• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakking - kunststof

Resultaten voor

Verpakking - kunststof - Import export

 1. BERGAMA PLASTIK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Met meer dan 50 jaar ervaring is Bergama Plastik een toonaangevende producent van verpakkingen in Turkije. Wij zijn een gevestigde marktleider, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Bergama-Izmir (Turkije) en die een productiecapaciteit van 10.000 ton per jaar heeft. Onze fabriek heeft een indrukwekkende binnenoppervlakte van 9.000 m2 en een grote buitenoppervlakte van 28.000 m2. We behoren in het bijzonder tot een kleine selecte groep van bedrijven die PP-, IML- en PS-producten (spuitgieten, thermovormen en blaasvormen) vervaardigen. Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder: Producten van kristalglas: Hoekige producten, ronde producten, schalen en speciale producten. PP- en IML-verpakkingsproducten: Hoekige en ronde PP- en IML-varianten Wegwerpartikelen: Glaswerk, bekers, bestek, kommen en borden Petpotten: Hoekige en ronde varianten Divider- en thermovormproducten: Hoekige en ronde varianten Honingpotten en -flessen We zijn erg trots op onze functionele, innovatieve en creatieve oplossingen voor uiteenlopende branches. Bergama Plastik bedient klanten op vier continenten en in meer dan 50 landen en is uitgegroeid tot een wereldleider in harde verpakkingen. Onze omvangrijke faciliteiten omvatten een R&D-centrum en een volledig uitgeruste productieplant, zodat we een grote verscheidenheid aan harde verpakkingen kunnen produceren. Wij zijn gecertificeerd conform ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 2. MAR-MAT SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Mar-Mat Sp. z o.o. werd opgericht in 2004 en is gespecialiseerd in kunststof spuitgieten. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren we met succes spuitgietdiensten als onderleverancier aan grote bedrijven in de automobiel-, huishoudelijke apparaten- of cosmetica- en verpakkingssector wereldwijd. AANGEBODEN DIENSTEN: Spuitgieten Tweecomponenten spuitgieten Assemblage Maken van matrijzen + maken van monsters Eigen product: katten- en hondenvoerbak, bed en kattenbak. MACHINEPARK: Ons machinepark omvat 24 spuitgietmachines met robot van 40 tot 900 ton, waaronder tweecomponenten spuitgietmachines. PRODUCTIE- EN DIENSTENAANBOD: We bieden de productie van kunststof producten door spuitgieten samen met assemblagediensten aan. We kunnen ook op verzoek van de klant een matrijs maken en testen. Bovendien hebben we een apparaat dat ruimtelijke metingen van complexe onderdelen mogelijk maakt. We zijn ISO 9001 gecertificeerd. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

 3. DEVE PACK

  België

  Verified by europages badge

  DeVe-Pack werd opgericht in 1990. Door een jarenlange ervaring, is ons bedrijf uitgegroeid tot een bloeiende zaak die actief is op internationale markten. De te verpakken grondstoffen worden door de klant aangeleverd, waarna wij de aanmaak, bedrukking en verpakking van de zakjes verzorgen. Met ons uitgebreid en recent machinepark kunnen wij u dan ook klantspecifieke zakjesvormen aanbieden. Onze 10 verpakkingslijnen kunnen tot 500.000 verpakkingen per dag afleveren. Hierna kunnen dan de afgewerkte producten gestockeerd worden. Naast de gebruikelijke verpakkingsvormen blijft Deve-Pack steeds haar aanbod uitbreiden en innoveren. We trachten daarom exclusieve en nieuwe mogelijkheden op verpakkingsgebied aan onze klanten aan te bieden. Kwaliteit is erg belangrijk voor ons. Elke stap wordt dan ook nauwkeurig uitgevoerd door ons trouw en gemotiveerd personeel. De opvolging van de productie en nazorg wordt verzorgd door 2 industrieel ingenieurs die dagelijks op de werkvloer aanwezig zijn.

 4. BECHTOLD & SOHN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In 1885 een welbekende naam. dat Bechtold & Sohn terugkijken kan op een lange en succesvolle geschiedenis, is geen toeval. Ook in de vierde generatie, behoudt het familiebedrijf dezelfde waarden waarmee al draaimeester Johann Peter Bechtold in 1885 zijn bedrijf oprichtte: Kwaliteit, continuïteit, persoonlijkheid en betrokkenheid. Deze deugden zijn de hoekstenen van de bedrijfsfilosofie. Dankzij deze filosofie heeft Wolfgang Bechtold en haar 150 medewerkers een uitstekende reputatie verworven bij industriële bedrijven, op het gebied van farmaceutische producten, medicijnen en chemie. Al meer dan vijf decennia is Bechtold & Sohn nummer 1 met passie voor plastic en technologie. Daardoor heeft het bedrijf een enorme ervaring opgedaan, en produceert met goed opgeleid personeel in 3 onregelmatige shifts voor bekende klanten plastic onderdelen.

 5. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Etimex implementeert samen met u hoogwaardige verpakkingsoplossingen voor voeding, petfood, babyvoeding, convenience, farmacie en technische artikelen. Met ons zeer gemotiveerde en ervaren team bieden wij uw wensen voor verpakkingsoplossingen van plastic films en plastic containers een maximum aan flexibiliteit en efficiëntie. We gebruiken toonaangevende technologieën in de productiefasen extrusie, thermovormen, spuitgieten, barrière-spuitgieten en IML (in-mould labeling). Wij begeleiden u vanaf het eerste idee via ontwerpontwikkeling, prototypeproductie (3D), pilootgereedschap en gereedschapsbouw tot en met productie en levering. Productverpakkingen op het hoogste niveau.Kunststofverpakkingen dragen al meer dan 65 jaar bij aan een optimale bescherming en aantrekkelijke presentatie van uw hoogwaardige producten. ETIMEX produceert: MENUBALEN, THERMOVORMENDE FILM, FLEXIBELE FILM, FARMACEUTISCHE FILM, INJECTIE GEGOTEN CUPS, ZEGELFOLIE.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROSE PLASTIC AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  rose plastic staat wereldwijd bekend als de Nummer 1 voor hoogwaardige harde kunststof verpakkingen voor de gereedschapsindustrie.Talloze andere industrieën waarderen ook de compromisloze kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid van het door de derde generatie beheerde bedrijf. Plastic verpakkingen van roze kunststof beschermen uw producten optimaal en combineren functionaliteit met verkoop bevorderende productpresentatie.Ons assortiment omvat meer dan 4.000 pakketten voor een breed scala aan toepassingen, zoals plastic hoezen, dozen, cassettes, kisten en transport- en organisatiesystemen.

 2. LINDNER SPRÜHSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  wij bieden de volgende diensten: PE flessen, PET-flessen, PP blikjes, spray-flessen, spraykoppen, spraypompen, dispenser pompen, schroefdoppen, vaten / produceren / printen / confectioneren/ etiketteren.

 3. KUNSTSTOFF-EXTRUSION LEHMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf kunststof-extrusie Lehmann GmbH is een nieuw, jong en innovatief familiebedrijf, maar met een proces dat gebaseerd is op jarenlange ervaring en knowhow, dat zich in de laatste decennia voortdurend heeft ontwikkeld. De directeur en productieleider Nils Lehmann is opgeleid tot fijnmechanicus en werkt nu al meer dan 12 jaar op het gebied van ontwerp, planning en productie van kunststofprofielen. Hier specialiseerde hij zich in de productie van extrusiegereedschap. De kunst van het extrusiematrijzen slijpen en in het bijzonder het filigraan fijnslijpen, waarvan de kwaliteit van de profielen uiteindelijk afhangt, behoren tot zijn bijzondere sterke punten.Zijn vader, Klaus Lehmann, een meester-gereedschapmaker, heeft 35 jaar beroepservaring op het gebied van kunststofverwerking en extrusietechnologie. Hij is medeoprichter van verschillende bedrijven in de kunststof- en gereedschapsindustrie. Hij was vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van kunststoffen van TPE en de productie van hun speciale spuitstukken. De productie van dunwandige filigraanprofielen vereist een nauwkeurig extrusiegereedschap. Wij zijn gespecialiseerd in zulke moeilijke en ingewikkelde profielen. Wij produceren profielen en afdichtingen van alle TPE, zachte PVC en PP voor de medische technologie, de automobielindustrie, de bouwindustrie en voor de botenbouw. Wij kunnen op korte termijn, binnen 1-2 weken, profielen voor u produceren volgens tekeningen en monsters.

 4. OSKAR PAHLKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij Oskar Pahlke GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Producten: • geperste schuimstoffen • technische schuimstoffen • polijstschijven van schuimstof • schuimsponzen • kofferindelingen van schuimstof • schuimstofverwerking • polyethyleenschuimverpakkingen • schuimstofverpakkingen • afdichtingen van schuimstoffen • afdichtingen van polyurethaan-schuimstof

 5. FLEROS KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als specialist voor alle soorten plastic verpakkingen zijn wij gespecialiseerd in de productie van ronde en rechthoekige plastic bakken, blikken, verpakkingsemmers, afdichtbakken en rechthoekige emmers. De volgende sectoren en industrieën waarvoor wij oplossingen bieden: Tabak, levensmiddelen/voedsel, delicatessen, fruitverwerking (verwerking), groenteverwerking, roomkaas, chemicaliën, verven en vernissen. Wij produceren plastic verpakkingen in de vorm van groente-, fruit- en fruitverpakkingen. Het maakt niet uit of u plastic bladen, ronde plastic potten, rechthoekige bladen of deksels nodig heeft, wij kunnen u bijna elke vorm en maat aanbieden. Verpakkingsemmers of plastic emmers uit onze productie, evenals plastic bakjes en alle andere producten, zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof van voedingskwaliteit. Naast de verschillende plastic blikken en verpakkingsemmers, zijn dozen en pallets van kunststof een integraal onderdeel.

 1. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  iMed is een competente leverancier van precisieonderdelen en -samenstellingen voor kleine, middelgrote en grote series voor gebruik in de belangrijkste industrieën. Als systeemleverancier heeft iMed meer dan tien jaar ervaring.Deze ervaring is niet beperkt tot slechts een tak van de industrie.Niet alleen het gebruik van de modernste technologie heeft gezorgd voor tevreden, al lang bestaande klanten en hun vertrouwen in de productiekwaliteit van iMed.Uitstekende medewerkers begeleiden elk product, vanaf de eerste ontwikkelingsfase tot de serieproductie. iMed waardeert de promotie van nieuwe medewerkers, evenals permanente opleiding en training, evenals intensieve cursussen.Onze interne experts werken daarom met dezelfde professionaliteit die past bij de experts van de klant.

 2. JEDI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JEDI Kunststofftechnik GmbH behoort tot de internationaal belangrijkste fabrikanten van zachte pvc-rollen, pvc-platen en -banen alsook lamellengordijnen in diverse breedtes. De succesformule van JEDI Kunststofftechnik GmbH berust op onze fundamentele firmafilosofie – een consequent op het belang van de klant gerichte ondernemingsstrategie die zowel de conceptie en de productie alsook een uitgebreide service bevat. Elke klant van ons wenst een tot in de puntjes uitgevoerde realisatie van zijn persoonlijke wensen, en deze wensen zijn voor ons de fundamentele richtlijnen van elk arbeidsproces. Alleen op die manier is volledige klanttevredenheid haalbaar die bij ons bij elke opdracht op de eerste plaats staat.

 1. PETAINER

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Petainer biedt een breed scala aan lichtgewicht, duurzame PET-verpakkingsoplossingen om u te helpen uw bedrijf te laten groeien en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. We hebben meer dan 35 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, kostenefficiënte producten waarbij circulariteit centraal staat; terwijl ze voldoen aan de hoogste industrienormen voor veiligheid en productbescherming. Petainer's wereldwijde netwerk van technische experts zal u helpen bij elke stap, van productontwerp tot voltooiing. Wij brengen kennis uit verschillende sectoren mee en bieden deskundigheid op het gebied van ontwerp, producttests en flexibele technische ondersteuning. Wij zijn een verantwoordelijk productiebedrijf met een geschiedenis in het ontwikkelen van verpakkingsoplossingen die de impact van onze klanten op het milieu minimaliseren. Petainer vervaardigt PET-potten, flessen voor eenmalig gebruik, hervulbare flessen, PET-vaatjes en waterkoelerflessen van 5 liter. Petainer is een expert in het verwerken van rPET-materiaal om de koolstofuitstoot te verminderen en plastic afval te verminderen. Twee van onze belangrijkste productielocaties draaien op hernieuwbare energie, wat de koolstofemissies van onze activiteiten aanzienlijk vermindert. Wij kunnen een Environmental Product Declaration (EPD) afgeven. Dit is een onafhankelijk gecontroleerd en geregistreerd document dat transparante en vergelijkbare informatie geeft over de milieueffecten van onze producten gedurende hun levenscyclus (ISO 14025). Onze Petainer vestiging in Lidkoping heeft een Platinum EcoVadis medaille gekregen. Dit resultaat plaatst ons in de top 1% van alle bedrijven.

  Alle producten voor "verpakking - kunststof"

 2. FLACONNAGES DE L'ARTOIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLACONNAGES DE L'ARTOIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren flacons van plastic, industriële tassen, Plastic verpakking, Flaconnerie, vaten van kunststof, pp verpakking, pet verpakking, en pvc verpakking. Het is gevestigd in Lapugnoy, Frankrijk.

 3. DISPO PLASTIK LTD

  Turkije

  Verified by europages badge

  Dispo Plastik is een toonaangevende producent van een breed scala aan plastic verpakkingsproducten in Istanboel. Met een maandelijkse productie van meer dan 1000 ton is Dispo Plastik een van de grootste producenten van plastic verpakkingsproducten in Istanboel. Onze producten worden gebruikt in de voedings-, landbouw- en industriële sector.Wij zijn er trots op milieuvriendelijke, recycleerbare plastic voedselverpakkingen te produceren die de natuur en het milieu helpen beschermen. Onze uitgebreide productlijn bestaat uit: •IML-voedselcontainers, •IM- ijscontainers, •IML-roomkaascontainers, •IML-humuscontainers, •IML-bakken, •IML-verpakking, •Wegwerpborden en voedselcontainers, •Wegwerpbekers, •Verpakkingsscheiders, •Plastic bestek, •Ovale en Vieerkante voedselverpakking, •Bakjes voor de kinderkamer, •PP/PS/ABS Plastic Platen veel meer kan worden ontdekt op onze website! Bij Dispo Plastik zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit plastic verpakkingsproducten tegen de meest betaalbare prijs. Bovendien streven wij ernaar werkgelegenheid en toegevoegde waarde te creëren via onze producten, terwijl wij ons blijven inzetten voor de bescherming van het milieu. Wij staan altijd klaar om u te helpen met plastic verpakkingsprojecten en benodigdheden. Of u nu standaardproducten, aangepaste ontwerpen of nieuwe matrijsprojecten nodig hebt, wij zijn er om u te helpen. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 4. DEKA PLASTIC LTD

  Turkije

  Verified by europages badge

  Deka Plastic Packing Solutions, gevestigd in 1991 te Istanboel in Turkije, is een pionier op het gebied van verpakkingsmateriaal. Wij zien toe op een efficiënt gebruik van grondstoffen zoals LDPE, MDPE, HDPE, PE, PA en EVOH met onze machines die de extruder technologie doelmatig gebruiken voor een maandelijkse productie van honderden ton. Daarnaast zetten wij ons actief in voor een doelmatig gebruik van grondstoffen en de milieubescherming in onze technologische productiesites om zo het afval tot een minimum te beperken. Onze productie van verpakkingen dekt diverse domeinen zoals: •Verpakking van etenswaren •Verpakking van droge levensmiddelen •Verpakking van reinigingsproducten •Verpakking van textiel • Verpakking van winkeltassen •Verpakking van tasjes •Flexibele verpakking •Rollen verpakking en talloze overige producten die u op onze website kunt ontdekken! Onze R&D onderzoeken dragen bij aan het verbeteren van de productie technologie en de uitvoer van het kwaliteitsbeheer. Wij streven ernaar 100% klanttevredenheid te bereiken. Daarnaast zetten wij ons in voor een schoner milieu en het behoud van de natuur door gebruik te maken van de laatste technieken en materialen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. FILMEX PACKAGING KFT.

  Hongarije

  Verified by europages badge

  FILMEX PACKAGING Kft. is een waardengedreven onderneming in Hongarije in de productie van polyethyleen verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen, industriële toepassingen en voor agrarisch of huishoudelijk gebruik. De meeste van onze producten kunnen worden gemaakt in overeenstemming met de Verordening 10/2011 EG voor toepassingen voor levensmiddelen. Ons bedrijf is sterk verbeterd en vernieuwd sinds de installatie van een innovatief machinepark (o.a. Alpine, Günter) en twee moderne productiehallen met een totale oppervlakte van 2800 m2, een moderne organisatiestructuur, en produceert meer dan 5000 ton nieuwe en gerecyclede PE-folieproducten. Wij streven ernaar onze klanten in heel Europa hoogwaardige verpakkingsoplossingen te bieden. Wij hechten belang aan een duurzame samenwerkingen met onze klanten gebaseerd op kwaliteit, tijdelijke levering, service en het anticiperen van hun behoeften zodat ze ons altijd als een uitmuntende en betrouwbare handelspartner zien.

 6. ROTOFIL

  Italië

  Verified by europages badge

  Rotofil versnijdt sinds 1980 plastic folie. De onderneming is gevestigd in de provincies Cremona, Mantova, Reggio Emilia en Parma. Wij verwerken plasticfolie voor levensmiddelen en andere toepassingen. Het assortiment behandelde folie omvat immers ook specifieke producten voor het verpakken van zeer uiteenlopende artikelen.

 7. EK-PACK FOLIEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  EK-Pack Folien GmbH, gevestigd in Ermengerst-Wiggensbach, werd opgericht in 1977 en is sindsdien een familiebedrijf. Het bedrijf heeft 220 mensen in dienst die moderne filmsystemen ontwikkelen en produceren op een oppervlakte van 20.000 m². Uitgebreide knowhow, betrouwbare en gemotiveerde medewerkers en moderne productiefaciliteiten voldoen aan de complexe eisen van de markt. Nauwe relaties tussen klanten en leveranciers in combinatie met continue onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten vormen de basis voor de implementatie van innovatieve verpakkingsoplossingen en technische toepassingen. Om innovatie, technologieoverdracht en de opleiding van gekwalificeerde jongeren op het gebied van filmtechnologie te bevorderen, is EK-Pack Folien actief betrokken bij het Centre for Food and Packaging Technology. , de industriële vereniging van kunststofverpakkingen en de industriële vereniging voor voedseltechnologie en verpakking en nog veel meer.

 8. YAVUZ PACK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Yavuz PACK, opgericht in 1995, is een in Turkije gevestigd bedrijf dat plastic recycleert en korrels produceert. Onze uitgebreide portefeuille van producten omvat ook de productie van plastic zakken en is uitgegroeid tot een sectorleider in Turkije. Ons assortiment korrels omvat zwart, wit, honingkleurig en blauw. Bovendien bestaan onze plastic zakken in verschillende maten, waaronder zakken voor medisch afval, delicatessenzakken, t-shirtzakken, vuilniszakken en meer! Wij leveren onze producten overal ter wereld. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 1. FACA PACKAGING

  Spanje

  Verified by europages badge

  Faca Packaging Cosmetics is een toonaangevend bedrijf op de wereldmarkt voor design en productie van hoogwaardige acryl recipiënten en exclusieve ontwerpen voor farmaceutische producten en cosmetica. Uw beste leverancier van cosmeticarecipiënten voor 2021. VIER SAMEN MET ONS ONZE 50E VERJAARDAG ! https: //www.facapackaging.com/

 2. GLOBAL TUBE SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Onderneming gespecialiseerd in de productie van slangen, canules en liptubes. De constante technologische vooruitgang, de harde concurrentie en de flexibiliteit van markt verplichten bedrijven ertoe hoogwaardige producten te bieden waarmee ze de concurrentie het hoofd kunnen bieden. GLOBAL TUBE® spa voldoet aan al deze criteria en heeft een stevige plaats verworven op de markt voor slangen. De soepele verpakkingen zijn bestemd voor meerdere industriesectoren waaronder de cosmetica, de farmaceutica, de parfumerie, enz...

 3. PACS CORPORATION

  Spanje

  Verified by europages badge

  PACS International is een Spaanse onderneming gevestigd in Barcelona en gespecialiseerd in de wereldwijde distributie van complete oplossingen voor grondstoffen, ingrediënten, verpakkingen (glas, plastic, aluminium, PVC / PVDC) en de productie in opdracht van derden voor de farmaceutische industrie, cosmetica, lichaamsverzorgingen en levensmiddelen

 4. PROEX PACK SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Een leidende fabrikant van folieverpakking (filmverpakking) met meerlagige barrière voor diverse sectoren, bijv. voor de verpakking van vlees, vis, geschilde groentes en fruit. Het aanbod omvat: bodem- en toplaag thermisch gevormde folie; PA / PE vacuümzakken; LDPE-folie; LDPE zakken; krimpzakken. de firma heeft een modern machinepark, waarmee o.a. de volgende diensten kunnen worden verleend: productie van folie (film); bedrukken van folie (film); productie van vacuümzakken en productie van DOYPACK (stazak) verpakkingen.

 5. PET COMPANIA PARA SU RECICLADO S.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  PET PER RICICLARE S.A. werd in 1999 opgericht door een groep van industriëlen uit de recyclingsector als recyclingbedrijf in overeenstemming met de wetgeving inzake de inzameling en verwerking van afval en verpakkingen van PET-kunststof. Het bedrijf houdt zich bezig met de selectie, terugwinning en recycling van flessen van PET (polyethyleentereftalaat) en beschikt over de modernste kunststofrecyclingfabriek van Europa voor het opwerken en weer als grondstof op de markt brengen van het materiaal.

 6. STRUBL GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  STRUBL GmbH & Co. KG is een bedrijf uit de kunststofverwerkende industrie met een 65-jarige traditie in de sectoren (1) cleanroom-verpakkingen: Folie en tasjes uit de cleanroom als GMP-geschikte primaire en secondaire verpakkingsmiddelen voor het gebruik in cleanroom-productie (2) Plug&Pack® verpakkingssystemen: flexibele automatiseringssystemen voor verpakkingsprocessen maken efficiëntie in het verpakkingsproces (3) van folieverpakkingen mogelijk: kunststofverpakkingen voor industriële en consumptiegoederen.

 7. SP GROUP

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SP GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingen van kunststof, soepele verpakkingen, Verpakkingen levensmiddelen, verpakkingen voor levensmiddelen, Flexibele verpakkingsmaterialen, Barrièrefolie voor verpakkingen in de levensmiddelenindustrie, Verpakkingsfolie voor de levensmiddelenindustrie, Ecologische verpakkingen, en Verpakkingen voor vlees. Het is gevestigd in Villarrubia (cordoba), Spanje.

 8. BAC-LANDPACK

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BAC-LANDPACK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren plastic pallets, plastic dozen, plastic bak, en plastic bakken en pallets. Het is gevestigd in Balma, Frankrijk.

 9. LITCHEMA, UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LITCHEMA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaten voor kunststofindustrie, Import-export van rubber en plastics, Kunststofindustrie - grondstoffen, Polystyreen, Verpakking - kunststof, Polyethyleen, Kunststof - halffabrikaten, Kunststofproducten voor de industrie, en Granulaten voor kunststofindustrie. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 10. BOXON

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOXON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Verpakking - kunststof - Import export

Aantal resultaten

10.654 Bedrijven