• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vernikkelen

Resultaten voor

Vernikkelen - Import export

 1. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Metaalbewerking Peter Schreiber KG werd in 1923 opgericht. Tot de jaren veertig hield het bedrijf zich voornamelijk bezig met decoratieve oppervlakteafwerking.Na 1950 werden functionele oppervlakken steeds belangrijker.Na 1950 heeft Peter Schreiber KG zich gespecialiseerd op het gebied van hardverchromen alsook de mechanische bewerking van hardverchroomde en gemetalliseerde oppervlakken. Het bedrijf is vandaag een van de efficiënte in zijn sector, waarvan de kennis wordt gebruikt in een breed scala van industrieën. De gepatenteerde Tfe-Lok®-coating leidde tot de oprichting van Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH in 1988.De ontwikkeling van talloze procesvarianten leidde tot oplossingen in een breed scala van toepassingsgebieden wereldwijd.

 2. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  B&G produceert kogels voor industriële kleppen voor water-, lucht- en gasapparatuur en gediamanteerde kogels en verchroomde kogels van uiterst precieze dikte. De productie vindt op verschillende manieren plaats, op basis van stroken messing of massieve of holle gegoten messing kogels, of in mallen gegoten kogels. vervolgens worden de producten gefreesd, geperforeerd en gediamanteerd. Tenslotte ondergaan de kogels een oppervlaktebehandeling: verchroming, vernikkeling, aanbrengen van een teflon, of T.E.A. ® laag. ®.

 3. EUROCROM, S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROCROM, S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Verchromen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernikkelen, restauratie van klassieke voertuigen, restauratie van motoren, restauratie van sieraden, restauratie van wapens, restauratie van antiquiteiten, verchromen van artikelen, en Vernikkelen. Het is gevestigd in Onda, Spanje.

 4. SCHLÜTTER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHLÜTTER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernikkelen. Het is gevestigd in Zella-Mehlis, Duitsland.

 5. NIESSER METALLVEREDELUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NIESSER METALLVEREDELUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernikkelen. Het is gevestigd in Röthenbach, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GALVANICA MONTINI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GALVANICA MONTINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernikkelen, galvanische behandelingen, galvanische nikkelbehandelingen, Vernikkelen, en galvanische chroombehandelingen. Het is gevestigd in Villa Carcina, Italië.

 2. MBW GRUPPE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MBW GRUPPE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Corrosiebestrijding, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernikkelen, Electro verzilvering, Vernikkelen, verzinken, glanzende chromering, Hard verchromen, persgieten van zink, en Oppervlaktebehandeling. Het is gevestigd in Rheinmünster, Duitsland.

 3. FOMA-GALVANIK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FOMA-GALVANIK AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernikkelen. Het is gevestigd in Bilten, Zwitserland.

 4. CROMOSTAMP ITALIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CROMOSTAMP ITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verchromen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernikkelen, verchromen met zeer dikke laag, glanzende chromering, Vernikkelen, en ondoorzichtige chromering. Het is gevestigd in Carugate, Italië.

 5. FRIEDRICH MOSER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIEDRICH MOSER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernikkelen. Het is gevestigd in Obernheim, Duitsland.

 1. SCHWER PRÄZISION GMBH

  Duitsland

  Schwer Präzision GmbH produceert nauwkeurig gedraaide onderdelen en technische producten van de hoogste kwaliteit in de Zwabische stad Denkingen en in Rodeneck in Zuid-Tirol. Onze klanten uit verschillende industrieën vertrouwen op onze ervaring, competentie en geavanceerde productietechnologieën.Kwaliteitsbeheersysteem volgens DIN EN ISO 9001: 2015. Met de modernste CNC-machines voor het korte en lange draaien, produceren wij draaideuren van bijna alle materialen in volledige bewerking.Ultramoderne 4-assige freesmachines In de verdere verwerking hebben wij een groot aantal conventionele draaibanken beschikbaar.Alle nabewerkingsopties zoals rollen, scheuren, honen, slijpen, borstelen, tikken en vormen kunnen worden uitgevoerd. We bieden behandelingen zoals: Galvanische oppervlakken Warmtebehandelingen Eloxal lakken Lasermarkering

 2. HELCO METAL

  Griekenland

  HELCO SA, gespecialiseerd in het elektroplateren van metalen voorwerpen, heeft door de jaren heen procedures voor het elektroplateren van alle metalen en legeringen ontwikkeld om een hoge kwaliteitsstandaard te bereiken, in overeenstemming met de eisen van de klant. Het elektroplateren biedt veel voordelen die bijdragen aan de kwaliteit van de producten en versterkt de concurrentiepositie op de markt. We maken gebruik van diverse methodes voor het plateren van metalen onderdelen zoals: vernikkelen, verkoperen, vermessingen, verchromen, alle uitgevoerde elektroplateringen zijn gegarandeerd

 1. MVT MATERIAALVEREDELINGSTECHNIEKEN

  België

  MVT nv is dé specialist in stroomloos vernikkelen. De jarenlange ervaring van MVT garandeert een Just In Time levering van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Stroomloos vernikkelen is een materiaalveredeling die met een zeer hoge nauw-keurigheid aangebracht wordt. Redenen om objecten te vernikkelen zijn corrosiewering, slijtvastheid en verfraaiing van onderdelen op basis van staal, aluminium, koper en hun legeringen. Dit is mogelijk voor: - stukwerk; - seriewerk; - trommelwerk; - uitzonderlijke toepassingen.

 2. PLASMAJET ADVANCED COATINGS

  België

  Als een industriële, no-nonsense dienstverlener verbeteren wij mechanische machine-uitrusting. Sinds 1968 specialiseert Plasmajet zich in slijtvaste oppervlaktebehandeling. Al meer dan 40 jaar ontwikkelen we technische coatings voor allerhande toepassingen. We hebben dan ook alle noodzakelijke knowhow en installaties in huis. Respect voor mens en natuur zit verweven in onze doelstellingen. Expert in oppervlaktebehandelingen - Thermal spray coatings TSC (alle processen: plasma, hvof, autogeen, …) - Hard-facing met speciale legeringen - PTA (Plasma Transferred Arc) - Hard chroom en vernikkelen - Bewerken van extreem harde materialen tot op 0, 005mm - Slijpen, polijsten en super-finish <0, 05µRa

 3. CROMATURA DURA SRL

  Italië

  Cromatura Dura Riporti, gevestigd in Lozza, in de provincie Varese, houdt zich bezig met hardverchroming sinds 1956 voor toepassingen in talrijke branches: mechanica, luchtvaart, chemie, enz. Naast hardverchroming voert de onderneming ook bijslijpwerk uit, vlak en rond, hol en bol, alsmede alle soorten glanzende of gesatineerde afwerking of met een vereiste ruwheid en CHROMLIGHT superafwerking.

 4. AHC BENELUX

  Nederland

  AHC Benelux B.V., met productie eenheden in Eindhoven en Venlo, maakt deel uit van de Material Technology Group van Aalberts Industries. Binnen deze groep zijn de krachten van oppervlaktebehandeling en warmtebehandeling met elkaar gecombineerd. Dankzij een intensieve samenwerking is er nu een uitgebreid assortiment van bewerkingen en behandelingen beschikbaar, die voor alle aspecten van de oppervlaktetechnologie een oplossing bieden. NEDOX, TUFRAM.

 5. BELCROOM

  België

  Ferro of non-ferro behandelen? Welkom bij Belcroom voor polieren, vernikkelen, verchromen, vergulden, verbronzen, verkoperen, canon de fusil, verzilveren, vertinnen, verbronzen, verkoperen of 'canon de fusil'. Bij Belcroom geeft u uw opdracht in handen van vakmensen. We richten ons tot de de meest verscheidene sectoren: auto-industrie, verlichting, winkelrinrichting, beursstands, displays, paramedisch materiaal, kantoormeubelen ...

 6. CHROMAGE CENTRAL

  België

  Polijsten, verkoperen, vernikkelen, verchromen.

 7. SCHOTTKE PRÄZISIONSTEILE UND VORRICHTUNGSBAU E.K. INH. NICK SCHOTTKE

  Duitsland

  Het bedrijf SCHOTTKE PRÄZISIONSTEILE UND VORRICHTUNGSBAU E.K. INH. NICK SCHOTTKE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernikkelen. Het is gevestigd in Wurzbach, Duitsland.

 8. A.MAKTAL - CNC DREHEN FRÄSEN INH. A. MAKTAL

  Duitsland

  Het bedrijf A.MAKTAL - CNC DREHEN FRÄSEN INH. A. MAKTAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernikkelen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. DETLEF JANKE

  Duitsland

  Het bedrijf DETLEF JANKE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernikkelen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. VTK VEREDELUNGSTECHNIK KRIEGLACH GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf VTK VEREDELUNGSTECHNIK KRIEGLACH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vernikkelen. Het is gevestigd in Krieglach, Oostenrijk.

 3. SENSYO CO., LTD.

  Japan

  Het bedrijf SENSYO CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernikkelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, en plattering. Het is gevestigd in Osaka-Shi, Japan.

 4. LA GALVANICA

  Italië

  Het bedrijf LA GALVANICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernikkelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijsten, hoge hoed, verchromen metalen, en vernikkelen metalen. Het is gevestigd in Premana, Italië.

 5. CHROMUJ GROUP SP. Z O. O.

  Polen

  Het bedrijf CHROMUJ GROUP SP. Z O. O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernikkelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verchromen, en galvanisering. Het is gevestigd in Miejsce Piastowe, Polen.

 6. ANGOULEME TRAITEMENT DE SURFACE

  Frankrijk

  Het bedrijf ANGOULEME TRAITEMENT DE SURFACE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiebestrijding, chemisch, Vernikkelen, Corrosiebestrijding, chemisch, Vernikkelen, verzinken, en microkogelstralen van metaal. Het is gevestigd in Angoulême, Frankrijk.

 7. WUHAN JADECHEM INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf WUHAN JADECHEM INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernikkelen. Het is gevestigd in Wuhan, China.

 8. NEO MIKNATIS MARKET

  Turkije

  Het bedrijf NEO MIKNATIS MARKET, is een Groothandelaar, en actief in de sector Magneten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vernikkelen, neodymiummagneten, permanente magneten, en Vernikkelen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 9. DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM

  Frankrijk

  Het bedrijf DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verzinken van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Vernikkelen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, verzinken, fosfatering, en Vernikkelen. Het is gevestigd in Nocé, Frankrijk.

 10. SOFINADE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOFINADE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren vernikkeling, vernikkelen metalen, vergulden, en verchromen. Het is gevestigd in Sarcelles, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis