIK KRIEGLACH GMBH

  Oostenrijk

 4. LA GALVANICA

  Italië

 5. CHROMUJ GROUP SP. Z O. O.

  Polen

 6. NEO MIKNATIS MARKET

  Turkije

 7. ANGOULEME TRAITEMENT DE SURFACE

  Frankrijk

 8. GALVANIZACIJA LOVRIC

  Kroatië

 9. DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM

  Frankrijk

 10. SOFINADE

  Frankrijk