• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakking van groente en fruit

Resultaten voor

Verpakking van groente en fruit - Import export

 1. PRIMA 2000

  Polen

  Prima 2000 is één van de grootste fruit- en groente-exporteurs in de provincie van Mazowieckie. Wij exporteren onze producten regelmatig naar Engeland, Finland, Zweden, Duitsland, Denemarken, de Tsjechische Republiek en overige landen. We beginnen de Noord-Afrikaanse markt te veroveren. We werken met winkelketens en grote ondernemingen - marktleiders op de groente- en fruitmarkten in diverse landen. We exporteren appels, peren, pruimen, kersen, witte kool, Chinese kool en overige.

 2. CNUDDE VERPAKKING

  België

  EIEREN verpakking: In ons breed standaard gamma vindt u zowel kleinverpakkingen voor kooi, scharrel en vrije uitloop eieren als doosjes voor kwarteleitjes. FRUIT & GROENTEN verpakking: Vormkarton is perfect voor appels, peren, meloenen, perziken, pruimen, sinaasappels, bessen, tomaten en allerlei andere soorten groenten en fruit die elke dag over de hele wereld worden vervoerd. Vormkarton absorbeert schokken. Het ondersteunt het verpakte fruit en beschermt het tegen kneuzen, zowel tijdens het verpakken en de opslag als het vervoer. Het fruit oogt vers en aantrekkelijk in de displays! FLESSEN verpakking: Ontworpen om de vorm van de fles perfect te omsluiten, pulptrays en interlayers garanderen een optimale bescherming voor flessen en hun labels. De trays beschermen efficiënt de meest kwetsbare producten gedurende de opslag, het transport of behandeling operaties...

 3. CORENT NV

  België

  Wij zijn gespecialiseerd in het verpakken van groenten en fruit. Als een toonaangevend en professioneel inpakbedrijf bieden wij een breed assortiment verpakkingen voor diverse soorten AGF-producten: flow-pack, schaalverpakking, netverpakking. Door dit ruim aanbod, de hoge kwaliteit en de goede service die we voor onze klanten nastreven, spelen we voortdurend in op de nieuwste ontwikkelingen in de verpakkingssector.

 4. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Turkije

 5. ILLE ROUSSILLON

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SAF TUNISIE

  Tunesië

 2. VAN DER LEM B.V.

  Nederland

 3. SER.MAC S.R.L.

  Italië

 4. SOFRESH AGRICOLE

  Marokko

 5. LE TERRICART

  Frankrijk

 1. FRUITS QUERALT

  Spanje

 2. MARINOS SA

  Griekenland

 1. OREPROM

  Noord-Macedonië

 2. GLOBALFRESH

  Tunesië

 3. TUNISIA BEST FOOD

  Tunesië

 4. MUTLU USLU

  Turkije

 5. RUSSIA TRADING CENTER EXPORT AND GENERAL SUPPLIES

  Egypte

 6. EDEN

  België

  ‘Eden’ biedt premium aardappelen, groenten en fruit aan die een explosie aan zintuiglijke ervaringen teweegbrengen. Vers geplukt, versneden, geperst en/of verpakt onder de meest ideale omstandigheden en met behoud van kracht, intensiteit en vitaminen.‘Eden’ stelt het superieur genot centraal. Individueel of gezamenlijk, maar langer houdbaar dan ooit. Door lokaal en loyaal te produceren brengt Eden de gebruiker terug naar de essentie van smaak. Eden biedt onder meer vers verpakte producten als rucola, soja, wok groeten, sla mix, wortelen, aardappelen mix en veel meer.

 7. SORMAF VAL DE LOIRE

  Frankrijk

 8. FONTESTAD FRANCE

  Frankrijk

 1. FLEROS KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Als specialist voor alle soorten plastic verpakkingen zijn wij gespecialiseerd in de productie van ronde en rechthoekige plastic bakken, blikken, verpakkingsemmers, afdichtbakken en rechthoekige emmers. De volgende sectoren en industrieën waarvoor wij oplossingen bieden: Tabak, levensmiddelen/voedsel, delicatessen, fruitverwerking (verwerking), groenteverwerking, roomkaas, chemicaliën, verven en vernissen. Wij produceren plastic verpakkingen in de vorm van groente-, fruit- en fruitverpakkingen. Het maakt niet uit of u plastic bladen, ronde plastic potten, rechthoekige bladen of deksels nodig heeft, wij kunnen u bijna elke vorm en maat aanbieden. Verpakkingsemmers of plastic emmers uit onze productie, evenals plastic bakjes en alle andere producten, zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof van voedingskwaliteit. Naast de verschillende plastic blikken en verpakkingsemmers, zijn dozen en pallets van kunststof een integraal onderdeel.

 2. DEBO TRADING

  Nederland

  deBo Trading richt zich via www.debotrading.com op verkoop van verpakkingsmaterialen voor de levensmiddelenindustrie. Wij kunnen u de volgende producten leveren : Vacuümzakken, Aluminiumzakken, Kookzakken, Sous-Vide Zakken, Sealzakken, Stazakken, Zakken met drinktuit, Hersluitbare zakken, Strijkzakken, Bag in boxzakken met tapkraan, Krimpzakken, Kratzakken. Deze zakken worden hoofdzakelijk gebruikt voor het verpakken van vis, vlees, vleeswaren, kaas, soep en verschillende soorten drank maar worden ook gebruikt voor het verpakken van groente en fruit, medicijnen, technische artikelen, chemische en farmaceutische producten en zelfs geld, eigenlijk voor alle producten die beschermd moeten worden tijdens bereiden, opslag en transport.

 3. ANL PLASTICS

  België

  ANL Plastics ontwikkelt en produceert gethermoformeerde kunststof verpakkingen. U kan bij ANL Plastics terecht voor verpakkingen op maat van de behoeften van uw product en een ruim standaard gamma. Standaard en maatwerk verpakking voor versproducten zoals fruit, groenten, bereide maaltijden, vis en vlees. Standaard en maatwerk verpakking voor biscuit, chocolade, snacks, ijs, zuivel en diepvriesproducten. Verpakkingsoplossingen voor consumentengoederen en schokgevoelige producten. Gethermoformeerde onderdelen voor fabrikanten met producten in de meest diverse soorten.

 4. NATURE'S PRIDE B.V.

  Nederland

  Nature’s Pride is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het importeren, exporteren, rijpen, verpakken en distribueren van exotische groenten en fruit. Wij hebben over heel de wereld toegewijde telers die al jaren met ons samenwerken. Elke dag weer is ons doel om de klant tevreden te stellen door de beste en meest verse producten te leveren. Met de kennis die wij de afgelopen jaren vergaard hebben zijn wij uitgegroeid tot marktleider van de Ready to Eat mango, avocado en papaja. Nature's Pride werkt voornamelijk met telers die Global G.A.P. gecertificeerd zijn. Global G.A.P. is wereldwijd de meest geaccepteerde certificatie om voedselveiligheid te garanderen.De relaties met onze telers zijn heel speciaal. Wij waarderen onze telers echt en steunen hen daarom met het draaiende houden en het laten groeien van hun zaak. De beste producten in de keuken halen, dat is een passie die wij samen delen. Topkwaliteit produceren met respect voor mens en natuur dat is waar wij voor staan.

 5. BRABO-PACK

  Nederland

  Als gespecialiseerde organisatie op het gebied van kwalitatief hoogwaardige kunststof verpakkingsmaterialen voor versproducten, biedt Brabo-Pack u een enorme variatie aan mogelijkheden. Verpakkingen voor salades, fruit, groente, aardappelproducten, vlees, vis, taart, koek en kant-en-klaar maaltijden. Afhankelijk van de eisen waaraan uw versverpakking dient te voldoen kan de juiste verpakking worden bepaald. Hierbij kan de keuze worden gemaakt uit een uitgebreid assortiment of een verpakking te ontwikkelen op maat in PP (=polypropyleen), PS (=polystyreen) of PET (=polyester).

 6. MONOMERO INDÚSTRIA DE PLÁSTICOS LDA

  Portugal

  Monómero startte de activiteit in 2001 om Plastic grondstoffen om te zetten in allerlei verpakkingsproducten. Wij hebben de meest geavanceerde apparatuur om het best mogelijke product te maken om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Op technisch gebied beschikken wij over een co-extrusie-uitrusting, een drukpers van hoge kwaliteit met 8 kleuren, laminatie zonder oplosmiddelen en de meest geavanceerde machines voor het maken van zakken om producten onder gecontroleerde atmosfeer (MAP), biologisch afbreekbare BAGS en nog veel meer te vervaardigen. Wij willen ook thermoplastische flexibele films en verpakkingen produceren, vooral voor primair gebruik, met name in de levensmiddelensector. Bovendien hebben we de best gekwalificeerde mensen die we kunnen krijgen aan medewerkers.Ons hoofddoel is zij aan zij te werken met onze klanten, de best mogelijke oplossing te vinden voor hun verpakkingsbehoeften, en nieuwe producten te vinden en te ontwikkelen. Ons bedrijf staat voor milieubescherming en om dit doel te bereiken.Zo recycleren wij bijvoorbeeld binnenshuis om ervoor te zorgen dat elk plastic afval uit onze productie een tweede leven krijgt in ons productieproces. Ook staan wij voor innovatie; we staan altijd open voor nieuwe ideeën. We houden ons ook erg bezig met sociale zaken. Daarom steunen wij de lokale gemeenschap in zaken die gaan van buurtfeesten tot kindersport. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 7. BANDALL

  Nederland

  Banderolleren is het proces waarbij één of meerdere producten met een dunne band van papier of folie omwikkeld worden. Dit gebeurt met behulp van een banderolleermachine. Een efficiënte techniek voor functies als bundelen, labelen of sealen. De banderol kan zowel bedrukt als onbedrukt worden gebruikt. Met een breed aanbod aan banderolleermachines én opties is er een oneindige hoeveelheid aan toepassingen mogelijk in vrijwel alle markten. Met slechts een strookje van papier of folie duurzaam bundelen, labelen en/of sealen. Het kan met Bandall banderolleermachines. Het woord duurzaam krijgt daarbij echt betekenis. Niet alleen omdat u met banderolleren gemakkelijk 80% verpakkingsmateriaal bespaart, maar ook omdat u met een uiterst duurzame organisatie te maken hebt. Want Bandall pakt hierin wereldwijd zijn rol. Al meer dan 30 jaar. Bandall is een internationaal opererend familiebedrijf dat zich sinds 1990 volledig richt op duurzame bundel- en banderolleeroplossingen in de verpakkingsindustrie. Daarmee bieden we oneindig veel oplossingen in de gehele industrie, met voordelen voor het terugdringen van plastics en verpakkingsmateriaal. Met een wereldwijd netwerk aan distributeurs en eigen buitenlandse vestigingen is Bandall altijd lokaal vertegenwoordigd.

 8. OERLEMANS PACKAGING

  Nederland

  Oerlemans Packaging produceert klantspecifieke flexibele kunststof verpakkingen en folies van hoge kwaliteit. Op de 6 productielocaties van Oerlemans Packaging worden voortdurend nieuwe verpakkingsconcepten geproduceerd. Uw verpakkingen bedrukken wij tot maximaal 8 kleuren raster 54. Naast klantspecifieke verpakkingsproducten beschikt Oerlemans Packaging over een uitgebreid voorraadassortiment. De Oerlemans Packaging Groep bestaat uit 5 dochterondernemingen. Het hoofdkantoor van Oerlemans Packaging is gevestigd in Genderen (Noord-Brabant).

 9. M.P. TRADE

  Italië

  Het bedrijf MP Trade srl is ontstaan dankzij Puccio Giombattista de waarden van een eensgezinde familie in het werk heeft weten voort te dragen, met als zijn rechterhand, zijn zoon Puccio Luigi, de huidige wettelijke eigenaar van het bedrijf en Puccio Giovanni, die het werk van hun vader voort hebben weten te zetten, door een grote saamhorigheid te creëren tussen de eigenaar en het personeel, een samenspel die gezorgd heeft voor uitstekende resultaten door een optimale service en een product te garanderen, alsook scherpe prijzen.

 10. RENATO LUSA SRL

  Italië

  De in 1959 opgerichte onderneming Renato Lusa vervaardigt soepele verpakkingen van kunststof voor het verpakken van levensmiddelen en houdt zich bezig met de behandeling van artikelen voor het voorverpakken en het palettiseren. Iedere fase van het productieproces wordt systematisch onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, die worden aangevuld door een systeem dat de traceerbaarheid van alle bewerkingsprocessen waarborgt.

Filters

Resultaten voor

Verpakking van groente en fruit - Import export

Aantal resultaten

16.542 bedrijven