• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakking - metaal

Resultaten voor

Verpakking - metaal - Import export

 1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De HUBER Packaging Group is onlangs onderdeel geworden van de wereldberoemde Envases Group en maakt nu deel uit van Envases Europe A/S, gevestigd in Denemarken. Als onderdeel van de bedrijvengroep Envases hebben wij onze aansluiting bevestigd door onze naam en ons logo te veranderen en te verschijnen met de uniforme identiteit van de groep. Op 1 april 2021veranderden alle vroegere HUBER Packaging bedrijven hun naam in "Envases". De onderneming produceert blikverpakkingen voor verven en vernissen, voor chemische producten en voor levensmiddelen. In de sector BEVERAGE is Envases Öhringen gespecialiseerd in de productie van 5-liter feestvaten van blik en is zij wereldmarktleider in dit marktsegment. Envases is ook de toonaangevende leverancier op het gebied van gevaarlijke goederen verpakkingen voor het vervoer van gevaarlijke goederen. In de vestiging van Aesch in Zwitserland worden ook geblazen kunststofverpakkingen geproduceerd. Online winkelen is alleen mogelijk binnen Duitsland.

 2. PADBERG + PALATEC LOGISTIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het assortiment van Padberg + Palatec Logistic GmbH met alle soorten opslag- en transportrekken - van staal, hout of gecombineerd - is gericht op klanten uit alle sectoren van industrie en handel. Individueel ontwerp, ontwikkeling en fabricage van speciale ladingdragers voor speciale eisen op het gebied van opslagtechniek en voor grote projecten behoren tot ons werkterrein. Er worden voortdurend industriespecifieke ladingdragers ontwikkeld en geproduceerd voor bijvoorbeeld de automobielindustrie. Naast vraaggerelateerde ladingdragers omvat ons assortiment ook stanleypallets, gaaspallets, stapelframes, stapelrekken, hoepelpallets en rolcontainers. Veel van onze standaardmodellen zijn ontworpen voor gangbare afmetingen, zoals de 800x1200 europallet. Daarnaast vindt u alle producten die u nodig heeft voor bedrijfs- en magazijnuitrusting. Ons assortiment strekt zich uit van afvalbakken tot palletwagens, kasten en gereedschapswagens. Betrokken en gekwalificeerde medewerkers, het gebruik van moderne, efficiënte machines en robots en de jarenlange ervaring van ons adviesteam zijn een garantie dat wij ook uw problemen oplossen en uw wensen betrouwbaar vervullen. Samen vinden we de optimale opslag- en transportoplossing voor uw bedrijf!

 3. PRESSTECK S.P.A.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Pressteck is een van de toonaangevende fabrikanten van precisie diepgetrokken onderdelen op podiumtransferpersen en heeft momenteel meer dan 100 mensen in dienst. Wij vervaardigen onderdelen volgens tekening en samenstellingen volgens klantspecificaties.Wij oefenen klantenservice uit gedurende de gehele levensduur van uw producten.Bij PressTeck zijn alle processen goed georganiseerd en gecertificeerd.Van levering van materialen tot productie tot levering op afroep, wij zorgen voor tijdige levering. Wegwerp, herbruikbare en speciale verpakking.Specifieke speciale oplossingen zijn mogelijk op aanvraag.PressTeck verwerkt voornamelijk roestvrij staal en non-ferro metalen.De vervaardigde producten worden wereldwijd geëxporteerd.PressTeck gebruikt metalen producten die gemakkelijk te recyclen zijn.De processen volgen strikte richtlijnen voor de bescherming van het milieu en de natuur.Toonaangevende fabrikanten vertrouwen op Pressteck, en u?

 4. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Met meer dan 12 jaar ervaring begeleiden we de ontwikkeling van bedrijven door metalen kwaliteitsverpakkingen te bieden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lyon (Frankrijk). Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van custom made decoratieve blikken verpakkingen. Wij ontwikkelen nieuwe verpakkingsprojecten voor Franse fabrikanten van koekjes, chocolaatjes, koffie en geschenken. Dankzij onze expertise kunnen wij u bij al uw projecten, van de meest eenvoudige tot de meest complexe, begeleiden. Klanttevredenheid is onze prioriteit.

 5. METALPACK®

  Portugal

  Verified by europages badge

  Welkom bij METALPACK®! Als toonaangevende specialisten in metalen verpakkingen voldoen wij met onze aanpasbare oplossingen aan de uiteenlopende behoeften van de industrie. Of het nu gaat om het omzetten van uw unieke concepten in realiteit of het maken van op maat gemaakte verpakkingen volgens uw specificaties, wij zetten ons in om de aantrekkingskracht van uw product te vergroten en de verkoop te stimuleren. Bij METALPACK® is milieuduurzaamheid een topprioriteit. Onze toewijding aan milieuvriendelijkheid wordt weerspiegeld in onze 100% eindeloos recyclebare verpakking, die zowel kwaliteit als bewustzijn garandeert.Veelzijdig en aanpasbaar, onze metalen verpakkingsopties omvatten verschillende formaten en aanpassingsmogelijkheden, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan industrieën. Van kleine voorwerpen tot culinaire hoogstandjes zoals kruiden, koekjes, pasta en nog veel meer, onze collecties spelen in op de uiteenlopende behoeften van de consument. Naast verpakkingen zijn we ook gespecialiseerd in het maken van accessoires voor het horecakanaal, zoals statafels, servethouders en meer. Met METALPACK® kent innovatie geen grenzen. Of het nu bestaat of niet, we maken het.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als industriële groep bezit de groep CHAMPRENAUT momenteel 2 vennootschappen: VIOLLET INDUSTRIES in Frankrijk en POLIPROD in Roemenië. VIOLLET INDUSTRIES is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van specifieke uitrustingen voor de behandeling van metalen en meer in het algemeen in de transformatie van metalen onderdelen. De sterke punten van de groep CHAMPRENAUT zijn de voorbereiding van het bestek, de ontwikkeling van een project en de opvolging ervan van ontwerp tot fabricage, om de beste betrouwbaarheid van de termijnen, de nauwgezetheid van de uitvoering en een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding te garanderen. De groep is aanwezig in de sectoren goederenbehandeling, openbare werken, landbouwmachines, kernenergie en milieu, zowel in het Oosten als in het Westen, dank zij haar aanwezigheid in Frankrijk met VIOLLET INDUSTRIES en in Roemenië met POLIPROD. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 2. BOON-WEETS

  België

  Verified by europages badge

  Boon-Weets kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring in de productie van kwalitatief hoogwaardige aluminium teelichtcupjes in diverse maten en kleuren. Om het gamma te vervolledigen, hebben wij ook een eigen productie opgestart van de daarbij horende stalen wiekplaatjes. Ons gamma bevat ook andere verpakkingsproducten in zowel alu als kunststof voor industriële bakkerijen en voor de fruitsector. Wij bieden onze klanten een productie met vernieuwd machinepark en kwaliteitscontrole in ons eigen labo. Bovendien hebben wij ruime magazijnen van waaruit orders vrijwel meteen geleverd kunnen worden. Wij kunnen terugblikken op een mooie geschiedenis. In 1958 richtte dhr Emiel Boon een eenmanszaak op. Die groeide en evolueerde in 1987 tot een naamloze vennootschap en onder leiding van dhr Marc Boon werd ze verder uitgebouwd. Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. In ons labo te Diest wordt niet enkel gewerkt aan kwaliteitszorg, maar wordt ook onderzoek gedaan om aanvullend te kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen. Onze cupjes en wiekhoudertjes worden, buiten België, verzonden naar vele Europese landen zoals o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Italië, Zwitserland, Zweden, Polen, Estland, Litouwen, Tsjechië, Rusland, ... en overzees tot zelfs Australië. Vandaag zorgt een gedreven team van ± 30 medewerkers voor een gesmeerd productieproces, zodat er steeds snel en efficiënt kan ingegaan worden op de vragen en bestellingen van onze klanten.

 3. HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS, is een Distributeur, en actief in de sector Plastic verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tonnen en vaten, metaal, Verpakking - metaal, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, Tonnen en vaten, metaal, Verpakking - metaal, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, en Verpakking - metaal. Het is gevestigd in Dombasle Sur Meurthe, Frankrijk.

 4. MENKE INDUSTRIEVERPACKUNGEN GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MENKE INDUSTRIEVERPACKUNGEN GMBH & CO.KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is gevestigd in Seevetal, Duitsland.

 5. MAIER VERPACKUNGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAIER VERPACKUNGEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 1. NIEDERRHEINISCHE BLECHWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NIEDERRHEINISCHE BLECHWARENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 2. ECKMÜLLER KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECKMÜLLER KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is gevestigd in Sollenau, Oostenrijk.

 1. NICKLAUS INDUSTRIEVERPACKUNGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NICKLAUS INDUSTRIEVERPACKUNGEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is gevestigd in Lüneburg, Duitsland.

 2. MIDA PACK UG (HB)

  Duitsland

  Mida Packaging Product Co., Ltd werd door Jack Chen uit Yulin, China, en Michael Binder uit München, Duitsland, opgericht, die over meer dan 15 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie beschikken. Mida produceert OEM- / ODM-verpakkingen voor eindverbruikers uit blik, PVC, PET en gelamineerd karton. Het primaire doel is het om onze klanten een ongeëvenaarde service en engagement, hoge kwaliteit, snelle reactie en punctuele levering te bieden. Wij hebben de meeste certificaten die in elk land voor levensmiddelverpakkingen vereist zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van: - blikverpakkingsproducten en verpakkingen voor speciale doeleinden, alle in levensmiddelkwaliteit, met meer dan 600 formaten op voorraad. - Transparante PET-blikken voor levensmiddelgebruik, met afscheurbaar / geschroefde / geplakte verzegeling en afsluitkap. - Met de hand geproduceerde gelamineerde kartonverpakking.

 3. CELPLAST

  België

  Het bedrijf Celplast In 1958 werd Celplast opgericht door de familie Depotter-Solie. Celplast produceert flexibele verpakkingen voor de food en de non food industrie. In 2011 verhuisde Celplast, wegens uitbreidings- en vernieuwingsplannen naar een nieuwe locatie. Gelegen tussen de afrit R4-Melle en de afrit E40-Wetteren, langs de Brusselsesteenweg, beschikt Celplast over heel wat bereik. Bij de oprichting van Celplast werd gebruik gemaakt van cellophane(transparante cellulose), PVC (Polyvinylchloride) en LDPE (Low Density Polyethyleen). In de loop der jaren evolueerde Celplast mee met de nieuwe materialen en maken we nu gebruik van LDPE (Low Density Polyethyleen), HDPE (High Density Polyethyleen), CPP (Cast Polypropyleen) en mengvormen met toevoeging van LLDPE (Lineair low-density polyethyleen) en MC (Metaloceen). Daarnaast werd ook geëvolueerd van mono - naar coëxtrusiefilms. Celplast beschikt over een groot gamma van kleine tot grote zakken.

 4. MOENS VERPAKKINGEN

  België

  Verpakking op maat van uw product Minder tijd, werk en zorgen Wat uw verpakkingsnoden als producent of afvuller ook zijn, bij groothandel Moens vindt u een breed gamma aan industriële verpakkingen en verpakkingsmaterialen op 1 locatie. Met meer dan 4000 voorraadverpakkingen, vindt ook u een verpakking op maat. Terwijl u zich toelegt op uw core-business. Zo spaart u heel wat tijd, werk en zorgen uit! Verpakking op maat van uw behoeften U kunt bij ons terecht voor diverse industriële verpakkingen voor opslag en vervoer van chemische stoffen, verven, inkten, oliën en vetten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verpakking op maat voor voedingsmiddelen en farmaceutische producten. Express levering Goederen op voorraad kunnen we leveren binnen de 5 werkdagen. In dringende gevallen is een 'express delivery' mogelijk.

 5. MASCHINENBAU SCHOLZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Welkom bij Maschinenbau Scholz GmbH & Co. KG! Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onze producten. Wij zullen al uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Leverprogramma: Snelle bevestigingsmiddelen, autoclaven met warme lucht voor de luchtvaart- en ruimtevaartindustrie, autoklaven autoclavenlucht voor de glasindustrie, productiesystemen voor V-snaren en distributieriemen; Cv-apparatuur voor de continue productie van kabel, autoclaaf voor de rubber en kunststof industrie, impregneren van hout-apparatuur, autoclaven voor het loopvlak van banden, Newt sloten voor de pijpleidingsindustrie. Sterilisatie voor autoclaafwerkzaamheden voor de voedingsindustrie, desinfectie-autoclaven

 6. HESONWERK GMBH PRETZSCH TRANSPORT- UND LAGERTECHNIK

  Duitsland

  Al meer dan 120 jaar lang is het traditionele bedrijf HESON een betrouwbare partner voor de oplossing van uw problemen op het gebied van transport- opslag- en milieutechniek, geisertechniek, mechanische bewerking. Onze HESON producten vinden intrede in alle wetenschapssectoren van de industrie: automobielindustrie, leveranciers van automobielbedrijven (gieterijen, smederijen, mechanische producten, schroevenindustrie), hoge opslagrekken en automatiseringstechniek, verzorgingsindustrie tot aan de levensmiddelenindustrie.

 7. CULOBEL

  België

  Binnen CULOBEL GROUP onderscheiden we 5 belangrijke activiteiten: 1. productie en toelevering van spaanloze vervormde metalen onderdelen (pers- en dieptrekwerk); 2. productie en toelevering van metalen drukvaten tot 200L, op wereldschaal; 3. assemblage into the Box: Onze assemblage-afdeling laat u toe om onder uw eigen label kant-en-klare producten te laten assembleren, afwerken en verpakken dmv. het schroeven, clinchen, rivetteren, puntlassen. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat Culobel het logistieke traject beheert van zowel de in-house componenten als de toegeleverde onderdelen. 4. productie, assemblage en toelevering van lichtarmaturen (kleine en grote reeksen); 5. productie en toelevering van Europese én Chinese matrijzen, ontworpen en designed volgens onze Europese standaarden.

 8. ZAANLANDIA BLIK

  Nederland

  Industriële blikverpakkingen in grote en kleinere oplagen, een exclusieve verpakking voor een fles champagne of voor een promotionele actie. Wij zorgen dat de verpakking van uw product precies aan uw wensen voldoet. Blikverpakkingen: Industrie Meer dan 100 jaar ervaring. Met name niet-standaard formaten en sluitingen zijn onze specialiteit. Onze industriële blikverpakkingen voldoen gegarandeerd aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen. Blikverpakkingen: Levensmiddelen Zaanlandia is BRC gecertificeerd. Dat betekent dat we verpakkingen voor levensmiddelen mogen produceren. Alle voordelen van blikverpakkingen komen hierin tot zijn recht: sterk, luchtdicht, hygiënisch met een hoge promotionele waarde. Blikverpakkingen: Promotie Blik is een populaire verpakkingsvorm bij sales promoties. Bijvoorbeeld voor het verpakken van pepermuntjes, een parfum, een mobiele telefoon of een hippe jeans. Een mooi blik gooi je niet snel weg, wat het een duurzaam reclamemedium maakt.

 1. PLUS PACK

  België

  Plus Pack is een bedrijf gespecialiseerd in allerlei verpakkingen. Plus Pack zal de juiste verpakkingoplossing ontwerpen voor uw behoeftes. Onze thermoformers voor kunststoffen zijn state-of-the-art en onze productiecapaciteit voor aluminium is een van de grootste van Europa. Aluminium is zeer functioneel als een verpakkingsmateriaal voor de voeding, omdat het een brede waaier van temperaturen aankan. Dit maakt het geschikt voor voedingsmiddelen die bevroren, gegrild, gebakken of gewoon vers moeten blijven. De containers kunnen robuust genoeg gemaakt worden om grote hoeveelheden voedsel verwerken, maar hebben nog steeds een licht van gewicht en hebben een goede kwaliteit. We maken ook verpakkingen in plastic.

 2. LIMEPARTS

  België

  Limeparts vormt een betrouwbaar en solide partner in gevelbekleding, van concept tot hoogwaardig afgewerkt eindproduct. Sinds 1989 heeft limeparts een aardige reputatie opgebouwd als metaalverwerkend bedrijf. Het speelt een belangrijke rol in de projectmatige afwerking van gebouwen in binnen- en buitenland. De eigen engineeringafdeling heeft heel wat expertise en kennis opgebouwd op het vlak van gevelontwikkeling volgens het cassettesysteem en kan bogen op een niet te evenaren knowhow op het vlak van gevelmaterialen. De ontwikkeling duurt nog voort en Limeparts maakt daarbij werk van Integrale kwaliteitszorg. Limeparts biedt u een brede waaier van gevelmaterialen aan, elk met zijn eigen specifieke eigenschappen en esthetische toepassingsmogelijkheden.

 3. DOSENSPEZIALIST GMBH - TIN BOXES FROM GEMANY

  Duitsland

  Monsterverzending, afwerking van alle blikjes van 100 stuks.We hebben een grote voorraad blikjes.Verzendingen in heel Europa, lage prijzen en snelle levering.Zilverkleurige blikken direct uit voorraad leverbaar. Inlays en schuim.

 4. EUROTEC SPANNRINGE GMBH

  Duitsland

  De firma Eurotec Spannringe GmbH is opgericht op 2 september 1997. Met 48 medewerkers worden op ca. 5.000 m2 overdekt fabrieksoppervlak toebehoren voor verpakkingen geproduceerd. De hoofdactiviteit bestaat uit het fabriceren van spanringen. Producten: • valgrepen • spansluitingen voorbuizen • spieverbindingen • spanringen en spanringsluitingen • sluitingen • EPDM-afdichtingsstroken • metalen handgrepen • stansdelen • trekdelen • toebehoren voor vaten

 5. INDUSTRIAS PEÑALVER SL

  Spanje

  Peñalver © is een beddrijf uit de machineriekamers voor metalen verpakkingen. Dankzij een brede ervaring in het ontwerp en de vervaardiging van machines voor het afdrukken op metalen, beschikken onze installaties over een revolutionair systeem dat gebaseerd is op een eenvoudig en doeltreffend ontwerp tegen een scherpe prijs. De producten omvatten: lakmachines, lijmmachines, verstelbare meetbekken, hoge spanningsovens.

 6. TREXIM

  België

  Trexim nv werd in 1991 opgericht en is intussen uitgegroeid tot de specialist van de verpakking in blik. Naast blikken dozen produceren we ook dienbladen, uithangborden, pennendoosjes, ... Kortom, alles wat in blik kan worden vervaardigd. We investeerden fors in een productieeenheid in het Verre Oosten en kunnen u dan ook een prima kwaliteit, een correcte levering en een juiste prijs garanderen.

 7. KERKHOVE

  België

  Kerkhove BVBA te tielt maakt containers, kippers, laadbakken en allerhande opbouw op maat voor vrachtwagens. Men staat ook in voor de montage van containersystemen en kranen op vrachtwagens.

 8. HOLVRIEKA

  België

  Fabricatie van roestvrij stalen tanks.

 9. CAN-PACK S.A.

  Polen

  CAN-PACK S.A. produceert verpakkingen en sluitingen voor de drank-, levensmiddelen-, chemische en cosmetica-industrie

 10. LLC "RIN LTD"

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC "RIN LTD", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afgewerkte producten van metaal, alle soorten staalconstructies, Skeletbouw, metalen verpakkingen, en Afgewerkte producten van metaal. Het is gevestigd in Zaporozhye, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis